Spal – Fiorentina 1:3 (kon.) | Bologna – Turín 1:1 (kon.) | CFC Janov – Hellas Verona 3:0 (kon.)
Lecce – Parma 3:4 (kon.) | Sassuolo – Udinese 0:1 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
0:1 (0:0)
Udinese Calcio
cz Nedeľa 02.08.2020, 20:45 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore, Reggio nell'Emilia • Talianska Seria A • 38. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:52:40)
     
    Gólman Juan Musso zásluhou čistého konta získává cenu pro nejlepšího gólmana ligy v počtu udržených nul. Těch celkově udržel 14 a na tu poslední se dnes pořádně nadřel, symbolicky předvedl 14 úspěšných zákroků. Na prvním místě odskočil Samiru Handanovičovi a Gianluigimu Donnarummovi, oba vychytali udrželi 13 čistých štítů.
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 14:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:11.
     
    Sezóna 2019/2020 je minulostí! A to i pro celky Sassuola a Udinese, které spolu změřili síly v rámci 38. kola. Všechny tři body sebrali hosté, kteří zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

    Klíčovým momentem celého utkání byla 53. minuta. Lasagna utekl po pravé straně a jako na zlatém podnose připravil balón pro Stefana Okaku, jemuž stačilo pouze poslat míč do odkryté svatyně. Domácí byli po většinu času aktivnějším týmem, ale na skvělého Mussa recept nenašli, dvakrát navíc argentinského gólmana zachránila horní tyč.

    Sassuolo navzdory porážce zůstává osmé, protože ani devátá Verona nezvládla závěrečné utkání sezóny. Udinese poskočilo o dvě příčky na třináctou pozici před Sampdorii a Cagliari.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    V posledních vteřinách utkání ještě inkasoval žlutou kartu gólman Juan Musso. Argentinský strážce svatyně příliš dlouho váhal s rozehrávkou výkopu.
     
    90+5
    Poměrně dlouho jsme čekali na finální rozhodnutí. Nakonec ale videorozhodčí potvrdil původní výrok hlavního, penalta se kopat nebude.
     
    90+4
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Walace, přichází Martin Palumbo.
     
    90+3
    Dvacetiletý útočník Giacomo Raspadori vběhl do šestnáctky soupeře, kam obdržel přihrávku od Berardiho. Při nepřesném zakončení došlo ke kontaktu mezi ním a ter Avestem, celou situaci aktuálně přezkoumává VAR.
    90+2. Consigli nepustil za svá záda střelu Lasagny
     
    90+2
    Rozhodnutí bylo blízko! Walace z levé strany našel nabíhajícího Lasagnu, jenž tentokráte trefil cílové zařízení, avšak skvělý zákrok vytasil Consigli!
     
    90+1
    Kevin Lasagna mohl k asistenci přidat i vstřelenou branku. Střelu ovšem příliš uspěchal, balón napálil do chráničů Merta Müldüra.
     
    90
    Hlavní rozhodčí Amabile při své ligové premiéře nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    Udinese pochopitelně zaměřilo poslední zbytky sil do obrany. Sassuolo kombinuje na útočné polovině, ale prostor v soupeřově šestnáctce zůstává uzavřený.
     
    88
    Příliš dlouho otálel s balónem Lukáš Haraslín. Ilja Nestorovski soka výborně vystál, navíc zahrál tak dobře, že následuje odkop od brány.
     
    87
    Domenico Berardi poslal centr na malé vápno, kde byl připravený zakončovat Gian Marco Ferrari. Nestalo se, domácího obránce si pohlídal Sebastien De Maio.
     
    86
    Ránu z velké vzdálenosti vyzkoušel střední záložník Mehdi Bourabia. Obětavý zákrok předvedl Walace, budeme pokračovat rohovým kopem.
     
    85
    Mladičký Stefano Piccinini o sobě dal rychle vědět. Nejprve obelstil ter Avesta a už se chystal ke střele, ale v posledním možném okamžiku přispěchal s výborným obranným skluzem jeden ze stoperů.
     
    84
    Seko Fofana upadl na trávník a drží se za pravé rameno. Může si za to ale sám, zranění si přivodil při zákroku na nic netušícího Caputa.

    Milan Huppert

    Góly: 53. Okaka (Lasagna)

    Karty:   11. Peluso (SAS) – 90+6. Musso (UDI)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 14:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:11.
    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan (82. Müldür), G. M. Ferrari, Peluso, Rogério (82. Piccinini) – Bourabia, Locatelli (67. Ghion) – D. Berardi (C), Djuričić (57. Raspadori), Traorè (57. Haraslín) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo, Russo – Ghion, Haraslín, Kiriakopoulos, Marlon, Magnanelli, Manzari, Mercati, Müldür, Piccinini, Raspadori.

    Udinese Calcio: Musso – De Maio, Troost-Ekong, Samir – Stryger Larsen, de Paul, Walace (90+4. Palumbo), Sema (83. ter Avest), Zeegelaar (62. Fofana) – Okaka (83. Nestorovski), Lasagna (C).
    Náhradníci: Nicolas, Perisan – Ballarini, Compagnon, Fofana, Lirussi, Mazzolo, Nestorovski, Oviszach, Palumbo, ter Avest.

    Rozhodca: Amabile – Schirru, Rossi