Michalovce – Miškovec 1:2 (kon.) | HC Slovan – Košice 4:1 (kon.) | B. Bystrica – Detva 4:3 (2:1 po s.n.)
Trenčín – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 2:5 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
HC Košice
Nedeľa 22.11.2020, 16:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:44
    Košice dali gól!
    Je to tak, z ľavej strany pri bránkovisku zakončil BRUNO MRÁZ a puk Durnému prepadol tesne za bránkovú čiaru. Vrátime aj čas späť. Asistencie: Martin Krasničan a Jakub Cibák.
     
    52:41
    Slovan Bratislava dal gól!
    Košice inkasujú v rýchlom slede ďalší gól, z pravej strany pred bránkoviskom zakončil BRENDAN O'DONNELL. Asistencie: Patrik Maier a Brant Harris.
     
    52:28
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tretí gól duelu a tretia pekná hokejová akcia s úspešným koncom. Prihrávky na jeden dotyk a gól v podaní CAM LEEHO, ktorý vystrelil z ľavého kruhu do odkrytej časti bránky. Asistencie: Milan Kytnár a Marián Studenič.
     
    49:20
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak to stálo za to, ďalšia pekná hokejová akcia, CAM LEE si urobil hráča súpera a po sťahovačke vystrelil z vnútornej strany ľavého kruhu a Sedláčkovi nedal najmenšiu šancu. Asistencia: Brendan Ranford.
     
    34:30
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyrobil peknú hokejovú akciu, zamotal hlavy defenzíve Košíc a strelou z vnútornej strany pravého kruhu otvoril skóre zápasu RASTISLAV GAŠPAR. Asistencie: Michal Sersen a Brendan O'Donnell.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 35. Gašpar (Sersen, O'Donnell), 50. Lee (Ranford), 53. Lee (Kytnár, Studenič), 53. O'Donnell (Maier, Harris) – 56. Mráz (Krasničan, Cibák)


    HC Slovan Bratislava: Durný (Noskovič) – Ališauskas, Sersen (C), Štajnoch (A), Bačik, Valach, Lee, Beňo, Maier – Studenič, Kytnár (A), Ranford – O'Donnell, Harris, Gašpar – Jendek, Urbánek, Zigo – Petráš, Bortňák, Kundrík
    HC Košice: Sedláček (Riečický) – Baránek, Pavlin, Růžička, Michalčin, Deyl (A), Slovák (A), Cibák – Chovan (C), Réway, Pospíšil – Klhůfek, Mráz, Jenyš – Jokeľ, Havrila, Milý – Belluš, Frič, Kvasničan – Eliaš

    Rozhodca: Šefčík, Müllner – Hercog, D. Konc ml.