Česko – Švédsko 1:2 (kon.)
koniec
Česko
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Švédsko
cz Piatok 07.02.2020, 11:00 • Ufa Arena • Turnaj piatich krajín (U17)
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:04:02)
     
    Je konec! Česká sedmnáctka nakonec padla se Švédskem výsledkem 1:2! Hned v úvodu třetí části se přitom Češi ujali vedení brankou Petra Moravce! Švédové ale srovnali krátce před polovinou závěrečné periody, když se trefil Persson! Tre Kronor navíc pokračovali v dobrém přístupu ke hře a Oskar Larsson po krásném individuálním průniku rozhodl o vítězství Švédska. Českému celku v závěru nepomohla ani hra bez brankáře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Suchánek je na střídačce a český tým zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:04
    Češi se v poslední minutě třetí třetiny usadili v útočném pásmu, ale dělovka od modré čáry netrefila zařízení.
     
    58:28
    Další přechod Tre Kronor do útočného pásma zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl v tomto případě Rosen. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    58:12
    Švédové rozjeli rychlé přečíslení, ale v útočném pásmu si hokejisté v modrém nevyhověli a kotouč skončil až u hrazení.
     
    57:41
    Po zásahu jednoho z českých hráčů se kotouč odrazil na střídačku Švédska. V posledních minutách se hra hodně kouskuje.
     
    57:11
    Mohlo být vyrovnáno! Jeden z českých hráčů se dostal do úniku, přehodil si puk na bekhend, ale Andren jeho blafák zastavil vynikajícím zákrokem!
     
    56:50
    Rosen si sjel na přihrávku do předbrankového prostoru, jenže jeho zakončení příklepem skončilo na betonu českého brankáře.
     
    56:25
    Češi znovu vyhodili puk jen za švédskou branku. Uvidíme, zda se hráči v bílých dresech ještě odhodlají k nějakému tlaku.
     
    55:28
    Švédský brankář vyjel za svou klec, kde zastavil vyhození českého celku. Hokejisté v modrém v posledních minutách kontrolují své vedení.
     
    55:02
    Suchánek si dal pozor na zakončení z pravé strany a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po levici českého brankáře.
     
    54:41
    Isak Rosen projel s pukem do útočného pásma, poslal jej bekhendem mezi kruhy, ale tam neoslovil nikoho v dresu Tre Kronor.
     
    54:10
    Češi teď pouze vyhodili puk do útočného pásma. Hráči v bílém však potřebují útočit.
     
    53:56
    Jeden z českých hráčů si při přechodu do útočného pásma pomohl zpracováním puku vysokou holí.
     
    53:32
    Oskar Larsson tentokrát dostal přihrávku na levý kruh, ale jeho pohotové zakončení příklepem skončilo na betonu pozorného brankáře.
     
    52:38
    Švédský brankář si musel dát pozor na odražený kotouč, který dokázal ukrýt do své lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    52:00
    Češi se ihned po obdržení druhé branky vydali do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Obrana Tre Kronor ale dávala dobrý pozor.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 41. Moravec (Kos) – 50. Persson (Rosen, Stjernborg), 52. Larsson (Jansson, Rosen)


    Česko: Suchánek (Hamrla) – Altrichter, Brada, Hamara, Chmelař, Chvátal, Kos, Kučera, Machů, Marcel, Měchura, D. Moravec, P. Moravec, Pajer, Půcek, Rymon, Szturc, Šedivý, Špaček, Ticháček
    Švédsko: Andren (Brennman) – Angesved, Arvid, Asplund, Edinsson, Hargestam, Hasa, Jacobsson, Jansson, H. Larsson, O. Larsson, Limpar Lantz, Myrenberg, Olsson, Persson, Rosen, Sjoholm, Stjernborg, Strid, Stromgren