Česko – Švédsko 1:2 (kon.)
koniec
Česko
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Švédsko
cz Piatok 07.02.2020, 11:00 • Ufa Arena • Turnaj piatich krajín (U17)
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u dnešního zápasu v rámci Turnaje pěti, a to v kategorii U17. V tomto duelu se spolu zaměříme na zápas mezi Českem a Švédskem. Utkání startuje v 11:00.
     
    Program turnaje v Rusku:

    5. února:
    11:00 USA – Česká republika
    15:00 Rusko – Švédsko

    6. února:
    11:00 USA – Švédsko
    15:00 Rusko – Finsko

    7. února:
    11:00 Česká republika – Švédsko
    15:00 USA – Finsko

    8. února:
    11:00 Švédsko – Finsko
    15:00 Rusko – Česká republika

    9. února:
    11:00 Česká republika – Finsko
    15:00 Rusko – USA
     
    Česko

    Česká reprezentace už má za sebou vstup do tohoto turnaje, a to v podobě jednoho zápasu. Hned v tom prvním se střetla s velikánem v podobě Spojených států amerických. Češi měli raketový start do utkání, jelikož se prosadili už po třinácti vteřinách zásluhou Marka Brady. Američané se však nenechali zahanbit a za další tři minuty se dostali do vedení. Přestřelka a začátku utkání však pokračovala a přesně po čtyřech minutách bylo srovnáno, když se znovu do sítě USA trefil Marek Brada. Spojené státy se ještě do konce první periody dostaly do vedení, které si chvíli držely. Ve druhé třetině ale znovu přišlo srovnání, tentokrát se trefil Adam Měchura. Od tohoto momentu ale stříleli branky už jen Američané. Celkově totiž přidali ještě čtyři, takže nakonec vyhráli nad českým týmem jasně 7:3.
     
    Švédsko

    I Švédsko už má za sebou vstup do tohoto turnaje, dokonce má za sebou už dvě utkání. A hned to první přineslo obrovské drama. Tre Kronor se totiž utkaly s Ruskem a tento zápase nakonec rozhodovalo až prodloužení. Domácí reprezentace, kterou je ta ruská, se sice dostala do vedení už v desáté minutě, ale v patnácté se podařilo srovnat v početní výhodě Simonu Edvinssonovi. V základní hrací době už další branka nepadla, a tak se šlo do prodloužení. To trvalo necelé tři minuty, když se prosadili Rusové, kteří tak brali ze zápasu dva body.

    Druhý zápas odehráli Švédové se stejným soupeřem jako Česká republika, tedy se Spojenými státy americkými. V tom utkání se hráči ze severu Evropy dostali do vedení, když se v přesilovce trefil Ludwig Persson. Američané sice srovnali, avšak svůj tým poslal znovu do vedení Oskar Larsson. Jenže z pohledu Švédska to bylo vše, zatímco soupeř se trefil ještě dvakrát. Proto si i v druhém zápase připsali Švédové prohru, tentokrát 2:3.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Suchánek (Hamrla) – Altrichter, Brada, Hamara, Chmelař, Chvátal, Kos, Kučera, Machů, Marcel, Měchura, D. Moravec, P. Moravec, Pajer, Půcek, Rymon, Szturc, Šedivý, Špaček, Ticháček

    Švédsko: Andren (Brennman) – Angesved, Arvid, Asplund, Edinsson, Hargestam, Hasa, Jacobsson, Jansson, H. Larsson, O. Larsson, Limpar Lantz, Myrenberg, Olsson, Persson, Rosen, Sjoholm, Stjernborg, Strid, Stromgren.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Švédsko bude hrát v modrém, zatímco Češi obléknou bílé dresy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Švédové uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Hráči v modrém ale rychle přišli o kotouč a Andren si musel připsat první zákrok.
     
    00:35
    Další rozehrávka Švédska už byla o poznání lepší. Hokejisté Tre Kronor se dokonce dostali do útočného pásma, ale nikdo z nich nevypálil.
     
