Eibar – Getafe 0:0 (kon.) | Cadiz – Sociedad 0:1 (kon.) | Granada – Valladolid 1:3 (kon.)
Alavés – Valencia 2:2 (kon.)
koniec
SD Eibar
0:0 (0:0)
Getafe CF
Nedeľa 22.11.2020, 14:00 • Estadio Municipal de Ipurua, Eibar • Španielska LaLiga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu SD Eibar – Getafe CF. Stretnutie 10. kola španielskej LaLigy sa začne o 14:00.
     


    SD Eibar

    Eibaru sa vstup do nového ročníka príliš nevydaril a pred dneškom je v tabuľke španielskej LaLigy až na 16. mieste. Domácim sa však v posledných zápasoch začalo dariť zbierať body, pretože po troch prehrách za sebou získali v ďalších piatich zápasoch osem bodov. Bolo to však spôsobené hlavne zlepšenou obranu, útočná produktivita Eibaru je totiž zatiaľ tragická a za 9 odohraných zápasov strelil len šesť gólov. V tomto ukazovateli je aktuálne najhorším tímom španielskej LaLigy. Doma sa Eibaru v tejto sezóne vôbec nedarí a na vlastnom trávniku zatiaľ nevyhral ani jeden zápas.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Valladolid – Eibar 1:2
    Eibar – Osasuna 0:0
    Sevilla – Eibar 0:1
    Eibar – Cádiz 0:2
    Huesca – Eibar 1:1
     


    Getafe CF

    Ani Getafe sa začiatok novej ligovej sezóny príliš nevydaril a po ôsmich odohraných zápasoch je na priebežnom 12. mieste tabuľky. Jeho forma navyše nie je príliš dobrá, keď z posledných piatich zápasov prehralo tri a strelilo v nich jen štyri góly. Celkovo je útočná produktivita hostí zatiaľ veľmi slabá, keďže majú priemer 1 streleného gólu na zápas (8 gólov za 8 zápasov). Paradoxne jediná výhra Getafe v tomto období bola proti Barcelone (1:0). V tabuľke zápasov vonku je Getafe druhým najhorším tímom ligy.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Real Sociedad – Getafe 3:0
    Getafe – Barcelona 1:0
    Getafe – Granada 0:1
    Valencia – Getafe 2:2
    Getafe – Villarreal 1:3
     


    Vzájomné zápasy

    Vzájomná bilancia hovorí mierne v prospech Getafe, ktoré z desiatich vzájomných zápasov v LaLige vyhralo tri, dva prehralo a až päť zápasov týchto dvoch klubov sa skončilo remízami. Getafe dlho čakalo na prvú výhru nad Eibarom a vyhrať sa mu podarilo až na šiesty pokus, od novembra 2015 však s Eibarom neprehralo. V minulej sezóne vyhralo Getafe v Eibare 1:0 a doma s týmto súperom remizovalo 1:1.

    Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
    21. 4. 2018: Eibar – Getafe 0:1
    24. 8. 2018: Getafe – Eibar 2:0
    15. 2. 2019: Eibar – Getafe 2:2
    8. 12. 2019: Eibar – Getafe 0:1
    20. 6. 2020: Getafe – Eibar 1:1
     
    Tento zápas sa kvôli opatreniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.
     
    Úvodné zostavy:

    SD Eibar: Dmitrović – R. Correa, P. Oliveira, Bigas, Arbilla – P. León, Papakouli Diop, Expósito, Gil – Kike García (C), Muto.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – S. Álvarez, J. A. Martínez, Burgos, Enrich, Recio, Inuj, Kądzior, Olabe, Pozo, Rafa.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Chema, Dakonam (C), Olivera – Nyom, Timor, Arambarri, Cucurella – Cucho Hernández, Jaime Mata.
    Náhradníci: Yáñez – Diaby, Etxeita, Mollejo, Palaversa, Portillo, Ángel Rodríguez, Ünal.

    Rozhodca: Fuertes – Munuera, Sevilla.
     
    Oba tímy práve vybiehajú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Eibar bude hrať v červenomodrých dresoch, Getafe v bielych.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mal Eibar. Domáci sa okamžite usadili na útočnej polovici, ďaleko sa však so svojím útokom nedostali a o loptu rýchlo prišli.
     
