AS Rím – Udinese 0:0 (odl.) | Bergamo – Neapol 0:0 (odl.) | Bologna – Cagliari 0:0 (odl.)
CFC Janov – Juventus 0:0 (odl.) | Fiorentina – Sassuolo 0:0 (odl.) | Inter – Brescia 0:0 (odl.)
Lecce – Sampdoria 1:2 (kon.) | Spal – AC Miláno 0:0 (odl.) | Turín – Lazio 0:0 (odl.)
Hellas Verona – Parma 0:0 (odl.)
odložené
ACF Fiorentina
0:0 (-:-)
U.S. Sassuolo Calcio
cz Nedeľa 22.03.2020, 15:00Talianska Seria A • 29. kolo
Videoprenos
     
    Máme za sebou utkání 29. kola italské Serie A, v němž Sassuolo po výborném výkonu zvítězilo na stadiónu Fiorentiny 3:1.

    Svěřenci kouče De Zerbiho se dostali do vedení ve 24. minutě, kdy nařízenou penaltu proměnil bez větších problémů Grégoire Defrel. Stejný fotbalista měl prsty i ve druhém gólu Sassuola. Byl to Djuričić, kdo vyslal Defrela do samostatného úniku, Francouz zamířil nechytatelně k levé tyči. Definitivní razítko na vítězství hostů dal v 61. minutě bek Mert Müldür, jenž obehrál pasivně hrajícího Castrovillu a z bezprostřední blízkosti propálil Drągowského. Fialky se v poslední minutě základní hrací doby dočkali alespoň česného zásahu, hlavou upravil na konečných 1:3 střídající Patrick Cutrone.

    Sassuolo se díky výhře utrhlo na dvanáctém místě právě Fiorentině na rozdíl šesti bodů a opět se o něco více přiblížilo kýžené záchraně. Iachiniho družina ještě bude muset bojovat, náskok na osmnácté Lecce je i nadále šestibodový.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:45:39)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 4:0. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 19:12.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Poslední akci celého utkání táhl středem hřiště Alfred Duncan. Odvážný průnik zastavil čistým skluzem Andrea Ghion, po zvednutí našel napravo volného spoluhráče.
     
    90+4
    Federico Chiesa odcentroval na přední tyč, kde si naskakoval Nikola Milenković. Stoper prodlužoval za sebe, avšak našel pouze hlavu Vlada Chiricheşe.
     
    90+3
    Riccardo Sottil v blízkosti šestnáctky zamotal nohy Müldürovu, bekovi ve finále samostatné akce udělal kličku na pravou stranu. Turecký obránce vypíchl kulatý nesmysl za cenu rohového kopu.
     
    90+2
    Domácí bojují dál, jenže teď už je opravdu pozdě. Zhruba z dvaceti metrů vystřelil jedovku těsně nad Marco Benassi.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
    90. Patrick CUTRONE - 1:3
     
    90
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    V závěru střetnutí přichází alespoň čestný zásah. Duncan posadil centr přesně na hlavu PATRICKA CUTRONEHO, za hlavičkou k levé tyči se Pegulo natahoval marně.
     
    89
    Středopolař Erick Pulgar si věřil v minisouboji proti Giorgosovi Kiriakopoulosovi. Soka neobešel, získal alespoň autové vhazování.
     
    88
    Z kombinace Fialek je patrná marnost. Hráči jako by o sobě vůbec nevěděli, na soupeře nedokáží vymyslet žádný moment překvapení.
     
    87
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Andrea Ghion.
     
    85
    Fotbalisté v zeleno-bílém začali více bránit, cílem v závěrečných minutách bude především udržet čisté konto pro Pegola.
     
    84
    Odpískání ofsajdu se vůbec nelíbilo hostujícímu trenérovi De Zerbimu, který byl u střídačky hodně hlasitý. Arbitr Chiffi ukázal koučovi za jeho výlevy žlutou kartu.
     
    83
    Mehdi Bourabia si nepohlídal postavení s posledním obráncem, vybíhal příliš pozdě. Pomeznímu tato skutečnost neunikla, píská se ofsajd.
     
