Štrasburg – Lyon 2:3 (kon.) | Angers – Metz 1:1 (kon.) | Monaco – Montpellier 1:1 (kon.)
Nantes – Brest 3:1 (kon.) | Saint-Étienne – Nice 1:3 (kon.) | Lille – Lens 4:0 (kon.)
koniec
RC Štrasburg Alsace
2:3 (1:3)
Olympique Lyon
cz Nedeľa 18.10.2020, 13:00 • Stade de la Meinau Strasbourg, Štrasburk • Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Dobré poledne při francouzské Ligue 1! Dnešní hrací den zahájí Štrasburk proti Lyonu. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    RC Štrasburk
    Štrasburk opravdu nezačal sezonu podle představ a zatím to moc nevypadá, že by měl navázat na své loňské desáté místo. Po šesti zápasech má totiž na kontě pouhé tři body za jedinou výhru, kterou si připsal proti Dijonu. Jinak to vždy byla docela jednoznačná porážka, o čemž vypovídá také skóre, jelikož hosté vstřelili pouhé čtyři branky, v tomto ohledu jsou nejhorší v lize. Nyní Štrasburk prohrál dva zápasy za sebou, proti Lyonu se také od něj nic nečeká, takže to vypadá na třetí porážku za sebou.

    Poslední tři utkání
    Štrasburk vs. Lille – 0:3
    Monako vs. Štrasburk – 3:2
    Štrasburk vs. Dijon – 1:0
     
    Olympique Lyon
    Lyon si chce letos vybojovat místo zpět v evropských pohárech, ale zatím se mu to vůbec nedaří, protože na kontě má také jednu jedinou výhru, kterou zaznamenal také proti Dijonu. Olympique alespoň tak často neprohrává, protože nestačil jenom na Montpellier, jinak si tedy připsal čtyři remízy, což ale stačí jenom na čtrnácté místo. Nutno podotknout, že Lyon ani nehrál proti úplně nejsilnějších týmům, takže bodů měl mít na kontě mnohem více. Dnes to alespoň z části může napravit se Štrasburkem, očekává se od něho jenom výhra.

    Poslední tři utkání
    Lyon vs. Marseille – 1:1
    Lorient vs. Lyon – 1:1
    Lyon vs. Nimes – 0:0
     
    Úvodní sestavy:

    RC Štrasburk: Kamara – Lala, S. Mitrović (C), Simakan, L. Koné, Carole – Liénard, Aholou, Bellegarde, Thomasson – Ajorque.
    Náhradníci: Kawašima – Caci, Zohi, Aaneba, Sissoko, Prcić, Chahiri, Waris, Diallo.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Dubois, Marcelo, Denayer, Cornet – Paquetá, Mendes, Aouar – Kadewere, Depay (C), Toko Ekambi.
    Náhradníci: Barcola – Jean Lucas, Gusto, De Sciglio, Diomande, Özkacar, Cherki, M. Dembélé, Binlamrí.

    Rozhodčí: Buquet – Debart, Berthomieu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    První útok patřil domácím fotbalistům, kteří už prověřili pozornost Anthonyho Lopese, ale ten nic složitého řešit nemusel.
     
    2
    Thiago Mendes si na útočné polovině pomohl hraničním zákrokem, který hlaví rozhodčí pustil. Nakonec to ale nylo k ničemu, jelikož se hosté směrem dopředu vůbec neposunuli.
     
    3
    Souboj v rohu hřiště sice vyhrál Tino Kadewere, ale ten následně jen nepřesně přihrával, takže je míč zase v moci Štrasburku.
     
    4
    Lucas Paquetá už se uvolňoval po pravé straně, výměnu míče se spoluhráčem však včas zastavil jeden z domácích bránících hráčů.
     
    5
    Maxwel Cornet se chtěl dostat k míče za každou cenu, ale protihráč ho dobře odstavil tělem, čímž ho nakonec donutil k nedovolenému zákroku.
     
    6
    Štěstí z velké dálky tentokrát zkusil Mohamed Simakan, ale tomu se střela vůbec nepovedla, protože byla hodně nepřesná.
     
