Čeljabinsk – Nižnekamsk 6:3 (kon.) | CSKA Moskva – D. Moskva 2:1 (kon.) | Čerepovec – Jekaterinburg 2:1 (kon.)
Dinamo Minsk – S.Moskva 0:3 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Spartak Moskva
cz Nedeľa 18.10.2020, 16:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:35:57)
     
    Československá stopa v utkání

    Július Hudáček (SPM) 26 zákroků, 0 gólů, 100%
    Lukáš Radil (SPM) 2+1, 3 střely, čas na ledě 17:44
    Robin Hanzl (SPM) 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:43
     
    Dnešní utkání sledovalo 4459 diváků.
     
    Střely na branku: 26 – 15
     
    Je dobojováno. Domácí se celou třetí třetinu marně snažili o kontaktní branku, která by je vrátila zpět do hry a Hudáček držel své čisté konto. Nakonec neinkasoval a naopak se do prázdné branky trefil podruhé v utkání Lukáš Radil a pečetil tak výhru svého týmu na minském ledě. Domácí tak dnes odejdou z ledu s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Hosté se ještě nadechli k jednomu, asi poslednímu útoku tohoto zápasu a za chvíli tak budou moci slavit výhru na ledě soupeře.
    59:22 Lukáš RADIL - 0:3
     
    59:22
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Vyhozený puk si ve středním pásmu našel LUKÁŠ RADIL a zavezl ho až před odkrytou branku Minsku, do které pohodlně zakončil – 0:3. Asistence: Dmitrij Višněvskij a Sergej Širokov.
     
    58:48
    Jori Lehterä si u modré čáry našel kotouč a z bekhendu ho poslal na odkrytou klec, kterou ale o dost minul. Domácí se pak vrací rychle před branku Hudáčka.
     
    58:33
    Hudáček nyní hodně podržel svůj tým, když ukryl do lapačky nebezpečnou střelu zblízka, o kterou se postaral Igor Martynov. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:20
    A branka Minsku je prázdná, domácí to tedy zkusí se šesti bruslaři v poli a bez brankáře!
     
    58:14
    Dinamo Minsk si bere oddechový čas.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:27
    Spartakovci se natlačili do pásma soupeře, ale tam byli pečlivě hlídaní obranou Minsku, který tak hned po zisku puku míří na opačnou stranu.
     
    56:33
    Zblízka zakončoval znovu Jegor Šarangovič, ale Hudáček měl připravenou hůl a tou pak puk srazil do rohu obranného pásma.
     
    55:55
    Ilja Litvinov číhal mezi kruhy, přihrávku ale nedostal. Následovala střela Vladislava Koljačonoka, ale ta mířila jen vedle levé tyče z pohledu Júlia Hudáčka.
     
    55:22
    Hosté se už nikam nehrnou, hlídají si svůj náskok a nepouštějí se do bezhlavých akcí. Domácím naopak začíná ubíhat čas a už jim ho moc nezbývá na to, aby se zápasem ještě něco udělali.
     
    54:37
    Minsk se sice dostal znovu do útočného pásma, ale velmi rychle museli ven, protože agilní hosté je o puk připravili a namířili si to znovu před branku Nikity Tolopila.
     
    53:44
    Spartak Moskva je v plném počtu.
     
    53:43
    Hosté vše opět zvládli a odpalují puk až před domácí klec. Tohle oslabení zvládnou bez inkasované branky. Mají tak stále slibný náskok.
     
    53:19
    Minští se vrátili rychle zpět a kombinují před Hudáčkem, který musí být znovu ve svém brankovišti pozorný.
     
    52:43
    Domácí se nadechli k další útočné akci, ale ta byla znovu nepřesná. Obrana Spartaku pak vytěsnila puk mimo a následně ho poslala ven z obranné třetiny.
     
    51:59
    Jegor Šarangovič si sjel těsně před Júlia Hudáčka, natáhl hůl a chtěl tečovat pokus spoluhráče z levé strany, ale hostující brankář byl pozorný. Hosté se záhy osvobozují.
     
    51:44
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Zachar Šablovskij – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    51:26
    Na řadě je ještě další komerční přestávka.
     
    51:19
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    49:50
    Hosté mají šanci své vedení navýšit v přesilové hře, ale zatím se Minsk dobře brání a nepouští Spartak do přesnějšího zakončení.
     
    49:19
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Dmitri Děrjabin – 2 min., podrážení).
     
    48:06
    Arťom Fjodorov se nedostal k zakončení na pravé straně, puk sebrala obrana Minsku a míří s ním velmi rychle až před branku hostujícího Spartaku.
     
