Juventus – Turín 4:1 (kon.) | Sassuolo – Lecce 4:2 (kon.) | Lazio – AC Miláno 0:3 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
4:2 (1:1)
US Lecce
cz Sobota 04.07.2020, 19:30 • Mapei Stadium-Città del Tricolore • Talianska Seria A • 30. kolo
Predzápasové kurzy
    83. Mert MÜLDÜR - 4:2
     
    83
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce favorita končí dalším gólem! Filip Djuričić a Jeremie Boga za kombinovali na levé straně a míč přesunuli na střed, kde se nacházel Domenico Berardi. Jeho přihrávka pak mířila na pravou stranu pokutového území, kde si míč na střed posunul MERT MÜLDÜR, jehož zakončení po zemi bylo přesné. Asistence: Domenico Berardi.
    78. Jeremie BOGA - 3:2
     
    78
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Po pravé straně si to do pokutového území namířil Domenico Berardi, jehož pokus byl zablokován, ale pro Sassuolo se míč odrazil ideálně na hranici šestnáctky. JEREMIE BOGA zachoval pevné nervy, když si míč stáhl na levou nohou a následně zamířil přesně do pravého spodního rohu branky. Favorit střetnutí je tak potřetí ve vedení – ale ještě není konec.
    67. Matteo MANCOSU - 2:2
     
    67
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Hned po vystřídání si MATTEO MANCOSU běžel pro balon, aby mohl kopat pokutový kop. Jeho pokus mířil na pravou stranu, kam se také vydal brankář, ovšem na míč nedosáhl, a tak je znovu vyrovnáno.
    63. Domenico BERARDI - 2:1
     
    63
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Jako správný kapitán se pokutového kopu ujal DOMENICO BERARDI, který zamířil přesně k pravé tyči. Hostující brankář se ale vydal na druhou stranu branky, a tak znovu kapituloval.
    27. Fabio LUCIONI - 1:1
     
    27
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Rohový kop byl rozehrán nakrátko a následoval centr, jenž mířil na zadní tyč. Do tohoto prostoru si naběhl nikým nehlídaný FABIO LUCIONI, který placírkou k bližší tyči vyrovnal.Asistence: Marco Calderoni.
    5. Francesco CAPUTO - 1:0
     
    5
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    To je velice rychlá branka, kterou se favorit zápasu jistě uklidní. Za obranu si výborně naběhl FRANCESCO CAPUTO, který kolem sebe neměl žádného soupeře, a tak sám upaloval na brankáře. Gabriel pochopitelně na nic nečekal a vystartoval proti míči, ovšem byl skvěle přehozen. Ofsajdovou situaci ještě kontroloval VAR, jenž gól posvětil. Asistence: Manuel Locatelli.

    Michal Luxa

    Góly: 5. Caputo (Locatelli), 63. D. Berardi (pen.), 78. Boga, 83. Müldür (D. Berardi) – 27. Lucioni (Calderoni), 67. Mancosu (pen.)

    Karty:   32. Caputo (SAS), 50. Djuričić (SAS), 54. Marlon (SAS) – 22. Babacar (LCC), 34. Petriccione (LCC), 62. Paz (LCC), 90. Tachtsidis (LCC)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 0:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:21.
    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (84. Toljan), Marlon, G. M. Ferrari, Kiriakopoulos (57. Peluso) – Bourabia, Locatelli – D. Berardi (C), Traorè (46. Djuričić), Boga (84. Magnanelli) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – Defrel, Djuričić, Ghion, Haraslín, Chiricheş, Magnani, Magnanelli, Peluso, Raspadori, Toljan, Aurelio.

    US Lecce: Gabriel – Donati, Lucioni (C), Paz, Calderoni – Petriccione, Tachtsidis – Barák, Šachov (67. Mancosu), Farias – Babacar.
    Náhradníci: R. Sava, Vigorito – Colella, Falco, Mancosu, Maselli, Radicchio, Rimoli, Rispoli, Saponara, Vera.

    Rozhodca: Massa – Valeriani, Bremes