    7
    Léo Dubois se po souboji s Jeanem-Eudesem Aholouem svíjí v bolestech, za což se mu protihráč sportovně omlouvá. Hlavní sudí samozřejmě píská faul.
     
    8
    Lionel Carole posílá míč až do šestnáctky, tam Marcelo odvrátil balón jen na Dimitrije Liénarda, který to okamžitě zkusil, ale také bez úspěchu.
     
    10
    Hosté rozehrávají svou první standardní situaci, díky které dokonce přichází hlavička, ale ta také nemohla skončit v bráně. Bingourou Kamara tak bude rozehrávat.
     
    11
    Memphis Depay se už také poprvé ozývá! Díky dobrému napadání ho mohl spoluhráč poslat do úniku, který však zakončil přímou střelou do brankáře. Dorážka Karla Toko Ekambiho už pak letěla moc vysoko.
    11. Depay ve své první šanci neuspěl
     
    12
    Lyon právě vstřelil branku!
    Hosté rychle těží vedení z nejistoty domácí brankáře! Ten sice předešlou šanci Memphise Depaye docela jistě zlikvidoval, opačně tomu bylo ale proti úniku TINA KADEWEREHO, který měl na pravé straně tolik prostoru, který by rozhodně neměl mít. Díky tomu mohl vypálit tvrdě k bližší tyči, čímž zcela překvapil Bingouroua Kamaru, který míč dokázal jenom zpomalit, gólu nezabránil. Asistence: Memphis Depay.
    12. Tino KADEWERE - 0:1
     
    14
    Štrasburk pořád hraje pod tlakem, Lionel Carole se tak pokoušel o odkop dopředu, ale ten se mu nepovedl, protože trefil jenom prvního protihráče před sebou.
     
    15
    Domácí už také přece jen hledají cestu k zakončení. Olympique však dobře zahušťuje prostor a nedovoluje soupeři žádnou kombinaci.
     
    16
    Lucas Paquetá sice už přidává druhý gól, ale ten okamžitě nebude platit, protože před tím přišel jednoznačný ofsajd. Rozehrávat tak bude domácí brankář.
     
    17
    Lyon samozřejmě hraje v naprostém klidu a pohodě. Dopředu vůbec nespěchá, nechce vyrobit žádnou zbytečnou chybu.
     
    18
    Hosté pořád těží hlavně z nákopů za obranu. Léo Dubois však byl tentokrát velmi rychle dostoupen, takže byl rád, že získal aspoň aut.
     
    19
    Memphis Depay už se tlačil k dalšímu nákopu, tentokrát však dobře zapracoval stoper Štrasburku, který si míč zkušeně pohlídal a pak dokonce rozehrál.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Tino Kadewere (Olympique Lyon).
     
    22
    Houssem Aouar nešťastně přejel kolíky po noze Adriena Thomassona, který se svíjí ve velkých bolestech a vyžádá si ošetření.
     
    23
    Adrien Thomasson prozatím odchází za postranní čáru. Mezitím hosté budou vhazovat poblíž středové čáry a míč následně sportovně vrátí soupeři.
     
    24
    Hra se v posledních minutách dost uklidňuje. Štrasburk se ale díky tomu opatrně začíná dostávat do hry a začíná být aktivnější.
     
    25
    Lyon právě vstřelil branku!
    Domácí zase úplně propadli, což Lyon okamžitě trestá! Memphis Depay si všiml, že soupeřící levý bek chybí na svém místě, takže ze svého pohledu proběhl přes pravou stranu až do šestnáctky, kde naservíroval míč do malého vápna, kde už to měl KARL TOKO EKAMBI opravdu jednoduché. Asistence: Memphis Depay.
    25. Karl Toko Ekambi - 0:2
     
    27
    Adrien Thomasson si nedokázal zpracovat odkop svého brankáře. Následuje faul, postiženým hráčem je jeden z hostů.
     
    29
    Obrana Štrasburku je i nadále hodně děravá, protože přes ní přecházela další přihrávka, která však tentokrát byla moc dlouhá a skončila až v rukavicích gólmana.
     