    2
    Dakonam fauloval v hlavičkovom súboji v strede poľa. Domáci znovu získali hrací predmet pod svoju kontrolu a Gil sa pokúsil o prienik po ľavom krídle, ten sa však skončil slabým centrom do rúk brankára hostí Soriu.
     
    3
    Eibar však vstúpil do zápasu veľmi aktívne a vysokým presingom donútil hostí k chybe v rozohrávke. Domáci znovu kombinujú na útočnej polovici.
     
    4
    León nakopol zo štandardky zo stredu poľa loptu do šestnástky hostí, Kike García však pri nábehu na tento center fauloval vybiehajúceho brankára Soriu.
     
    5
    Getafe drží loptu na svojich kopačkách, na útočnú polovicu sa mu ale nedarí preniknúť. Hostia si loptu prihrávajú v blízkosti stredovej čiary.
     
    6
    I teraz však hostia loptu stratili a Nyom musel zastaviť možný rýchly protiútok Eibaru zastaviť taktickým faulom. Svoj následný prienik po pravom krídle potom zakončil Muto zablokovaným centrom.
     
    7
    Center z rohu obrana Getafe vyriešila a hostia si potom poradili i s centrom Correu z pravého krídla. Taktickým faulom v strede poľa si následne pomohli domáci.
     
    8
    Nyom si nabehol na pravé krídlo na predĺžený pas zo stredu poľa, jeho center však odkopol zo svojho bránkoviska Arbilla.
     
    9
    Getafe sa prvýkrát v zápase usadilo k dlhšej kombinácii pri šestnástke Eibaru, jeho postupný útok ale ukončil faulom pri nábehu na kolmicu zo stredu poľa Jaime Mata.
     
    10
    León po faule v strede poľa opäť nakopol loptu do šestnástky Getafe, kde sa k hlavičke dostal Oliveira. Jeho zakončenie však skončilo výrazne mimo Soriovej brány.
     
    11
    Getafe odpovedá svojím postupným útokom. Hostia sa úspešne prekombinovali k šestnástke Eibaru a snažia sa dostať za domácich obrancov na ľavej strane.
     
    12
    Gil prihrávkou z ľavej strany našiel pred šestnástkou Getafe Expósita, ktorý ešte loptu posunul za obrancu na Kikeho Garcíu. Toho najprv zblízka vychytal brankár Soria a dorážka Kikeho Garcíu, ku ktorému sa lopta odrazila naspäť, skončila na brvne odkrytej brány hostí.
     
    13
    Strely: 3:0
     
    15
    Cucho Hernández si nabiehal za nákopom Dakonama za obranu Eibaru, vybiehal však z ofsajdovej pozície.
     
    16
    Eibar sa tak po krátkej prestávke vrátil na útočnú polovicu a Gil centrom z ľavej strany hľadal na zadnej tyči nabiehajúceho si Leóna. Neúspešne.
     
    17
    Kike García si prevzal loptu tesne pred šestnástkou Getafe a technickou strelou pravačkou ju chcel zakrútiť pod brvno brány hostí. Gólman Soria skvelým zákrokom loptu chytil.
     
    18
    Muto zaskočil stopérov Getafe, keď si nečakane spracoval odkop svojho obrancu zo stredu poľa. Útočník Eibaru sa rozbehol do šestnástky hostí, loptu si ale posunul až do príliš ostrého uhla a jeho zrazenú strelu chytil brankár Soria.
     
    19
    Hostia sa snažia hru trochu upokojiť a podržať loptu na svojich kopačkách, zatiaľ sa im to ale príliš nedarí.
     
    20
    Tak predsa len ale prišla gólová šanca hostí! Olivera si nabehol na prihrávku na ľavé krídlo za obranu Eibaru a prihrávkou pred bránkovisko našiel voľného Jaimeho Matu. Ten však z prvej zakončil veľmi slabo a loptu nasmeroval priamo do rúk presúvajúceho sa brankára Dmitrovića.
     
    21
    Domáci si neporozumeli pri prechode na útočnú polovicu a nepresnou prihrávkou poslali loptu do autu. Hostia majú možnosť pokúsiť sa o rozohrávku svojho ďalšieho postupného útoku.
     
    22
    Tú však rýchlo pokazili a Dakonam musel faulovať Kikeho Garcíu. Nasledovať bude ďalšia štandardná situácia Eibaru.
     
