Chabarovsk – CSKA Moskva 4:3 (kon.) | Vladivostok – Ufa 3:6 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
3:6 (1:1, 2:3, 0:2)
HC Salavat Julajev Ufa
cz Piatok 31.01.2020, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:28 Alexandr BURMISTROV - 3:6
     
    52:28
    Ufa právě vstřelila branku!
    Teď už to ale Vladivostočtí budou mít velmi obtížné. ALEXANDR BURMISTROV natlačil své tělo před vracejícího se Ostrovského a puk chytře zasunul na zadní tyč. Za stavu 3:6 už je zřejmě rozhodnuto. Asistence: Ilja Krikunov.
    49:20 Ilja KRIKUNOV - 3:5
     
    49:20
    Ufa právě vstřelila branku!
    Vůbec poprvé jsme svědky toho, že jeden z celků odskakuje na rozdíl dvou tref! Důležitý krok k vítězství učinil po brejkové přihrávce ILJA KRIKUNOV, který se po Bakošovi stal druhým dvougólovým hráčem. Asistence: Vladislav Kartajev a Vjačeslav Soloduchin.
    39:55 Dmitrij KUGRYŠEV - 3:4
     
    39:55
    Ufa právě vstřelila branku!
    Jenže misky vah se těsně před sirénou opět překlopily na stranu Ufy! To když před brankovištěm zůstal osamocený DMITRIJ KUGRYŠEV. Sergej Svetlov se na své svěřence hodně zlobí a v šatně jim rozhodně bude mít co vyčítat. Asistence: Alexandr Kadějkin.
    39:32 Martin BAKOŠ - 3:3
     
    39:32
    Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostočtí admirálové přeci jen vyrovnali regulérním způsobem! Svižná kombinace uvolnila prostor před MARTINEM BAKOŠEM, tento slovenský hokejista svou druhou trefou v zápase srovnal stav na 3:3 a ještě při tom málem sestřelil svého spoluhráče. Asistence: Markus Ljungh a Shawn Lalonde.
     
    37:45
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Linus Omark.
     
    36:29
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Ilja Davydov – 2 min., hákování).
    36:20 Neuznaný gól
     
    36:20
    Diváci chtěli vyrovnávací gól, jenže rozhodčí je po shlédnutí videozáznamu zklamal! Alexandr Strelcov totiž uplatnil svůj důraz přímo v brankovišti, kde Metsolovi bránil v pohybu.
     
    33:20
    Tahle přesilovka začala opravdu nebezpečně! Manninen předal v levém kruhu puk Hartikainenovi, který ho okamžitě poté nasměroval Krasotkinovi mezi betony. Ty naštěstí pro domácí sklaply včas.
     
    32:58
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Vasilij Strelcov – 2 min., hákování).
     
    22:57
    Střídání brankářů v týmu Admiral Vladivostok: Jussiho Olkinuoru nahradil Anton Krasotkin.
    22:57 Dmitrij KUGRYŠEV - 2:3
     
    22:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    A obrat dokonali také hosté! A to velmi střelhbitě, když jim k tomu stačilo pouhých 18 vteřin! DMITRIJ KUGRYŠEV vyhnal Olkinuoru z brány střelou z mrtvého úhlu a souboj finských gólmanů tak končí předčasně. Asistence: Alexandr Kadějkin a Vladimir Žarkov.
    22:39 Ilja KRIKUNOV - 2:2
     
    22:39
    Ufa právě vstřelila branku!
    Podruhé v utkání je vyrovnáno! Olkinuora vyrobil obrovskou chybu, když se za svou brankou nechal okrást o puk. Ten pak ILJA KRIKUNOV do opuštěné klece hravě zametl. Asistence: Vladislav Kartajev.
    20:17 Martin BAKOŠ - 2:1
     
    20:17
    Vladivostok právě vstřelil branku!
    Odpověď na mou přestávkovou otázku na sebe nenechala dlouho čekat. Vyřkl ji MARTIN BAKOŠ, po jehož pohotové střele se Metsola nestihl přesunout ke své pravé tyči včas. Asistence: Adam Almqvist a Denis Vicharev.
     
    17:29
    A Olkinuora (Vladivostok) měl nyní velké štěstí! Hartikainen si ho u pravé tyče položil na záda, ale následný přehoz už nezvládl.
     
    14:35
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Shawn Lalonde – 2 min., faul loktem).
     
    08:27
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Vladimir Žarkov – 2 min., vysoká hůl).
    07:30 Markus LJUNGH - 1:1
     
    07:30
    Vladivostok právě vstřelil branku!
    Ve Fetisov Areně je hned veseleji! Poté, co elitní formace vylákala Metsolu z brankoviště, vyrovnal střelou do prázdné branky MARKUS LJUNGH. Asistence: Denis Vicharev a Martin Bakoš.
    02:20 Dmitrij KUGRYŠEV - 0:1
     
    02:20
    Ufa právě vstřelila branku!
    A zmíněná šance zničehonic přišla! Za pačesy ji uchopil DMITRIJ KUGRYŠEV, jehož rána z levého křídla Olkinuorovi se štěstím proklouzla mezi nohama. Asistence: Arťom Sergejev.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 8. Ljungh (Vicharev, Bakoš), 21. Bakoš (Almqvist, Vicharev), 40. Bakoš (Ljungh, Lalonde) – 3. Kugryšev (Ar. Sergejev), 23. Krikunov (Kartajev), 23. Kugryšev (Kadejkin), 40. Kugryšev (Kadejkin), 50. Krikunov (Kartajev, Soloduchin), 53. Burmistrov (Krikunov)


    Admiral Vladivostok: Olkinuora (23. Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, Osipov (A), Bobrjašov, Miščenko, Davydov, Ugolnikov, Ostrovskij – Ljungh, Vicharev, Bakoš – Glazačev (C), Mereskin (A), K. Voronin – J. Petrov, Lisin, Butuzov – Konnov, Strelcov, V. Strelcov.
    HC Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin (C), Lisovec, Koledov, Ar. Sergejev, Pašnin – Omark (A), Manninen, Hartikainen – Burmistrov (A), M. Majorov, Šošnikov – , Kugryšev, Kadejkin – Baškirov, Soloduchin, Alalykin – Krikunov, Kartajev.

    Rozhodca: Ravodin, Romasko – Zacharenkov, Šeljanin

    Diváci: 3 628