Líšeň – Dukla Praha 2:3 (kon.) | Hr. Králové – Ústí n. L. 1:0 (kon.) | Žižkov – Vlašim 0:1 (kon.)
Jihlava – Prostějov 3:2 (kon.) | Vyšehrad – Brno 2:7 (kon.)
koniec
SK Líšeň 2019
2:3 (2:1)
FK Dukla Praha
cz Sobota 04.07.2020, 17:00 • SK Líšeň • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 28. kolo
Predzápasové kurzy
    82. Josef JAKAB - 2:3
     
    82
    Dukla právě vstřelila branku!
    Velký obrat je na světě. Domácím evidentně došla šťáva a živější Pražané jsou blízko třem bodům. Po pohledné kombinaci se JOSEF JAKAB dostal až před Halousku a možná i po jeho jemné teči se dokutálel míč do sítě. To je pro Líšeň hodně smolný moment. Vedla 2:1, ale krátce před koncem prohrává 2:3.
    71. Marek FÁBRY - 2:2
     
    71
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je srovnáno. Kouč Skuhravý nasadil na hřiště MARKA FÁBRYHO, který se mu za tři minuty odměnil vyrovnáním. Dukla měla tlak a byla otázka času, kdy udeří. Fábry byl nepokrytý na velkém vápně a Halouska neměl šanci reagovat. Střelu pravděpodobně přes několik těl ani neviděl.
    44. Jakub KUČERA - 2:1
     
    44
    Líšeň právě vstřelila branku!
    A je to gól! Domácím opět vyšla standardka, respektive centr. Marvani se prokombinovali až do zakončení na malé vápno, kde byl na zadní tyči připravený JAKUB KUČERA a podobně jako v prvním případě Rolinek dotlačil míč do Radovy sítě.
    37. Mohamed DOUMBIA - 1:1
     
    37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je srovnáno. Hosté zahrávali rohový kop, na velkém vápně se zjevil neobsazený MOHAMED DOUMBIA a jeho přízemní střela z otočky prošla až za záda brankáře Halousky. Docela smolný gól, ale Pražané se díky zvýšené aktivitě dočkali kýžené odměny.
    21. Martin ROLINEK - 1:0
     
    21
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Je tu první gól zápasu. Z pravé strany se opřel do míče Jeřábek, který přesným centrem za obranu našel MARTINA ROLINKA. Ten nikým neobsazený na zadní tyči nekompromisně uklidil míč do Radovy svatyně. Opět si Pražané nepohlídali nákop za obranu a jsou za to potrestáni.

    Roman Zajíček

    Góly: 21. Rolinek, 44. Kučera – 37. Doumbia, 71. Fábry, 82. Jakab

    Karty:   73. Dancák (DUK)


    SK Líšeň 2019: Halouska – Jeřábek, Hlavica (C), O. Ševčík, Bednář – Kučera (85. Chládek) – O. Vintr (46. Vasiljev), Demeter (72. Matocha), Minařík (68. Málek), Rolinek (85. Fila) – Zikl.
    Náhradníci: Vítek – Chládek, T. Machálek, Matocha, Fila, Málek, Vasiljev.

    FK Dukla Praha: F. Rada – Dancák, Piroch (68. Fábry), Jakab – Kozma, Daniel Tetour (C), Doumbia, D. Souček (86. Kovaľ), Preisler (86. Ullman) – Lukáš Holík (85. Fišl), Ayong (46. Hadaščok).
    Náhradníci: M. Hruška – Fábry, Kovaľ, Fišl, Ullman, Hadaščok, Seung Bin.

    Rozhodca: Hocek – Blažej, Vaňkát