Norwich – Brighton 0:1 (kon.) | Leicester – Crystal Palace 3:0 (kon.) | Manchester United – Bournemouth 5:2 (kon.)
Wolverhampton – Arsenal 0:2 (kon.) | Chelsea – Watford 3:0 (kon.)
koniec
Wolverhampton Wanderers
0:2 (0:1)
Arsenal FC
cz Sobota 04.07.2020, 18:30 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše, děkuji Vám za pozornost a přeji poklidný zbytek sobotního večera. (20:28:10)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 5:1. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 6:11.
     
    Dnešní neskutečně důležitý souboj o body nakonec lépe zvládá Arsenal, který si to více než zaslouží. Zpočátku zápasu se hrálo hodně vyrovnaně, přičemž ani jeden tým se nemohl dostat do žádné pořádné příležitosti. Avšak jako první se prosadili Kanonýři, navíc Bukayo Saka skóroval vůbec poprvé v Premier League. Hosté se už poté soustředili výhradně na obranu, což se jim také vyplatilo, protože neinkasovali jedinou branku, v 86. pak o výhře Arsenalu definitivně rozhodl Alexandre Lacazette. Wolves tak prohrávají poprvé od poloviny ledna a dost si komplikují svůj sen o Lize mistrů. Gunners se naopak pomalu dotahují na pohárové příčky.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Oba celky už jenom vyčkávají na závěrečný hvizd hlavního rozhodčího. Adama Traoré má míč prakticky už dvě minuty na stejném místě.
     
    90+3
    Adama Traoré vhazuje jen na hlavu protihráče. O míč se následně musí bojovat, což dopadlo lépe pro domácí fotbalisty.
     
    90+2
    Pedro Neto si ještě připravuje jeden přímý kop, ale jeho centr končí na první obránci v cestě. Vlkům dnes prostě není souzeno skórovat.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Granit Xhaka (Arsenal FC).
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut.
     
    90
    Zápas už se dohrává, Wolves už ani nepočítají s tím, že by mohli zabojovat alespoň o remízu. Hosté navíc nic nenechávají náhodě, protože pořád velmi aktivně napadají.
     
    89
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází João Moutinho, přichází Morgan Gibbs-White.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Lucas Torreira (Arsenal FC).
     
    87
    Mezi střelce se mohl zapsat také Joe Willock, který využil zaváhání domácího brankáře, takže pálil téměř do odkryté brány, ale na brankové čáře skvěle zaúřadoval jeden z obránců!
    86. Alexandre LACAZETTE - 0:2
     
    86
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Gunners si s předstihem zajišťují dnešní výhru a připisují si hodně cenné tři body! Všechno to začalo u Shkodrana Mustafiho, který opravdu dalekou hlavičkou našel Joea Willocka. Ten si následně našel pozici k přihrávce před bránu a poslal míč skrz nohy bránícího hráče na ALEXANDRE LACAZETTEHO, který si skvěle naběhl a balón dostal do sítě od vzdálenější tyče. Francouzský hráč si navíc připisuje první venkovní gól v letošní sezoně! Asistence: Joe Willock.
     
    85
    Arsenal skvěle získává čas na útočné polovině. Do začátku nastavení mezitím chybí už jenom pět minut, hosté navíc ještě vepředu vhazují.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Conor Coady (Wolverhampton Wanderers).
     
    83
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Dani Ceballos, přichází Lucas Torreira.
     
    83
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Edward Nketiah, přichází Alexandre Lacazette.
     
    82
    Rui Patrício moc nepomohl svým spoluhráčům se založením útoku, pod tlakem totiž jeho pas doputoval až za postranní čáru, i když to tak domácí brankář nezamýšlel.
     
    81
    Wolves mají na vyrovnání už jen nepatrných deset minut. Vzápětí navíc kazí rozehrávku, díky čemuž mohou Kanonýři vepředu získat cenné sekundy.
     
