Thomas Almeida - Jonathan Martinez Vítěz: Martinez (kon.) | Claudio Silva - James Krause Vítěz: Krause (kon.)
Jim Crute - Modestas Bukauskas Vítěz: Crute (kon.) | Katlyn Chookagianová - Jessica Andradeová Vítěz: Andradeová (kon.)
Brian Ortega - Čang Sung Jung Vítěz: Ortega (kon.)
koniec udalosti
Jim Crute - Modestas Bukauskas

Vítěz: Crute

cz Nedeľa 18.10.2020, 02:21 • Fight Island, Abú Zabí • UFC
Predzápasové kurzy
     
    On-line přenos je u konce, děkujeme za pozornost. Sledujte s námi i další zápasy tohoto galavečera. (02:29:07)
     
    V polotěžké váze jsme byli svědky poměrně jednoznačné záležitosti. Jimmy Crute vstoupil do zápasu velmi namotivovaně a litevskému protivníkovi nedal žádnou šanci. V rozhodující sérii rozdal dvakrát pravý a jednou levý hák, který Bukauskase bezpečně usadil k pletivu. Divize s českým zástupcem Jiřím Procházkou tak musí registrovat další slibné jméno pod hranicí první patnáctky žebříčku.
     
    Vítěz: Jimmy Crute (KO)
     
    02:01
    Konec zápasu
     
    02:01
    Neskutečná kombinace Cruteho a máme tady první knockout na hlavní kartě! Bukauskas schytal první pravou a pak už vůbec nevěděl o světě. Přestože se snažil postavit, nakoupil na cestě k pletivu další pravý direkt a pak strašidelný levý hák. Bukauskas se sice diví, že je zápas u konce, ale o aktivní obraně se v jeho případě vůbec nedá hovořit. Správné ukončení.
     
    01:24
    První velký úder zápasu trefil Crute. Parádní pravá dopadla na tvář Bukauskase, ten ovšem na sobě nenechá nic znát.
     
    00:55
    Zápas se znovu rozbíhá. Bukauskas zatím bojuje z ústupu, kdežto Crute jde dopředu jako tank.
     
    00:31
    Crutemu se poměrně záhy podařilo přejít do klinče, jenže pak soupeře trefil mezi nohy. Bukauskas bude chvíli pauzírovat.
     
    00:01
    Začátek 1. kola
     
    MODESTAS BUKAUSKAS
    Přezdívka: The Baltic Gladiator
    Skóre: 11-2-0


    Podobně nadějný příběh jako Crute momentálně píše i litevský reprezentant Modestas Bukauskas. Je tak poměrně pravděpodobné, že jeden z těchto borců dnes tvrdě narazí. Gladiátor od Baltského moře působí pod značkou UFC poměrně krátce, svůj debutový zápas si odsloužil letos v červenci, kdy na konci úvodního kola lokty zastavil Andrease Michailidise. Jinak je to ale na svůj věk (26) poměrně zkušený chlapík, který táhne šňůru sedmi vítězství v řadě. Před svou premiérou v Abu Zabí navíc působil v uznávané britské organizaci Cage Warriors. K bodovým lístkům se dostal jedinkrát, hned na počátku své profesionální dráhy. Z 11 vítězství jich osm ukončil pomocí KO/TKO.
     
    JIMMY CRUTE
    Přezdívka: The Brute
    Skóre: 11-1-0


    Čtyřiadvacetiletý Australan patří mezi vycházející hvězdy současného MMA. Zápasí v polotěžké váze, tedy ve stejné kategorii jako český zástupce Jiří Procházka. Do UFC se jako neporažený talent organizace HFS dostal přes Dana White's Contender Series v roce 2018, od té doby již počítá další tři zápasy v nejlepší organizaci planety. Na úvod se zvládl vypořádat s Paulem Craigem (submise – kimura) a Samem Alvayem (TKO), pak však přišlo první kariérní selhání proti Cirkunovovi. Na vítěznou vlnu se Crute vrátil v únoru, když další úspěšnou kimurou už v prvním kole vyřídil Poláka Oleksiejczuka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 02:21.

    Patrik Czepiec

    Anders Ohlsson