Detva – Nitra 0:5 (kon.) | Poprad – Miškovec 5:1 (kon.) | B. Bystrica – Budapešť 4:2 (kon.)
Zvolen – Nové Zámky 6:0 (kon.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 2:0 (kon.)
koniec
HK Detva
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
HK Nitra
Nedeľa 02.02.2020, 16:00 • ZŠ Detva • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:34
    Nitra dala gól!

    ANDREJ KOLLÁR rýchlo nakorčuľoval do útočnej tretiny a spoza domáceho obrancu prudko vystrelil švihom a puk skončil až za chrbátom detvianskeho gólmana.
    Asistencie: Kenney Morrison, Branislav Mezei.
     
    48:49
    Nitra dala gól!

    Gól je napokon uznaný, rozhodca sa už aj ospravedlnil Nitre. Od modrej pálil z pravej strany Versteeg, puk pred bránkou tečoval ANDREJ KOLLÁR a od jeho hokejky sa puk dostal za Petríkov chrbát.
    Asistencie: Mitch Versteeg, Juraj Šiška.
     
    24:03
    Po výbornom uvoľnení a skvelej prihrávke od Kollára sa PATRIK LUŠŇÁK natlačil z pravej strany pred Petríka, prešiel cez bránkovisko a už do prázdnej brány zasunul puk. Gól sa ešte overoval u videorozhodcu pomerne dosť dlho, napokon však bol uznaný.
    Asistencie: Andrej Kollár.
     
    23:16
    Nitra dala gól!

    Na ľavom kruhu sa dokázal presadiť Buček, ktorý strieľal. Petrík však ešte tento puk zastavil, avšak po dorážke JURAJA ŠIŠKU už bol prekonaný, pretože puk sa ešte odrazil od korčule domáceho hráča a Detva si tak dala v podstate druhý vlastný gól.
    Asistencie: Samuel Buček.
     
    09:08
    Nitra dala gól!

    LANE SCHEIDL po pravej strane veľkou rýchlosťou vkĺzol do útoku a predieral sa popri mantineli. Dostal sa až za bránkovú čiaru,skadiaľ posielal spätnú prihrávku, ktorú však zastavil Martin Chovan, ktorý si puk nešťastne vrazil do vlastnej brány!
    Asistencie: Judd Blackwater, Colton Yellow Horn

    Peter Košťál


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Scheidl (Blackwater, Horn), 24. Šiška (Buček), 25. Lušňák (Kollár), 49. Kollár (Versteeg M., Šiška), 58. Kollár (Morrison, Mezei)


    HK Detva: Petrík (Bátory) – Chovan, Golian, Fekiač, Andersons, Turan, Jendroľ, Gachulinec, Lalík – Zuzin, Klíma, Žilka – Ščurko, Podešva, Král – Gašpar, Valent, Török – Čenka, Fekiač, Čacho
    HK Nitra: Šimboch (Nagy) – Mezei, Kubka, Morrison, Korím, Sloboda, Versteeg, Rácz, Hvizdoš – Buček, Šiška, Hrušík – Blackwater, Yellow Horn, Scheidl – Koyš, Lušňák, Kollár – Csányi, Minárik, Tábi

    Rozhodca: Korba, Novák – Jobbágy, Valo