    80
    Domácí to opět zkoušeli táhnout přes levou stranu, kam dostával přihrávku do běhu Diogo Jota, ale Shkodran Mustafi opět zasahuje a uklízí míč za pomezní čáru.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Ainsley Maitland-Niles (Arsenal FC).
     
    78
    Hosté si mohli výhru pojistit s předstihem, Dani Ceballos totiž svým centrem našel Edwarda Nketiaha, který ale hlavičkuje jen nad horní tyč.
     
    77
    Wolves už přece jen začínají být trochu rychlejší, což se jim hned vymstilo. Po přenesení hry totiž dobře zaúřadoval Shkodran Mustafi.
     
    76
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Cédric Soares, přichází Héctor Bellerín.
     
    76
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Bukayo Saka, přichází Joe Willock.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Romain Saïss (Wolverhampton Wanderers).
     
    75
    Střídající Pedro Neto se uvedl pěknou sólovou akcí. Sám se dokázal dostat až k hranici pokutového území, ale tam už se přes tři protihráče nedostal.
     
    74
    I další přímý kop hosté odrážejí, ale tentokrát jen za cenu rohového kopu. Wolverhamptonu však většina standardek moc nevychází, tak to asi Arsenal nějak zvládne.
     
    73
    Gunners musí odrážet další standardní situaci soupeře, což bez problémů zvládají. Cédric Soares ale následně docela zbytečně fauluje.
     
    72
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Matt Doherty, přichází Pedro Neto.
     
    70
    Přesně dvacet minut před koncem základní hrací doby přichází další krátká přestávka na občerstvení. Poté přijdou na řadu dvě střídání Arsenalu.
     
    69
    João Moutinho rozehrál nakrátko na Rúbena Nevese, který následně okamžitě pálil, ale trefil prvního protihráče před sebou, což je pro Vlky velká škoda.
     
    68
    Diogo Jota se pustil do kliček, což se mu vyplatilo. Přes Davida Luize se sice dostal, ale ztroskotal na Granitu Xhakovi, který si však pomohl faulem.
     
    67
    Wolverhampton směrem dopředu stále nějak extra nespěchá a pořád spoléhá zejména na přesnost. Času má ještě dost, tak asi proč ne.
     
    66
    Kanonýři nic neponechávají náhodě a po velké šanci soupeře také zkouší sami udeřit. Obrana Wolves je však pořád stejně pevná, takže docela rychle donutili hosty k ústupu.
     
    64
    Adama Traoré se mohl postarat o vyrovnání, ale nestalo se! Diogo Jota si skvěle všiml svého nabíhajícího spoluhráče, který tak byl sám před brankářem. Toho sice překonal, ale míč poslal jen nad horní tyčku!
     
    63
    Po dlouhé době byl jeden z domácích hráčů ve střelecké pozici. Tímto hráčem byl Diogo Jota, ale ten se trefil jen do dobře postaveného Davida Luize, který v dnešním zápase zatím odvádí dobrý výkon.
     
    62
    Adama Traoré zahájil další ze svých pověstných sprintů. S ním se stihl dostat až přes dva protihráče, ale na Seada Kolašinace byl už krátký, ten míč zakopl do autu.
     
    60
    Wolves už mají jen třicet minut na vyrovnání, což je stále docela dost času, ale zároveň to není úplně nejvíc. Nejhorší zprávou pro domácí je asi to, že Arsenal zatím zvládá bránění naprosto bez problémů.
     
    59
    Emiliano Martínez musel pomáhat svým spoluhráčům s rozehrávkou, nic ale nechtěl riskovat, takže ho raději odkopl pryč. Při následném souboji končí na zemi Edward Nketiah, který se dožaduje faulu, ale žádný hvizd od hlavního rozhodčího nepřichází.
     
    58
    Arsenal má po delší době míč na své polovině, kde se ale musí mít hodně na pozoru, protože domácí opravdu aktivně napadají, nic jiného jim už ani nezbývá.
     
    57
    Jak jde moc dobře vidět, tak nyní většinu času tráví s míčem Wolves, kterým to ale zatím k ničemu moc nebylo. Jakoby se ve druhé půli role zcela převrátily.
     
