Brescia – Parma 1:2 (kon.) | CFC Janov – Inter 0:3 (kon.) | Neapol – Sassuolo 2:0 (kon.)
koniec
SSC Neapol
2:0 (1:0)
U.S. Sassuolo Calcio
cz Sobota 25.07.2020, 21:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Talianska Seria A • 36. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:46:31)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 4:10.
     
    Je konec! Neapol zvládla duel se Sassuolem a po vítězství 2:0 je stále ve hře o šesté místo. a se do vedení dostala hned v úvodu dnešního souboje, když se přízemní střelou prosadil Hysaj! Sassuolo během prvního poločasu hned dvakrát dopravilo míč do sítě, ale ani jedna branka nemohla platit kvůli ofsajdu. Naopak domácí další šance zahazovali. Insigne dloubáčkem minul branku a Hysaj tvrdou střelou nechal vyniknout brankáře. Sassuolo se po změně stran hned dvakrát radovalo z vyrovnání, ale branky neplatily kvůli ofsajdu. Domácí Neapol si pak závěr duelu pohlídala profesorsky, nepustila soupeře do tlaku a v nastavení navíc přidal pojistku střídající Allan.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+4. ALLAN - 2:0
     
    90+4
    Neapol právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Neapol v nastavení přidává druhou branku! Hysajův nákop nakonec propadl mimo obránce hostujícího celku. Do zakončení se zpoza velkého vápna dostal ALLAN, který technickou střelou o tyč překonal brankáře!
     
    90+3
    Giacomo Manzari kouzlil s míčem u kopačky na pravé straně, ale utopil se v moři vlastních kliček. Neapol svého soupeře stále nepouští k finálnímu tlaku.
     
    90+2
    Neapol následně zahrávala rohový kop. Matteo Politano přihrál na levou stranu, odkud přišel centr, po kterém domácí získali další roh.
     
    90+2
    Nikola Maksimović si navedl míč do blízkosti pokutového území a zakončil pravačkou. Jeho přízemní pokus ukryl hostující brankář do rukavic.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut!
     
    90
    Mertens ukázal příkladnou bojovnost. Belgický rychlík se stáhl od vápna k vápnu a včasným skluzem zneškodnil průnikovou přihrávku do pokutového území.
     
    89
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Rogério, přichází Giacomo Manzari.
     
    89
    Neapoli se v posledních minutách znovu povedlo zlikvidovat sílící tlak soupeře. Domácí se drží na polovině Sassuola a soupeři prakticky nepůjčují balón.
     
    88
    Neapol si mohla pojistit dnešní triumf! Matteo Politano si naběhl na přihrávku z levé strany a zakončil levačkou. Jeho hodně pomalá rána skončila na tyči!
     
    87
    Allan diriguje rozehrávku domácího celku. Brazilský záložník přenesl míč na levou stranu na Mertense, který nasbíral cenné vteřinky k dobru.
     
    86
    Sassuolo se usadilo na polovině soupeře, jenže kombinace na pravé straně neměla dlouhého trvání. Hosté se nepřesnou přihrávkou sami obrali o míč.
     
    85
    Sassuolo se usadilo v blízkosti pokutového území a pokračuje v házenkářském obléhání branky domácího celku. Neapol zatím brání pozorně.
     
    84
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Lukáš Haraslín.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází Giorgos Kiriakopoulos.
     
    83
    Rogério potáhl míč na polovinu domácího celku, kde si jej však zasekl a nedokázal rozehrát na někoho v černozeleném dresu Sassuola.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 9. Hysaj (P. Zieliński), 90+4. Allan (D. Mertens)

    Karty:   71. D. Mertens (NEA) – 40. D. Berardi (SAS), 70. Djuričić (SAS), 75. Marlon (SAS)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 4:10.
    SSC Neapol: Ospina – Leandrinho, Manolas (61. Nikola Maksimović), Koulibaly, Hysaj – Ruiz (80. Allan), Lobotka, P. Zieliński (80. Elmas) – Callejón (68. D. Mertens), Milik (68. Politano), L. Insigne.
    Náhradníci: Meret – Allan, Demme, Ghoulam, Elmas, Lozano, Luperto, Malcuit, Nikola Maksimović, D. Mertens, Politano, Younes.

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (46. Toljan), Marlon, G. M. Ferrari, Rogério (89. Manzari) – Magnanelli, Locatelli (84. Kiriakopoulos) – D. Berardi, Djuričić (84. Haraslín), Traorè – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo, Turati – Ghion, Haraslín, Kiriakopoulos, Magnani, Manzari, Mercati, Peluso, Piccinini, Raspadori, Toljan.

    Rozhodca: Aureliano – Bottegoni, Bresmes