    01:10
    Češi teď skvěle napadali rozehrávku soupeře na modré čáře. Jeden z hráčů v bílém dokonce procedil přihrávku do útočného pásma.
     
    01:40
    Měchura poslal dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů. Kotouč tak končí na zakázaném uvolnění.
     
    02:02
    Po kombinaci před českou brankou zakončoval z dobré pozice Edinsson, ale česká obrana jeho pokus srazila do ochranné sítě.
     
    02:27
    Švédové zamkli české mladíky před jejich klec. Nakonec přišla další prudká střela od modré čáry, která však zaduněla o mantinel za brankou.
     
    03:10
    Pajer se v útočném pásmu natahoval po odraženém kotouči, jenže puk se odrazil trošičku jiným směrem a český hokejista na něj nedosáhl.
     
    03:38
    Hráči českého týmu přišli o kotouč v obranném pásmu a nabídli soupeři další možnost k zakončení. Dělovka od modré čáry nyní prolétla kolem branky.
     
    04:10
    Švédský brankář si bez problémů pohlídal nahození od červené čáry a dokázal kotouč vyrazit někam k mantinelu.
     
    04:42
    Kos dostal nabito na modrou čáru, jenže místo pohotového zakončení ještě vymýšlel přihrávku. Český tým nakonec přišel o útočné pásmo.
     
    05:10
    Švédové uklidňují hru v obranném pásmu. Nikdo v bílém dresu české reprezentace rozehrávku soupeře zrovna neatakuje.
     
    05:35
    Hráči Tre Kronor znovu přitvrdili v souboji na útočné modré čáře. Švédové tak získali kotouč pro sebe a dokázali úspěšně rozehrát.
     
    06:05
    Hasa si vzal volný puk za vlastní klecí, projel s ním až na útočnou modrou čáru, ale nesetkal se s podporou svých spoluhráčů v modrých dresech.
     
    06:38
    Švédové kombinovali ve středním pásmu, nicméně čeští mladíci nyní předvedli dobrý pohyb, dostoupili volné soupeře a vybojovali puk pro sebe.
     
    07:02
    Po delší době se přerušuje hra! Andren si dal pozor na zakončení forhendem a ukryl kotouč do připravené lapačky! Vhazuje se po jeho pravici.
     
    07:35
    Půcek projel po levém křídle do útočného pásma, kde se dostal do zakončení, ale jeho pokus zápěstím skončil na betonu připraveného brankáře.
     
    08:12
    Chmelař ustál souboj na levé straně útočného pásma, posunul puk bekhendem na modrou čáru, jenže nikdo v bílém se nedostal do zakončení.
     
    08:36
    Zatím sledujeme hodně svižný hokej s minimem přerušení. Švédové v posledních minutách trošičku polevili a českým hráčům se podařilo srovnat obraz hry.
     
    09:03
    Poprvé v utkání se bude vylučovat! Dvě minuty za sekání dostává Machů.
     
    09:38
    Češi se v obranném pásmu zmocnili odraženého kotouče a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry za branku soupeře. Švédové musí rozjet novou akci.
     
    10:02
    Znovu se hokejisté v bílém dostali k odraženému puku a bez větších problémů jej poslali na opačnou stranu ledové plochy.
     
    10:04
    Počet hráčů na ledě se vyrovná! Švédská střídačka dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    11:03
    Česko hraje v plném počtu.
     
    11:35
    Ani české reprezentaci se zatím během přesilové hry moc nedaří. Hráči v bílém se sice dostali do útočného pásma, jenže nikdo se nedostal až do zakončení.
     
    12:04
    Švédsko hraje v plném počtu.
     
    12:28
    Machů nahodil puk do útočného pásma, kde se k němu dostal jeden ze spoluhráčů, ale švédský brankář Andren dokázal přitěsnit beton k brankové konstrukci.
     