    82
    Nově příchozí Francesco Caputo se okamžitě zapojil do hry, když za sebou tušil nabíhajícího Bogu a míč křídelníkovi přiťukával patou. Ještě před ním ovšem běžel Pezzela, který zachytil pas naslepo.
     
    81
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Francesco Caputo.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. O vítězi není pochyb, Sassuolo disponuje tříbrankovým vedení, Fiorentina má velké problémy v koncovce.
     
    79
    Přetažený pas Cutroneho poslal zpátky do ohně Riccardo Sottil. Snaha zbytečná, forward stál v době zásahu míče v ofsajdu.
     
    78
    V celku povedená akce vyvrcholila faulem Berardiho. Italský křídelník vrazil do nic netušícího Sotilla a má štěstí, že za svůj zákrok neobdržel žlutou kartu.
     
    77
    Čitelnou nahrávku Berardiho vystihl Nikola Milenković. Stoper rozjel rychlou akci na druhou stranu, na lajně předal kulatý nesmysl volnému Duncanovi.
     
    76
    Pauza je u konce, můžeme pokračovat ve hře. Balón vrátí do hry Dalbert, brazilský bek se chystá k autovému vhazování.
     
    75
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Rachid Ghezzal, přichází Marco Benassi.
     
    74
    Hlavní rozhodčí i ve druhém poločase poslal oba týmy na střídačku, aby se mohli občerstvit. Tentokráte trenéři tolik aktivní jako v první půli nejsou.
     
    73
    Pokračovala trpělivá kombinace Fiorentiny do té doby, dokud špatnou přihrávku Sottila nevystihl Vlad Chiricheş. Do rumunského stoper ihned zajel skluzem Rachid Ghezzal. Výsledkem je čtvrtá žlutá karta do domácích řad.
     
    72
    Hraje se nahoru dolů, akce střídá akci. Povedená narážečka mezi Igorem a Duncanem vyústila ve vysoký pas prvního jmenovaného, jenž přeletěl všechny hráče stojících v pokutovém území.
     
    71
    Konečně se svěřenci kouče De Zerbiho vymanili z velkého tlaku soupeře. Po levé straně zatáhl kulatý nesmysl Domenico Berardi, přízemní centr na střed odvrátil do bezpečí Milenković.
     
    70
    Fiorentině nelze upřít snaha. Znovu přiletěl vysoký pas z pravé strany, k hlavičce se probojoval Riccardo Sottil. Gianluca Pegolo jen vyrazil kulatý nesmysl před sebe, k jeho štěstí byl dorážející Ghezzal v době zákroku v ofsajdovém postavení.
     
    69
    Akce Fialek pokračovala. Tentokráte přišel centr z pravé strany, po němž se strhla v šestnáctce hostů velká bitva o míč. Nakonec vypálil Germán Pezzella, dobrým obranným zákrokem se prezentoval Gian Marco Ferrari.
     
    68
    Po kontaktu s Chiricheşem upadl v pokutovém území Riccardo Sottil. Domácí se okamžitě dožadovali odpískání penalty, píšťalka rozhodčího zůstala němá.
     
    67
    U levé lajny se statečně bil nově příchozí Alfred Duncan. Ve finále akce nakopl do pravé nohy Müldüra, následuje rohový kop.
     
    66
    Sassuolo nemá dost a žene se za čtvrtým gólem. Těsně za hranicí šestnáctky vypálil Jeremie Boga, avšak projektil postrádal razanci i přesnosti, Bartłomiej Drągowski zakročil bez problémů.
     
    65
    Standardku rozehrál Filip Djuričić. Za vysokým centrem sprintoval Vlad Chiricheş, Nikola Milenković ho ale za záda nepustil.
     
    65
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Franck Ribéry, přichází Riccardo Sottil.
     
    64
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Federico Ceccherini, přichází Igor.
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Gaetano Castrovilli, přichází Alfred Duncan.
     
    63
    Fotbalisté ve fialovém dnes sbírají jen žluté karty. Dalším, v pořadí již čtvrtým hříšníkem je Gaetano Castrovilli, středopolař zatáhnutím za dres zastavil do brejku mířícího Defrela.
     
    62
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází Mehdi Bourabia.
    61. Mert MÜLDÜR - 0:3
     
    61
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Gaetano Castrovilli definitivně pohřbil šance domácích na body! Jakožto poslední hráč se nechal hloupě obehrát MERTEM MÜLDÜREM, jenž z bezprostřední blízkosti propálil brankáře k levé tyči.
     
    60
    Hodina zápasu je minulostí, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Fiorentina v posledních okamžicích přidala na aktivitě, na první gól však stále čeká.
     
    59
    Franck Ribéry ukázal, že ještě rozhodně má co nabídnout. Kličkou na střed se uvolnil přes Chiricheşe, přízemní rána na bližší tyč skončila v moci Pegola.
     
    58
    Iachiniho družina ještě chvíli pokračovala v aktivním pojetí hry. Znovu přišel do šestnáctky povedený centr zleva, jenže střílející Ribéry byl v postavení mimo hru.
    57. Hlavička Pezzely orazítkovala tyč
     
    57
    Od snížení dělily Fiorentinu centimetry! Na vysoký centr Chiesy si naskočil kapitán Pezzela, Argentinec mířil na zadní tyč. Míč se odrazil od tyče zpátky do hry!
     
    56
    Dalbert si s početní převahou poradil na výbornou. Hodil si balón po lajně kolem Müldür, který za sebou zapomněl nohu a tou protivníka podrazil.
     
    55
    Brankář musel zasahovat i na druhé straně. Bartłomiej Drągowski včas vyrazil z brankové čáry proti sprintujícímu Defrelovi, u kulatého nesmyslu nakonec byl o pár chvil první.
     
    54
    Osobnímu strážci utekl po lajně Franck Ribéry. Francouzský forward následně adresoval do pokutového území přízemní centr, ten se stal kořistí gólmana Pegola.
     
    53
    Na levé straně měl dostatek volného místa Rachid Ghezzal. Nadýchaným centrem hledal Ericka Pulgara, jenž ovšem nepochopitelně změnil směr a u míče byl pozdě.
     
    52
    Domácí kombinují na útočné polovině, avšak zatím bez nějaké výraznější šance. Za obranu vyslal pas Gaetano Castrovilli. Ribéry zpracovával míč za postranní čárou.
     
    51
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Pol Lirola, přichází Patrick Cutrone.
     
    50
    Stoper Federico Ceccherini se nezvládl dostatečně rychle otočit, Defrel se mu už chystal pláchnout. Ital v poslední chvíli zatáhl za záchrannou brdu, když soupeři přišlápl pravou nohu. Žlutá karta je neoddiskutovatelná.
     
    49
    Fialkám se dnes prostě nedaří. Naivní průnik Federica Chiesy skončil už v zárodku, do cesty mu postavil nohu Locatelli.
     
    48
    Mert Müldür si šikovně pustil míč mezi nohama, čímž dokonale zmátl Pulgara. Středopolař soka zatáhl za dres, rozhodčí tento prohřešek viděl.
     
    47
    Možné poněkud překvapivě sáhl ke střídání, a to hned dvojitému, pouze trenér hostů, zatímco FIorentina hraje v původním složení. Kouč De Zerbi stáhl ze hry oba své svěřenci, kteří měli na kontě žlutou kartu.
     
    46
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Rogério, přichází Giorgos Kiriakopoulos.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Hamed Traorè, přichází Domenico Berardi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:49.
     
    Skončil první poločas zápasu mezi Fiorentinou a Sassuolem, který se poněkud překvapivě vyvíjí lépe pro hostující mužstvo, to totiž vede rozdílem dvou branek. První gól přišel ve 24. minutě, kdy se z nařízené penalty prosadil Grégoire Defrel. Stejný hráč byl i u druhého zásahu Sassuola, po pasu od Djuričiće se objevil sám před gólmanem, míč poslal s přehledem k levé tyči.

