Elche – Getafe 1:3 (kon.) | Huesca – Real Betis 0:2 (kon.)
koniec
SD Huesca
0:2 (0:0)
Real Betis
Pondelok 11.01.2021, 21:00 • Estadio El Alcoraz, Huesca • Španielska LaLiga • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:08:20)
     
    Ďalší program:

    SD Huesca

    LaLiga: 19. kolo – 20. 1. 2021, 19:00: Getafe – Huesca

    Real Betis

    Copa del Rey: Šestnásťfinále – 17. 1. 2021, 16:00: Gijón – Betis
    LaLiga: 19. kolo – 20. 1. 2021, 21:00: Betis – Celta Vigo
     
    Štatistiky zápasu:

    Držanie lopty: 49 % : 51 %.
    Strely na bránu: 3:5.
    Strely mimo: 6:6.
    Rohy: 3:6.
    Ofsajdy: 5:0.
    Fauly: 12:13.
     
    Betis v druhom polčase pokračoval vo svojej aktivite, dlho sa však nemohol dostať do väčšej gólovej príležitosti. Paradoxne najväčšiu gólovú šancu mal domáci útočník Mir, ktorý však svoj únik zakončil strelou nad. Hostia sa dočkali až v 78. minúte, kedy otvoril skóre Mándí, domácemu tímu však ponúkol veľkú šancu na vyrovnanie Akouokou, ktorý o chvíľu neskôr videl druhú žltú kartu. Huesca v závere zatlačila Betis do obrany a hlavne dvojica Ontiveros – Okazaki hrozila obrane súpera, skórovať sa však domácim nepodarilo a v nadstavenom čase ich šancu na body definitívne pochoval druhým gólom Betisu Sanabria.

    Betis sa vďaka tejto výhre posunul na priebežné 10. miesto a svoj náskok pred 18. Elche zvýšil na 7 bodov. Huesca prehrala tretíkrát za sebou a je naďalej posledná. Na 17. Valladolid stráca už šesť bodov.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Real Betis dal gól!
    Hostia rozhodujú o svojom víťazstve! Hostia sa po zisku lopty rozbehli do otvorenej domácej obrany a na konci ich útoku sa lopta dostala na pravom krídle k Fékirovi. Ten si ju zastavil a potom presným centrom poslal medzi domácich obrancov na striedajúceho ANTONIA SANABRIU, ktorý prudkou hlavičkou do pravej časti brány prekonal gólmana Fernándeza Llorenteho.
     
    90+3
    Pulido vracal loptu po centri z rohu pred bránu Betisu, Mándí ju však odhlavičkoval mimo vlastnej šestnástky. Odrazenú loptu získali hostia, ktorí vyrážajú do rýchleho protiútoku.
     
    90+2
    Betis sa snažil získať čas kombináciou na polovici Huescy, dlho sa na nej však nezdržal a hostia sa museli bleskurýchlo vrátiť dozadu.
     
    90+1
    Ontiveros ďalším krásnym pasom do šestnástky nakopol loptu na nabiehajúceho Okazakiho, ktorý ju však sám pred bránou Betisu „zluftoval“. Hrací predmet tak znovu skončil len v rukách brankára hostí.
     
    90
    Bude sa hrať ešte päť minút.
     
    90
    Striedajúci Okazaki sa tlačil za centrom z ľavej strany, loptu ale najprv zrazil obranca Betisu a následná strela Japonca z ostrého uhla letela len do rúk gólmana Brava,
     
    89
    Ontiveros posunul oblúčikom do šestnástky loptu na Mira, tomu ju však akrobaticky nadvihol do výšky obranca Betisu Ruiz. Padajúcu loptu potom chytil pripravený brankár Bravo.
     
    88
    Siovas, ktorý už hrá na hrote útoku, dostal skvelý pas od Seoaneho za obranu Betisu, loptu si ale pri spracovávaní zrazil kolenom za bránkovú čiaru.
     
    87
    Fékirov center na prednú tyč domáci odhlavičkovali z vlastnej šestnástky a následne loptu i získali. Okamžite tak otočili hru na opačnú stranu a usadili sa pri šestnástke Betisu.
     
    86
    Fékir trafil múr z hráčov domáceho tímu. Lopta sa od Pulida odrazila na rohový kop, ktorý ide veľmi pomalým krokom rozohrať práve Fékir.
     
    85
    Žltú kartu za šliapnutie na nohu rozbehnutého Fékira dostáva Pablo Insua (SD Huesca). Betis získava priamy kop zo vzdialenosti zhruba 25 metrov od domácej brány.
     
    84
    Huesca síce má loptu na svojich kopačkách, hostia však dobre pokrývajú voľné priestory a držia domácich len v strede poľa.
     
    83
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Sergio Canales, prichádza Sidnei.

    Michal Sadlek

    Góly: 78. Mándí, 90+3. A. Sanabria

    Karty:   56. Ontiveros (HSC), 85. Insua (HSC) – 51. Akouokou (RBE)   82. Akouokou (RBE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:13.
    SD Huesca: Fernández Llorente – Pedro López (52. B. García), Insua, Siovas, Galán – Ferreiro (52. Pulido), Mosquera (79. Okazaki), M. Rico (C) (72. Seoane), Ontiveros – Sandro Ramírez (72. Gómez), Mir.
    Náhradníci: Gasca – I. Doumbia, Escriche, B. García, Gómez, Luisinho, Carlos, Nwakali, Okazaki, Seoane, Pulido, G. Silva.

    Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí (C), V. Ruiz, Miranda – Akouokou, Canales (83. Sidnei) – D. Lainez (79. Juanmi), Fékir, Ruibal (79. Rodri) – Loren (69. A. Sanabria).
    Náhradníci: Marín, Robles – Barba, Iglesias, Delgado, Juanmi, Moreno, A. Sanabria, Rodri, Sidnei.

    Rozhodca: Vega – Gómez, Devis