Vladivostok – Omsk 2:5 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
2:5 (1:0, 1:3, 0:2)
Avangard Omsk
cz Streda 15.01.2020, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:24 Brandon MCMILLAN - 2:5
     
    54:24
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé inkasují v oslabení a jejich naděje na dobrý výsledek jsou definitivně fuč! Vojnov otočil hru na levou stranu k Šumakovovi, který bekhendem přihrál pod sebe na BRANDONA MCMILLANA a kanadský útočník s přehledem zavěsil k levé tyči Krasotkinovy klece. Asistence: Sergej Šumakov, Vjačeslav Vojnov.
    46:16 Denis ZERNOV - 2:4
     
    46:16
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk jako první odskakuje na rozdíl dvou gólů a dělá dost možná klíčový krok k vítězství. Ze svého prvního gólu v sezóně se raduje DENIS ZERNOV, který si to z pravé strany namířil na osu hřiště a přes několikanásobnou clonu prostřelil Krasotkina, jenž toho moc neviděl. Asistence: Semjon Ručkin, Sven Andrighetto.
    36:41 Sergej ŠIROKOV - 2:3
     
    36:41
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté z Omsku přece jenom využívají početní výhodu a vrací se do vedení! Valentin Pjanov poslal z rohu útočného pásma přihrávku na Codyho Fransona a SERGEJ ŠIROKOV jeho tvrdý projektil lehce ztečoval mimo dosah gólmana. Asistence: Cody Franson, Valentin Pjanov.
    30:37 Martin BAKOŠ - 2:2
     
    30:37
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Trestné střílení Vladivostoku zrealizoval slovenský útočník MARTIN BAKOŠ, který míchal s kotoučem tak dlouho, až ho zblízka forhendem uklidil za Garipovova záda.
    27:44 Alexej POTAPOV - 1:2
     
    27:44
    Avangard právě vstřelil branku!
    Vladivostok podruhé inkasuje po vlastní chybě v rozehrávce! O zachycení puku na útočné modré se tentokrát postaral Vojnov, který zleva přihrával bekhendem na ALEXEJE POTAPOVA a ten nohou nasměroval kotouč mimo dosah Antona Krasotkina. Asistence: Vjačeslav Vojnov.
    20:48 Valentin PJANOV - 1:1
     
    20:48
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté hned v úvodu druhého dějství srovnávají krok! Adam Almqvist chtěl dostat puk ven z obranného pásma. Přitom ale namazal Manuchovovi a jeho střelu od modré čáry protečoval do sítě VALENTIN PJANOV. Asistence: Roman Manuchov.
    06:12 Alexej DROBIN - 1:0
     
    06:12
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se z první střely na branku dostávají do vedení! ALEXEJ DROBIN tentokrát projel do útočného pásma podle pravidel. Střelou zprava trefil jen obránce, jenže se okamžitě dostal k dorážce a tou propasíroval kotouč za brankáře Garipova. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 7. Drobin, 31. Bakoš (t.s.) – 21. Pjanov (Manuchov), 28. A. Potapov (Vojnov), 37. Širokov (Franson, Pjanov), 47. Zernov (Ručkin, Andrighetto), 55. McMillan (Šumakov, Vojnov)


    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Veremčuk) – Lalonde, Almqvist, Davydov, Miščenko, Osipov (A), Želdakov, Ugolnikov, Bobrjašov – Vicharev, Ljungh, Bakoš – Butuzov, Silajev, Korosteljov – Pilipenko, Mereskin (A), Glazačev (C) – Konnov, Drobin, Lisin.
    Avangard Omsk: Garipov (Bobkov) – Pokka, Vojnov (A), Franson (A), Manuchov, Martynov, Ručkin – Pjanov, McMillan, Klinkhammer – Košelev, Semionov, Šumakov – Andrighetto, Zernov, Širokov – A. Potapov, Stas (C), Dedunov.

    Rozhodca: Bělov, Kulakov – Novikov, Šišlo

    Diváci: 3 211