Union Berlín – Wolfsburg 2:2 (kon.) | Lipsko – Leverkusen 1:1 (kon.) | Brémy – Frankfurt 0:0 (odl.)
odložené
Werder Brémy
0:0 (-:-)
Eintracht Frankfurt
cz Nedeľa 01.03.2020, 18:00 • Weserstadion, Bremen • Nemecká Bundesliga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Videoprenos
     
    Utkání je odloženo, z důvodu, že Frankfurt měl odložen svůj zápas Evropské ligy že že čtvrtka na pátek. (15:43:28)
     
    Vzájemné zápasy

    První vzájemné utkání mezi těmito dvěma kluby v této sezoně skončilo na hřišti Frankfurtu remízou 2:2. Frankfurt prohrál s Werderem jediné z posledních sedmi vzájemných utkání. Doma Brémy porazily Frankfurt třikrát z posledních pěti duelů.
     
    Eintracht Frankfurt

    Frankfurt je také velmi ambiciózním celkem, ale na rozdíl od svého dnešního soupeře se mu daří o poznání lépe. Loni si Frankfurt zahrál dokonce semifinále Evropské ligy a stejnou soutěž hraje i letos a má nakročeno do osmifinále. A do pohárů by se chtěl Frankfurt kvalifikovat znovu. Aktuálně se nachází s 28 body na jedenáctém místě tabulky a na pohárové šesté místo ztrácí už osm bodů, takže bude mít co dělat. Z posledních osmi soutěžních utkání Frankfurt prohrál dvakrát, naposledy podlehl překvapivě doma 1:2 Unionu Berlín. Venku zatím Frankfurt v této sezoně v lize odehrál Eintracht jedenáct utkání, z toho dva vyhrál, jedenou remizoval a osmkrát prohrál. Z posledních šesti venkovních soutěžních utkání Frankfurt čtyři prohrál, naposledy 0:4 na hřišti Dortmundu.
     
    Werder Brémy

    Werder prožívá letos velice špatnou sezonu. Tento ambiciózní tým totiž spadl až do bojů o záchranu. Aktuálně se s pouze sedmnácti body na kontě nachází na předposledním sedmnáctém místě tabulky. Na baráž ztrácí tři body a na jistou záchranu bodů dokonce pět. Formu má Werder velmi špatnou, prohrál pět z posledních šesti utkání, naposledy 0:2 doma s Dortmundem. Doma zatím Werder v této sezoně v lize odehrál jedenáct utkání s bilancí jedné výhry, dvou remíz a osmi porážek. Z posledních sedmi soutěžních domácích utkání Werder šestkrát prohrál.
     
    Zdravím a vítám všechny příznivce německého fotbalu o sledování on-line přenosu utkání 24. kola Bundesligy mezi týmy Werder Brémy a Eintracht Frankfurt. Zápas se odehraje na Weserstadionu v Brémách.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Petr Sumbal

    Góly:


    Werder Brémy:
    Eintracht Frankfurt: