Bergamo – Hellas Verona 3:2 (kon.) | Udinese – Neapol 1:1 (kon.) | Lazio – Juventus 3:1 (kon.)
koniec
Lazio Rím
3:1 (1:1)
Juventus Turín
cz Sobota 07.12.2019, 20:45Talianska Seria A • 15. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Mistr padl! Lazio předvedlo parádní týmový výkon a zaslouženě porazilo Juventus 3:1. Do vedení se přitom dostali hosté, když pěknou kombinaci zakončil střelou do odkryté svatyně Cristiano Ronaldo. Domácím se podařilo vyrovnat ještě v prvním poločase, v jeho první nastavené minutě se hlavou po centru Alberta trefil Luiz Felipe. Klíčový moment utkání přišel v 69. minutě, kdy Cuadrado jako poslední hráč fauloval a po shlédnutí videa obdržel kartu červené barvy. Římané početní převahu využili během pěti minut. Další výborný pas Alberta si skvěle zpracoval Sergej Milinković-Savić, který s přehledem zakončil k pravé tyči. Definitivní razítko na vítězství Lazia dal střídající Felipe Caicedo, forvard stál na konci brejkové situace tří na jednoho. Svěřenci kouče Inzaghiho zaznamenali velice cenný skalp, díky němuž se dotahují k Juventusu na rozdíl tří bodů.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:47:42)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:10.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Felipe Caicedo si při oslavě sundal dres. Důsledek je jasný, kolumbijský forvard si po doznění oslav prohédl pěkně zblízka kartu žluté barvy. Vadit mu to ale nejspíš vůbec nebude.
    90+5. Felipe CAICEDO - 3:1
     
    90+5
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí dokázali nebezpečnou standardku ubránit a následně se dostali do přečíslení tří proti jednomu. Lazzari tváří v tvář gólmanovi neuspěl, avšak míč se odrazil přímo k nohám FELIPE CAICEDA, jenž nic neuspěchal, zpracoval si míč a poté ho poslal nechytatelně k levé tyči.
     
    90+4
    Poněkud zbytečný útočný faul předvedl na polovině soupeře Felipe Caicedo. Juventus má k dispozici standardní situaci, všichni hráči hostů se nahrnuli do vápna.
     
    90+3
    Kombinačně to nešlo, a tak to Danilo zkusil z dálky. Rána mu ale vůbec nesedla, proletěla hodně vysoko nad břevnem.
     
    90+2
    Stará dáma si nedokáže vytvořit stálejší tlak, díky němuž by se mohla porvat o vyrovnání, Lazio soupeře skvěle dostupuje.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    90
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Sergej Milinković-Savić, přichází Felipe Caicedo.
     
    89
    Manuel Lazzari si navedl míč až do pokutového území, avšak přízemní ránu naířil doprostřed, Wojciech Szczęsny chytil míč do rukavic a okamžitě rozehrál na De Sciglia.
     
    88
    Římané se brání skvěle. Nyní navíc využilo možnosti jít do rychlého brejku, na Luliče si ovšem dobře počíhal Bonucci.
     
    87
    Po nepřesvědčivém vyboxování Strakoši došlo ve vápně Lazia ke zmatkům, kterých mohl využít Emre Can, Němec ale napálil jen obránce Radua.
     
    86
    Lucas leiva dal nohu hodně vysoko, Pjaniče málem zasáhl kopačkou do obličeje. Rozhodčí Fabbri uděluje brazilskému záložníkovi žlutou kartu.
     
    85
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Danilo Cataldi.
     
    84
    Římané nechávají kombinovat soupeře, by se Světlemodrým nemuselo úplně vyplatit. Juventus je aktivnější i navzdory početní nevýhodě.
     
    83
    Danilovi nejspíše nikdo nezakřičel, jinak by v situaci, kdy kolem něj nikdo nebyl, nehrál hlavičku do zámezí. Času na zpracování měl dost.
     
