Schalke – Augsburg 0:3 (kon.) | Mainz – Lipsko 0:5 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Düsseldorf 2:2 (kon.)
koniec
1. FC Kolín nad Rýnom
2:2 (0:1)
Fortuna Düsseldorf
Nedeľa 24.05.2020, 18:00 • RheinEnergieStadion • Nemecká Bundesliga • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Kolín nad Rýnom dal gól!
    Celé mužstvo Kolína je na nohách! Drexler si pripisuje asistenciu aj pri druhom góle. Opäť presne nacentroval a JHON CORDOBA presnou hlavičkou k pravej žrdi rozvlnil sieť.
     
    88
    Kolín nad Rýnom dal gól!
    Kolínu sa aktivita napokon vyplatila! ANTHONY MODESTE si nabehol na center Drexlera, aj keď bol bránený zakončil dôrazne do protipohybu brankára k ľavej žrdi. 1:2. Záver môže byť ešte zaujímavý.
     
    61
    Düsseldorf dal gól!
    Nedáš-dostaneš sa opäť potvrdilo. Na prvý pohľad jednoduchá akcia, ale hráči Düsseldorfu ju zvládli na výbornú. Skrzybski prihral na ľavú stranu ERIKOVI THOMMYMU, ktorý obstrelil brankára strelou k ľavej žrdi.
     
    41
    Düsseldorf dal gól!
    Hostia vysoko napádali rozohrávku Kolína a donútili ho k chybe. Po zisku lopty prišla okamžitá prihrávka na KENANA KARAMANA, ktorý napálil loptu k bližšej žrdi.

    Daniela Mesíková

    Góly: 88. Modeste, 90+1. J. Córdoba – 41. Karaman, 61. Thommy


    1. FC Kolín nad Rýnom: T. Horn – Ehizibue (60. Meré), Bornauw, Leistner (90. Terodde), Katterbach (60. Modeste) – Schirí, Hector (C) – Kainz (80. Rexhbecaj), Uth, Jakobs (60. Drexler) – J. Córdoba.
    Náhradníci: Kessler – Drexler, Höger, Meré, Modeste, Rexhbecaj, Schmitz, Terodde, Thielmann.

    Fortuna Düsseldorf: Kastenmeier – M. Jörgensen, Hoffmann, Gießelmann – Zimmermann, Bodzek (C) (73. Sobottka), Morales, Thommy (80. Fink) – Skrzybski (62. Zimmer), Stöger – Karaman (73. Hennings).
    Náhradníci: Rensing – Valon Beriša, Fink, Hennings, Ofori, Nuhu, Sobottka, Suttner, Zimmer.