    47:18
    Hudáček zapsal dva další důležité zákroky a proti nebezpečně dotírajícím domácím uspěl a udržel nulu na svém kontě.
     
    46:44
    Po vystřídání mají hosté na ledě čerstvé síly, které se hned vrhají do další akce před brankou minského Dinama.
     
    46:04
    Lukáš Radil našel svižnou přihrávkou na levé straně Joriho Lehteru, který okamžitě bez přípravy vystřelil a jeho pokus prošel až k Tolopilovi, jenž zakročil.
     
    45:58
    Následuje další komerční pauza.
     
    45:25
    Naopak na druhé straně se před Tolopila na natlačil Lukáš Radil, zblízka však nepropasíroval kotouč za jeho záda.
     
    44:43
    Igor Martynov si sjel do prostoru mezi kruhy, ale stíhali ho dva hostující hráči, kteří ho nepustili k zakončení před Hudáčkem.
     
    42:59
    Na pravé straně se uvolnil Lukáš Radil, poslal přihrávku na opačnou stranu, ale tu Lehterä nezachytil. Nadále ale pokračuje akce Spartaku.
     
    41:49
    Robin Hanzl si klepal o přihrávku na pravém kruhu, té se ale nedočkal. Nicméně pokračovala akce hostů, nakonec ale před Tolopilem nezahrozili.
     
    41:00
    Alexej Protas nezachytil puk u levého kruhu a nedostal se pak k zakončení. Toho využili Spartakovci, kteří dostali kotouč do středního pásma.
     
    40:20
    Domácí se hned vrhli do útoku, ale brzy ztratili puk, do akce na druhé straně pak šli hosté, ale Tolopilo si poradil a puk dostal k sobě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 18 – 8
     
    Také druhé dějství je už minulostí. V něm se hosté dostali do dvoubrankového vedení zásluhou přesných tref Lukáše Radila a Joriho Lehtery. Domácí v závěru druhé třetiny vsítili kontaktní branku, ta ale nebyla nakonec pro ofsajd uznána. Čeká nás ještě hodně zajímavá třetí část hry, která začne přibližně v 17:55.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    U puku jsou domácí hráči a ještě to zkoušejí před hostující klecí, ale spíše to už vypadá, že se v této části hry nic nestane.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:58
    Hosté jsou v plném počtu.
    38:44 Neuznaná branka domácích
     
    38:44
    Domácí přeci jen protlačili puk za záda hostujícího brankáře, následovalo ale zkoumání videa, které neodhalilo ofsajdové postavení. Oleg Znarok si pak ale vzal ještě trenérskou výzvu a nakonec sudí poté rozpažuje. Hosté tak stále vedou o dva góly.
     
    38:25
    Domácím se přesilová hra moc nedaří, hosté se naopak velmi dobře brání a vyhazují puky do bezpečí.
     
    37:58
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Maxim Cyplakov – 2 min., podrážení).
     
    37:14
    Igor Revenko neudržel puk na své holi, hosté ho o něj obrali a hned se nastěhovali před Nikitu Tolopilu. Ten se musel znovu mezi svými tyčemi co otáčet.
     
    36:28
    Michail Juňkov se natlačil před domácí branku, jeho svižná střela z pravé strany ale neskončila za Tolopilem. Domácí pak hned hru otáčejí.
     
    35:20
    Domácí se nyní dostali lacino ke kotouči a před brankou Júlia Hudáčka nic nevymysleli. Hosté pak velmi rychle otočili hru a hrozili opět před Tolopilem.
     
    34:25
    Svěřenci trenéra Olega Znaroka jsou při chuti a znovu se dostali do akce před Tolopilem, ale nakonec jejich pokus byl nepřesný a skončil mimo tři tyče.
     
    34:15
    Další komerční přestávka.
    33:24 Jori LEHTERÄ - 0:2
     
    33:24
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hned po návratu z trestné lavice se do akce řítil JORI LEHTERÄ s Lukášem Radilem. Druhý jmenovaný mu pak předložil přihrávku jak na zlatém podnose z pravé strany a na té levé se pak finský útočník nemýlil a trefil částečně odkrytou klec domácích – 0:2. Asistence: Lukáš Radil a Jevgenij Kulik.
     
    33:14
    Spartak Moskva je v plném počtu.
     
    32:28
    Další nepřesné počínání domácích v útočném pásmu a jejich dlouhá přesilová hra se pomalu blíží ke svému konci. Hosté se osvobozují.
     
    Stěpan Falkovskij se prodral před Hudáčka, jeho pokus zblízka pak slovenský brankář pokryl a hosté se poté znovu dostali k odpálení kotouče až před Tolopila.
     