    56
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Kieran Tierney, přichází Ainsley Maitland-Niles.
     
    55
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Leander Dendoncker, přichází Diogo Jota.
     
    55
    Wolves se nyní pokusili dobýt soupeřící šestnáctku pomocí centrů, ale všechny je hosté docela bez problémů pokryli. Bránit se však budou muset ještě docela dost dlouho.
     
    54
    Z pravé strany tentokrát odcentroval Matt Doherty. Ten žádného spoluhráče nedokázal najít, avšak Shkodran Mustafi musel míč srážet na roh.
     
    53
    Arsenal po delší době zamířil dopředu pomocí nákopu, ale ten končí jen v rukavicích Ruie Patrícia, který si nechává na následné rozehrávce hodně záležet.
     
    52
    Gunners ve druhé půli zatím působí dojmem, že chtějí chabé jednobrankové vedení udržet. To se jim ale nemusí vyplatit.
     
    51
    Domácí se pokouší o další rozehrávku, což se jim tentokrát daří. Adama Traoré následně z pravé strany centruje na Raúla Jiméneze, který sice zakončuje, ale jen vedle.
     
    49
    Ve druhém poločase má zatím jednoznačně větší držení míče Wolverhampton. Matt Doherty tak nyní mohl dostat nebezpečnou přihrávku za branku, kterou si sice stačil zpracovat, ale už nestihl zakončit.
     
    48
    Romain Saïss je pořád ošetřován, mezitím se už začínají rozcvičovat domácí náhradníci, avšak nakonec je to zbytečné, protože se domácí záložník vrací do hry.
     
    46
    Hned na úvod poločasu končí na trávníků Romain Saïss, který se svírá v bolestech a minimálně si vyžádá ošetření, možná přijde střídání.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První půle nám přináší výsledek, který asi málokdo čekal, ale nutno podotknout, že Arsenal s vedení zasloužil. Gunners totiž z minima vytěžili maximum, protože ze všech svých šancí dokázali vystřelit na bránu. Jen jednou se ale balón dostal až mezi tři tyče, Bukayo Saka navíc zapsal svou první trefu v Premier League. Wolves ale také rozhodně nepůsobí špatným dojmem, dokonale ovládají svůj obvyklý styl, ale proti Arsenalu jim to zatím k ničemu není. Uvidíme, jestli se ve druhé půli něco změní.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:32.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    I v nastavení drží míč výhradně hosté, kteří ještě pomalu kombinují směrem dopředu, ale Wolves se výborně brání a vypadá to, že před přestávkou už podruhé určitě neinkasují.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    45
    Gunners už chtějí dohrát první půli v co největším klidu, do šatny si chtějí odnést jednobrankový náskok. Na vítězství jim ale rozhodně stačit nemusí.
    43. Bukayo SAKA - 0:1
     
    43
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Podceňovaný Arsenal se proti jistě hrajícím Wolves dostávají do vedení! Kieran Tierney rozjel další nadějný útok, který samozřejmě řešil další přihrávkou před bránu. Tu k jeho radosti srazil jeden z protihráčů přímo na kopačku BUKAYA SAKY, který se střelou z první trefuje přesně k pravé tyči a střílí svůj první gól v Premier League!
     
    42
    Domácí rozehráli nakrátko a následně vypálil Rúben Neves, který se ale trefil jen do zdi. Hru poté na chvíli přerušuje Emiliano Martínez.
     
    41
    Pozor, Wolves mají výhodu opravdu nebezpečné standardní situace! Adama Traoré si při souboji s dvěma protihráči počínal velmi dobře, nakonec tak donutil k faulu Seada Kolašinace.
     
    40
    João Moutinho si staví míč k rohového praporku, odkud vzápětí centruje, ale přihrávka se mu vůbec nepovedla, protože zaletěla jen mimo hrací plochu.
     
    39
    Domácí se nakonec po delší době ohřejí s míčem. Přitom se snaží opatrně jít dopředu, ale i Arsenal v tuto chvíli dobře stráží veškerý volný prostor.
     
    38
    Wolverhampton hraje prakticky celý zápas bez míče, ale i přesto má pořád sílu na napadání, což je obdivuhodné. Jeden z domácích se ale nyní dopustil nedovoleného zákroku.
     
    37
    Výkop Ruie Patrícia sráží Rúben Neves jen za pomezní čáru, kvůli čemuž si Wolves od bránění zase moc dlouho neoddechnou.
     
    36
    Gunners začínají v závěru poločasu soupeře docela svírat. Ten začíná působit trochu nervózně, zatím to však nemělo žádné fatální následky.
     
    35
    Arsenal se zničehonic dostal do další dobré šance! João Moutinho dost nešťastně srazil přihrávku přímo na kopačku Edwarda Nketiaha, který na nic nečekal a okamžitě vypálil. Jeho střela měla velmi slušné parametry, ale Rui Patrício i nadále drží svůj tým!
     
    34
    Všichni hráči na hrací ploše už začínají zpomalovat, přece jen přestávku se pomalu blíží.
     
    33
    Domácí se po nevyužitém přímém kopu usadili na útočné polovině, z čehož nakonec vyplynula dobrá střelecká pozice pro Jonnyho Castra, který jí ale nedokázal využít a pálí vedle.
     
    32
    Žlutou kartu dostává David Luiz (Arsenal FC).
     
    31
    Conor Coady vykopl prodlouženou přihrávku soupeře nad sebe. Následně výborně zapracoval Matt Doherty, který si těžký míč dobře zpracoval a pak zvládl i přihrát.
     
    30
    Po dlouhé době se ozvalo také domácí útočné duo. Adama Traoré sice dokázal najít centrem hlavu Raúla Jiméneze, ale ten v těžké pozici hlavičkoval jen mimo.
     
    29
    Ve hře se pokračuje. Míč mají v moci domácí fotbalisté, kteří svůj další útok začínají jak jinak než zdlouhavou kombinací na vlastní polovině.
     
    27
    Nyní nás čeká krátké přestávka na občerstvení.
    26. Patrício jistě zasahuje
     
    26
    Nakonec z toho však byla první šance Arsenalu! Vzdušný pas od rohového praporku byl totiž prodloužen až ke vzdálenější tyči, kde ho chtěl uklidit do bezpečí Matt Doherty. Místo toho ale míč poslal jen k Pierru-Emerickovi Aubameyangovi, který okamžitě vypálil, ale Rui Patrício prokázal bleskové reflexy!
     
    25
    Pierre-Emerick Aubameyang i proti přesile vybojoval svým centrem rohový kop. Hosté ale budou mít v pokutovém území asi minimum šancí na skórování, protože Wolves prostor před svou bránou okamžitě zahustili.
     
    24
    Matt Doherty jen tak tak udržel ve hře docela nepřesné přenesení hry, ale stejně se potom domácí stahují jen dozadu, protože nechtějí riskovat ztrátu balónu.
     
    23
    Wolves se osmělili a zamířili do nadějného útoku, ale Arsenal dokázal včas zahustit prostor před svou šestnáctkou, kvůli čemuž se ani jeden z domácích hroťáků nemohl dostat do zakončení.
     
    22
    Kieran Tierney se sám kolem levé postranní čáry dostal skoro až do šestnáctky, ale vedlo to jen k autovému vhazování, po kterém se Gunners zase stahují jen dozadu.
     
    21
    David Luiz se prezentuje dalším nadějným nákopem, který směřoval na Edwarda Nketiaha, ale zase to bylo jenom moc vysoké.
     
    20
    Wanderers jsou při odkopu Emiliana Martíneze ve třech u pokutového území, takže se zdá, že hosté mají minimum prostoru na kombinaci. I přesto si ho ale dokázali docela bez problémů vytvořit.
     