    30
    Karl Toko Ekambi s přihrávkou dlouho váhal, což se ale nakonec dost vyplatilo, protože našel z druhé vlny nabíhajícího Houssema Aouara, kterému se však střela z první vůbec nepovedla, protože skončila jenom ve středu brány.
     
    31
    Štrasburk po delší době hledá cestu k nějakému zakončení, ale nemůže se dostat ani přes půlící čáru, takže nakonec musel přijít nákop dopředu, díky kterému se to konečně povedlo.
     
    32
    Domácí přece jen konečně byli v šanci, kterou musel hasit až Anthony Lopes! Stejně jako před chvílí u Lyonu to byla střela z druhé vlny, která se ale zase moc nepovedla, neměla dostatečnou rychlost.
    32. Lopes drží čisté konto
     
    33
    Mohamed Simakan sice při rohovém kopu padá v pokutovém území, ale pádu opravdu dost přidal, což hlavní rozhodčí prokoukl a žádnou penaltu nepíská.
     
    34
    Kenny Lala rozehrává aut na pravé straně, který rozehrává i přesně, ale jeho spoluhráči se následně raději stahují dozadu až k Bingourou Kamarovi.
     
    35
    Dimitri Liénard docela zákeřně kopnul přímo pod kolena Memphise Depaye, může tak být jednoznačně rád, že neviděl žlutou kartu. S nizozemským hráčem naštěstí alespoň nic není.
     
    36
    Lucas Paquetá dobře zachytil soupeřící aut a následně se pokoušel o únik přes pravou stranu, ale tam se mu postavili do cesty tři protihráči, přes které se už nedostal.
     
    37
    Střídání v týmu RC Štrasburk: ze hřiště odchází Lionel Carole, přichází Habib Diallo.
     
    38
    Houssem Aouar se pokoušel o kličku, přičemž docela vtipně posadil na zadek Stefana Mitroviće, ale k ničemu to nebylo, protože hosté o míč stejně následně přišli.
     
    39
    Dimitri Liénard svým centrem od rohového praporku našel přesně Stefana Mitroviće, který hlavičkoval míč posílal k pravé tyči, ale Anthony Lopes potvrdil pozornost jistým zákrokem!
    39. Ani Mitrović si na Lopese nepřišel.
     
    40
    V další šanci byl vzápětí Ludovic Ajorque, který však po přihrávce pálil z velkého úhlu jenom nad bránu.
     
    41
    Olympique už chce dohrát první půli v co největším klidu, což ale neplatí o Štrasburku, který se snaží vrátit do hry gólem do šatny.
     
    42
    Lyon právě vstřelil branku!
    Hosté ještě před přestávkou utíkají do tříbrankového vedení! Memphis Depay si pohybem řekl o přihrávku za obranu, kterou také dostal. Následně si takovým hokejovým blafákem obešel brankáře, ale zmohl se už jenom pasu na KARLA TOKO EKAMBIHO, který zase nemusel ani mířit. Asistence: Memphis Depay.
    42. Karl Toko Ekambi - 0:3
     
    44
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    Brzké střídání se Štrasburku vyplatilo a snižuje! Střelu z hranice pokutového území sice dokázal Anthony Lopes vyrazit, ale míč srazil jenom do volného prostoru, kde byl jako první HABIB DIALLO, který bez váhání rozvlnil síť.
    44. Habib DIALLO - 1:3
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    45+1
    Dimitri Liénard rozehrával standardku téměř z hranice vápna, z nemalého úhlu se pokusil o zakončení, ale to si velmi jistě pohlídal hostující gólman.
     
    45+2
    Žlutou kartu dostává Maxwel Cornet (Olympique Lyon).
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:03.
     