    Fiorentina na hřišti nepůsobí vůbec dobrým dojmem. Pokud si chce doma ponechat alespoň bod, musí hru výrazně zlepšit.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    S výhodou přímého kopu naložilo Sassuolo mizerně. Při dlouhým nákopu Defrela Boga zůstal stát, pro kulatý nesmysl si doběhl domácí brankář.
     
    45+1
    A další nedovolený zákrok. Germán Pezzella naskočil na Magnanelliho, na kterého posléze ještě spadnul. Tentokráte sudí ponechává karty v kapse.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    44
    Žlutá karta rovněž na druhé straně. Erick Pulgar zajel zezadu do Locatelliho s jasným cílem zastavit brejk, balón v souboji nehrál žádnou roli.
     
    43
    Hamed Traorè zakopl a při té příležitosti s sebou vzal Pulgara. Hlavní arbitr nechal celou akci domácích dohrát, k faulu se vrátil až po přerušení hry. Křídelníka z Poběží Slonoviny odměnil žlutou kartou.
     
    42
    Přetažený Defrelův centr hledal na zadní tyči Vlada Chiricheşe. Rumun ke smůle hostů při náběhu podklouzl a upadl na trávník.
     
    41
    Možnost navýšit vedení má Sassuolo ze standardní situace. Filip Djuričić si výborně pokryl balón, načež Ghezzal nedokázal zastavit pohyb a soka srazil k zemi.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou hosté do kabin s dvoubrankovým vedením v zádech?
     
    39
    Na druhé straně předvedli Fialky pohlednou akci po pravé lajně. Přes Ghezzala a Castrovilla se k míči dostal Erick Pulgar, rána z první proletěla kousek vedle levé tyče.
     
    38
    Hosté vstřelili třetí branku, avšak neradovali se z ní moc dlouho. Boha šikovně přenechal za sebe na Rogéria, střílený pas Brazilec uklidil do sítě Defrel. Dvougólový střelec byl ale v metrovém ofsajdu.
     
    37
    Fiorentina byla kousek od okamžitého snížení. Po špatné rozehrávce Filipa Djuričiće předal Ribéry balón Chiesovi, jehož zakončení z mírného úhlu proletělo vysoko nad.
    35. Grégoire DEFREL - 0:2
     
    35
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče De Zerbiho se ujímají dvoubrankového vedení! Po přihrávce Djuričiće zůstal na středu trestuhodně volný GRÉGOIRE DEFREL, jenž tváří v tvář gólmanovi zamířil neomylně k levé tyči a zapsal svůj druhý gól v zápase.
     
    34
    Jeremie Boga se elegantně protáhl kolem Ghezzala i Pulgara, jenže následně předvedl otřesnou přihrávku na střed, kde stál jen Castrovilli.
     
    33
    Po delší době jsme měli možnost vidět snahu o kombinaci v podání Fialek. Jenže nic zajímavého z ní nevzešlo, Franck Ribéry marně běžel za dlouhým pasem Ghezzala.
     
    32
    Několik fotbalistů se zapojilo u lajny do souboje o míč. Vše vyřešila píšťalka rozhodčího Chiffi si ve změti těl všiml nedovoleného zákroku Müldüra.
     
    31
    Máme za sebou úvodní půl hodinu. Sassuolo má jednoznačně více ze hry, což je možná poněkud překvapivé, Fiorentina se marně snaží dostat do tempa.
     
    30
    Hlavní rozhodčí nařizuje oběma týmům pauzu na občerstvení, jež má pomoci předejít případným zraněním po dlouhé přestávce. Oba trenéři brejku pochopitelně využívají k udílení taktických pokynů.
     
    29
    Domácí stoper Nikola Milenković obral o míč Defrela, jenže následně musel hrát až dozadu na gólmana, dopředu neměl komu.
     