    23
    Pedrovi Leónovi sa tentokrát rozohrávka priameho kopu vôbec nevydarila a vysokým centrom nakopol loptu výrazne mimo všetkých hráčov v šestnástke i Soriovej brány.
     
    24
    Hostia chceli rýchlo vykombinovať domácu obranu na pravej strane, Nyom si však neporozumel s Damiánom Suárezom a lopta po ich nevydarenom pokuse o narážačku skončila v aute.
     
    25
    Držanie lopty: 60 % : 40 %
     
    26
    Getafe sa nasťahovalo na polovicu Eibaru a snažilo sa prekombinovať do šestnástky domácich. Cucurella však na ľavom krídle o loptu prišiel a Olivera potom musel faulovať Correu.
     
    27
    Muto si spracoval odkop svojho spoluhráča z obrany, podržal loptu proti dvojici obrancov Getafe a založil postupný útok svojho tímu.
     
    28
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za šliapnutie na nohu Gila Allan Nyom (Getafe CF). Priamy kop pre Eibar z ľavého krídla.
     
    29
    Leónov prudký strieľaný center vyboxoval brankár Getafe Soria, ktorý následne chytil i nákop Expósita „do ohňa“.
     
    31
    Oliveira si zle spracoval loptu po odkope hráčov Getafe z ich polovice a potom podkopol Cucha Hernándeza, ktorý loptu získal. Priamy kop z ľavého krídla bude mať teda k dispozícii i Getafe.
     
    32
    Arambarri zakrútil loptu tak, že padala k zadnej tyči do brány. Brankár Eibaru Dmitrović si však dal pozor a vyrazil ju nad brvno svojej svätyne.
     
    33
    Eibar sa snaží podržať loptu dlhšie pod svojou kontrolou. Domáca obranná štvorica si ju teraz prihráva na vlastnej polovici ihriska.
     
    34
    Domácim sa podarilo prejsť na útočnú polovicu, kde však ich akcia skončila po centri Gila z ľavej strany. Ten vyboxoval gólman hostí Soria a loptu potom získali hráči Getafe.
     
    35
    Expósito fauloval na vlastnej polovici Arambarriho. Timor po tomto faule nakopol loptu na pravé krídlo na Nyoma, ktorý však o ňu v hlavičkovom súboji prišiel.
     
    36
    Gilov center zľava Nyom zablokoval. Lopta sa potom odrazila k Arbillovi, ktorý asi ani sám nevie, či vlastne strieľal alebo centroval, každopádne však loptu poslal výrazne mimo spoluhráčov i Soriovej brány.
     
    37
    Jaime Mata zle došliapol po hlavičkovom súboji v strede poľa a zostáva ležať na trávniku. Ošetrenie zatiaľ nepotrebuje a ukazuje, že bude v poriadku.
     
    38
    Correa nakopával loptu na hrot útoku Eibaru na Kikeho Garcíu, ten ale loptu nedobehol a hrací predmet skončil v rukaviciach brankára Soriu.
     
    39
    Cucho Hernández si nabehol na ľavú stranu šestnástky na pas Chemu z vlastnej polovice a pri zakončení ho zasiahol zozadu do chrbta Correa. Hostia sa dožadujú penalty, hlavný rozhodca ale necháva hru plynúť ďalej.
     
    40
    Protesty hráčov i realizačného tímu Getafe pokračujú a opakované zábery ukazujú, že zákrok Correu bol minimálne diskutabilný. Hlavný rozhodca ale trvá na svojom verdikte a signalizuje odkop od brány Dmitrovića.
     
    41
    Gil ďalšou výbornou prihrávkou z ľavej strany vysunul za obrancu Getafe Kikeho Garcíu, ktorého však opäť vychytal vybiehajúci brankár hostí Soria.
     
    42
    Hostia hneď vyrazili do protiútoku, ktorý zakončil strelou tesne spoza šestnástky pod brvno domácej brány Cucho Hernández. Dmitrović jeho pokus vyrazil.
     
    43
    Center hostí z rohu preletel celým pokutovým územím Eibaru a následný nákop Djeneho z opačnej strany chytil brankár Dmitrović. Ten vykopol loptu do stredu poľa na Gila, ktorého zastavil taktickým faulom Nyom.
     
