Novanský – Gombos 0:2 (kon.) | Martin – Fekete 2:0 (kon.)
koniec
Michal Novanský
0
5 2  
Norbert Gombos
Norbert Gombos
2
7 6  
Streda 17.06.2020, 12:10Challenger Bratislava - Peugeot Slovak Open (krytý tvrdý povrch) • 1. kolo
     
    Michal Novanský napokon podľahol dvoje turnaja Norbertovi Gombosovi 2:0 na sety po hrách 5:7 a 2:6. Hlavne v prvom sete mladý tenista úspešne vzdoroval, ale v tom druhom už jasne dominoval favorit zápasu.

    Norbert Gombos teda podľa očakávania postupuje do štvrťfinále, kde zajtra bude jeho súperom lepší z dvojice Pokorný – Naď. (19:24:43)
     
    Pre technické problémy vám z tohto stretnutia sprostredkujeme iba konečný výsledok! Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
     
    Ospravedlňujeme sa, zatiaľ však nemáme bližšie informácie o zápase!
     
    Prajem príjemné športové dopoludnie všetkým fanúšikom tenistu a v tomto prípade hlavne toho slovenského! Už aj kolotoč tenisových turnajov sa pomaly rozbieha, zatiaľ vša prevažne na domácich pôdach a s účasťou tamojších tenistov. V najbližších dňoch bude na Slovensku prebiehať Challenger Bratislava, ktorý ma mužskú aj ženskú časť a predstaví sa v nej naša elita a naše mladé nádeje, súčasťou ženského pavúka bude aj švajčiarska tenistka Belinda Benčičová, ktorá má však slovenské korene.

    Od 12:00 je na programe súboj v mužskej časti turnaja, kde nasadená dvojka Norbert Gombos vyzve Michala Novanského. Očakáva sa tak hladký priebeh pre Norberta, ale určite mu mladý Michal nič len tak nedaruje.
     
    Vítam všetkých priaznivcov tenisu pri sledovaní tohto online textového prenosu! V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia Michal Novanský a Norbert Gombos. Predbežný začiatok je naplánovaný na 12:00.

    Po prestávke spôsobenej pandémiou koronavírusu sa už športovci vracajú aj na tenisové turnaje. Zatiaľ sú to však len podujatia na domácej pôde s prevažne tamojšími tenistami, ale čoskoro sa už aj kolotoč medzinárodných turnajov rozbehne.

    Už tradične sa každý rok koná tenisové podujatie Challenger Bratislava, ktoré je okorenené aj medzinárodnou účasťou. Tohto roku sa však mužského a ženského turnaja zúčastnia len naši slovenskí tenisti a tenistky, predstaví sa naša hlavná elita, ale aj mladé nádeje, ktoré popri skúsených hráčoch naberú potrebné skúsenosti. Ženský turnaj však predsa len bude mať aj zahraničnú príchuť, pozvanie prijala
    Belinda Benčičová, ktorá má ale slovenské korene a počas pandémie sa zdržuje na Slovensku a naše tenistky tak budú preverená jednou zo svetových hviezd.

    V tomto prenose zavítame do mužskej časti turnaja, kde bude jednotkou Andrej Martin. Pôvodne mal na tomto podujatí štartovať aj Martin Kližan, ale znemožnilo mu to zranenie.

    Michal Novanský:
    Toto meno je pre širokú tenisovú verejnosť neznáme. Michal má zatiaľ len 17 rokov, zapadá do kategórie dorastencov a tak sa zúčastňuje turnajov ITF. V tejto tenisovej kategórii sa v rebríčku nachádza na solídnom 86. mieste a reprezentuje klub OZ Slávia Trnava.

    Norbert Gombos:
    Norbert je naša dlhoročná reprezentačná opora. V rebríčku ATP mu momentálne patrí 109. miesto a je druhým nasadeným hráčom tohto turnaja. Pred vypuknutím pandémie odohral turnaje vo Francúzsku, kde sa mu darilo striedavo. Podľa papierových predpokladov sa očakáva jeho postup do finále.

    Favorit zápasu je teda jasný. V tenise je však naozaj možné všetko, ako sme sa už neraz presvedčili. Verme však, že uvidíme kvalitné stretnutie. Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.

    Miroslav Revaj

    Michal Novanský
    Štát: Slovensko
    Dátum narodenia: 09.08.2002
    Vek: 21 rokov
    Držanie: pravák

    Norbert Gombos
    Štát: Slovensko
    Dátum narodenia: 13.08.1990
    Vek: 33 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 196 cm
    Hmotnosť: 85 kg