Michalovce – Miškovec 3:6 (kon.) | Košice – Zvolen 4:1 (kon.) | B. Bystrica – HC Slovan 2:1 (po pr.)
Poprad – Detva 3:0 (kon.) | Trenčín – Budapešť 8:2 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
HK Detva
Piatok 06.12.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V prostrednej tretine sme videli jeden presný zásah. Na konečných 3:0 pre Poprad upravil z trestného strieľania Svitana v 47. minúte. Zápas domáci ovládli najmä v druhej tretine a predĺžili svoju víťaznú šnúru už na šesť duelov po sebe. (20:17:09)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Hostia síce majú puk na hokejkách, no rozhodne sa už dopredu ani netlačia.
     
    59:12
    Handlovský naskočil na ľad z trestnej lavice a ihneď sa zapojil do ofenzívy. Napokon spolupráca kamzíkom nevyšla, videli sme nepresnú prihrávku.
     
    58:48
    Preisinger získal puk na svoju hokejku a bezpečne opäť oslobodil svoj tím vyhodením puku.
     
    58:05
    Strela Gachulinca od modrej čiary bola síce tvrdá, no bola zablokovaná a domáci potom dokázali bezpečne vyhodiť puk.
     
    57:45
    Detva musela novú akciu rozbiehať spoza Petríka a napokon sa jej podarilo získať útočné pásmo a rozprúdiť kolotoč.
     
    57:04
    Presilovku opäť budú hrať hokejisti Detvy. Lukáš Handlovský dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    56:03
    Šišovský dával krížnu prihrávku pred bránu na hokejku Fekiača, no tomu sa z prvej strieľať nepodarilo a následne domáci aj pomocou chyby hostí dostali puk aspoň do stredného pásma.
     
    55:30
    Detva už hrá v plnom počte a začína sa presilová hra o dvoch korčuliarov.
     
    55:14
    Preisinger napádal rozohrávku Frederika Fekiača a podarilo sa mu nazbierať zopár cenných sekúnd.
     
    54:37
    A bude z toho detvianska presilovka štyroch proti trom. Lukáš Handovský dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 294 divákov.
     
    54:11
    Tak napokon už je známe, prečo sa hra presúva pred Vošvrdu. Patrik Svitana obral svoj tím o presilovku, dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    54:11
    Detvania dokázali nazbierať hodne cenných sekúnd. Vošvrda bol donútený prikryť puk a vhadzuje sa v obrannom pásme Popradu.
     
    53:26
    Poprad získava presilovú hru. Detva dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    53:25
    Zagrapan s Bjalončík sa dostávali do zaujímavej príležitosti, no napokon im to prekazili čiaroví rozhodcovia, ktorí pískali ofsajd.
     
    52:31
    Handlovský urobil po napádaní Zuzina oblúk do opačnej strany. To by rozhodne kritizoval Boris Valábik, ktorý vždy hovorí, že hráč nemá ísť od hráča, ale zabrzdiť a ďalej pokračovať v atakovaní.
     
    51:21
    Zaujímavo samostatne sa pokúsil presadiť Matej Paločko, ktorý si to namieril medzi kruhy proti dvojici hosťujúcich korčuliarov a napokon spoza hráča aj vystrelil. Petríkov betón bol však pohotový.
     
    50:51
    Paukovček dokázal v obrannom pásme zaujímavo vykľučkovať zo situácie a napokon získal pre svoj tím aj útočné pásmo. Pálil od modrej a trafil zadný mantinel.
     
    50:00
    Od modrej čiary sa pokúsil delovkou príklepom páliť Golian, no veľmi sa mu to nepodarilo. Strelu vyrazili domáci obrancovia.
     
    48:44
    Dobrú príležitosť mal na hokejke Peter Šišovský, ktorý najprv zakončoval z kruhu, Vošvrda vyrazil, Šišovský si opäť prebral puk, zamieril poza bránku a od opačnej žrde chcel prekvapiť domáceho gólmana. Koncovka však už nebola dobrá.
     
    47:52
    Jendroľ si v obrannom pásme počkal na pohyb Kundrika a uštedril mu poriadne tvrdý bodyček. Obaja hráči spadli, ale aj rýchlo sa dokázali postaviť z ľadu.
     
    47:13
    Paukovček sa v strednom pásme zrazil s Ľuptákom a obaja teda prišli o puk. Dostal sa k nemu ďalší hráč Popradu v modrom drese.
     
