Karabach – FK Sileks 4:0 (kon.) | Légia Varšava – Linfield 1:0 (kon.) | Dinamo Brest – Astana 6:3 (kon.)
Celtic – Reykjavík 6:0 (kon.) | CZ Belehrad – Europa 5:0 (kon.)
koniec
Dinamo Brest
6:3 (4:1)
FC Astana
cz Utorok 18.08.2020, 20:00 • GOSK «Brestkiy» • Liga majstrov (predkolá) • 1. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (21:53:22)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:8.
     
    Je konec! Dinamo Brest zvládlo neskutečnou přestřelku a v 1. předkole Ligy mistrů poráží Astanu vysoko 6:3. Domácí Dinamo Brest vlétlo do utkání jako velká voda a po dvou brankách Gordějčuka a zásahu Pečenina vedlo po dvaceti minutách o tři branky. Čtvrtý zásah navíc přidal procházkou hostující obranou Sedko! Až v závěru první půle se prosadila také Astana, když dělovkou z velké vzdálenosti udeřil Tomasov! Po změně stran za Astanu po rohu rychle snížil střídající Rotariu, ale Brest odpověděl za dvě minuty brankou Dialla. Astana se poté tlačila do útoku, jenže zásahu se dočkala až krátce před koncem z kopačky Bejsebekova. Na jeho zásah ale znovu našel odpověď Diallo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Astana se v závěru sympaticky vydala do útoku, jenže akce hostujícího celku na pravé straně skončila nepřesnou přihrávkou mezi obránce domácího mužstva.
     
    90+2
    Tomasov střílel z ostrého úhlu z pravé strany, jenže jeho technický projektil minul vzdálenější tyč domácí svatyně.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
    90. Abdoulaye DIALLO - 6:3
     
    90
    Dinamo Brest právě vstřelilo branku!
    Dinamo dnes nepřipouští jakékoliv drama! ABDOULAYE DIALLO si v pokutovém území naběhl na přihrávku z levé strany a z malého vápna doklepl míč do sítě!
     
    90
    Dobře hrající Tomasov se následně opřel do míče zpoza hranice pokutového území, ale jeho rána levačkou skončila v rukavicích brankáře.
    88. Abzal BEJSEBEKOV - 5:3
     
    88
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana se krátce před koncem dočkala branky naděje! Přihrávku do pokutového území dostal ABZAL BEJSEBEKOV a přízemním střelou nedal gólmanovi šanci!
     
    87
    Diallo se pod tlakem ocitl na vlastní polovině, kde vypomohl spoluhráčům z obrany a odkopl míč před rozběhnutým soupeřem vysoko na tribunu.
     
    86
    Střídání v týmu Dinamo Brest: ze hřiště odchází Milevskij, přichází Bykov.
     
    84
    Diallo si naběhl na průnikovou přihrávku za obranu soupeře, jenže si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti.
     
    83
    Dynamo se usadilo na polovině Astany a hraje s míčem na kopačkách. Fotbalisté v bílém už nikam nespěchají a snaží se otupit snahu soupeře.
     
    82
    Domácí brankář si dal pozor na centr z levé strany a bez problémů schoval svůj centr do rukavic. Gólman Brestu si připsal snadný zákrok.
     
    80
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet otřesený po jednom z předchozích soubojů a drží se za nos. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    79
    Astana zahrávala další přímý kop z pravé strany hrací plochy. Nadýchaný centr tentokrát přiletěl na přední tyč, kde se k němu nedostal nikdo ve žlutém.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 15. Gordějčuk (Tweh), 17. Pečenin, 22. Gordějčuk (Pečenin), 38. Sedko (Milevskij), 56. Diallo, 90. Diallo (Sedko) – 45+1. Tomasov, 53. Rotariu (Tomasov), 88. Bejsebekov (Tomasov)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:8.
    Dinamo Brest: Ignatěvič – Juzepčuk, Chačeridi, Gabi, Pečenin – Tweh, Kisljak (73. Krivec), Sedko – Diallo, Milevskij (86. Bykov), Gordějčuk (72. Savickij)
    Náhradníci: Bykov, Krivec, Pavlovec, Savickij, Tretjak, Veretilo, Vitus

    FC Astana: Něpogodov – Percuk (35. Barsegjan), Šimunovič, Radakovič, Šomko – Majevskij – Tomasov, Ebong, Sotiriou, Bejsebekov – Ščetkin (53. Rotariu)
    Náhradníci: Barsegjan, Jerić, Percjuk, Postnikov, Rotariu, Sigurjonsson, Žalmukan