Mackenzie Dern - Hannah Cifers Dernová (kon.) | Roosvelt Roberts - Brok Weaver Roberts (kon.)
Billy Quarantillo - Spike Carlyle Quarantillo (kon.) | Blagoy Ivanov - Augusto Sakai Sakai (kon.)
Tyron Woodley - Gilbert Burns Burns (kon.)
koniec udalosti
Billy Quarantillo - Spike Carlyle

Quarantillo

cz Nedeľa 31.05.2020, 04:05UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: B. Quarantillo (na body) (04:25:20)
     
    Až třetí duel hlavní karty nám nabídl poněkud delší podívanou, během které jsme se rozhodně nenudili. Víceméně jsme ovšem sledovali pouze bitvu na zemi, avšak ani tento typ boje neměl jasného vítěze. I tak se z vítězství raduje Billy Quarantillo, který měl ke konci zápasu mnohem lepší fyzičku. Ta hrála roli ve třetím kole, tam totiž Carlyle nepředvedl vůbec nic, naopak jeho soupeř dovedl utkání do zdárného a vítězného konce.
     
    Konec zápasu.
     
    4:10
    Koncovka třetího kola však jde na konto Billyho Quarantilla, který je doslova přilepen na záda protivníka. Carlyle by potřeboval nepříznivou situaci zvrátit.
     
    3:28
    Carlylemu se ovšem nepovedlo svého soupeře strhnout, o poznání lépe si ovšem počínal jeho protivník, který se dostal k hodně krkolomnému takedownu.
     
    2:54
    Zhruba dvě minuty před koncem zápasu jsme se vrátili zpět do postoje, ani jeden ze zápasníků už nemá moc sil. Dost možná půjdeme opět na zem.
     
    2:26
    Plný mount z toho však stále není, naopak si Carlyle musí dávat pozor na celou řadu pokusů o submisi. Billy Quarantillo to častokrát zkouší arm trianglem.
     
    1:42
    Další škrcení v podání Billyho Quarantilla, avšak tomu se nedaří tento zápas ukončit. Carlyle se prezentuje bojovností, nyní je v lepší pozici právě on.
     
    1:15
    Carlyle se opět přichytil, jenomže poté skončil on sám na zádech. Quarantillo si navíc našel prostor k loktům, poté přidal také přesné kombinace.
     
    0:47
    To se pro změnu povedlo právě Quarantillovi, který byl s pokusem o takedown o pozná úspěšnější. Nyní však může pracovat na přechodu do mountu.
     
    0:20
    Spike Carlyle se hned v úvodu třetího kola přichytil jako klíště, jenomže se mu nepovedlo svého protivníka dostal na lopatky.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    4:14
    Carlylovi odešla fyzička, což se projevuje na jeho úderech. Billy Quarantillo se navíc na zemi pokusil o gilotinu, tu však nechytil moc dobře.
     
    3:30
    Ano a o ten se pokusil Billy Quarantillo. Ten po objetí spadl se svým protivníkem zpět na zem, jenomže Spike Carlyle se dokázal včas postavit.
     
    3:13
    Až nyní jsme se dostali zpět do postoje, to dost možná dlouho trvat nebude. Je tu další klinč u pletiva, který dos možná přinese takedown.
     
    2:40
    Zaskvěl se také Carlyle, který si našel pozici pro několik tvrdých úderů přesně na obličej. Billy Quarantillo má svého soupeře stále na zádech.
     
    2:18
    I nadále sledujeme stejný obrázek. Billy Quarantillo se sice nachází na zádech, i tak se pokouší útočit lokty, kterou mohou být hodně nebezpečné.
     
    1:36
    Ukázkovou práci ovšem předvedl Carlyle, který posadil soupeře zpět na zadek. Billy Quarantillo však prokazuje dobrou obranu, která je zatím úspěšná.

    David Suchý