    První půle nám nabídlo přestřelku, při které jsme viděli čtyři branky. Jednoznačně aktivnější je však Lyon, který získal vedení hned ve dvanácté minutě, následně ho poctivě navyšoval. Navíc se dobře bránil, takže se Štrasburk skoro nemohl prosadit. Po inkasovaném třetím gólu však domácí také našli cestu do sítě a zápas tak alespoň trochu zdramatizovali. Stále to však ve druhé půli budou mít hodně těžké.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Výkop tentokrát patří hostům, kteří okamžitě hledají cestu dopředu přes pravou stranu, ale tam bylo v jednu chvíli snad deset hráčů, takže tudy míč nemohl projít.
     
    47
    Stefan Mitrović díky své výšce přes sebe nepustil další vysoký nákop, na který si nabíhal Memphis Depay. Ten se tak gólu stále nedočkává.
     
    48
    Kenny Lala z velké dálky poslal do vápna střílený centr, ten byl ale nepřesný a moc vysoký, takže doletěl až mimo hrací plochu.
     
    49
    Ve druhé půli je zatím aktivnější Štrasburk, který už pár minut hledá cestu k zakončení, ale to se mu zatím nedaří. Lyon rozhodně nehodlá vzadu chybovat.
     
    50
    Anthony Lopes svým nákopem nachází jen protihráče, který však pokazili kombinaci. Mohamed Simakan však dobře zapracoval a málem vybojoval míč, nakonec byl ale faulován.
     
    51
    Mohamed Simakan si svíjí v nemalých bolestech a je ošetřován. Uvidíme, jestli bude moci v utkání pokračovat.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon).
     
    53
    Mohamed Simakan je naštěstí v pořádku a už vhazuje aut. Následuje nákop za obranu, který zkoušel zachytit Habib Diallo, ale ten byl jenom v ofsajdu.
     
    54
    Bingourou Kamara svým odkopem nadělal protihráčům pořádné problémy, ti jsi tak pořádně oddechli, když jeden z domácích fotbalistů fauloval.
     
    55
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    Hosté přece jen nic nevzdávají a dávají kontaktní branku! Anthony Lopes se blýskl parádním zákrokem proti hlavičce Habiba Dialla, ale Štrasburk udržel balón, díky čemuž poté Mohamed Simakan nabil JEANU-EUDESU AHOLOUVI, který už se prosadil přesnou střelou k pravé tyči. Asistence: Mohamed Simakan.
    55. Jean-Eudes AHOLOU - 2:3
     
    57
    Žlutou kartu dostává Ludovic Ajorque (RC Štrasburk).
     
    58
    Ludovic Ajorque a Léo Dubois si ještě nějakou chvíli něco vyjasňují s hlavním rozhodčím. Ve hře se tak pokračuje až po nějaké minutce.
     
    59
    Hosté jsou po delší době na útočné polovině, kde si rovnou vytvořil další příležitost! Lucas Paquetá přihrával do malého vápna, kde ještě prodlužoval míč za sebe patičkou Karl Toko Ekambi, ale pak už zasáhli domácí obránci!
     
    60
    Vzápětí se Štrasburk při bránění pomáhá nedovoleným zákrokem, takže Lyon bude rozehrávat standardní situaci. Bingourou Kamara si tak staví tříčlennou zeď.
     
    61
    Místo očekáváného Memphise Depaye se nakonec přímého kopu chopil Lucas Paquetá, kterému se ale přímé zakončení nepovedlo, jelikož letělo mimo tři tyče.
     
    62
    Olympique si uvědomil, že už se nemůže spoléhat pouze na defenzivu a začíná zase útočit. Memphis Depay tak pálil z dálky, ale Bingourou Kamara ho zase jistě vychytal.
     
    63
    Štrasburk chvíle v obraně zvládl a už se tlačí za vyrovnávací brankou, jenže směrem dopředu vymyslel jen špatný nákop, po kterém budou hosté vhazovat.
     
    64
    Domácí brankář už zase pomáhá svým spoluhráčům s rozehrávkou, tentokrát míč posílá až na útočnou polovinu, čímž získal alespoň aut.
     
    64
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Tino Kadewere, přichází Moussa Dembélé.
     
