Neapol – Bergamo 4:1 (kon.) | Inter – AC Miláno 1:2 (kon.) | Sampdoria – Lazio 3:0 (kon.)
Crotone – Juventus 1:1 (kon.)
koniec
FC Crotone
1:1 (1:1)
Juventus Turín
cz Sobota 17.10.2020, 20:45 • Venue Stadio Ezio Scida, Crotone • Talianska Seria A • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:44:32)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:14.
     
    Jenže to je vše, dnešní utkání končí překvapivě remízou, se kterou budou spokojení především domácí fotbalisté. Obě branky dnešního střetnutí jsme viděli v prvním poločase, ale i poté bylo co sledovat. Důležitý moment přinesla šedesátá minuta. Federico Chiesa totiž byl v souboji u míče o chvilku později, a tak jen dojel nohu svého soupeře. Za svůj zákrok viděli rovnou červenou kartu a Juventus hrál v deseti. Přesto mohl vyhrát. O chvilku později totiž trefil Álvaro Morata hlavičkou tyč. Stejný hráč po pasu Cuadrada ještě dostal míč do sítě, ale po dlouhém rozhodování VARu tato branka nebyla z důvodu malinkého ofsajdu uznána.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Juventus má nejspíše jednu z posledních možností na to, aby zaútočil. Zatím je však na obranné polovině, ale stačila jedna dlouhá přihrávka...
     
    90+5
    Poslední dvě minuty nám zbývají do konce dnešního utkání a nám se tu rodí překvapení. Mnoho lidí dnes nejspíše neočekávalo bodový zisk Crotone.
     
    90+4
    Adrien Rabiot sice vyhrál hlavičkový souboj, ale žádná výhoda z toho pro hosty nevznikla. Ti poté navíc ještě faulovali a domácí se tak zadarmo dostali k míči.
     
    90+3
    Andrea Rispoli si nechtěl přidělávat nějaké větší starosti, a tak nechal míč dokutálet do zámezí. Jeho spoluhráč bude vhazovat a čas se neúprosně krátí.
     
    90+2
    Vidíme tedy ještě velké nastavení, přece jen se nějakou dobu ošetřovalo a rozhodování VARu také nějakou dobu zabralo. Dočkáme se tedy ještě branky?
     
    90+1
    Nastavovat se bude sedm minut!
     
    90
    Federico Bernardeschi táhl akci svého týmu po levé straně do otevřené obrany, ale ta se stihla poměrně rychle zformovat. Tudy to tentokrát nepůjde.
     
    89
    Álvaro Morata chvíli ležel na zemi, ale faul se na něj nepískal. Po chvilce se tedy zvedl a pokračuje dále. Už ale vypadá, že toho má dnes plné zuby.
     
    88
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Salvatore Molina, přichází Jacopo Petriccione.
     
    87
    Dnešní zápas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci . Rozhodně se dá očekávat nastavení, které by mohlo být delší vzhledem k rozhodování VARu.
     
    86
    Salvatore Molina udržel míč proti napadajícímu soupeři, ale dopředu se s ním vydat nemohl. Tak jsme viděli přenesen hry a zákrok Gianluigiho Buffona.
     
    85
    Hostujícímu hráči se ani trochu nelíbilo, že rozhodčí rozhodl o odkopu od brány, rozhodně chtěl rohový kop. Ten se ale nepíská, a tak Cordaz odkopává.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Lisandro Magallán (FC Crotone).
     
    83
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Sebastiano Luperto, přichází Vladimir Golemić.
     
    82
    Crotone se tato útočná akce nevyvedla, a tak vlastně jen odevzdalo balón svému soupeři. Sebastiano Luperto už ale chytá křeče a zůstává sedět na trávníku.

    Denisa Józsová

    Góly: 12. Nwankwo (pen.) – 21. Morata (Chiesa)

    Karty:   14. Cigarini (COE), 84. Magallán (COE) – 11. Bonucci (JUV), 37. Portanova (JUV), 45+1. Kulusevski (JUV)   60. Chiesa (JUV)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:14.
    FC Crotone: Cordaz – P. Pereira (73. Rispoli), Magallán, Luperto (83. Golemić), Marrone, Reca – S. Molina (88. Petriccione), Cigarini, Vulić (74. Siligardi) – Nwankwo, Messias.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Siligardi, Cuomo, Rispoli, Petriccione, Crociata, Rojas, Henrique, Golemić.

    Juventus Turín: Buffon – Danilo, Bonucci, Demiral – Chiesa, Bentancur, Arthur (70. Rabiot), Frabotta – Kulusevski (69. Bernardeschi), Portanova (56. J. Cuadrado) – Morata.
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Bernardeschi, Dybala, J. Cuadrado, Vrioni, Rabiot, Chiellini, D. Peeters, Rafia.

    Rozhodca: Fourneau – Lo Cicero, Cecconi