Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | Carolina – NJ Devils 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:1 (kon.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (kon.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 3:4 (kon.)
Tampa Bay – Philadelphia 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:2 (kon.)
koniec
Pittsburgh Penguins
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
Montreal Canadiens
cz Sobota 15.02.2020, 01:08 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:16 Zach ASTON-REESE - 4:1
     
    58:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je hotovo, Pittsburgh dnes zvítězí! ZACH ASTON-REESE se dostal až před opuštěnou klec, kterou už musel trefit. Asistence: Brandon Tanev a Teddy Blueger.
    39:43 Jason ZUCKER - 3:1
     
    39:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je závěr třetiny jako hrom a dost možná jde o klíčovou situaci celého zápasu! Sidney Crosby přihrál na levou stranu, kde se přes atak soupeře dostal k přihrávce Marcus Pettersson. Před branku si pak najel JASON ZUCKER, jenž zblízka poslal kotouč do horní části branky. Asistence: Marcus Pettersson a Sidney Crosby.
    39:07 Brendan GALLAGHER - 2:1
     
    39:07
    Montreal právě vstřelil branku!
    Také slovenský útočník se zapisuje do statistik zápasu, když asistoval u vstřelené branky Montrealu! Tomáš Tatar vystřelil z levého kruhu pro vhazování a jeho pokus jemně tečoval BRENDAN GALLAGHER, který usměrnil černou gumu mezi brankářovy betony. Asistence: Tomáš Tatar a Victor Mete.
    38:00 Jason ZUCKER - 2:0
     
    38:00
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Dominik Simon obral soupeře o kotouč a pak se projevila genialita domácího kapitána! Sidney Crosby do poslední chvíle čekal s přihrávkou, kterou poslal k zadní tyči až v poslední možné chvíli. JASON ZUCKER měl při zakončení do odkryté branky štěstí, ovšem i když se Carey Price puku dotkl, tak už jej nevytěsnil mimo prostor tří tyčí. Asistence: Sidney Crosby a Dominik Simon.
    27:25 Kris LETANG - 1:0
     
    27:25
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nejprve z pravé strany vystřelil Bryan Rust, který trefil spojnici tyčí. Akce pokračovala dál a Pens se tak mohli poprvé radovat. V kruhu pro vhazování se naházel KRIS LETANG, jehož pokus zamířil nad brankářovu lapačku a zapadl do bližší šibenice. Asistence: Sidney Crosby a Patric Hörnqvist.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 28. Letang (Crosby, Hörnqvist), 38. Zucker (Crosby, Simon), 40. Zucker (M. Pettersson, Crosby), 59. Aston-Reese (B. Tanev, Blueger) – 40. Gallagher (Tatar, Mete)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – Letang (A), J. Johnson, J. Schultz, M. Pettersson, Ruhwedel, Riikola – Simon, Crosby (C), Zucker – Rust, Malkin (A), McCann – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Hörnqvist, Agozzino, Lafferty.
    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Mete, Chiarot (A), Petry, Kulak, Ouellet, Scandella (A) – Gallagher, Danault, Tatar – Armia, Suzuki, Kovaľčuk – Drouin, Domi, Cousins – Evans (A), N. Thompson, Lehkonen.

    Rozhodca: MacDougall, StLaurent – Amell, Nagy

    Diváci: 18 650