    82
    Teď chtěl Ciro Immobile moc. Postrčil si balón podél Bonucciho a vzápětí do něj narazil, faul se správně nepíská.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Lazio vede a je blízko cennému skalpu, neboť má v poli o jednoho hráče navíc. Svěřenci kouče Sarriho ale určitě ještě zabojují.
     
    80
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Paulo Dybala, přichází Gonzalo Higuaín.
    79. Fantastický dvojzákrok polského gólmana
     
    79
    Fantastický Wojciech Szczęsny! Tak to se jen tak nevidí. Polský gólman skvěle vyrazil penaltu Immobileho, ba co víc, poradil i s jeho dorážkou! Neskutečná mrštnost brankáře ještě drží naděje Juventusu na bodový zisk,
     
    78
    Hlavní rozhodčí ještě celou situaci zkonzultoval s videorozhodčím, ten jen potvrdil správnost výroku.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Wojciech Szczęsny (Juventus FC).
    77. Penaltový faul Szczęsného
     
    77
    Obrovská šance na zvýšení náskoku přichází hned vzápětí! Wojciech Szczęsny podrazil Correu a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop!
     
    76
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Marco Parolo.
    74. Sergej MILINKOVIĆ-SAVIĆ - 2:1
     
    74
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Lazio využívá početní převahy a obrací stav utkání ve svůj prospěch! Na pas Alberta si za záda de Ligta naběhl SERGEJ MILINKOVIČ-SAVIČ, jenž si skvělým prvním dotykem připravil balón ideálně pro střelu, Szczęsnému poslal míč k jeho levé tyči.
     
    73
    Znovu mizerně rozehraná standardka v podání Miralema Pjaniče, bosenský středopolař poslal vysoký míč přimo do rukavic Strakoši.
     
    72
    Lazio má rázem obrovskou šanci Starou dámu nejenže připravit o body, ale i ji porazit. Času na vstřelení rozhodujícího gólu je ještě dost.
     
    71
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Federico Bernardeschi, přichází Danilo.
     
    70
    Skoro to vypadalo, jakoby Leonardo Bonucci vynadal Cuadradovi za jeho zákrok, přitom kolumbijský fotbalista pouze hasil, co špatně rozehraným rohovým kopem zavinili spoluhráči.
    69. Hlavní rozhodčí Cuadradovi nejprve udělil žlutou kartu, po shlédnutí videa ale Kolumbijce vyloučil
     
    69
    Je to tak! Arbitr Fabbri po shlédnutí videa mění původní rozhodnutí, Cuadrada vylučuje, Juve bude dohrávat o deseti!
     
    69
    Tak pozor, rozhodčí si ještě jde celou situaci přezkoumat k videu, bude se červenat?
     
    68
    Cuadrado může být hodně rád, že inkasoval kartu pouze žluté barvy. V brejku totiž nejspíše byl tím posledním hráčem, který Lazzarimu zamezil v přímé cestě na bránu, hlavní rozhodčí ale vytáhl jen žlutou.
     
    67
    Federico Bernadeschi si počínal proti přesile velice dobře. Nastřelil Leivu a vybojoval rohový kop.
     
    66
    Obrovská chyba při rozehrávce mohla Římany stát zápas! Strakoša přihrával nepřipravenému Felipemu, jemuž míč propadl pod nohou. Balónu se chopil Dybala, střelu ale neumístil ideálně, Strakoša dobrým zákrokem napravil zaváhání.
     
    65
    Emre Can si při zpracování pomohl rukou, což pozornosti hlavního ani pomezního neuniklo. Míč se stěhuje na kopačky Lazia.
     
    64
    Senad Lulič si v souboji jeden na jednoho nepřišel na Matuidho, rychlý brejk hostů zastavil čistým zákrokem Lucas Leiva.
     
    63
    Po delší době přichází potrestání hráče žlutou kartou. Jejím autorem je Manuel Lazzari, jenž bez snahy hrát balón podrazil Matuidiho.
     