    29:49
    A další osvobození hostů, kteří své oslabení začali velmi dobře. Naopak domácí se ještě nedostali k pořádné přesilovkové střele před Júliem Hudáčkem.
     
    29:18
    Hosté se hned po buly v jejich obranném pásmu dostali na kotouč a ten poslali až před Nikitu Tolopila. Domácí tak zakládají akci právě od jeho branky.
     
    29:14
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jori Lehterä – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    29:14
    Následuje další komerční přestávka.
     
    28:40
    Ivan Drozdov si sjel až těsně před hostující branku, na levé straně zakončil kolem pravého betonu Júlia Hudáčka, ale nakonec na něj nevyzrál.
     
    27:50
    Domácí tak musejí dohánět jednobrankovou ztrátu. Už se dostali před Júlia Hudáčka a kombinují před jeho klecí, ale zatím marně dobývají jeho branku.
    25:34 Lukáš RADIL - 0:1
     
    25:34
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Jori Lehterä napřáhl na pravém kruhu a kotouč se pak těsně před Tolopilem odrazil od nohy LUKÁŠE RADILA a skončil v brance. Následovala ještě kontrola u videa, zda český útočník nohou nepohnul. Nebylo tomu tak a gól tedy platí – 0:1. Asistence: Jori Lehterä a Emil Djuse.
     
    24:38
    Dmitrij Višněvskij pálil z prostoru mezi kruhy, ale jeho pokus byl sražen mimo. Následně pak se domácí celek ujal puk a odpálil ho až před branku moskevského Spartaku.
     
    24:05
    Hosté mají k dispozici další přesilovou hru a vydávají se do útočného pásma. Rodí se tak jejich první akce v této početní výhodě.
     
    23:51
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Igor Revenko – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:15
    Hudáček se opět nenudil, šla na něho další střela a po ní už hru z zastavil. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    22:20
    Ilja Litvinov si sjel do blízkosti Júlia Hudáčka, ale nakonec ho zblízka neprostřelil. Nicméně Minsk stále drží útočné pásmo a kombinuje před jeho bránou.
     
    21:56
    Druhé dějství začalo hodně svižně, akce střídala akci, ale zatím se stále skóre na ukazateli nemění.
     
    21:23
    I domácí se dostali do další akce před hostující brankou, Július Hudáček ale nemusel zasahovat, pomohla mu obrana Spartaku Moskva.
     
    20:34
    Ilja Zubov zachytil ve středním pásmu puk a hned se s ním vydal před Tolopilovu klec, ale po střele Sergeje Širokova opět zakročil Nikita Tolopilo.
     
    20:25
    Jegor Šarangovič se dostal hned na začátku druhé třetiny do šance, jeho pokus ale byl hosty zastaven. Následně pak se netrefil Nikita Pivcakin, jehož pokus zastavil Tolopilo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 6 – 3
     
    První třetina je minulostí. Oba celky se v ní snažili dostat se do vedení, ovšem brankáři na obou stranách byli zatím proti a hájí svá čistá konta. K vidění byly pohledné akce, ale ani jedna z nich neskončila mezi třemi tyčemi. Uvidíme, co nám nabídne druhá perioda, která začne přibližně v 17:00.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Ještě jsou hosté u kotouče a tlačí se před domácí branku. Moc času na nějakou střelu už ale nezbývá ani jednomu celku a první dějství tak spěje ke svému konci.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:43
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    18:39
    A znovu je puk v bezpečí, hosté své oslabení zvládají znovu velmi dobře a nepouštějí soupeře k žádnému ohrožení Hudáčka.
     
    18:09
    Spartak se osvobodil a pošetřil další vteřiny z početní nevýhody. Domácí naopak musejí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    17:52
    Hra byla vykázána do středního pásma, vhazovalo se blíže hostující branky.
     
    17:29
    Hudáček vyškrábl kotouč holí a dostal ho do rohu. Akce domácích pokračuje. Minsk má nyní menší tlak a rád by strhl vedení na svou stranu.
     
    16:55
    Ilja Usov se proháčkoval obranou Spartaku, ale poté už neměl síly na zakončení. Obrana hostů získala puk a hned ho posílá až před Tolopila.
     
    16:43
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexander Nikišin – 2 min., krosček).
     
    16:22
    Jegor Šarangovič se připravoval těsně před Hudáčkem na teč, ale nakonec mu to nevyšlo a kotouč, který letěl od modré čáry, skončil jen na zadním mantinelu.
     