    19
    Po dlouhé době se nějaký centr dostal až do vápna, kde se navíc domácí pořádně tlačili do zakončení, i když Kanonýři to nakonec stihli včas vyřešit.
     
    18
    Nákop na Pierreho-Emericka Aubameyanga byl moc vysoký, gabonská hvězda na něj tak nedosáhla ani při výskoku. Wolves následně hledají cestu dopředu přes pravou stranu.
     
    17
    Wolverhamptonu se nyní vyplatilo velmi aktivní napadání, jelikož se Shkodran Mustafi dostal pod velký tlak, který raději řešil odkopem do autu.
     
    16
    Arsenal je směrem dopředu stále doslova beznadějný. Míč tak zase jen tak drží na své polovině a čeká na nějaké pochybení soupeře.
     
    15
    Přihrávku na Ruie Patrícia dobíhal napadající Edward Nketiah, domácí brankář tak raději odkopl míč daleko od své branky, jeho spoluhráči ho navíc poté dokázali vybojovat zpět.
     
    14
    Pierre-Emerick Aubameyang při přebírání přihrávky nešťastně podklouzl, ale i přesto z následného souboje vytěžil maximum, a to autové vhazování pro Kierana Tierneyho.
     
    13
    Hra se po nějaké době opět uklidňuje, o což se stará Arsenal, ale směrem dopředu se musí mít na pozoru, protože Wolves aktivně napadají.
     
    12
    Hosté ukořistili míč a mířila do nadějného rychlého útoku, který chtěl Kieran Tierney vyřešit přihrávkou do druhé vlny, která se mu i povedla, ale v druhé vlně se nenacházel žádný z jeho spoluhráčů.
     
    11
    Adama Traoré si po své dalekonosné střele kleká na trávník a vzteká se sám na sebe. Míč totiž letěl opravdu hodně mimo bránu.
     
    10
    Adama Traoré se v přímém souboji s protihráčem náramně uvolnil, jeho následný centr ale už moc dobrý nebyl, protože přeletěl celé pokutové území.
     
    9
    Jonny Castro dobře zapracoval při napadání, díky čemuž získal míč pro své spoluhráče, kteří se vracejí na svou půlku a poté začínají další útočné snažení.
     
    8
    Gunners sice mají větší držení míče, ale jejich hra vypadá většinou tak, že si jen tak přihrávají na vlastní polovině a vyčkávají. Nic se ale dál neděje.
     
    7
    Cédric Soares dostal nadějnou přihrávku do běhu od Bukaya Saky, díky čemuž mohl odcentrovat, ale jeho vzdušný pas letěl přímo do stopera Wolverhamptonu, který to opět neměl moc těžké.
     
    6
    Utkání se po svém bleskovém začátku dost uklidňuje. Už i domácí si jen tak začínají přihrávat na své polovině, jakoby by byli bez nápadu.
     
    4
    Do hry se už poprvé zapojil také Rui Patrício, který musel svým spoluhráčům nadvakrát pomáhat s rozehrávkou. Stejně si ale Wolves míč zase moc dlouho neudrželi.
     
    3
    Dopředu nakonec nakopl David Luiz, ale bylo to k ničemu, protože padající míč skončil jen u Matta Dohertyho, který ho tak bez problémů uklidil do bezpečí.
     
    2
    S míčem už se ohřejí i hráči Arsenalu, kteří však dopředu na rozdíl od soupeře moc nespěchají, klidně si tak přihrávají na své polovině.
     
    1
    Zápas startuje v obrovském tempu. Wolves se totiž hned po výkopu vydali dopředu, kam dostal dobrou přihrávku za obranu Adama Traoré, který ale zakončil jen do dobře vyběhnutého Emiliana Martíneze.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Saïss – Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, J. Castro – Traoré, Jiménez.
    Náhradníci: Ruddy – Vinagre, Kilman, Buur, Jordao, Gibbs-White, Diogo Jota, Neto, Campana.

