K. Vary – Plzeň 1:0 (kon.) | Sparta Praha – Olomouc 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:4 (kon.)
Pardubice – Třinec 7:6 (po pr.) | Kometa Brno – Zlín 5:3 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.)
Hradec Králové – Litvínov 4:1 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
cz Nedeľa 22.11.2020, 16:00 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Dominik LAKATOŠ - 2:4
     
    59:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Puk se příhodně odrazil a přes celé kluziště doputoval do prázdné mladoboleslavské branky. Gól je připsán DOMINIKU LAKATOŠOVI. Ostrava si tak z Mladé Boleslavi odveze vítězství. Asistence: Jan Štencel.
    40:53 David ŠŤASTNÝ - 2:3
     
    40:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí nejprve nahodili puk do pásma, tam se jim podařilo dobře rozmístit kolem mezikruží. Nejprve vystřelil Mário Lunter, ale neúspěšně, a tak ještě odražený puk nasměroval na hokejku DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který se již nemohl mýlit. Asistence: Mário Lunter.
    34:32 Oscar FLYNN - 1:3
     
    34:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Poprvé v zápase se prosadili hokejisté Bruslařského klubu. Z levého kruhu přehodil brankářovu hůl OSCAR FLYNN a snižuje na 1:3. Bez asistence.
    20:17 Jan SCHLEISS - 0:3
     
    20:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jak Ostravané do zápasu vstoupili, tak dobře začali i druhou třetinu Po rychlém přemístění se z mezikruží ke vzdálenější tyči trefil JAN SCHLEISS. Asistence: Jan Štencel.
    14:37 Adam POLÁŠEK - 0:2
     
    14:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To ale už neplatí. Hosté se rychle usadili v pásmu, od modré čáry vystřelil ADAM POLÁŠEK a zamířil tak přesně, že puk skončil přímo pod břevnem. Bez asistence.
    00:28 Dominik LAKATOŠ - 0:1
     
    00:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Výborný start ostravských hokejistů. K brance si najel Jan Hruška, který na nic nečekal a hned vystřelil. Domácí nechali puk ve hře a u pravé tyče byl připravený DOMINIK LAKATOŠ. Ten už jen nasměroval puk do odkryté branky. Asistence: Jan Štencel.

    Vojtěch Drbohlav

    Góly a asistencie: 35. Flynn, 41. Šťastný (Lunter) – 1. Lakatoš (Štencel), 15. Polášek, 21. Schleiss (Štencel), 60. Lakatoš (Štencel)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Šidlík, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Klikorka – Lunter, R. Zohorna, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), Cienciala – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Štencel, R. Polák (C), L. Kovář, Polášek, Trška, R. Černý, Koch – Schleiss, Hruška (A), Lakatoš – L. Krenželok (A), Marosz, Mallet – Dej, J. Mikyska, Šišovský – Dočekal, Werbik, T. Kubalík.

    Rozhodca: Jeřábek, Obadal – Kajínek, Hynek

    Diváci: hráno bez diváků