    44
    Arambarri si na pravom krídle narazil loptu s Cuchom Hernándezom, pri nábehu na spätnú prihrávku ale vrazil do obrancu Eibaru. Hra pokračuje ďalej.
     
    45
    Žltú kartu za zásah Timora lakťom do hrude dostáva Papakouli Diop (SD Eibar).
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Aj keď je po prvom polčase skóre bezgólové, tak sme sa rozhodne nenudili. Aktívnejšie do zápasu vstúpil Eibar, ktorý mal predsa len o niečo viac nebezpečnejších gólových príležitostí, jeho najväčšiu šancu ale zahodil Kike García strelou do brvna. Hostia postupne vyrovnali hru a i oni si vytvorili niekoľko nádejných situácií pred svätyňou domáceho tímu, Eibar však podržal gólman Dmitrović. Uvidíme teda, či sa okrem dobrého futbalu dočkáme v druhom polčase i nejakých gólov.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 55 % : 45 %
    Strely na bránu: 4:1
    Strely mimo: 4:3
    Rohy: 1:2
    Ofsajdy: 1:1
    Fauly: 7:10
     
    Druhý polčas sa začne približne o 15:03.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali hostia. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.
     
    47
    Hostia sa prekombinovali k šestnástke Eibaru, pred ňou sa ale ich útok skončil. Gil s loptou vyrazil na opačnú stranu.
     
    48
    Gilov prienik po ľavom krídle sa skončil po čistom obrannom zákroku Nyoma pri vlastnej šestnástke. Gil však prakticky vzápätí svojou aktivitou získal loptu naspäť pod kontrolu domácich hráčov.
     
    49
    Úvod druhého dejstva je zatiaľ z oboch strán plný nepresností. Nyom kolmou prihrávkou do šestnástky Eibaru hľadal rozbehnutého Cucurellu, ktorý si ale loptu nespracoval a tá skončila u domáceho gólmana Dmitrovića.
     
    50
    Kike García zaviezol loptu pred šestnástku Getafe, kde ju posunul doľava na rozbehnutého Gila. Ten ju veľmi nepresným centrom poslal až do autu na opačnej strane ihriska.
     
    51
    Po faule Cucha Hernándeza vznikla v strede poľa šarvátka. Correa chcel rýchlo rozohrať, Hernández sa mu ale postavil do cesty a Correa tak doňho loptu kopol. Hlavný rozhodca sa snaží situáciu vyriešiť.
     
    53
    Až po takmer dvoch minútach sa podarilo všetkých účastníkov šarvátky oddeliť a upokojiť. Hra pokračuje postupným útokom Eibaru, ktorý sa už posunul na útočnú polovicu.
     
    54
    Počet faulov sa rýchlo zvyšuje. Correa najprv zrazil na trávnik Oliveru a potom jeho zrazil na trávnik Cucurella.
     
    55
    Tempo zápasu sa kvôli neustálym prerušeniam hry a nepresnostiam výrazne spomalilo a zatiaľ v druhom polčase výrazne zaostáva za prvým dejstvom.
     
    56
    Arbilla sa rozbehol k šestnástke Getafe, tesne pred ňou však o loptu prišiel. Hostia potom vyrazili do rýchleho protiútoku do otvorenej obrany Eibaru.
     
    58
    Žltú kartu dostáva za doslova zostrelenie Jaimeho Matu, ktorý si spracovával loptu, Kike García (SD Eibar). Priamy kop pre Getafe z ľavej strany útočnej polovice.
     
    59
    Rozohrávka štandardky sa však hosťom vôbec nevydarila a loptu získali bez väčších problémov domáci. Tak rýchlo, ako ju získali, však o ňu i prišli a znovu útočí Getafe.
     
    60
    Cucurella si nabehol na ľavú stranu šestnástky na oblúčik od Timora, loptu si ale spracovával príliš dlho a Correa mu ju odkopol na roh.
     
    61
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Allan Nyom, prichádza Ángel Rodríguez.
     
    62
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Pedro León, prichádza Alejandro Pozo.
     
    63
    Rozhodcovia majú zrejme problém s technikou. Navzájom si totiž kontrolujú vysielačky, ktoré majú priviazané na rukách.
     
    65
    Už viac ako dve minúty pokračuje oprava vysielačiek rozhodcov a zatiaľ sa nezdá, že by sa problém darilo nejak vyriešiť...
     
