Česko – Rusko 1:5 (kon.)
koniec
Česko
1:5 (1:1, 0:2, 0:2)
Rusko
cz Piatok 07.02.2020, 18:00 • Stiga Arena, Tranås • Euro Hockey Tour (ženy)
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:37 ŠŤARJOVÁ - 1:5
     
    56:37
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je tu pátý přesná zásah ruského celku! České reprezentaci se příliš nepovedla hra bez brankářky, naopak se za modrou čárou dostala ke kotouči ALEVTINA ŠŤARJOVÁ, jenž bezpečně uklidila touš do prázdné svatyně.
    53:57 ŠAŠKINOVÁ - 1:4
     
    53:57
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hra ve čtyřech na obou stranách vyznívá lépe pro Rusko, které jde do tříbrankového vedení! Ganejevová přeposlala podél mantinelu na KRISTI ŠAŠKINOVOU, která se natlačila před Zechovskou, kterou dokázala prostřelit střelou k bližší brankové konstrukci.
    Asistence: Liana Ganejevová.
    30:59 GANEJEVOVÁ - 1:3
     
    30:59
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Také další přesilová hra končí v brance českého celku! Rusko se totiž dostaly k další pohledné kombinaci, přičemž parádní nahrávku vymyslela LIANA GANEJEJOVÁ, jejíž nabídku si jedna z protihráček srazila do vlastní branky.
    Asistence. Anna Šochinová.
     
    28:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Náš dnešní soupeř využívá přesilovou hru, poprvé v tomto duelu se tak dostává do vedení! Po kombinaci se k puku dostala LUDMILA BELJAKOVÁ, která si se zakončením věděla rady.
    Asistence: Nina Pirogová, Liana Ganejevová.
    13:43 PIROGOVÁ - 1:1
     
    13:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Celkem bleskovým způsobem máme opět vyrovnáno! Ruské hráčky zvládly přetahovanou u levého hrazení, načež se Šaškinová dostala k nahrávce mezi kruhy, kde byla s okamžitou střelou úspěšná NINA PIROGOVÁ.
    Asistence: Kristi Šaškinová.
    10:27 KŘÍŽOVÁ - 1:0
     
    10:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostává česká reprezentace! DENISE KŘÍŽOVÉ se povedlo roztáhnout hru do tandemu na Lerchovou, jenž se dostala ke střele. Merkuševová vyrazila vedle sebe, kde střelou ze vzduchu uspěla právě Křížová.
    Asistence: Laura Lerchová.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 11. Křížová (Lerchová) – 14. Pirogová (Šaškinová), 29. Beljaková (Pirogová, Ganejevová), 31. Ganejevová (Šochinová), 54. Šaškinová (Ganejevová), 57. Šťarjová


    Česko: Zechovská (Peslarová) – Radova, Pejšová, Horálková, Kosinová, Erbenová, Seroiszková, Martinů – Lerchová, Studentová, Křížová – Mlýnková, Hymlárová, Mills – Lédlová, Patočková, Haasová – Maškova, Sarnovská
    Rusko: Merkuševová (Morozová) – Nikolajevová, Šibanová, Ganejevová, Pirogová, Achmetová, Batalová, Čisťakovová, Zuboková – Mitrofanová, Vafinová, Pavlová – Šaškinová, Kanajevová, Marková – Šťarjová, Beljaková, Šochinová – Lebeděvová, Lichačjová, Kadirová

    Rozhodca: Furbergová, Nurmiová – Lovensövá, Anderssonová

    Diváci: 107