    28
    Filip Djuričić vyslal příliš vysoký centr, žádný ze spoluhráčů na balón nedosáhl. Ten se vzápětí stal majetkem Drągowského.
     
    27
    Jeremie Boga opět ukázal technické dovednosti. U lajny pěkně vymíchal Ghezzala, jenž se s potupou nesmířil, soka fauloval.
     
    26
    Sassuolo pokračuje v aktivním pojetí hry. Okamžitě po výkopu získalo míč zpět do své moci a kombinuje na útočné polovině.
    24. Grégoire DEFREL - 0:1
     
    24
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Penaltu si vzal na starosti GRÉGOIRE DEFREL a počínal si s velkým přehledem! Francouz se po celou dobu díval do země, moc dobře věděl, kam míč kopne. Kulatý nesmysl poslal na levou stranu, gólman skočil opačným směrem.
    23. Nedovolený zákrok Castrovilla, po němž hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop
     
    23
    Bude se kopat penalta! Do vnitra pokutového území si naběhl na pas Filip Djuričić, který si doslova na psolední chvíli dokázal předkopnout balón, Gaetano Castrovilli tím pádem ve skluzu zasáhl pouze protihráče.
     
    22
    Rohový kop Fiorentiny se bude opakovat. Rachid Ghezzal sice odcentroval, jenže už předtím sudí pískl do píšťalky a vydal se uklidnit Ceccheriniho s Rogériem.
     
    21
    Zkušený Franck Ribéry na sebe natáhl tři hráče, přesto se dokázal probojovat do pokutového území. Snažil přihrát vedle sebe stojícímu Castovillovi, avšak přes obrannou hráz kulatý nesmysl neprocpal.
     
    20
    Defrela zastavila v pohybu vpřed píšťalka rozhodčího. Italský útočník získal míč proti Milenkovičovi nedovoleným způsobem.
    19. Křižnou ránu Bogy vytěsnil Drągowski s vypětím všech sil
     
    19
    Velká šance na straně Sassuola! Po levé straně unikl obráncům Jeremie Boga, jeho přízemní střelu na zadní tyč vytěsnil Drągowski konečky prstů mimo tři tyče!
     
    18
    Exekuce standardky se chopil Gaetano Castrovilli. Centr mu ale vůbec nevyšel, poslal ho přímo do rukavic Pegola.
     
    17
    Rachid Ghezzal udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Proti přesile si zkušeně podržel míč a počkal si na faul, o nějž se postaral Rogério.
     
    16
    Ze slibně se rozvíjející akce Sassuola sešlo těsně před jejím finálním vyvrcholením. Bogovi adresoval moc dlouhou nahrávku Djuričić.
     
    15
    Ofenzivní složku týmu se vydal podpořit Nikola Milenković. Ten přehlavičkoval Defrela, jenže balón poslal přímo k Müldürovi.
     
    14
    Gaetano Castrovilli na středu získal kulatý nesmysl do své moci a okamžitě hledal nabíhajícího Chiesu. Dobře zareagoval brankář Pegolo, u míče byl dříve než útočník.
     
    13
    De Zerbiho družina kontroluje hru. Tentokráte do šestnáctky přiletěl vysoký centr z pravé strany, ve vzdušném souboji si ale Magnanelli pomohl rukama.
     
    12
    Také po rohu došlo k ohrožení domácí svatyně. Poměrně nízký centr za sebe šikovně prodloužil Rogério, před Defrelem odkopl míč na poslední chvíli Ribéry.
     
    11
    Z poměrně velkého úhlu vyzkoušel střelu přímo na bránu Filip Djuričić. Gólman Bartłomiej Drągowski byl dobře postavený, pokus vyrazil nad břevno.
     
    10
    Nadýchaný lob za obranu vyslal Mert Müldür. Jeremie Boga si balón zpracoval a už se chystal vniknout do vápna, když jej zezadu podrazil Dalbert.
     
    9
    Pokračuje trpělivá hra Sassuola. Přihrávky však probíhají převážně ve středovém kruhu, dále hráči ve fialovém soka zatím nepustili.
     