    66
    Hlavný rozhodca sa vracia na hraciu plochu a po takmer štyroch minútach môže hra pokračovať. Eibar kombinuje na útočnej polovici.
     
    67
    Arbillov center na Kikeho Garcíu odkopol Chema. Oliveira potom zastavil nákop na Cucha Hernándeza a vrátil loptu k šestnástke Getafe.
     
    68
    Domáci si prihrávali na pravom krídle a až po niekoľkých desiatkach sekúnd sa pokúsil o center do šestnástky Expósito. Zostalo však len pri pokuse, pretože loptu nakopol mimo brány hostí.
     
    69
    Correa a Cucurella sa znovu zrazili v súboji o loptu. Napriek tomu, že Cucurella zostáva ležať na trávniku, hlavný rozhodca odpískal jeho faul a Eibar tak získava štandardku z pravej strany útočnej polovice.
     
    70
    Pozo zakrútil loptu na zadnú tyč, odkiaľ ju vyboxoval mimo vlastnej šestnástky brankár Soria. Odrazenú loptu následne znovu získali domáci, ktorí majú v posledných minútach pomerne výraznú územnú prevahu.
     
    71
    Gil si naviedol z pravého krídla loptu na os ihriska, technickou strelou však výrazne minul Soriovu bránu.
     
    72
    Po dlhšej dobe môžeme sledovať i postupný útok Getafe na útočnej polovici. Hostia sa snažia dostať do pozície na strelu alebo center, zatiaľ sa im to ale nedarí.
     
    73
    Cucurella sa napokon predsa len dostal k centru sprava, jeho nákop na Cucha Hernándeza ale odhlavičkoval Arbilla. Domáci otáčajú hru na opačnú stranu.
     
    74
    Pozo krásnou kolmicou na pravé krídlo vysunul za obranu Getafe Correu, ktorého center do šestnástky na Muta však zablokoval Olivera. Jeho spoluhráči potom loptu odkopli mimo vlastného pokutového územia.
     
    75
    Cucurellovi bol odpískaný faul v strede poľa, proti čomu hráč Getafe vehementne protestuje.
     
    75
    Žltú kartu dostáva i tréner José Bordalás (Getafe CF), ktorému sa nepáčili verdikt rozhodcu pri predošlom zákroku Cucurellu a dal to až príliš najavo.
     
    77
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Jošinori Muto, prichádza Sergi Enrich.
     
    78
    Domáci obrancovia loptu zbytočne stratili pred vlastnou šestnástkou a po prihrávke Arambarriho sa dostala na pravú stranu pokutového územia k rozbehnutému Jaimemu Matovi. Ten z dobrej pozície vystrelil nad Dmitrovićovu bránu.
     
    79
    Žltú kartu za podrazenie rozbehnutého Kikeho Garcíu dostáva Jaime Mata (Getafe CF). Priamy kop pre Eibar z ľavého krídla.
     
    80
    Center obrana Getafe odvrátila na rohový kop a potom vyriešila i roh domácich. Po zisku lopty navyše vyrazili hostia do rýchleho protiútoku.
     
    81
    Ángel Rodríguez sa rozbehol po pravej strane do otvorenej obrany domácich a hľadal centrom na opačnú stranu Jaimeho Matu. Tomu chýbal tak krok, dva na to, aby loptu zasiahol.
     
    82
    Akcia Getafe však pokračovala a hostia sa znovu dožadovali penalty po súboji Arbillu s Arambarrim. Záložník Getafe skončil po tomto súboji na trávniku, hra ale i tentokrát pokračuje ďalej.
     
    84
    Pokiaľ majú oba tímy dnes niečo spoločné, tak je to katastrofálna exekúcia štandardných situácií. Ďalší rohový kop Eibaru teraz skončil útočným faulom Papakouliho Diopa.
     
    85
    Domáci držia loptu na svojich kopačkách, prihrávajú si ale len v strede poľa. Hostia sú zoradení pred vlastnou šestnástkou v dvoch obranných líniách.
     
    86
    Žltú kartu za podrazenie rozbehnutého Poza, ktorý sa pekne uvoľnil na pravom krídle, dostáva Mathias Olivera (Getafe CF). Eibar bude mať ďalší priamy kop, tentokrát sprava.
     