    13:10
    Češi se usadili v útočném pásmu, nicméně Andren si poradil také se slabým nahozením z ostrého úhlu a schoval puk do lapačky.
     
    13:38
    Hokejisté v bílých dresech teď rozjeli pohlednou kombinaci, jenže důrazný obránce Švédska čistým hitem odstavil soupeře od puku.
     
    14:12
    Švédský brankář se musel přesouvat proti zakončení do protipohybu, ale nakonec dokázal vytáhnout pohledný zákrok špičkou betonu.
     
    14:35
    Asplund projel do útočného pásma, kde si přehodil kotouč na forhend, ale jeho zakončení zápěstím prosvištělo kolem zadní tyče a zadunělo o zadní mantinel.
     
    15:06
    Opět se hraje velmi dlouhou dobu bez přerušení. Švédská střídačka teď sice reklamovala nedovolený zákrok, ale sudí nechávají pokračovat ve hře.
     
    15:17
    Až nyní si Tre Kronor zahrají další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Chvátal.
     
    16:03
    Švédům se vůbec nepovedl přechod do útočného pásma, který končí postavením mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu. Češi mohou vystřídat.
     
    16:25
    Hokejisté v bílém vystihli nahození soupeře, získali kotouč a bez problémů jej dlouhým vyhozením přes celé kluziště poslali za branku Tre Kronor.
     
    17:00
    Švédové se stále nemohou usadit v útočném pásmu, kde by chtěli rozjet svou tradičně nebezpečnou přesilovou hru. Hráči v bílém brání skvěle.
     
    17:17
    Česko hraje v plném počtu.
     
    18:00
    Vynikající zákrok českého brankáře! Suchánek se skvěle přesunul proti dorážce z levého kruhu a vytáhl dobrý zákrok betonem!
     
    18:28
    Marcel poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, kde si jeho pobídku zpracoval Chvátal, ale druhý jmenovaný nedokázal zakončit.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:29
    Švédové ještě v závěru úvodní periody předvedli přechod do útoku po levém křídle, jenže jejich kombinace byla hodně nepřesná a kotouč skončil u obránce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetiny končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně opatrný hokej. O něco aktivnější byli nakonec hokejisté Tre Kronor, kteří si vypracovali jedinou šanci úvodní části. Brankář Suchánek ale vytáhl vynikající zákrok betonem. Češi jsou zatím směrem dopředu spíše bezzubí. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Češi uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny a ihned se vydali do útoku. Nahození na levé křídlo ale skončilo u švédských obránců.
     
    21:04
    Andren si dal pozor na střelu z pravé strany a vychutnal si snadný zákrok lapačkou. Brankář Švédska zatím pokračuje v sebejistém výkonu.
     
    21:31
    Také český gólman nyní musel vytáhnout dobrý zákrok. Po přečíslení Švédů dva na jednoho se stačil přesunout k levé tyči a udržel puk mezi betony.
     
    22:10
    Chvátal projel do útočného pásma, kde si přehodil puk na bekhend, ale jeho zakončení prosvištělo kolem branky soupeře.
     
    22:35
    Češi získali nepřesné nahození soupeře a rozjeli novou útočnou akci. Už se zdálo, že kotouč skončí na zakázaném uvolnění, ale nestalo se tak.
     
    23:00
    Suchánek si dal pozor na dělovku od modré čáry, skvěle se roztáhl v brankovišti a vytáhl vynikající zákrok levým betonem.
     
    23:26
    Český brankář nemusel proti další dělovce příklepem vůbec zasahovat, jelikož se do střely obětavým pádem položil jeden z obránců, který kotouč zastavil.
     
    24:10
    Kos si sjel na přihrávku z rohu útočného pásma, parádně si zpracoval puk, ale svou střelu zápěstím poslal jen do boční sítě.
     
    24:30
    Švédský brankář teď vyjel za svou branku, kde zastavil nahození českého týmu a rozehrál na svého spoluhráče. Pokračuje hodně opatrné utkání.
     