    65
    Léo Dubois s rozehrávkou dlouho váhal, nakonec si míč šikovně vyměnil s protihráčem, z čehož vzápětí mohl těšit Lucas Paquetá, který už ale při přihrávce úplně přesný nebyl.
     
    66
    Habib Diallo svým centrem málem našel Jeana-Ricnera Bellegarda, míč k němu však na poslední chvíli nepustil jeden ze soupeřících obránců.
     
    67
    Thiago Mendes zkusil štěstí z velké dálky, ale míč ani nezvedl do vzduchu a navíc neletěl ani mezi tři tyče, takže Bingourou Kamara se nemusel ani ohlížet.
     
    68
    Dimitri Liénard od rohového praporku poslal míč do opravdu nebezpečné zóny, kde však žádný ze spoluhráčů nedokázal zakončit. Následný pokus z dálky už se mezi tři tyče nevešel.
     
    69
    Anthony Lopes musel rozehrávat pod nemalým tlakem, což ale zvládl na jedničku, díky čemuž mohou jeho spoluhráči v klidu kombinovat směrem dopředu.
     
    70
    Dimitri Liénard v levém rohu hrací plochy dobře zapracoval a získal alespoň roh. Následně hecuje přítomné fanoušky, kterých tu není vůbec málo. Po jeho centru však přichází jen nepřesná hlavička.
     
    71
    Ludovic Ajorque si na pravé straně pěkně zasekl a následně centroval, ale Jason Denayer jeho pokus o přihrávku nemilosrdně zneškodnil.
     
    72
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Houssem Aouar, přichází Jean Lucas.
     
    72
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Léo Dubois, přichází Mattia De Sciglio.
     
    73
    Jeden z domácích hráčů přihrával dozadu, ale nechtěně uvolnil Moussu Dembélého, který při úniku pokořil brankáře, ale jeho následnou střelu zablokoval zkušený Stefan Mitrović!
    73. Mitrović zachránil svůj tým
     
    74
    Lyon se mohl prosadit ještě z následného rohového kopu, hlavičku však Kenny Lala zastavil takřka na brankové čáře!
     
    75
    Mattia De Sciglio si při bránění pomohl dost tvrdým zákrokem, hlavní sudí následně diskutuje s videorozhodčím, jestli udělit žlutou kartu. Chvíli se tak nehraje.
     
    76
    Střídání v týmu RC Štrasburk: ze hřiště odchází Jean-Ricner Bellegarde, přichází Ibrahima Sissoko.
     
    77
    Mohamed Simakan si díky své mrštnosti došel pro faul, po kterém bude moci se spoluhráči konečně rozehrávat v klidu.
     
    78
    Lyon už přece jen začíná hrát trochu na čas, opatrně se také ale zkouší prosadit. Směrem dopředu ale samozřejmě už vůbec nic neriskuje.
     
    79
    Moussa Dembélé byl sice v pokutovém území poslán k zemi, ale Lamine Koné první odkopl míč mimo hřiště a až pak poslal protihráče k zemi. Je to tedy jenom rohový kop.
     
    80
    Karl Toko Ekambi z rohového kopu hlavičkuje jen na horní síť, takže Bingourou Kamara rychle rozehrává odkopem až na druhou polovinu hrací plochy, kde ale míč končí jen mimo hrací plochu.
     
    81
    Adrien Thomasson si docela pěkně navedl míč ke střele, ale ta se mu moc nepovedla, protože letěla po zemi přímo do rukavic Anthonyho Lopese.
     
    81
    Mohamed Simakan dostal výborný pas po pravé straně, šikovně se dostal i přes Jasona Denayera, ale následně zakončoval přímo do brankáře. Následovala ještě střela z dálky v podání Jeana-Eudese Aholoua, ale ten už nemířil moc přesně.
    81. Simakan v koncovce selhal
     
    83
    Memphis Depay mohl mít čtvrtou asistenci v zápase, protože v pokutovém území našel přesně hlavu Moussy Dembélého, který ale zakončuje přímo do středu brány, kde byl připravený Bingourou Kamara!
     