    8
    Hra se v úvodních minutách hodně kouskuje. Pol Lirola dlouho váhal s rozehrávkou, načež do něj zajel v rozporu s pravidly Boga.
     
    7
    Federico Chiesa vůbec nepochopil úmysl Ceccheriniho. Za dlouhým pasem se rozběhl moc pozdě, ztrátu na stopera Ferrariho nesmazal.
     
    6
    Hosté kombinují s míčem na kopačkách. Vysoký presink Fiorentiny jim ovšem nadělal velké problémy, nohama si zahrál i gólman Pegolo.
     
    5
    Standardní situace v podobě přímého kopu nepřinesla nic nebezpečného. Centr Castrovilliho nebyl vůbec špatný, nejvýše se ale vyšplhal Francesco Magnanelli.
     
    4
    Ve čtvrté minutě tu máme první žlutou kartu. Jejím autorem je hráč Sassuola Rogério, jenž na polovině hřiště tvrdě podrazil Ghezzala.
     
    4
    Sassuolo okamžitě založilo rychlý brejk na druhou stranu. Grégoire Defrel vyslal dlouhý nákop na Traorého, toho ovšem přehlavičkoval Nikola Milenković.
     
    3
    Svěřenci kouče Iachiniho zkusili zaútočit po pravé straně. Gaetano Castrovilli vyslal dopředu Ribéryho, jehož zradilo zpracování.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních fialových dresech, hostující fotbalisté pro dnešek zvolili dresy barvy zeleno-bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella (C), Ceccherini – Lirola, R. Ghezzal, Pulgar, Castrovilli, Dalbert – Chiesa, Ribéry.
    Náhradníci: Brancolini, Terracciano – Agudelo, Badelj, Benassi, Cutrone, Dalle Mura, Duncan, Igor, Sottil, Terzić, Venuti.

    US Sassuolo Calcio: Pegolo – Müldür, Chiricheş, G. M. Ferrari, Rogério – Magnanelli (C), Locatelli – Traorè, Djuričić, Boga – Defrel.
    Náhradníci: Consigli – D. Berardi, Bourabia, Caputo, Ghion, Haraslín, Kiriakopoulos, Marlon, Peluso, Piccinini, Raspadori, Mercati.

    Rozhodčí: Chiffi – Liberti, Gori.
     
    US Sassuolo Calcio

    Sassuolo na tom není o moc lépe, než právě jeho středeční soupeř. Momentálně okupuje dvanáctou pozici a před Fiorentinou má náskok tří bodů. Rovněž De Zerbiho družina stále čeká po znovuobnovení soutěže na vítězství. Po prohře 1:4 s Atalantou přišla velmi cenná remíza na San Siru proti Interu, stejným výsledkem pak dopadlo i domácí klání proti Veroně. Ofenzivu zelenočerných táhne Francesco Caputo, jenž je se čtrnácti ligovými zásahy na sedmém místě v tabulce střelců.
     
    ACF Fiorentina

    Fotbalisté Fiorentiny musejí v posledních zápasech sezóny pořádně zabrat. Fialky se sice nacházejí na třináctém místě, jenže náskok na sestupem ohrožené Lecce je pouze šestibodový, liga je v dolních patrech tabulky opravdu velmi vyrovnaná. Svěřenci kouče Iachiniho po tříměsíční pauze způsobené pandemií koronaviru ještě nevyhráli. Doma s Brescií pouze remizovali a v Říme podlehli Laziu 1:2. Nejlepším střelcem týmu devítigólový syn slavného kouče Atlética Madrid Giovanni Simeone.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný středeční večer! Vítám vás při sledování 29. kola italské ligy, u zápasu mezi Fiorentinou a Sassuolem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:45.
     
    Utkání je odloženo z důvodu hrozby koronaviru. V Itálii platí plošný zákaz pořádání sportovních akcí až do 3. dubna. (23:37:38)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Milan Huppert

    Góly:


    ACF Fiorentina:
    U.S. Sassuolo Calcio: