Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | Carolina – NJ Devils 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:1 (kon.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (kon.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 3:4 (kon.)
Tampa Bay – Philadelphia 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:2 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
New Jersey Devils
cz Sobota 15.02.2020, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Louis Domingue opustil svou bránu a Devils ještě zkouší skórovat při hře bez brankáře!
    56:58 Spektakulární zákrok v podání brankáře Petra Mrázka!
     
    56:58
    Devils mohli skórovat v blízkosti pravé tyče do prázdné brány, jenže Petr Mrázek předvedl tygří skok a lapačkou teď zabránil jistému gólu! Český brankář předvedl spektakulární zákrok a hned vzápětí přišel ještě jeden, vleže levým betonem!
     
    56:05
    Jordan Staal teď dostal dvě minuty za podrážení, což znamená, že Devils si zahrají přesilovou hru pět na tři!
     
    55:17
    Brett Pesce byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a Devils si zahrají po reklamní přestávce třetí přesilovku.
    54:57 Joey ANDERSON - 5:2
     
    54:57
    Devils právě vstřelili branku!
    JOEY ANDERSON si najel na vzdálenější levé tyči na nádhernou přihrávku Nicholase Merkleyho z pravého křídla a po zpracování kotouče střelou zápěstím překonal přesouvajícího se brankáře Petra Mrázka – 5:2! Asistence: Nicholas Merkley.
    54:36 Joel EDMUNDSON - 5:1
     
    54:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    JOEL EDMUNDSON se řítil po nádherné kolmé přihrávce od útočné modré čáry sám na bránu a nadvakrát pak Louise Dominguea překonal mezi betony! Hurricanes přidali další gól a vedou již 5:1. Asistence: Nino Niederreiter a Brett Pesce.
     
    52:37
    Jordan Staal se řítil během oslabení sám na bránu, mezi betony ovšem Louise Dominguea nenachytal! Skvělý zákrok v podání brankáře.
     
    52:28
    Joel Edmundson dostal dvě minuty za sekání a Devils si zahrají po reklamní přestávce druhou přesilovou hru.
     
    51:58
    Petr Mrázek zasáhl proti táhlé střele od modré čáry svým levým betonem a poté si poradil i s dorážkou Blakea Colemana, který mohl skórovat z mezikruží! Nádherná dvojice zákroků gólmana.
     
    51:17
    Dnešní utkání sleduje 18680 diváků.
    41:44 Martin NEČAS - 4:1
     
    41:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    MARTIN NEČAS před bránou skvěle tečoval puk ve vzduchu a kotouč se od jeho hole odrazil do jednoho z hráčů New Jersey, který si ho vzápětí nešťastně srazil do vlastní sítě! Bez asistence.
    38:14 Petr Mrázek si nyní málem usměrnil puk do vlastní sítě
     
    38:14
    Nicholas Merkley na levém křídle nabral rychlost a bekhendem chtěl přihrávat před bránu, jenže Petr Mrázek zasáhl holí a málem si puk usměrnil do vlastní brány, nakonec ale situaci zachránil pravým betonem! Velmi nebezpečná příležitost.
     
    35:41
    Travis Zajac se řítil během oslabení sám na bránu a rychlou střelou zápěstím z mezikruží mířil nad lapačku Petra Mrázka, jenže českého brankáře zachránila tyč! Devils nyní mohli snížit na 3:2.
     
    34:28
    Wayne Simmonds teď byl vyloučen na dvě minuty za podrážení. Druhá přesilová hra pro domácí Hurricanes.
    33:46 Andrej SVEČNIKOV - 3:1
     
    33:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teuvo Teräväinen si nabruslil na vrcholu pravého kruhu na skvělou přihrávku Sebastiana Aha přes celou šířku útočného pásma a poté kotouč bez přípravy poslal na vzdálenější levou tyč, kde ho pak z blízkosti usměrnil do prázdné sítě ANDREJ SVEČNIKOV! Domácí Canes předvedli nádhernou kombinační akci a vedou nad New Jersey 3:1. Asistence: Teuvo Teräväinen a Sebastian Aho.
     
    24:26
    Teuvo Teräväinen se ocitl v blízkosti levé tyče ve slibné šanci, jenže střelou zápěstím trefil pouze pravé rameno brankáře Louise Domingua, jenž dobře zasáhl a poté puk zmrazil pod lapačkou!
     
    21:15
    Blake Coleman byl vyloučen za držení a Carolina si v úvodu druhé třetiny zahraje první přesilovou hru.
     
    14:24
    Jake Gardiner se ocitl před bránou v obrovské šanci, a ačkoliv Louis Domingue nemá na kontě příliš mnoho zákroků, nyní Devils skvěle podržel!
    11:23 Warren FOEGELE - 2:1
     
    11:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    WARREN FOEGELE se dostal na vnitřním oblouku pravého kruhu pro buly k odraženému kotouči po střele Bretta Pesceho od modré čáry a poté střelou zápěstím zamířil ke vzdálenější levé tyči! Carolina si vzala ztracené vedení zpět a domácí vedou. Asistence: Brett Pesce a Jordan Staal.
    07:07 Mirco MÜLLER - 1:1
     
    07:07
    Devils právě vstřelili branku!
    MIRCO MÜLLER si najel před bránu Caroliny na skvělou přihrávku Travise Zajaca z levého kruhu pro vhazování a z blízkosti skóroval do prázdné brány! New Jersey se konečně dokázalo prosadit a zaslouženě se mu podařilo vyrovnat. Skóre je nyní 1:1. Asistence: Travis Zajac a Nikita Gusev.
    03:43 Nino NIEDERREITER - 1:0
     
    03:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    NINO NIEDERREITER na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho rána bez přípravy na přední tyči prošla mezi betony Louise Dominguea do sítě! Druhou asistenci na úvodním gólu Canes si připsal český útočník Martin Nečas. Domácí nyní vedou. Asistence: Haydn Fleury a Martin Nečas.
     
    01:52
    Blake Coleman se nyní dostal v rychlém sledu k dvěma střelám, český brankář Petr Mrázek ale jeho pokus z pravého kruhu pro vhazování a i následnou dorážku skvěle vyrazil! Skóre je 0:0.
     
    01:13
    Jordan Staal nyní fauloval Milese Wooda a dostal dvě minuty za držení. Devils si zahrají první přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 4. Niederreiter (H. Fleury, Nečas), 12. Foegele (Pesce, J. Staal), 34. Svečnikov (T. Teräväinen, Aho), 42. Nečas, 55. Edmundson (Niederreiter, Pesce) – 8. Müller (Zajac, N. Gusev), 55. J. Anderson (N. Merkley)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – T. van Riemsdyk, Slavin (A), Pesce, Gardiner, Edmundson, H. Fleury – T. Teräväinen, Aho, Svečnikov – Foegele, J. Staal (C), B. McGinn – Nečas, Haula, Niederreiter – Williams, Wallmark, Dzingel.
    New Jersey Devils: Domingue (Blackwood) – P. K. Subban, A. Greene (C), Severson, Butcher, Müller, White (A) – Palmieri, J. Hughes, Bratt – N. Gusev (A), Zajac, Coleman – Simmonds, Zacha, Wood – N. Merkley, Rooney, J. Anderson.

    Rozhodca: Frederick L'Ecuyer, Jean Hebert. Čároví: Devin Berg, Mark Shewchyk

    Diváci: 18680