Getafe – Alavés 0:0 (kon.) | Cadiz – Atlético Madrid 2:4 (kon.) | Granada – Vigo 0:0 (kon.)
Barcelona – Bilbao 2:1 (kon.)
koniec
Granada CF
0:0 (0:0)
Celta Vigo
cz Nedeľa 31.01.2021, 18:30 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španielska LaLiga • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:20:48)
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:17.
     
    Je konec! Granada nakonec uhrála s Celtou Vigo bezbrankovou remízu 0:0. První šanci si vypracovali hosté, jenže Tapiovu dělovku skvěle vyrazil domácí brankář. Na opačné straně ve 32. minutě pálil Fede Vico, ale jeho pokus pro změnu minul branku. Po změně stran zajímavých situací ještě ubylo. Jedinou velkou šanci měl Nolito, který krátce po změně stran přestřelil branku.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Santiago Mina (Real Club Celta de Vigo).
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Renato Tapia táhl akci Celty Vigo po levé straně hrací plochy. Jeho centr směřoval na bližší tyč, ale zadáci soupeře si hravě poradili.
     
    88
    Néstor Araujo nakopl míč až na hranici velkého vápna, kam vystartoval brankář Rui Silva, který míč schoval do rukavic.
     
    87
    Roberto Soldado se hnal za přihrávkou na polovinu soupeře, nicméně v poslední možnou chvíli jej od balónu odstavil napadající zadák.
     
    86
    Antonio Puertas si znovu skvěle pokryl míč v souboji a stal se obětí nedovoleného zákroku. V závěru místo brankových možností sledujeme spíše fauly.
     
    85
    Renato Tapia poslal nákop na pravou stranu, kam si naběhl Hugo Mallo, jenže druhý jmenovaný svým centrem trefil jen hruď soupeře.
     
    84
    Antonio Puertas si po dalším přímém kopu naskočil na nadýchaný centr, jenže hlavičkoval v záklonu a daroval gólmanovi snadný zákrok.
     
    83
    Domácí brankář Silva ještě chvíli argumentoval s hlavním rozhodčím. Nedovolený zákrok se sice pískal, ale opět nepřišla žlutá karta.
     
    82
    Santiago Mina se ve vápně tlačil do zakončení, jenže místo míče trefil jen domácího Kenedyho.
     
    81
    Santiago Mina si řekl o přihrávku na pravou stranu hrací plochy, prosmýkl se kolem obránce, jenže dloubákem už nikoho ze spoluhráčů nenašel.
     
    80
    Rui Silva si dal pozor na vysoký centr z pravé strany hrací plochy a bez problémů schoval míč do rukavic.
     
    79
    Néstor Araujo uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy, kde odstavil od míče Antonia Puertase.
     
    78
    Celta se v posledních minutách tlačí do zakončení, nicméně hráči v modrých dresech byli o něco pomalejší a nedostali se do zakončení.
     
    76
    Dimitri Foulquier fauloval na pravé straně hrací plochy, jenže jeho centr skončil v rukavicích brankáře.
     
    75
    Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč tentokrtá přiletěl na malé vápno, ale faulem se provinil Iago Aspas. Stále čekáme na úvodní branku.
     
    74
    Hugo Mallo se prosmýkl až k rohovému praporku, kde si jej vzal do parády Antonio Puertas, který jej tělem odstavil mimo nebezpečný prostor.
     
    73
    Renato Tapia znovu vyzkoušel zakončení z úctyhodné vzdálenosti. Domácí brankář Rui Silva jeho projektil celou dobu viděl a zalepil míč v rukavicích.
     
    72
    Dimitri Foulquier se na pravé straně zmocnil odraženého míče, jenže jeho pobídka mířila jen do míst, kde nebyl nikdo v červeném dresu.
     
    71
    Granada zahrávala rohový kop. Centrovaný míč se tentokrát snesl na přední tyč, ale urostlý Néstor Araujo balón odhlavičkoval do bezpečí.
     
    70
    Yangel Herrera se bez přípravy položil do přihrávky z pravé strany, jenže prudkou ránou trefil obránce v modrém dresu Celty Vigo.
     
    69
    Kenedy sprintoval za přihrávkou na pravou stranu, jenže míč mu přes kopačku přeskočil do zámezí. Vhazovat budou hráči v modrém.
     
    68
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Luis Javier Suárez, přichází Roberto Soldado.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Iago Aspas (Real Club Celta de Vigo).
     
    66
    Kenedy zápasnickým chvatem složil k zemi hostujícího Tapiu přímo před zraky hlavního arbitra. Ani tento nedovolený zákrok si podle arbitra nezasloužil žlutou odměnu.
     
    65
    Dimitri Foulquier se individuálním průnikem tlačil do pokutového území, jenže obránce v modrém dresu proti němu dobře vystoupil a míč zakopl.
     
    64
    Dimitri Foulquier táhl akci Granady dlouhým sprintem po levé straně hrací plochy. Jeho následný centr však našel jen hlavu Néstora Arauja.
     
    63
    Hugo Mallo vhazoval na levé straně. Pro přihrávku si seběhl Iago Aspas, který mu míč rychle sklepl zpátky. Celta Vigo získala jen další aut.
     
    62
    Rui Silva se ujal rozehrávky domácího celku z velkého vápna. Brankář Granady nakopl míč na polovinu soupeře, jenže spoluhráče nenašel.
     
    61
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Jordan Holsgrove.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Nolito, přichází Augusto Solari.
     
    60
    Je za námi hodina hry a zatím sledujeme hodně bojovné utkání. Ani jeden z týmů se ani po změně stran nepropracoval do větších šancí.
     
    59
    Néstor Araujo nakopl míč na polovinu domácí Granady, jenže pro Aspase byla přihrávka příliš prudká a skončila v rukavicích Ruie Silvy.
     
    58
    Domingos Duarte se u zadní tyče natahoval po dalším nadýchaném centru z levé strany hrací plochy, ale obránce Hugo Mallo na poslední chvíli změnil dráhu letu míče.
     
    57
    Dimitri Foulquier se na pravém křídle zajímavě prosmýkl kolem obránce a zahrozil stříleným centrem na malé vápno. Obrana hostů teď měla velké štěstí, že míč nikdo v červeném netrefil.
     
    56
    Jeison Murillo se při návratu na vlastní polovinu provinil nedovoleným zákrokem, ale rozhodčí jej zatím žlutou kartou netrestá.
     
    55
    Granada si po delší době vybojovala rozehrávku rohového kopu. Centrovaný míč byl však příliš dlouhým a prolétl šestnáctkou bez jakékoliv teče.
     
    54
    Nolito se pustil do hlavičkového souboje na polovině hřiště, jenže si pomohl nedovoleným zákrokem. Granada tak bude opět rozehrávat.
     
    53
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Fede Vico, přichází Antonio Puertas.
     
    52
    Luis Javier Suárez se fantasticky prosmýkl do pokutového území, jenže neustál souboj s obráncem a poroučel se k zemi. Penalta to nebude!
     
    51
    Další útočnou akci hostujícího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Iago Aspas se tentokrát zapomněl snad o dva kroky.
     
    50
    Rubén Blanco si dal dobrý pozor na prudký centr z pravé strany hrací plochy a schoval míč do rukavic. Sudí navíc viděl faul na brankáře.
     
    49
    Nolito si v pokutovém území naběhl na přihrávku z kopačky Aspase, jenže pohotovým zakončením nezamířil mezi tři tyče!
     
    48
    Kenedy fauloval rozběhnutého soupeře na polovině hřiště, jenže na kartu to tentokrát nebylo. Celta Vigo bude rozehrávat přímý kop.
     
    47
    Granada zahrávala přímý kop, jenže centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde se jeden z hráčů v červeném dresu dopustil faulu
     
    46
    Granada obstarala výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal vpřed, ale akce po levé straně skončila nepřesným centrem.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali obrovskou bitvu. První šanci si vypracovali hosté, jenže Tapiovu dělovku skvěle vyrazil domácí brankář. Na opačné straně ve 32. minutě pálil Fede Vico, ale jeho pokus pro změnu minul branku. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Hostující tým v závěru prvního poločasu zahrával přímý kop v blízkosti velkého vápna. Centr propadl na malé vápno, jenže nikdo v modrém na něj nedosáhl.
     
    44
    Dimitri Foulquier hrábl po soupeři rukou a zatažením za dres jej poslal k zemi.
     
    43
    Dimitri Foulquier si dal pozor na rozběhnutého Aspase a na poslední chvíli mu špičkou kopačky vypíchl míč do zámezí. Rozehrávat bude Celta.
     
    42
    Darwin Machís si skvěle pokryl míč na polovině hrací plochy a napadající Fran Beltrán jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    41
    Fran Beltrán uspěl v hlavičkovém souboji v blízkosti velkého vápna, jenže jeho hlavičku přizvedl obránce k dobře postavenému soupeři.
     
