Bratislava Capitals – Martin 3:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Skalica 0:2 (kon.) | Topoľčany – Levice 4:5 (po pr.)
Dubnica – Žilina 4:3 (3:2 po s.n.)
koniec po predl.
Banes Motor České Budějovice
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
HC Slavia Praha
cz Streda 15.01.2020, 17:30 • Budvar aréna • Chance Liga - o pořadí v play-off • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:19 Martin ONDRÁČEK - 2:3
     
    62:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! V útočném pásmu Motoru dvakrát zvonila tyčka, pak zaútočila Slavia a bere druhý bod z dnešního utkání. Po individuální akci se trefil MARTIN ONDRÁČEK. Bez asistence.
    30:18 Vítězslav BÍLEK - 2:2
     
    30:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po přečíslení dva na jednoho se radují hostující hráči, kteří srovnávají skóre zápasu! Filip Vlček adresoval pas na najíždějícího VÍTĚZSLAVA BÍLKA, který nastavil hůl naprosto přesně tak, aby kotouč poslal do horního růžku. Asistence: Filip Vlček.
    25:05 Jan KLOZ - 2:1
     
    25:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor pro sebe vybojoval útočné pásmo. Babka pak pálil od modré čáry, do jeho střely ještě sáhl Šimánek, s čímž si Michaljov ještě stačil poradit. Na následnou střelu JANA KLOZE už ale nedosáhl. Asistence: Jiří Šimánek, Jan Babka.
    05:07 Filip VLČEK - 1:1
     
    05:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se vzápětí radují ze své první branky. Jaroslav Brož se dostal do šance před brankou, ale na Strmeně si ještě nepřišel. To až z druhé vlny dojíždějící FILIP VLČEK, který se z dorážky nezmýlil. Asistence: Jaroslav Brož.
    03:17 Lukáš ENDÁL - 1:0
     
    03:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí fanoušci se poprvé radují! LUKÁŠ ENDÁL se dostal s kotoučem na levý kruh z brankářova pohledu a pak zamířil naprosto přesně. Asistence: Albert Michnáč, Conor Allen.

    Adam Pavlíček

    Góly a asistencie: 4. Endál (Michnáč, Allen), 26. J. Kloz (Šimánek, Babka) – 6. Vlček (Jar. Brož), 31. Bílek (Vlček), 63. M. Ondráček


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Vydarený, Babka, Pýcha, Allen, Lytvynov, Suchánek – Christov, Prokeš, Holec – M. Novák, Gilbert, Karabáček – Šimánek, J. Kloz, Z. Doležal – Beránek, Michnáč, Endál – J. Veselý.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – J. Novák, Hejda, P. Hořava, Hovorka, Ryzák, Valík, Veber – M. Ondráček, Kuťák, Šmerha – J. Doležal, Vrdlovec, Bílek – Jar. Brož, Vlček, Šteiner – Hotěk, Kohút, Kubica.

    Rozhodca: Ondráček, Pilný – Kreuzer, Polonij

    Diváci: 5 922