    Arsenal FC: E. Martínez – Mustafi, David Luiz, Kolašinac – Soares, D. Ceballos, Xhaka, Tierney – Saka, Nketiah, Aubameyang (C).
    Náhradníci: Macey – Bellerín, Papastathopoulos, Holding, Torreira, Maitland-Niles, Willock, A. Lacazette, Nelson.

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Cook.
     
    Arsenal FC
    Naopak u Arsenalu to vypadá, že se již pátý ročník v řadě bude muset smířit s tím, že si nezahraje Ligu mistrů. Ještě navíc bude muset pořádně zabojovat, aby se vůbec dostal do Evropské ligy. Gunners se totiž nachází na katastrofálním osmém místě, přičemž jsou před nimi Sheffield nebo právě Wolves. Kanonýrům se moc nedaří ani po přestávce, protože první dva zápasy prohráli. S Manchesterem City se to dalo očekávat, ale že Arsenal padne i s Brightonem, to už čekal málokdo. Dnešní hosté tuto porážku alespoň odčinili dvěma ligovými výhrami a také postupem do semifinále FA Cupu, ve čtvrtfinále zdolali Sheffield 2:1. Arsenal tak nyní drží šňůru tří výher v řadě, ale dnes ho čeká další silný soupeř, proti kterým se mu dlouhodobě moc nedaří. Uvidíme, třeba to dnes konečně zlomí.

    Poslední tři utkání
    Arsenal vs. Norwich – 4:0
    Southampton vs. Arsenal – 0:2
    Brighton vs. Arsenal – 2:1
     
    Wolverhampton Wanderers
    Wolves prožívají další snový ročník, protože v tabulce se sluní na krásném pátém místě, přičemž za sebou nechali týmy jako Arsenal nebo Tottenham. Wanderers ale stále mají na čem pracovat, jelikož za aktuální stavu by nikam nepostupovali, i když mají stejně bodů jako pátý Manchester United, avšak drží o něco málo horší skóre. Wolverhampton je sice pátý, ale na třetí Leicester ztrácí pouhé tři body, takže ještě určitě může zabojovat o nejlepší trojku. To potvrzuje svou výbornou formo po koronapauze, kdy vyhrál všechny tři duely, přičemž neinkasoval jedinou branku. Nutno ale podotknout, že hrál proti celkům ze dna tabulky, takže teprve ta pravá zkouška přijde až dnes, protože se hraje o nesmírně cenné tři body.

    Poslední tři utkání
    Aston Villa vs. Wolves – 0:1
    Wolves vs. Bournemouth – 1:0
    West Ham vs. Wolves – 0:2
     
    Dobrý podvečer a zdravím všechny fotbalové fanoušky! Spolu se mnou dnes budete moci sledovat další zajímavý zápas z anglické Premier League, kde se mezi sebou utkají Wolves a Arsenal. Tyto týmy se stále snaží proniknout do pohárové Evropy, takže tento duel bude nesmírně důležitý. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Lukáš Mihal

    Góly: 43. Saka, 86. A. Lacazette (Willock)

    Karty:   75. Saïss (WOS), 84. Coady (WOS) – 32. David Luiz (ARS), 79. Maitland-Niles (ARS), 88. Torreira (ARS), 90+1. Xhaka (ARS)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 5:1. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 6:11.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Saïss – Doherty (72. Neto), Dendoncker (55. Diogo Jota), Neves, Moutinho (89. Gibbs-White), J. Castro – Traoré, Jiménez.
    Náhradníci: Ruddy – Vinagre, Kilman, Buur, Jordao, Gibbs-White, Diogo Jota, Neto, Campana.

    Arsenal FC: E. Martínez – Mustafi, David Luiz, Kolašinac – Soares (76. Bellerín), D. Ceballos (83. Torreira), Xhaka, Tierney (56. Maitland-Niles) – Saka (76. Willock), Nketiah (83. A. Lacazette), Aubameyang (C).
    Náhradníci: Macey – Bellerín, Papastathopoulos, Holding, Torreira, Maitland-Niles, Willock, A. Lacazette, Nelson.

    Rozhodca: Oliver – Burt, Cook