    40
    Nolito zastavil rodící se útok soupeře a vidí žlutou kartu.
     
    40
    Granada zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, ale obránci v modrých dresech balón odkopli.
     
    39
    Granada zahrávala rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, odkud hlavičkoval Aspas, jenže jeho pokus srazil domácí zadák na další roh.
     
    38
    Dimitri Foulquier odcentroval z pravé strany hrací plochy na malé vápno, jenže jeho pobídka skončila v rukavicích připraveného brankáře.
     
    37
    Iago Aspas se hnal za nákopem na polovinu soupeře, jenže obránce v červeném dresu byl u míče o něco rychleji a pomohl si hlavičkou.
     
    36
    Fede Vico se nenechal dlouho pobízet a rovněž si pomohl dost ostrým zákrokem. Rozhodčí jeho přestupek trestá pouze domluvou.
     
    35
    Néstor Araujo byl faulován v souboji na polovině hrací plochy, jenže další zákrok se obešel bez karetního trestu.
     
    34
    Aspas výborně napadal rozehrávku domácích stoperů na hranici velkého vápna. Útočník Celty Vigo dostal pod tlak soupeře, který si musel pomoci odkopem do autu.
     
    32
    První obrovská šance pro Granadu! Fede Vico si navedl míč na hranici velkého vápna, odkud zakončil levačkou, ale jeho rána prolétla kolem branky!
     
    30
    Granada po půlhodině hry zahrávala přímý kop ze solidní pozice. Centrovaný míč se snesl na hranici velkého vápna, ale Darwin Machís z těžké pozice branku minul.
     
    29
    Domingos Duarte spěchal za nákopem na polovinu soupeře, ale Murillo k němu přistoupil v pravou chvíli a poslal rozběhnutého soupeře k zemi.
     
    28
    Rozehrávky přímého kopu se zhostil Nolito, který zvolil centr pravou nohou, ale jeho centr na malém vápně odhlavičkoval Duarte.
     
    27
    Néstor Araujo se jako stoper vydal na výlet na polovinu soupeře a získal pro Celtu Vigo přímý kop z levé strany hrací plochy.
     
    26
    Jeison Murillo vhazoval na pravé straně hrací plochy. Jeho pobídka hledala Nolita, kterého od balónu snadně odstavil Dimitri Foulquier.
     
    25
    Brais Méndez zbytečně bránil soupeři v rozehrávce přímého kopu a vidí žlutou kartu.
     
    24
    Fede Vico si v souboji na polovině soupeře pomohl zatažením soupeře za dres a zhatil útočnou snahu svého týmu.
     
    23
    Brais Méndez byl pozdě v souboji na polovině hrací plochy a napadající Dimitri Foulquier mu šlapákem přišlápl kopačku. Rozehrávat budou hosté.
     
    22
    Hugo Mallo dostal přihrávku na pravou stranu, prošel kolem Foulquiera, jenže ve velké rychlosti už nestačil odcentrovat na spoluhráče.
     
    21
    Granada zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže Vallejo musel zakončovat ze záklonu a jeho pokus vůbec nedoletěl k brance.
     
    20
    Rubén Blanco si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek kontaktu s míčem. Brankář Celty Vigo rozehrál na pravé křídlo, ale tam neměl spoluhráče.
     
    19
    Rubén Blanco dostal přihrávku na hranici velkého vápna a před napadajícím Suárezem rozehrál nákopem na pravou stranu.
     
    18
    Ze střední vzdálenosti vyzkoušel své střelecké štěstí Renato Tapia, jehož projektil směřoval k pravé tyči, ale brankář si připsal efektní zákrok!
     
    17
    Celta Vigo zahrávala další přímý kop. Centr z pravé strany směřoval na značku pokutového kopu, jenže nikdo v modrém nezakončil.
     
    16
    Luis Javier Suárez trefil soupeře loktem v hlavičkovém souboji a může být rád, že nedostal žlutou karu. Hostující Mallo je ale hodně otřesený.
     
    15
    Caricol dostal přihrávku do běhu na levou stranu hrací plochy, jenže už neměl dostatek sil k odcentrování do šestnáctky. Pokračuje velmi bojovný duel.
     
    14
    Hugo Mallo si na vlastní polovině pokryl odražený míč a uklidnil rozehrávku malou domů. Rubén Blanco míč poté nakopl vpřed.
     
    13
    Yangel Herrera trefil soupeře loktem v hlavičkovém souboji a vidí žlutou kartu.
     
    13
    Darwin Machís si na levé straně hrací plochy nepohlídal své postavení a byl lapen v ofsajdové pasti. Celta to nyní zahrála opravdu výborně.
     
    12
    Luis Javier Suárez si naběhl na průnikovou přihrávku na hranici velkého vápna, jenže si nepotykal se zpracováním a balón mu uskočil k obránci.
     
    11
    Néstor Araujo diriguje rozehrávku hostujícího celku na polovině hřiště. Stoper Celty poslal nákop na Méndeze, který ale neodcentroval na spoluhráče.
     
    10
    Dimitri Foulquier podpořil ofenzivu Granady náběhem po pravé straně a prostrčil přihrávku mezi stopery. Jeho pobídka však skončila v rukavicích brankáře.
     
    9
    Dimitri Foulquier se na vlastní polovině dostal k odraženému míči a před napadajícím soupeřem jej stačil odkopnout na polovinu Celty Vigo.
     
    8
    Fede Vico prošel s míčem u nohy na hranici velkého vápna, jenže místo zakončení zvolil přihrávku na levou stranu, odkud přiletěl nepřesný centr.
     
    7
    Hugo Mallo rozkmital své rychlé nohy po levé straně hrací plochy, centroval z hranice šestnáctky, jenže jeho pobídku obránce zablokoval.
     
    6
    Aspas si došel pro přihrávku na polovinu hrací plochy, kde si míč výborně pokryl tělem a napadající soupeř jej musel faulovat.
     
    5
    Granada zahrávala první rohový kop dnešního souboje. Centrovaný míč se snasl na značku pokutového kopu, jenže tam nebyl nikdo v červeném.
     
    3
    Néstor Araujo poslal nákop na hranici velkého vápna, ale domácí Dimitri Foulquier jeho pobídku bez problémů odhlavičkoval.
     
    2
    Hugo Mallo dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, potáhl míč do blízkosti velkého vápna, jenže nadýchaným centrem neoslovil spoluhráče.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Celta Vigo se ihned vydala do útoku, ale nákop na pravou stranu zastavila domácí obrana.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Granada bude hrát v červeném, zatímco Celta oblékne modrou sadu dresů.
     
    Úvodní sestavy:

    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, J. Vallejo, D. Duarte, Neva – Montoro, Y. Herrera – Machís, Vico, Kenedy – Suárez.
    Náhradníci: A. Escandell, Fabrega – Díaz, J. Molina, N. Pérez, G. Sánchez, P. Sánchez, Puertas, Soldado, Soro.

    Real Club Celta de Vigo: Blanco – Mallo, N. Araujo, Murillo, Caricol – Méndez, Tapia, Beltrán, Nolito – Aspas, S. Mina.
    Náhradníci: Villar – Aidoo, Baeza, Holsgrove, Fontán, Mor, K. Vázquez, Solari..
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali na konci listopadu. Celta doma zvítězila 3:1.
     
    Granada CF

    Domácí Granada je na tom o něco lépe. Po dvaceti kolech má na svém kontě dvacet osm bodů a drží se v horní polovině ligové tabulky. Na šestý Real Sociedad dokonce před začátkem tohoto kola ztrácela jen tři body. Granada však po remíze na půdě Villarrealu padla výsledkem 1:3 na trávníku Osasuny.
     
    Real Club Celta de Vigo

    Celta Vigo dosud odehrála dvacet zápasů, ve kterých vybojovala dvacet čtyři bodů a před dalším kolem držela desátou pozici ligové tabulky. Celta není bez šance ani na pohárové umístění. Na šestý Real Sociedad ztrácela sedm bodů. V posledních kolech se hostům moc nedaří. Po třech porážkách minule ukopali remízu 1:1 s Eibarem.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání La Ligy mezi Granadou a Celtou Vigo. Výkop je stanoven na 18:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Góly:

    Karty:   13. Y. Herrera (GRN), 44. Foulquier (GRN) – 25. Méndez (CVG), 40. Nolito (CVG), 67. Aspas (CVG), 90+2. S. Mina (CVG)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:17.
    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, J. Vallejo, D. Duarte, Neva – Montoro, Y. Herrera – Machís, Vico (53. Puertas), Kenedy – Suárez (68. Soldado).
    Náhradníci: A. Escandell, Fabrega – Díaz, J. Molina, N. Pérez, G. Sánchez, P. Sánchez, Puertas, Soldado, Soro.

    Celta Vigo: Blanco – Mallo, N. Araujo, Murillo, Caricol – Méndez, Tapia, Beltrán (61. Holsgrove), Nolito (61. Solari) – Aspas, S. Mina.
    Náhradníci: Villar – Aidoo, Baeza, Holsgrove, Fontán, Mor, K. Vázquez, Solari.