    62
    Už to vypadalo, že Lazzari podnikne útočný výpad po pravé lajně, nakonec se ale rozmyslel a nahrál dozadu Raduovi.
     
    61
    Pouze za cenu dlouhého odkopu se Lucas Leiva dokázal dostat ze svízelné situace, kdy se na něj z obou stran sběhli hráči Staré dámy.
     
    60
    Hodina hry je za námi, ještě půl hodina však zbývá. Stále je stav vyrovnaný, více ze hry má v těchto chvílích Juventus.
     
    59
    V posledních minutách se do hry často zapojuje i gólman Tomas Strakoša. Tomu spoluhráči v nouzi často nahrávají.
     
    58
    Luis Alberto přetaženým centrem našel hlavu Correy, argentinský forvard ale z velkého úhlu zakončoval pouze do rukavic gólmana.
     
    57
    Matuidi utrpěl mimo dění hry nějaké zranění, až opakované záběry ukázaly, že do Francouze velmi tvrdě zajel Luiz Felipe. Žádný z rozhodčích si tohoto momentu ale nevšiml.
     
    56
    Po ztrátě Pjaniče ve středu hřiště se Světlemodří vydali do rychlého brejku, ten ale zastavil čistým skluzem Matthijs de Ligt.
     
    55
    Wojciech Szczęsny špatně vyhodnotil situaci, když vyběhl, ale Joaquín Correa byl rychlejší. Argentinec byl ale ve velkém úhlu, netroufl si na zakončení.
     
    54
    Římané kombinují, avšak dopředu se příliš nehrnou. Radu dokonce z poloviny hřiště poslal dalekou malou domů brankáři.
     
    53
    Ronaldo si vyměnil míč s Dybalou, posléze první jmenovaný marně hledal za obranou Bernadeschiho, jehož pokryl Luiz Felipe.
     
    52
    Stejně jako v prvním poločase, tak i teď Dybyla točil roh přímo do branky. Míč by tam i zapadl, Strakoša se však překvapit nenechal.
     
    51
    Juan Cuadrado si parádně narazil s Pjaničem, posléze ale narazil na Lucase Leivu, který mu výborným skluzem zatarasil cestu.
     
    50
    Spíše propagační ránou prověřil Luis Alberto pozornost Wojciecha Szczęsného. Střela ale šla přímo doprostřed, polský gólman si poradil bez problémů.
     
    49
    Lazio do kombinační hry zapojil i gólmana Straošku. Světlemodrým se nedaří dostat na polovinu Juventusu, problémy jim dělá vysoký presink protivníka.
     
    48
    Paulo Dybala rozhazuje rukama, pod lejho mínění byl stažen k zemi nedovoleně, Lazzari si ovšem počínal v rámci pravidel.
     
    47
    Ani jeden z trenérů o poločasové přestávce nesáhl k posílená svých řad do druhé části hry. Jediným střídáním tedy zůstává nucený odstup Bentancura.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:50.
     
    Skončil první poločas zatím velmi zajímavého zápasu mezi Laziem a Juventusem. Jako první skórovala Stará dáma, krásnou kombinaci Cristiana Ronalda s Bentancurem zakončil střelou do odkryté brány první jmenovaný. Vyrovnání přišlo v první nastavené minutě první pětačtyřicetiminutovky, parádní centr Alberta přetavil v gól stoper Luiz Felipe.
     
    45+3
    První poločas skončil.
    45+1. Luiz FELIPE - 1:1
     
    45+1
    Lazio právě vstřelilo branku!
    V závěru poločasu se Římané dočkali vyrovnání! Právě po zákroku De Sciglia Lazio rozehrávalo rohový kop nakrátko, načež Luis Alberto posadil balón přesně na hlavu FELIPEHO LUIZE. Brazilský stoper z bezprostřední blízkosti prostřelil bezmocného Szczęsného!
     
    45
    Hodně odvážný, avšak o to lepší obranný skluz Mattii De Sciglia, jenž sice trefil nohy soupeře, ale jako první trefil míč.
     
