Fiorentina – Benevento 0:1 (kon.) | AS Rím – Parma 3:0 (kon.) | Inter – Turín 4:2 (kon.)
Sampdoria – Bologna 1:2 (kon.) | Hellas Verona – Sassuolo 0:2 (kon.) | Udinese – CFC Janov 1:0 (kon.)
Neapol – AC Miláno 1:3 (kon.)
koniec
Inter Miláno
4:2 (0:1)
FC Turín
cz Nedeľa 22.11.2020, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:00:44)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 20:14.
     
    Je konec! Inter Milán nakonec zvládl hodně těžký duel s Turínem a vítězí 4:2. Dlouho na tom ale byli lépe hosté. Inter se totiž během první půle nedostal prakticky k ničemu. Hosté naopak hrozili z protiútoků. Domácí obrana však dlouho působila hodně pevným dojmem. Až v závěru nastavení dokázal udeřit Simone Zaza. Po změně stran navíc po faulu Younga kopali hosté penaltu, kterou proměnil Cristian Ansaldi. Inter to ale nabudilo a Alexis Sánchez bleskově snížil. Na jeho zásah bleskově navázal Romelu Lukaku a začínalo se nanovo. Rozhodující moment přišel v 83. minutě, kdy sudí odpískal penaltu pro Inter. Tu s přehledem proměnil Romelu Lukaku. Belgický snajpr navíc přidal i asistenci na branku Lautara Martíneze.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Samir Handanovič si poradil i se zakončením po rohovém kopu a chytře stáhl míč do rukavic. Vypadá to, že Inter už dohraje dnešní duel bez větších problémů.
     
    90+4
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Simone Zaza, přichází Vincenzo Millico.
     
    90+3
    Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území. Centr z levé strany přiletěl na malé vápno, ale Handanovič míč i přes problémy udržel v rukavicích.
     
    90+2
    Lukaku si v hlavičkovém souboji na polovině hřiště pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího. Turín bude rozehrávat.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
    90. Lautaro MARTÍNEZ - 4:2
     
    90
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Inter přidává ještě čtvrtou branku! Domácí celek se dostal do rychlého protiútoku. Romelu Lukaku narýsoval parádní centr do šestnáctky a LAUTARO MARTÍNEZ už měl snadnou práci!
     
    89
    Další rychlou akci Interu táhl Romelu Lukaku, který ještě rozehrál na levou stranu, kde přišel nedovolený zákrok jednoho z hostujících hráčů.
     
    88
    Hostům už moc času na vyrovnání nezbývá. Hráči Turína se sice tlačí do pokutového území, ale obrana Interu teď působí doslova neprostupně.
     
    87
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Alexis Sánchez, přichází Radja Nainggolan.
    85. Romelu LUKAKU - 3:2
     
    85
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Inter otáčí vývoj dnešního souboje! K exekuci pokutového kopu se postavil ROMELU LUKAKU a přízemní střelou levačkou poslal domácí celek do vedení!
     
    84
    Nakonec je to penalta pro domácí Inter!
    83. Nedovolený zákrok v pokutové území
     
    83
    Tak pozor! I tuto situaci nakonec zkoumá VAR.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 65. Alexis Sánchez, 68. R. Lukaku (Young), 85. R. Lukaku (pen.), 90. Lautaro Martínez (R. Lukaku) – 45+2. Zaza (Meïté), 63. Ansaldi (pen.)

    Karty:   36. D'Ambrosio (INM), 47. Bastoni (INM), 62. Young (INM) – 32. Verdi (TUI), 71. Singo (TUI)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 20:14.
    Inter Miláno: Handanovič (C) – D'Ambrosio (66. Škriniar), Ranocchia (75. de Vrij), Bastoni – Hakimí, Barella, Gagliardini (66. Lautaro Martínez), Arturo Vidal, Young (75. Perišić) – R. Lukaku, Alexis Sánchez (87. Nainggolan).
    Náhradníci: I. Radu, F. Stanković – Darmian, de Vrij, Eriksen, Lautaro Martínez, Moretti, Nainggolan, Perišić, Škriniar, Vezzoni.

    FC Turín: Sirigu – Lyanco, N'Koulou, Bremer – Singo, Meïté, Rincón, Linetty, Ansaldi – Verdi (42. Bonazzoli), Zaza (C) (90+4. Millico).
    Náhradníci: V. Milinković-Savić, Rosati – Bonazzoli, Buongiorno, Edera, Izzo, Millico, Murru, Ricardo Rodríguez, Belotti, Segre.

    Rozhodca: La Penna – Cecconi, di Vuolo