Fulham – West Bromwich 2:0 (kon.) | Leeds – Leicester 1:4 (kon.)
koniec
Fulham FC
2:0 (2:0)
West Bromwich Albion
Pondelok 02.11.2020, 18:30 • Craven Cottage, Londýn • Anglická Premier League • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Fulham dnes podal veľmi dobrý výkon v zadných radoch a vpredu bol efektívny, zatiaľ čo WBA na útočnej polovici výrazne sklamalo. "Cottagers" vyhrali prvýkrát po návrate do Premier League, WBA na trojbodové stretnutie čaká. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (20:25:17)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Každopádne, dnes sú hostia v ofenzíve úplne mizerní. Nedostávajú sa do zakončení, nemajú teda možnosť premieňať šance. Až na jednu v podaní Granta nebol Alphonse Aréola preverený. Vlastne, aj ten pokus smeroval vedľa.
     
    90+2
    WBA ešte získalo roh. Nízky center defenzíva Fulhamu poslal poľahky preč, lenže Ivan Cavaleiro si na krídle pomohol faulom. Priamy kop v prospech hostí.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Striedanie v tíme Fulham FC: z ihriska odchádza Ademola Lookman, prichádza Joe Bryan.
     
    90
    André Anguissa sa chcel individuálne dostať do pokutového územia. Nabiehal mu aj Aleksandar Mitrović, záložník Fulhamu preváhal moment na prihrávku.
     
    89
    Antonee Robinson výborne pod tlakom udržal loptu vo svojej moci, potom ju otočil doprava, kde postupne mieri vpred Ola Aina.
     
    88
    Alphonse Aréola si dával s rozohrávkou päťky na čas, hlavný rozhodca ho nenapomenul dohovorom a už vôbec nie žltou kartou.
     
    87
    Joachim Andersen odvrátil ďalší pas do pokutového územia. Dnes hrá stopérske duo Fulhamu výborne, teda nielen Dán, ale aj Tosin Adarabioyo.
     
    86
    Fulham veľmi dobre drží loptu v strede ihriska a to napriek pressingu hostí. Aj z tohto jasne vidieť v akej pohode sú dnes domáci hráči.
     
    84
    Striedanie v tíme Fulham FC: z ihriska odchádza Bobby Decordova-Reid, prichádza Ivan Cavaleiro.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Harrison Reed (Fulham FC).
    81.
     
    81
    Systém VAR ešte riešil, či Semi Ajayi nezahral pri tom bloku strely rukou. Vyhodnotené to bolo tak, že nie a penalta sa nebude kopať.
     
    80
    Neuveriteľné, čo teraz Fulham zahodil. Sam Johnstone vybehol z bránky a spravil veľkú chybu, keď loptu neodkopol. Tom Cairney ho prehodil, rovnako tak aj Ajayiho, ale z čiary odvrátil Conor Townsend. Iba pred seba, Bobby Decordova-Reid v miliónpercentnej šanci trafil spomínaného Ajayiho.
     
    79
    Callum Robinson prihrával do šestnástky, loptu zastavil Joachim Andersen. Írsky útočník avizoval ruku dánskeho beka, penalta sa nepíska.
     
    78
    Darnell Furlong pritvrdil na svojej pravej strane a môže byť rád, že nedostal žltú kartu.
     
    77
    Karlan Grant chcel ujsť do šance, znemožnil mu to rýchlejší Joachim Andersen a následnú kolmicu pomedzi stopérov prečítal Tosin Adarabioyo.

    Matej Kubove

    Góly: 27. Decordova-Reid, 30. Aina

    Karty:   57. Lookman (FHM), 83. Reed (FHM) – 48. Gallagher (WBA), 69. Sawyers (WBA)


    Fulham FC: Aréola – Aina, Adarabioyo, J. Andersen, A. Robinson – Anguissa, Lemina (46. Reed) – Cairney (C), Decordova-Reid (84. Cavaleiro), Lookman (90. Bryan) – A. Mitrović.
    Náhradníci: Rodák – Bryan, Cavaleiro, Loftus-Cheek, Odoi, Reed, Ream.

    West Bromwich Albion: Johnstone – Furlong, Ivanović, Ajayi, C. Townsend – Livermore (C) (56. Sawyers) – Matheus Pereira (56. Robinson), Gallagher, Krovinović (71. Phillips), Diangana – Grant.
    Náhradníci: Button – Bartley, Gibbs, Edwards, Phillips, Robinson, Sawyers.