    44
    Fantastický Strakoša! Albánský gólman drží naděje Lazia na body, když se skvěle přemístil proti hlavičce Ronalda, kterému poslal skvělý pas Dybala.
     
    43
    Stará dáma se snaží uklidnit v posledních minutách hodně rozháranou hru. Hosté kombinují na polovině soupeře, zatím spíše kolem středového kruhu.
     
    42
    Ciro Immobile si naskočil na centr Senada Luliče, koníčkem poslal balón kousek vedle pravé tyčky.
     
    41
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou hosté do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?
     
    40
    Přichází avizované střídání. Utkání končí pro zraněného Bentancura, jehož na hrací ploše nahrazuje Emre Can.
     
    39
    Z velké dálky napřáhl k ráně Stefan Radu. Rumunský stoper potvrdil, že zakončování nepatří mezi jeho silné stránky, střela připomínala spíše odkop.
     
    38
    Rodrigo Bentancur se po návratu na trávník znovu posadil na zem. Vypadá to, že uruguayský středopolař nebude schopen dálepokračovat ve hře.
     
    37
    Útočník Paulo Dybala naprosto nesmyslně skluzoval do souboje s Lazzarim, jenž v té době již dávno odehrál míč. Žlutá karta pro Argentince je neoddiskutovatelná.
     
    36
    Federico Bernardeschi zkušeně nastřelil bránícího Leivu a vybojoval pro Starou dámu rohový kop.
     
    35
    Pas z pravé strany propadl až k Immobilemu, jenž s tím evidentně vůbec nepočítal, v obrovské šanci zakončil velmi nepřesně.
     
    34
    Jenže španělskému záložníkovi se míč svezl po nártu a proletěl vysoko nad Szczęsného svatyní, gólman mohl zůstat v naprostém klidu.
     
    33
    Naštěstí to vypadá, že uruguayský středopolař bude schopen pokračovat ve hře. Míč si mezitím na vymezenou značku staví Luis Alberto.
     
    32
    Těsně za hranicí šestnáctky se dopustil faulu Rodrigo Bentancur, který si při faulu viditelně sám ublížil. Kromě nebezpečné standardky tak Juventus musí řešit další nepříjemnost.
     
    31
    Federico Bernardeschi na středu hledal Ronalda, jenže ten si mezitím sběhl k lajně. Nedorozumění beze zbytku využil stoper Radu.
     
    30
    Je za námi půl hodina z dnešního střetnutí. Juventus vede 1:0 a vítězství by ho posunulo do čela celé Serie A. Lazio ale nehraje vůbec špatně a určitě nesloží zbraně předem.
     
    29
    Strakoša riskantně rozehrál na Felipeho, k němuž okamžitě přispěchal Dybala. Domácí stoper si poradil na jedničku, útočníkem se nechal faulovat.
     
    28
    Ciro Immobile chtěl penaltu, avšak po kontaktu s Cuadradem pádu hodně přidal, což velmi dobře viděl i rozhodčí. Ital může být rád, že za teatrální pád neobdržel kartu.
     
    27
    Opravdu parádní branka. Dva hráči rozložili kompletní obranu Římanů, ti se jen se jen bezmocně dívali na sebe, kdo že měl Ronalda s Bentancurem hlídat.
    25. Cristiano RONALDO - 0:1
     
    25
    Juventus právě vstřelil branku!
    Parádní kombinace mezi CRISTIANEM RONALDEM a Bentancurem znamená první branku dnešního střetnutí! Ronaldo lobem našel uruguyaského středopolaře, jenž přízemním pasem skvěle vrátil míč portugalskému forvardovi, na něhož zívala zívala prádná brána.
     
    24
    Matthijs de Ligt včas zabral a předkopl si balón před Immobilem, italský forvard následně stopera poslal nedovoleně k zemi.
     