    87
    Brankár Soria vybehol zo svojej brány na Gilov center zo štandardky, loptu ale pred ním predĺžil Kike García hlavou na Enricha, ktorý zblízka hlavičkoval do tyče brány hostí.
     
    88
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Kike García (SD Eibar), ktorý po tom, čo brankár Soria chytil loptu, zadržal brankára Getafe a bránil mu v rozohrávke rýchleho protiútoku.
     
    89
    Napriek početnej nevýhode má však loptu i tak Eibar, ktorý sa naďalej tlačí dopredu a zdá sa, že chce viac vyhrať.
     
    90
    Nadstavený čas je päť minút.
     
    90+1
    Až teraz sa Getafe dostalo k lopte a rovno i na útočnú polovicu. Center Damiána Suáreza však odhlavičkoval Arbilla a Gil sa potom dostal k odrazenej lopte.
     
    90+1
    Žltú kartu za podrazenie rozbehnutého Gila ostrým sklzom dostáva Chema (Getafe CF). Eibar bude znovu rozohrávať štandardnú situáciu na útočnej polovici.
     
    90+3
    Arbillovi sa jej rozohrávka vôbec nevydarila a nepresným centrom nakopol loptu priamo do rúk brankára Soriu. Domáci okamžite zacúvali na vlastnú polovicu a hostia musia útočiť „do plných“.
     
    90+4
    Oliverov center zľava odhlavičkoval Arbilla za šestnástku k Arambarrimu, ktorého strela bola zablokovaná na rohový kop. Hostia okamžite bežia v čo najväčšom počte do šestnástky Eibaru.
     
    90+5
    Center od rohovej zástavky obrana Eibaru odvrátila, lopta sa ale dostala na ľavú stranu k Arambarrimu, ktorý ju nacentroval na zadnú tyč k Ángelovi Rodríguezovi. Ten strieľal z voleja, presúvajúci sa brankár Dmitrović ale loptu dokázal vyraziť.
     
    90+6
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Eduardo Expósito, prichádza Sergio Álvarez.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas nebol ani zďaleka tak zaujímavý ako prvý a videli sme v ňom viac prerušení, faulov, tvrdých súbojov a nepresností. Napriek tomu však bol i v ňom o niečo aktívnejším tímom Eibar. Jeho najväčšiu šancu zahodil tesne pred koncom riadnej hracej doby Enrich, ktorý zblízka nasmeroval loptu hlavou do tyče odkrytej brány hostí. Hneď vzápätí sa ale po veľmi hlúpom faule nechal vylúčiť kapitán domácich Kike García a šancu rozhodnúť v závere mali i hostia, Ángela Rodrígueza však vychytal domáci brankár Dmitrović. Po bezgólovej remíze je Eibar s 10 bodmi na 14. mieste tabuľky, Getafe deviate s 12 bodmi.
     
    Štatistiky zápasu:

    Držanie lopty: 52 % : 48 %.
    Strely na bránu: 5:3.
    Strely mimo: 9:4.
    Rohy: 3:5.
    Ofsajdy: 2:2.
    Fauly: 16:22.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok nedele. (16:02:46)

    Michal Sadlek

    Góly:

    Karty:   45. Papakouli Diop (EIB), 58. Kike García (EIB) – 28. Nyom (GET), 75. tréner J. Bordalás (GET), 79. Jaime Mata (GET), 86. Olivera (GET), 90+1. Chema (GET)   88. Kike García (EIB)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 9:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:22.
    SD Eibar: Dmitrović – R. Correa, P. Oliveira, Bigas, Arbilla – P. León (62. Pozo), Papakouli Diop, Expósito (90+6. S. Álvarez), Gil – Kike García (C), Muto (77. Enrich).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – S. Álvarez, J. A. Martínez, Burgos, Enrich, Recio, Inuj, Kądzior, Olabe, Pozo, Rafa.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Chema, Dakonam (C), Olivera – Nyom (61. Ángel Rodríguez), Timor, Arambarri, Cucurella – Cucho Hernández, Jaime Mata.
    Náhradníci: Yáñez – Diaby, Etxeita, Mollejo, Palaversa, Portillo, Ángel Rodríguez, Ünal.

    Rozhodca: Fuertes – Munuera, Sevilla