FIFA 20: LaLiga Santander Challenge Vítěz: Asensio (Real Madrid) (kon.)
koniec udalosti
FIFA 20: LaLiga Santander Challenge

Vítěz: Asensio (Real Madrid)

cz Nedeľa 22.03.2020, 18:30Futbalové udalosti
     
    23:14
    Událost právě skončila. (23:14:17)
     
    23:14
    KONEC: Ruibal (Leganés) – Asensio (Real Madrid) 2:4

    Je tomu skutečně tak, Marco Asensio se stává vítězem turnaje! V tomto finálovém duelu měl celý zápas pod kontrolou, svému soupeři nastřílel čtyři branky, naopak sám inkasoval pouze dvakrát. Tento klenot Realu Madrid za celý turnaj inkasoval pouze tři branky, navíc se mu povedlo naplnit roli favorita, do které byl pasován už před tímto turnajem.
    Tento turnaj je tak u konce, mimo výhry Marca Asensia, se vybralo necelých 150 000 eur na boj proti koronaviru. Právě výtěžek z této akce byl hlavní myšlenkou tohoto turnaje.
     
    23:05
    Finále: Ruibal (Leganés) – Asensio (Real Madrid) 0:3

    Je za námi hodina, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Real Madrid dokonce vede už o tři branky, navíc svého soupeře nepouští do ničeho nebezpečnějšího.
     
    23:01
    POLOČAS: Ruibal (Leganés) – Asensio (Real Madrid) 0:2

    Marco Asensio udeřil podruhé, navíc ve třetí minutě nastaveného času. Leganés si pořádně zkomplikovalo zbytek zápasu, na vyrovnání však má ještě celý druhý poločas.
     
    22:56
    Finále: Ruibal (Leganés) – Asensio (Real Madrid) 0:1

    Marco Asensio se dostává do vedení, zatím uběhla necelá třetina zápasu. Bílý balet navíc po chvilce mohl navýšit své vedení, jedna ze střel ale prosvištěla vedle.
     
    22:52
    Finále: Ruibal (Leganés) – Asensio (Real Madrid) 0:0

    Máme za sebou patnáct minut finálového zápasu, zatím jsme se dočkali jediné vyložené šance. O tu se postaralo Leganés, jenž nedokázal zamířit přesně. Na druhou stranu se tak žene Real Madrid.
     
    22:33
    Semifinálové boje jsou tedy minulostí, za pár minut začne avizované finále, ve kterém se proti sobě představí Leganés a Real Madrid. Zároveň se bude jednat o madridské finále, oba celky totiž sídlí v hlavním městě Španělska. Do role favorita tohoto zápasu je stavěn Marco Asensio, který byl největším favoritem na celkové prvenství už před tímto turnajem.
     
    22:31
    KONEC: Expósito (Eibar) – Asensio (Real Madrid) 0:7

    Tak takový debakl se čekat určitě nedal. Real Madrid si ve druhém dějství připsal další čtyři branky, nakonec zvítězil vysoko 7:0. Eibar totiž celý zápas tahal za kratší konec provazu, semifinále je tedy jeho konečnou. Marco Asensio se může radovat z postupu, ve finále ho čeká Aitor Ruibal z Leganés.
     
    22:20
    POLOČAS: Expósito (Eibar) – Asensio (Real Madrid) 0:3

    Do konce prvního poločasu jsme už žádnou další branku neviděli, což jednoznačně vyhovuje Realu Madrid. Ten totiž stále drží tříbrankové vedení, navíc je směrem dopředu výrazně nebezpečnějším mužstvem.
    Aitor Ruibal (Leganés) se již těší na finálový duel, kdo bude jeho soupeřem?
     
    22:16
    V současné době je vybráno 135 422 eur (135,67%). Původní cíl je tak o poznání překonán. Jen pro připomenutí, tato částka následně putuje na podporu boje proti koronaviru.
     
    22:13
    2. SF: Expósito (Eibar) – Asensio (Real Madrid) 0:3

    Uběhlo sotva dvacet minut a už jsme se dočkali tří branek. Real Madrid se postaral o všechny, což si na straně Eibaru vyžádalo velké úpravy v sestavě. Marco Asensio má tento zápas dobře rozehraný, povede se mu postoupit do finále?
     
    22:11
    2. SF: Expósito (Eibar) – Asensio (Real Madrid) 0:1

    Druhé semifinálové klání nabídlo brzkou branku, o kterou se postaral celek z Madridu. Marco Asensio se tak krátce po startu dostal do vedení, do konce zápasu však zbývá dostatek času.
     
    21:54
    Za pár minutek nám vypukne druhé semifinálové klání, ve kterém se proti sobě představí Real Madrid a Eibar. V tomto duelu můžeme za favorita považovat Marca Asensia z Realu Madrid, na kterého byl před samotným turnajem vypsán nejnižší kurz ze všech účastníků.
     
    21:52
    KONEC: Ruibal (Leganés) – Pérez (Alavés) 3:2

    Lucas Pérez nakonec udělal pořádné drama, jenomže snížení na rozdíl jediné branky přišlo příliš pozdě. Leganés si nakonec své vedení pohlídalo až do konce což znamená, že se stává prvním finalistou tohoto turnaje.
     
    21:47
    1. SF: Ruibal (Leganés) – Pérez (Alavés) 3:1

    Vypadá to, že známe prvního finalistu. Dvacet minut před koncem tohoto zápasu Leganés vede už o dvě branky, což je dost možná neřešitelný úkol pro Alavés. Ten bude muset v posledních minutách pořádně přidat na aktivitě.
     
    21:37
    POLOČAS: Ruibal (Leganés) – Pérez (Alavés) 1:0

    Máme za sebou první poločas úvodního semifinálového duelu, nutno dodat, že sledujeme naprosto vyrovnanou záležitost. Leganés je stále ve vedení o jedinou branku, v posledních minutách má přesto o něco více ze hry právě Aitor Ruibal.
     
    21:28
    1. SF: Ruibal (Leganés) – Pérez (Alavés) 0:0

    Odstartoval nám první semifinálový zápas, ze kterého uteklo necelých deset minut. Oba celky se zatím střídají v držení kulatého nesmyslu, na první výraznější příležitost tak stále čekáme.

    David Suchý

    Nedělní program:
    Čtvrtfinále

    19:00: Guruzeta (Athletic Bilbao) 3-7 Ruibal (Leganés)

    19:30: Pérez (Alavés) 2-1pp Llorente (Atlético Madrid)

    20:10: Iglesias (Betis) 2-3 Expósito (Eibar)

    20:45: Morlanes (Villarreal) 1-5 Asensio (Real Madrid)

    Semifinále

    21:30: Ruibal (Leganés) 3-2 Pérez (Alavés)

    22:00: Expósito (Eibar) 0-7 Asensio (Real Madrid)

    Finále:

    22:30:
    Ruibal (Leganés) 2-4 Asensio (Real Madrid)

    Vítěz: Marco Asensio (Real Madrid)