    23
    Skvělý obranný zákrok předvedl Lucas Leiva, jenž ve skluzu na poslední chvíli ukopl balón Dybalovi. Argentinec by v případě převzetí míče šel do přečíslení dva na dva.
     
    22
    Cristiano Ronaldo se vydal podpořit celek do defenzivy a právě po faulu na jeho osobu se z kulatého nesmyslu můžou těšit svěřenci trenéra Sarriho.
     
    21
    U míče už jsou opět světlemodří. Římané zatím hrají opravdu velmi sympaticky, Juventus si směrem dopředu neví rady.
     
    20
    Dlouhý nákop Luize Felipeho si bez problémů stáhl pro sebe stoper Bonucci, Immobile k obránci doběhl příliš pozdě.
     
    19
    Lazio drží balón. Kombinuje ale spíše na vlastní polovině, neboť preisnk soupeře mu dělá velké problémy. Do kombinace se zapojil i Strakoša.
     
    18
    O kimockou situaci se postaral Leonardo Bonucci. Italský stoper chtěl odkopnout balón, jenže podklouzl a míč mu propadl mezi nohama. Startá dáma ale u míče zůstane, Wojciech Szczęsny bude odkopávat.
     
    17
    K vidění byl první rohový kop Římanů. Luis Alberto centroval na přední tyč, kde Matthijs de Ligt přehlavičkoval Felipeho.
     
    16
    Leivovi se sice nepodařilo zpracování, ale míč se od jeho nohou odrazil přímo k nohám spoluhráče Immobileho, Lazio tedy zůstává na balónu.
     
    15
    Ovšem Ronaldo ještě dokázal zachytit míč na hrací ploše a jemným centrem posadil míč na hlavu Paula Dybala, Argentinec v mírném záklonu hlavičkoval o kousek vedle pravé tyče.
     
    14
    Opět v akvci portugalské eso Juventusu. Cristiano si naběhl za obranu na pas, neporadil si však ideálně se zpracováním.
     
    13
    Ronaldo se odvážně vrhl do trojice protihráčů, avšak podle očekávané portugalsý útočník neuspěl, zuby si vylámal hned na Raduovi.
     
    12
    Paulo Dybala zabojoval, přetlačil Felipeho a odražený balón se pokusil předat Ronaldovi, Portugalec ovšem byl výborně krytý Raduem.
     
    11
    Žlutí se i na straně Juventusu. Autorem karty je středopolař Miralem Pjanič, jenž zatažením za dres zpomalil do brejku unikajícího Milinkoviče-Saviče. Pro bosenského hráče to zároveň znamená, že příští ligový duel odsedí jen na tribuně.
    10. Dybala pěkným technickým pokusem protáhl Strakošu
     
    10
    Rychlá kombinace Staré dámy na jeden dotek skončila technickým zakončením Dybaly na zadní tyč a Strakoša se musel pořádně natíhnout, aby míč vytěsnil do bezpečí.
     
    9
    Sergej Milinković-Savić si parádně sklepl míč na špičku kopačky, avšak skrze dva protivníky si balón prohodit nedokázal, za svá záda Srba nepustil Alex Sandro.
     
    8
    Zatím je to možná poněkud překvapivě Lazio, které tahí za delší konec provazu. Svěřenci kouče Inzaghiho už dobrou minutu kombinují na polovině soupeře.
     
    7
    Výborný přehled ukázal Correa, jenž vystihl rozehrávku Pjaniče a založil rychlý brejk, na jehož konci byla přihrávka Immobileho a jeho sražená střela de Ligtem.
     
    6
    Za zbytečné řeči směrem k rozhodčímu vidí žlutou kartu Luis Alberto. Španělskému středopolaři se vůbec nepozdával odpískaný faul na Bentancura.
     
    5
    Ani teď se Cuadradovi vůbec nepovedl centr. Přízemní ránou pouze trefil do nohou Dybalu, od Argentince se míč odrazil do rukou Strakoši.
     
    4
    Cristiano Ronaldo zabral a nakonec dlouhou přihrávku po lajně od Cuadrada stihl, zpětným pasem ovšem Dybalu nenašel.
     