    46:47
    Poprad dal gól!
    Nájazd šiel napokon zahrávať PATRIK SVITANA, ktorý najprv naznačil strelu, potom si puk posunul na forhend, rozhýbal Petríka a forhendom zasunul do bránky!
     
    46:47
    Joona Erving sa už dostával do samostatného zakončenia proti Petríkovi, ale zozadu bol faulovaný a hlavný rozhodca Korba nariadil trestné strieľanie!
     
    46:34
    Individuálna akcia Svitanu nebola veľmi úspešná. Puk zachytil na hokejku Šišovský a oslobodil svoj tím.
     
    45:43
    Vandasova krížna prihrávka našla za ľavým kruhom hokejku Handlovského, ktorý zakončoval z prvej, ale bránu minul a kamzíci sa vyhodili z pásma.
     
    45:29
    Poprad bude hrať presilovku. Zdeněk Král dostáva dve minúty za krosček.
     
    45:18
    Paločko sa snažil spracovať si puk z hokejky Kundrika, no veľmi sa mu to nepodarilo. Popradčania sa teda k strele nedostali.
     
    44:20
    Bjalončík prekorčuľoval s pukom do pásma, Paukovček okamžite podporil útok a spracoval si prihrávku medzi kruhmi. Jeho strela skončila na Petríkovi.
     
    43:29
    Detva sa nedokázala s istotou dostať do útočného pásma, a tak Kozák urobil správne, že od mantinelu poslal puk preč cez celé klzisko.
     
    42:42
    Delovka spoza pravého kruhu z hokejky Podešvu prevetrala Vošvrdove betóny. Popradský brankár napriek tomu, že bol clonený dokázal zakročiť.
     
    42:08
    Prišla chyba v striedaní domácich hráčov. Fabian sa príliš skoro zapojil do hry a hráčska lavica Popradu dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si to Paukovček.
     
    41:34
    Popradčania získali útočné pásmo vďaka Bjalončíkovej práci a od modrej čiary nahadzoval puk Ulrych. Jeho pokus však letel na plexisklo do miest, kde sedím za detvianskou bránkou ja.
     
    41:13
    Detva hrá už v plnom počte a okamžite dopredu samostatne trielil Viliam Čacho, ktorý nahodil puk na Vošvrdu a dokorčuľoval ho. Vošvrda bezpečne prikryl.
     
    40:42
    Už sa domáci usadili v pásme. Preisinger nastreľoval z pravého kruhu, keďže videl pred bránkou zaparkovaného Vandasa. Petrík dokázal úspešne vyraziť.
     
    40:05
    Popradčania odštartovali tretiu tretinu ešte s necelou minútovou presilovkou. Po úvodnom buly dokázala Detva vyhodiť puk.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej časti hry sme videli aj úvodné dva góly stretnutia. V priebehu 22. minúty otvoril skóre Paukovček a v 31. minúte zvýšil Zagrapan. Detva takisto mala k dispozícii nejaké gólové príležitosti, no nepremenila ich. Poprad teda po 40 minútach vedie 2:0.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:22
    Preisinger posunul puk krížnou prihrávkou na ľavý kruh, kde bol pripravený Handlovský, no ten z prvej namieril iba do plexiskla.
     
    38:51
    Presilovku získava Poprad. Rastislav Gašpar dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    38:34
    Hlavný rozhodca vošiel na ľad a okamžite rozpažil ruky, čo znamená, že Šišovského strela sa gólom neskončila!
     
    38:34
    Detva si vytvorila ďalšiu zaujímavú príležitosť, Šišovský dorážal strelu spred bránky, puk sa od hornej žrde odrazil zrejme na bránkovú čiaru, no nie je isté či aj neprenikol do bránky. O všetkom rozhodne videorozhodca.
     
    37:37
    V dobrej dorážkovej šanci bol Čacho, ktorý zakončoval z tesnej blízkosti bránky, no trafil iba vyrážačku domáceho brankára.
     
    37:06
    Vandas napokon dokázal kostrbato vyhodiť puk von z obranného pásma a získal cenné sekundy pre svoj tím.
     
    36:47
    Po strele Valenta spoza ľavého kruhu nemal Vošvrda puk pod kontrolou. Napokon ho v klbku hráčov našiel a dokázal prikryť a už nedovoliť Detvanom dorážať.
     
    36:03
    Úvodnú časť oslabenia zatiaľ lepšie zvládajú domáci, ktorí zatiaľ nedovolili hráčom Detvy dvakrát rozohrať spoza Petríka.
     