    84
    Mohamed Simakan si našel přetažený centr, jeho následná přihrávka byla zablokovaná, ale mohl přihrávat ještě podruhé. To už pálil Kenny Lala, ale mířil jen nad bránu.
     
    84
    Střídání v týmu RC Štrasburk: ze hřiště odchází Adrien Thomasson, přichází Majeed Waris.
     
    85
    Tak mohl být hotovo! Tentokrát před bránou hledal Moussa Dembélé Memphise Depaye, kterému stačilo míč srazit jenom mezi tři tyče, ale to se mu ve vysoké rychlosti nepovedlo!
     
    86
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Lucas Paquetá, přichází Sinaly Diomande.
     
    87
    Maxwel Cornet si s vhozením autu dává na čas, míč následně odkopává co nejdál od vlastní klece. Nyní už se Olympique soustředí jenom na to, aby udržel těsný náskok.
     
    88
    Ibrahima Sissoko byl po svém příchodu nějak výrazněji u míče, proti dvěma protihráčům ho však neudržel, takže hosté okamžitě mířili do protiútoku, který však zkazila nepřesná finální přihrávka.
     
    89
    Štrasburk už musí dávat veškeré síly do útočení, o což se také snaží. Po úspěšné obraně však přihrává hodně nepřesně, čímž soupeři daruje další aut.
     
    90
    Memphis Depay přímý kop rozehrává nakrátko a následně společně s Maxwelem Cornetem získává co nejvíce času. Získali cennou půlminutu.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90+2
    Kenny Lala centroval z posledních sil, podle čehož to vypadalo. Lyon tak míč naprosto bez problémů odvrátil až na druhou polovinu hřiště.
     
    90+3
    Kenny Lala míč posílá až do pokutového území, kde jsou však hosté pořád nad míru pozorní a míč tak v klidu odvrací.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Jean-Eudes Aholou (RC Štrasburk).
     
    90+4
    Marcelo nůžkami uklidil míč mimo nebezpečnou zónu. Míč navíc vzápětí získali jeho spoluhráči, takže toho domácí asi už moc nestihnou.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Bylo to drama až do posledních sekund, Lyon však nakonec udržel tříbrankové vedení, i když se musel v posledních minutách opravdu bát. Štrasburk totiž rychle zapomenul na svůj špatný začátek a hned po třetím inkasovaném gólu snížil, prosadil se pak i na začátku druhé půle. Ve zbytku času si oba celky vytvořily opravdu velké množství šancí, jenže se už nikdo nedokázal prosadit. Olympique si tak připisuje cenné tři body, avšak určitě čekal, že to bude snadnější. Pokud Štrasburk naváže na svůj dnešní výkon, časem určitě začnou přicházet vytoužené výhry.
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:8. Střely mimo: 11:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:8.
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek neděle. (14:59:02)

    Lukáš Mihal

    Góly: 44. Diallo, 55. Aholou (Simakan) – 12. Kadewere (Depay), 25. Toko Ekambi (Depay), 42. Toko Ekambi (Depay)

    Karty:   57. Ajorque (SSG), 90+3. Aholou (SSG) – 20. Kadewere (LYO), 45+2. Cornet (LYO), 52. Toko Ekambi (LYO)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:8. Střely mimo: 11:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:8.
    RC Štrasburg Alsace: Kamara – Lala, S. Mitrović (C), Simakan, L. Koné, Carole (37. Diallo) – Liénard, Aholou, Bellegarde (76. Sissoko), Thomasson (84. Waris) – Ajorque.
    Náhradníci: Kawašima – Caci, Zohi, Aaneba, Sissoko, Prcić, Chahiri, Waris, Diallo.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Dubois (72. De Sciglio), Marcelo, Denayer, Cornet – Paquetá (86. Diomande), Mendes, Aouar (72. Jean Lucas) – Kadewere (64. M. Dembélé), Depay (C), Toko Ekambi.
    Náhradníci: Barcola – Jean Lucas, Gusto, De Sciglio, Diomande, Özkacar, Cherki, M. Dembélé, Binlamrí.

    Rozhodca: Buquet – Debart, Berthomieu