    3
    Luis Alberto se dlouhým nákopem pokoušel oslovit Cira Immobileho, toho ovšem dokázal postrážit Leonardo Bonucci.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních světlemodrých dresech, fotbalisté Staré dámy oblékli dresy barvy bílo-černé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    S. S. Lazio: Strakoša – Luiz Felipe, Acerbi, S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Alberto, Lulić – Immobile, Correa.
    Náhradníci: Guerrieri, Proto – Anderson, Adekanye, F. Caicedo, Bastos, Cataldi, Jony, Parolo, Silva, Vavro.

    Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio, Bonucci, de Ligt, Sandro – Bentancur, Pjanić, Matuidi – Bernardeschi – Dybala, Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Danilo, Can, J. Cuadrado, Higuaín, Demiral, Rabiot, Rugani, Pjaca, Portanova.

    Rozhodčí: Fabbri – Meli, Passeri.
     
    Juventus FC

    Stará dáma má možnost vrátit se do čela celé soutěže. Po čtrnácti kolech sice byla druhá za Interem, ten však v předehrávce pouze remizoval s AS a tímpádem pokud Juventus Lazio porazí, půjde o bod do vedení. Juve nepoznalo porážko od srpna, to naposledy padlo v rámci Ligy mistrů s Atléticem Madrid. Na kontě mají ale letos svěřenci trenéra Sarriho už tři ligové remízy, a to s Fiorentinou, Lecce a Sassuolem. Určitě produktivnější sezóny by si ze své strany představoval Cristiano Ronaldo, Portugalec se v Serii A letos prosadil doposud šestkrát.
     
    S. S. Lazio

    Laziu se letos velmi daří a proti Juventusu se bude chtít určitě rovněž vytáhnout. Momentálně lepší z římských týmů se nachází na krásném třetím místě a ma druhou Starou dámu ztrácí pouhých šest bodů, přičemž ztráta se po sobotním střetnutí může ještě snížit. Svěřenci kouče Inzaghiho drží šňůru čtyř vítězství v řaděza sebou, pokud do statistik počítáme i vítězný duel s Kluží. Jak je již zvykem, tak ofenzivu Římanů táhne Ciro Immobile. Ten v lize nastřílel už 17 branek, na čele střelců má před druhým Lukakem náskok sedmi zásahů.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne! Vítám vás při sledování 15. kola italské Serie A, v němž Lazio přivítá na domácím stadiónu Juventus.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Milan Huppert

    Góly: 45+1. Luiz Felipe (Alberto), 74. S. Milinković-Savić (Alberto), 90+5. F. Caicedo – 25. Ronaldo (Bentancur)

    Karty:   6. Alberto (LAZ), 63. Lazzari (LAZ), 86. Lucas Leiva (LAZ), 90+6. F. Caicedo (LAZ) – 11. Pjanić (JUV), 37. Dybala (JUV), 77. Szczęsny (JUV)   69. J. Cuadrado (JUV)

    Nepremenená penalta: 79. Immobile (LAZ), brankár Szczęsny zneškodnil


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:10.
    Lazio Rím: Strakoša – Luiz Felipe, Acerbi, S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić (90. F. Caicedo), Lucas Leiva, Alberto (76. Parolo), Lulić – Immobile (85. Cataldi), Correa.
    Náhradníci: Guerrieri, Proto – Anderson, Adekanye, F. Caicedo, Bastos, Cataldi, Jony, Parolo, Silva, Vavro.

    Juventus Turín: Szczęsny – De Sciglio, Bonucci, de Ligt, Sandro – Bentancur (40. Can), Pjanić, Matuidi – Bernardeschi (71. Danilo) – Dybala (80. Higuaín), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Danilo, Can, J. Cuadrado, Higuaín, Demiral, Rabiot, Rugani, Pjaca, Portanova.

    Rozhodca: Fabbri – Meli, Passeri