Michalovce – Miškovec 3:6 (kon.) | Košice – Zvolen 4:1 (kon.) | B. Bystrica – HC Slovan 2:1 (po pr.)
Poprad – Detva 3:0 (kon.) | Trenčín – Budapešť 8:2 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
HK Detva
Piatok 06.12.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:04
    Presilovku opäť budú hrať hokejisti Detvy. Lukáš Handlovský dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    54:37
    A bude z toho detvianska presilovka štyroch proti trom. Lukáš Handovský dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    54:11
    Tak napokon už je známe, prečo sa hra presúva pred Vošvrdu. Patrik Svitana obral svoj tím o presilovku, dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    53:26
    Poprad získava presilovú hru. Detva dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    48:44
    Dobrú príležitosť mal na hokejke Peter Šišovský, ktorý najprv zakončoval z kruhu, Vošvrda vyrazil, Šišovský si opäť prebral puk, zamieril poza bránku a od opačnej žrde chcel prekvapiť domáceho gólmana. Koncovka však už nebola dobrá.
     
    46:47
    Poprad dal gól!
    Nájazd šiel napokon zahrávať PATRIK SVITANA, ktorý najprv naznačil strelu, potom si puk posunul na forhend, rozhýbal Petríka a forhendom zasunul do bránky!
     
    46:47
    Joona Erving sa už dostával do samostatného zakončenia proti Petríkovi, ale zozadu bol faulovaný a hlavný rozhodca Korba nariadil trestné strieľanie!
     
    45:29
    Poprad bude hrať presilovku. Zdeněk Král dostáva dve minúty za krosček.
     
    42:08
    Prišla chyba v striedaní domácich hráčov. Fabian sa príliš skoro zapojil do hry a hráčska lavica Popradu dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si to Paukovček.
     
    38:51
    Presilovku získava Poprad. Rastislav Gašpar dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    38:34
    Hlavný rozhodca vošiel na ľad a okamžite rozpažil ruky, čo znamená, že Šišovského strela sa gólom neskončila!
     
    38:34
    Detva si vytvorila ďalšiu zaujímavú príležitosť, Šišovský dorážal strelu spred bránky, puk sa od hornej žrde odrazil zrejme na bránkovú čiaru, no nie je isté či aj neprenikol do bránky. O všetkom rozhodne videorozhodca.
     
    37:37
    V dobrej dorážkovej šanci bol Čacho, ktorý zakončoval z tesnej blízkosti bránky, no trafil iba vyrážačku domáceho brankára.
     
    36:47
    Po strele Valenta spoza ľavého kruhu nemal Vošvrda puk pod kontrolou. Napokon ho v klbku hráčov našiel a dokázal prikryť a už nedovoliť Detvanom dorážať.
     
    35:31
    Prvú presilovku v zápase získavajú hokejisti Detvy. Dve minúty za seknutie dostáva Ján Ťavoda.
     
    31:26
    Erving stratil puk počas rozohrávky a vznikol priestor pre Šišovského, ktorý posúval pred bránku Sýkorovi, no jeho strela z prvej mierila priamo na Vošvrdu.
     
    30:10
    Poprad dal gól!
    Ofenzívnu aktivitu Detvy prerušuje druhý inkasovaný gól! Bjalončík zachytil puk na modrej čiare a otočkou ho poslal pred bránku MAREKOVI ZAGRAPANOVI, ktorý tam už bol sám a blafákom prekonal Petríka!
    Asistencia: Peter Bjalončík.
     
    27:27
    Detva mala ďalší gól na hokejke! Zdenek Král strieľal spoza pravého kruhu a následne si svoju strelu aj dorazil. Vošvrda nebol taký rýchly, Král dorážal a trafil hornú žrď!
     
    26:36
    Hostia sa dostali do zaujímavého prečíslenia. Sýkora vrátil z ľavého kruhu puk pred bránku Zuzinovi, no výborne rýchlo sa presunul Vošvrda a zastavil strelu z prvej betónom.
     
    23:12
    Poprad bude hrať druhú presilovku v zápase. Peter Šišovský dostáva dve minúty za držanie.
     
    21:37
    Poprad dal gól!
    Sledujeme otvárací gól stretnutia medzi Popradom a Detvou. Od modrej čiary nahadzoval puk a bránku Ťavoda. Petrík vyrazil pred seba, kde bol pripravený LUKÁŠ PAUKOVČEK a ten bekhendovou dorážkou poslal svoj tím do vedenia!
    Asistencie: Ján Ťavoda, Colin Jacobs.
     
    19:36
    Daniel Brejčák si pri pravom kruhu prevzal puk od Jacobsa, natlačil sa sympaticky pred bránku a zakončoval, no voľný priestor medzi Petríkovými betónmi nenašiel.
     
    15:50
    Výbornú prihrávku spoza bránky vymyslel Zagrapan, ktorý pred bránkoviskom našiel absolútne voľného Jacobsa, no tomu strela z prvej nevyšla a Petrík opäť dokázal patrične zakročiť.
     
    14:56
    Ervingovu strelu od modrej čiary dokázal šikovne tečovať Vandas a Petrík sa musel za pukom betónom poriadne natiahnuť. Napokon sa mu to podarilo a nepustil puk za seba!
     
    12:30
    Zuzin prekorčuľoval do útočného pásma a vytvoril výbornú streleckú pozíciu pre Jána Sýkoru, ktorý zakončoval spomedzi kruhov. Jeho strela letela priamo na Vošvrdu.
     
    09:58
    Poprad si zahrá prvú presilovku. Oliver Turan si odsedí dve minúty za vyhodenie puku.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. Paukovček (Ťavoda, Jacobs), 31. Zagrapan (Bjalončík), 47. Svitana (t.s.)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Ulrych, Fabian (C), Ťavoda, Česánek – Handlovský, Preisinger, Vandas – Bjalončík, Zagrapan, Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Mlynarovič, Kundrik – Králik
    HK Detva: Petrík (Bátory) – Chovan (C), F. Fekiač, Golian, Kuklev (A), Gachulinec, Jendroľ, Turan – Šišovský, Zuzin, Sýkora (A) – Gašpar, Valent, Žilka – Ľupták, Podešva, Král – Čenka, V. Fekiač, Čacho – Török

    Rozhodca: Korba, Rencz – Jobbágy, Kis-Király

    Diváci: 1 294