    15:59
    Hosté od svého brankáře po vystřídání zakládají další svojí akci a pokusí se znovu ohrozit Nikitu Tolopila. Ten už se ve své brance chystá k případnému zákroku.
     
    15:07
    Nepřesná rozehrávka Jevgenije Nogačjova a hosté se málem dostali do přečíslení. Soupeř se ale stihl vrátit a hned otočil hru.
     
    14:32
    Igor Martynov nabral rychlost a zavezl puk do útočného pásma. Domácí se však před brankou Júlia Hudáčka nedokázali prosadit a rázem ztrácejí puk.
     
    14:06
    Domácí celek se dostal v obranném pásmu na kotouč a hned se řítil do akce na druhé straně. Ovšem hosté je o něj obrali a Širokov se zblízka před Tolopilem netrefil. Jeho pokus zastavil domácí brankář betonem.
     
    13:17
    Ještě loni Žralok ze San Jose, nyní hráč Spartkau Moskva Lukáš Radil zamíchal kotoučem před brankou domácích, ale jeho následný pokus zamířil jen do betonu Nikity Tolopila.
     
    13:01
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    12:25
    Za brankou Tolopila vybojoval puk jeden z beků Minsku a hned ho poslal do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Dinamo jde útočit.
     
    11:38
    Lukáš Radil číhal v prostoru mezi kruhy, ale nedostal se k puku. Ten naopak berou domácí a okamžitě se přemisťují před soupeřovu klec.
     
    11:03
    Hosté čím dál více ožívají a zrychlili tempo hry. Více se tlačí před Tolopila, ale ten je mezi třemi tyčemi zatím pozorný stejně tak jako jeho protějšek Július Hudáček.
     
    10:45
    Michail Juňkov proskočil až před Tolopila, jeho rána v pádu ale skončila na jeho betonu. Domácí brankář pak raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    10:08
    Minsk je v plném počtu.
     
    09:58
    A znovu letí puk až před Hudáčka a i domácí své první oslabení zvládnou bez ztráty kytičky.
     
    09:25
    Další napadání domácí branky bylo neúspěšné a Minsk se znovu osvobozuje a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    08:45
    Emil Djuse vyslal střelu z levé strany, tu ještě na pravé dorážel Lukáš Radil, ale marně. Hned na to se ujali domácí hráči puku a poslali ho až před Júlia Hudáčka.
     
    08:17
    Tentokráte si přesilovku zahrají hosté, kteří jsou už v pásmu domácích a operují před Nikitou Tolopilem, který už je ve střehu.
     
    08:08
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Dmitrij Znacharenko – 2 min., vražení na hrazení).
     
    07:46
    Zachar Šablovskij napadal rozehrávku Minsku, ale bez úspěchu. Domácí celek se tak dostal do další akce, ale vystavil se ofsajdové pasti. Hra je ve středním pásmu.
     
    07:35
    Nyní je hra znovu přerušena, vhazovat se bude před Hudáčkem. To vše ale až po první komerční přestávce, která právě následuje.
     
    06:36
    Andrej Zubarev si počkal, až mu dostřídají spoluhráči a poté od zadního hrazení poslal puk do středního pásma. Jenže tam ho zachytili Minští a znovu rychle otáčejí hru.
     
    05:43
    Jori Lehterä si to namířil přímo před branku Tolopila, ale ten byl mezi třemi tyčemi připraven a jeho přízemní střelu zastavil. Následně nechal hru plynout a puk poslal spoluhráčům.
     
    04:43
    Michail Juňkov ztratil puk, o ten poté u zadního mantinelu bojoval Zachar Šablovskij, ale nepovedlo se. Kotouč získávají hráči Dinama Minsk a směřují znovu před hostující branku.
     
    04:13
    Hudáček zase v akci, tentokráte si povyjel ze své branky a pomohl s rozehrávkou spoluhráčům. Nicméně ti se stejně nakonec nedostali ven z pásma a stále operují před jeho klecí.
     
    03:26
    Minští byli ještě hodně aktivní, ačkoli už Spartakovci byli kompletní. Július Hudáček tak musí být znovu ve svém brankovišti připraven na případnou střelu z domácích hokejek.
     
    02:47
    Spartak Moskva je v plném počtu.
     
    02:37
    Z pravého kruhu vyslal pumelici jeden z hráčů Minsku, Hudáček byl opět v akci a zakročil. Posléze se hosté osvobozují a tohle oslabení už zřejmě zvládnou bez úhony.
     
    02:08
    Ilja Solovljov napřáhl na modré čáře, jeho pokus byl sražen mimo, přesto domácí celek nadále obléhá hostující klec a kombinuje před Júliem Hudáčkem.
     
