TJ Baník Ostrava OKD – FC Bayern 2:1 (kon.)
koniec
TJ Baník Ostrava OKD
2:1 (2:0)
FC Bayern Mnichov
cz Štvrtok 26.03.2020, 14:00 • Bazaly, Ostrava • Pohár mistrů 1976/77 • 2. kolo
    53. Gerd MÜLLER - 2:1
     
    53
    Bayern právě vstřelil branku!
    No a pozor, najednou je tu snižující gól hostů. Po celkem nenápadné akci se míč dostal na pravé křídlo, následoval centr, Kvasnica pozdě přistoupil ke GERDU MÜLLEROVI a ten hlavičkou trefil horní růžek Michálikovy branky – 2:1.
    28. Verner LIČKA - 2:0
     
    28
    Tým TJ Baník Ostrava OKD právě vstřelil branku! Bazaly se otřásají v základech, Baník totiž dává gól na 2:0! Na centr od rohového praporku si naběhl hosty pozapomenutý VERNER LIČKA a hlavičkou zblízka nedal Maierovi žádnou šanci na zákrok!
    11. Zdeněk LORENC - 1:0
     
    11
    Tým TJ Baník Ostrava OKD právě vstřelil branku! A je z toho gól. Zatímco sudí Héliès popoháněl hráče Bayernu do potřebné vzdálenosti, tak si ZDENĚK LORENC dal pořádný rozběh a po hvizdu rozhodčího napálil míč, ten byl tečován zdí a zamířil opačným směrem, než se chystal brankář Maier. Baník vede 1:0!

    Aleš Pur

    Góly: 11. Lorenc, 28. Lička – 53. Müller


    TJ Baník Ostrava OKD: Michálik – Foks, Kvasnica, Hudeček (C), Rygel – Svatonský, Kolečko, Smetana – Lorenc, Lička, Slaný. Trenér: Jiří Rubáš.
    FC Bayern Mnichov: Maier – Andersson, Beckenbauer (C), Schwarzenbeck, Horsman – Dürnberger, Kapellmann, Torstensson – Hoeness, Müller, Rummenigge. Trenér: Dettmar Cramer.

    Rozhodca: Robert Héliès (Francie)

    Diváci: 32 000