    25:06
    Hasa si sjel na zajímavou přihrávku do útočného pásma, kde měl obrovské problémy se zpracováním a z těžké pozice už nedokázal trefit branku.
     
    25:40
    Rosen se po levém křídle prosmýkl až do útočného pásma, odkud vyslal ránu zápěstím, ale připravený Suchánek jeho pokus s přehledem kryl.
     
    26:10
    Po pádu švédského hráče v rohu útočného pásma se strhla menší potyčka, do které se zapojilo hned pět hokejistů. Sudí vše rychlým zásahem uklidnili.
     
    26:35
    Machů si sjel na přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil zápěstím, ale jeden z obránců v modrém jeho pokus srazil až k mantinelu.
     
    27:06
    Po další krásné přihrávce střílel jeden z českých hokejistů z levého kruhu, jenže při pokusu o zakončení zlomil hokejku a poslal puk daleko od branky.
     
    27:35
    Kos dostal hodně těžkou přihrávku na modrou čáru a špatným zpracováním vyhnal českou reprezentaci z útočného pásma.
     
    28:01
    Andren musel hasit další nebezpečnou situaci. Před švédským brankářem dotírali hned tři hokejisté v bílém, ale kotouč za jeho záda nedoklepli.
     
    28:28
    Asplund projel do útočného pásma, zakončil forhendem, ale jeho pokus skončil na betonu zatím skvěle chytajícího Suchánka.
     
    29:10
    Měchura dojel nahození za branku Švédska, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu uskočil přes čepel mimo dosah obránců.
     
    29:38
    Češi ve druhé části zvýšili svou aktivitu a snaží se tlačit do útoku. Hráči v bílém se dokonce dostávají do zakončení, ale Švédové brání pozorně.
     
    30:18
    Angesved projel do útočného pásma, ale jeho akci nepodpořil nikdo v modrém dresu Tre Kronor. Česká obrana tak bez problémů vybojovala puk.
     
    30:41
    Chmelař si na modré čáře počkal na odražený puk a před dotírajícím soupeřem jej poslal do pásma středního. Švédové se po změně stran nejsou schopni dostat do útoku.
     
    31:00
    Další krásná akce českých hokejistů skončila sraženou střelou do ochranné sítě. Vhazuje se po pravé ruce švédského brankáře.
     
    32:10
    Češi se dostali do útočného pásma, ale nikdo v bílém dresu tentokrát nedokázal zakončit. Pokračuje vynikající duel obou obran.
     
    32:45
    Angesved dojel nahození soupeře do útočného pásma, bez problémů se s kotoučem otočil a odehrál jej mimo nebezpečný prostor.
     
    33:10
    Edinsson střílel od modré čáry, ale Suchánek si dokázal najít výhled mezi clonou švédských hráčů a vykopl kotouč levým betonem.
     
    33:45
    Hokejisté v bílých dresech zašlápli kotouč v rohu útočného pásma. Sudí dlouho nechal pokračovat ve hře a až po dvaceti sekundách nařídil vhazování.
     
    34:45
    Měchura dostal prostor na pravé straně útočného pásma, jenže jeho zakončení forhendem prolétlo kolem vzdálenější tyčky a skončilo u mantinelu.
     
    35:10
    Švédové se po delší době usadili v útočném pásmu, jenže po kostrbaté kombinace se nedostali do zakončení.
     
    35:34
    Na opačnou stranu pelášil ve velké rychlosti jeden z českých hokejistů, který se natlačil před soupeře, ale střelou forhendem trefil lapačku brankáře!
     
    36:10
    Obrana Švédska si dala pozor na nahození do rohu útočného pásma a vybojovala kotouč. Oba týmy posílají na led čerstvé síly.
     
    36:45
    Švédové skvěle napadali českou rozehrávku a dostali obranu národního týmu pod tlak. Vše nakonec vyústilo v posunutou branku české reprezentace.
     
    37:20
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za držení dostává Šedivý.
     