    01:23
    Robin Hanzl se dostal ve vlastním oslabení tváří v tvář Tolopilovi, ale nepřekonal ho. Pošetřil alespoň cenné vteřiny z oslabení Spartaku Moskva.
     
    01:08
    Minsk má jako první k dispozici přesilovou hru a už se natlačil před branku Spartaku. Tam ale zasáhl přesně Július Hudáček a raději hru přerušil. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    00:47
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jakov Rylov – 2 min., podrážení).
     
    00:35
    Po levé straně se do útočného pásma prodral domácí Ivan Drozdov, ale ze slibně se rodící akce nebylo nic a Hudáček byl bez práce.
     
    00:20
    Nyní se hra přestěhovala před Júlia Hudáčka a byla tam i zastavena, vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    00:10
    U puku byli po vhazování jako první hosté a snažili se projít do útočného pásma. Ale Lehteru zastavilo postavení mimo hru, která se přestěhovala zpět do středního pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oficiality zápasu jsou za námi a zápas tak může začít.
     
    Minskou arénou už zní ruská hymna, po ní pak na řadu přijde také ta běloruská.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (Kolosov) – Koljačonok, Menell, Solovjov, Šinkevič (A), Děrjabin, Znacharenko (A), Nogačjov, Falkovskij – Drozdov, Šarangovič (C), Kogaljov – Protas, Revenko, Bujnickij – Martynov, Usov, Anosov – Pinčuk, Pavlenko, Litvinov.

    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Djuse, D. Višněvskij, Pivcakin, Rylov (A), Zubarev, Kulik, Nikišin, Kutějkin – Lehterä (A), Širokov (C), Radil – Arkalov, Zubov, Zlobin – M. Cyplakov, R. Hanzl, Fjodorov – Šablovskij, Talalujev, Juňkov.

    Rozhodčí: Beljajev, Kulakov – Lazarev, Parikov.
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Furch (MIN)

    Lukáš Radil (SPM)
    Robin Hanzl (SPM)
    Július Hudáček (SPM)
    Martin Bakoš (SPM)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v probíhající sezóně utkaly. V září zvítězil Minsk v Moskvě 4:3 po prodloužení. Hosté tak mají svému soupeři dnes rozhodně co oplácet.
     
    Spartak Moskva

    Hosté si ve stejné konferenci vedou o něco hůře. Se třinácti body okupují deváté místo, když pětkrát vyhráli a desetkrát se svým soupeřem padli. Po výhře 6:4 nad Kunlunem čekal na moskevský Spartak další domácí zápas, ve kterém vybojovali jeho hokejisté bod za prohru 2:3 po prodloužení s kazašským Nur-Sultanem. Dnešní venkovní utkání by rádi zvládli a chtějí získat nějaké body. Čeká nás zajímavý zápas, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Jorti Lehterä 3+11
    Emil Djuse 2+9
    Sergej Širokov 4+5
     
    HC Dinamo Minsk

    Hokejisté dnes domácího Dinama Minsk jsou v tabulce v Západní konferenci na čtvrtém místě se ziskem jednadvaceti bodů a sezónu tak rozjeli celkem dobře. Na své konto zapsali deset výher a pětkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Minští po dvou výhrách v řadě za sebou naposledy padli 0:1 doma s Jaroslavlí a dnes znovu na domácím ledě by tento neúspěch rádi odčinili a pokusí se nad Moskvany jakkoli bodovat.

    Nejproduktivnější hráči

    Rob Klinkhammer 7+6
    Ryan Spooner 1+11
    Shane Prince 6+5
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Dinamo Minsk a Spartak Moskva.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:10.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 26. Radil (Lehterä, Djuse), 34. Lehterä (Radil, Kulik), 60. Radil (D. Višněvskij, Širokov)


    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (Kolosov) – Koljačonok, Menell, Solovjov, Šinkevič (A), Derjabin, Znacharenko (A), Nogačjov, Faľkovskij – Drozdov, Šarangovič (C), Kogaljov – Protas, Revenko, Bujnickij – Martynov, Usov, Anosov – Pinčuk, Pavlenko, Litvinov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Djuse, D. Višněvskij, Pivcakin, Rylov (A), Zubarev, Kulik, Nikišin, Kutejkin – Lehterä (A), Širokov (C), Radil – Arkalov, Zubov, Zlobin – M. Cyplakov, R. Hanzl, Fjodorov – Šablovskij, Talalujev, Juňkov.

    Rozhodca: Beljajev, Kulakov – Lazarev, Parikov

    Diváci: 4459