    38:00
    Švédové se znovu nejsou schopni usadit v útočném pásmu. Hokejisté v modrém jsou sice aktivní, ale česká obrana dnes hraje skvělý duel.
     
    38:23
    Suchánek dokázal vyrazit zakončení z pravé strany útočného pásma jen před sebe. Před dotírajícím soupeřem ale zasáhl Chvátal.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:20
    Česko hraje v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Ani v prostřední části dnešního souboje jsme se nedočkali úvodní branky. Češi byli sice o něco aktivnější, ale brankáři se zatím předhánějí ve vynikajících zákrocích a nepouštějí kotouče za svá záda. Po čtyřiceti minutách tak platí bezbrankový stav.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec jsme se dočkali branky hned v úvodu třetí třetiny! Do vedení se dostává český tým! Po pravé straně vlétl do útočného pásma PETR MORAVEC, který se natlačil před brankáře a se štěstím jej překona! Asistence: Jakub Kos.
    40:11 Lukáš PAJER - 1:0
     
    41:10
    Švédsko se ihned vydalo do útočného pásma, kde se hráči v modrém drali do střelecké pozice, ale obrana českého týmu byla znovu pozorná.
     
    41:35
    Přihrávku před branku dostal osamocený O. Larsson, který mohl zakončovat, ale na poslední chvíli se k němu stačil stáhnout obránce.
     
    42:25
    Česko se vydalo do dalšího zajímavého protiútoku, jenže přihrávka mezi kruhy byla moc pomalá a jeden z obránců v modrém kotouč odehrál do bezpečí.
     
    43:10
    Kos se prosmýkl přes modrou čáru, přehodil si kotouč na forhend, ale svým zakončením zápěstím vůbec netrefil branku Tre Kronor.
     
    43:29
    Pajer ustál souboj v rohu útočného pásma, ale už se nedokázal prosmýknout do střelecké pozice. Švédové to sehráli zkušeně.
     
    44:10
    Češi se usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu si zatím netroufl na zakončení. Švédové se ale nemohou dostat do tempa.
     
    44:38
    Špaček zavezl puk do útočného pásma, kde k němu skvěle přistoupil Arvid a včasným vypíchnutím kotouče připravil českého hokejistu o možnost zakončit.
     
    45:12
    Jeden ze švédských obránců na poslední chvíli přizvedl pobídku směřující na levý kruh a zamezil českému hráči ve střele do poloodkryté klece.
     
    45:32
    Švédové chtěli překvapit českou defenzivu dlouhou přihrávkou za obranu, jenže kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před švédskou brankou.
     
    46:10
    Machů střílel od modré čáry, nicméně jeho nahození postrádalo potřebnout přesnost a kotouč minul branku soupeře. K odraženému puku se pak dostali Švédové.
     
    46:42
    Po další přetlačované v rohu obranného pásma vybojovali puk čeští hokejisté, kteří jej poněkud krkolomným způsobem odehráli do bezpečí.
     
    47:35
    Andren si dal pozor na prudké nahození ze středního pásma, doklouzal k pravé tyči své branky a vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    48:10
    Češi znovu uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Ani jeden z týmů se v posledních minutách nikam nežene.
     
    48:25
    Ticháček dojel nahození do rohu útočného pásma, poslal puk zadovkou na modrou čáru, nicméně Brada prudkou střelou vůbec netrefil švédskou klec.
     
    49:00
    Švédové si znovu vypomohli vyhozením kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se tedy přestěhuje zpátky před Andrena.
     
    49:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsku se nakonec podařilo vyrovnat deset minut před koncem základní hrací doby! Přihrávku do prostoru před českou brankou dostal LUDWIG PERSSON a překonal Suchánka střelou na zadní tyč! Asistence: Isak Rosen, Victor Stjernborg.
    49:38 Ludwig PERSSON - 1:1
     
    50:44
    Švédové jsou po vstřelení vyrovnávací branky na koni a nadále se tlačí do útoku. Českou obranu čekají hodně těžké závěrečné minuty!
     
    51:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko přidává druhou branku a otáčí vývoj dnešního duelu! Tohle je pro český celek hodně krutá rána! Mezi obránce se na modré čáře prosmýkl OSKAR LARSSON a zápěstím překonal brankáře! Asistence: Linus Jansson, Isak Rosen.
    51:28 Oskar LARSSON - 1:2
     
    52:00
    Češi se ihned po obdržení druhé branky vydali do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Obrana Tre Kronor ale dávala dobrý pozor.
     
    52:38
    Švédský brankář si musel dát pozor na odražený kotouč, který dokázal ukrýt do své lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    53:32
    Oskar Larsson tentokrát dostal přihrávku na levý kruh, ale jeho pohotové zakončení příklepem skončilo na betonu pozorného brankáře.
     
    53:56
    Jeden z českých hráčů si při přechodu do útočného pásma pomohl zpracováním puku vysokou holí.
     
    54:10
    Češi teď pouze vyhodili puk do útočného pásma. Hráči v bílém však potřebují útočit.
     
    54:41
    Isak Rosen projel s pukem do útočného pásma, poslal jej bekhendem mezi kruhy, ale tam neoslovil nikoho v dresu Tre Kronor.
     
    55:02
    Suchánek si dal pozor na zakončení z pravé strany a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po levici českého brankáře.
     
    55:28
    Švédský brankář vyjel za svou klec, kde zastavil vyhození českého celku. Hokejisté v modrém v posledních minutách kontrolují své vedení.
     
    56:25
    Češi znovu vyhodili puk jen za švédskou branku. Uvidíme, zda se hráči v bílých dresech ještě odhodlají k nějakému tlaku.
     
    56:50
    Rosen si sjel na přihrávku do předbrankového prostoru, jenže jeho zakončení příklepem skončilo na betonu českého brankáře.
     
    57:11
    Mohlo být vyrovnáno! Jeden z českých hráčů se dostal do úniku, přehodil si puk na bekhend, ale Andren jeho blafák zastavil vynikajícím zákrokem!
     
    57:41
    Po zásahu jednoho z českých hráčů se kotouč odrazil na střídačku Švédska. V posledních minutách se hra hodně kouskuje.
     
    58:12
    Švédové rozjeli rychlé přečíslení, ale v útočném pásmu si hokejisté v modrém nevyhověli a kotouč skončil až u hrazení.
     
    58:28
    Další přechod Tre Kronor do útočného pásma zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl v tomto případě Rosen. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    59:04
    Češi se v poslední minutě třetí třetiny usadili v útočném pásmu, ale dělovka od modré čáry netrefila zařízení.
     
    59:15
    Suchánek je na střídačce a český tým zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Česká sedmnáctka nakonec padla se Švédskem výsledkem 1:2! Hned v úvodu třetí části se přitom Češi ujali vedení brankou Petra Moravce! Švédové ale srovnali krátce před polovinou závěrečné periody, když se trefil Persson! Tre Kronor navíc pokračovali v dobrém přístupu ke hře a Oskar Larsson po krásném individuálním průniku rozhodl o vítězství Švédska. Českému celku v závěru nepomohla ani hra bez brankáře.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:04:02)

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 41. Moravec (Kos) – 50. Persson (Rosen, Stjernborg), 52. Larsson (Jansson, Rosen)


    Česko: Suchánek (Hamrla) – Altrichter, Brada, Hamara, Chmelař, Chvátal, Kos, Kučera, Machů, Marcel, Měchura, D. Moravec, P. Moravec, Pajer, Půcek, Rymon, Szturc, Šedivý, Špaček, Ticháček
    Švédsko: Andren (Brennman) – Angesved, Arvid, Asplund, Edinsson, Hargestam, Hasa, Jacobsson, Jansson, H. Larsson, O. Larsson, Limpar Lantz, Myrenberg, Olsson, Persson, Rosen, Sjoholm, Stjernborg, Strid, Stromgren