    35:31
    Prvú presilovku v zápase získavajú hokejisti Detvy. Dve minúty za seknutie dostáva Ján Ťavoda.
     
    34:31
    Hostia po samostatnom prieniku Šišovského po pravom krídle nemohli v hre pokračovať, keďže si prihrávali rukou a uvidíme vhadzovanie v strednom pásme.
     
    33:42
    Voľný priestor bol na pravom kruhu v okolí Krála. Odrazený puk z opačnej strany klziska však bol tečovaný a mieril iba do rohu hracej plochy.
     
    32:56
    Bjalončík vypichol puk protihráčovi na modrej čiare a trielil za ním dopredu. Napokon sám na bránu nesmeroval, križovať ho dokázal ďalší obranca Detvy.
     
    32:18
    Individuálnym prienikom to vyskúšal Peter Šišovský, ktorý prenikol dopredu po pravom krídle a strieľal spoza obrancu. Jeho strelecký pokus bol napokon zblokovaný na ochrannú sieť.
     
    31:58
    Kozák čakal na puk na modrej čiare, napokon ho však z hokejky Paločka nedostal. Popradčania napriek tomu zotrvali pri puku v útočnom pásme.
     
    31:26
    Erving stratil puk počas rozohrávky a vznikol priestor pre Šišovského, ktorý posúval pred bránku Sýkorovi, no jeho strela z prvej mierila priamo na Vošvrdu.
     
    30:58
    Karterud dostal celkom zaujímavú prihrávku od Paukovčeka. Prakticky mohol ísť aj sám na bránu, ale puk mu skĺzol z hokejky, lepšie povedané odrazil sa mu od korčúľ.
     
    30:10
    Poprad dal gól!
    Ofenzívnu aktivitu Detvy prerušuje druhý inkasovaný gól! Bjalončík zachytil puk na modrej čiare a otočkou ho poslal pred bránku MAREKOVI ZAGRAPANOVI, ktorý tam už bol sám a blafákom prekonal Petríka!
    Asistencia: Peter Bjalončík.
     
    29:45
    Opäť sú Detvania pri puku v útočnom pásme. Zuzin nastreľoval puk od modrej čiary. Až dvaja sa snažili tečovať strelu, puk napokon letel vedľa bránky.
     
    29:16
    Hostia v priebehu druhej časti hry poriadne zvýšili obrátky a podávajú diametrálne odlišný výkon než v prvej tretine. Najmä čo sa týka vymyslených šancí.
     
    28:28
    Domáci teraz nerozohrávali najlepšie. Puk po nepresnej prihrávke prihrávke prenikol cez celé klzisko a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    27:27
    Detva mala ďalší gól na hokejke! Zdenek Král strieľal spoza pravého kruhu a následne si svoju strelu aj dorazil. Vošvrda nebol taký rýchly, Král dorážal a trafil hornú žrď!
     
    26:36
    Hostia sa dostali do zaujímavého prečíslenia. Sýkora vrátil z ľavého kruhu puk pred bránku Zuzinovi, no výborne rýchlo sa presunul Vošvrda a zastavil strelu z prvej betónom.
     
    25:45
    Preisinger dokázal spred bránkoviska zaujímavo tečovať Jacobsovu strelu spoza kruhu. Jeho ťuknutie do puku zmenilo dráhu strely na Petríkov betón.
     
    25:17
    Detva už hrá v plnom počte. Šišovský sa ihneď zapojil do protiútoku a snažil sa vystreliť spoza pravého kruhu, no domáci hráč mu zablokoval hokejku.
     
    24:46
    Poriadne dobrú prácu odviedol spoľahlivý Ján Sýkora, ktorý prekážal Kozákovi v rozohrávke, získal od neho puk a potom ho posunul na svojich obrancov.
     
    24:28
    Zagrapan posúval na modrú čiaru Ervingovi, ktorý pálil z prvej. Dostal však veľmi kostrbatý skákajúci puk a príklepom to napálil priamo do ochrannej siete.
     
    23:50
    Svitana v útočnom pásme na ľavom kruhu našiel krížnou prihrávkou Zagrapana, ktorý strieľal švihom, no svoj pokus nasmeroval iba vedľa brány.
     
    23:12
    Poprad bude hrať druhú presilovku v zápase. Peter Šišovský dostáva dve minúty za držanie.
     
    22:38
    Domáci sú naďalej aktívni v útočnom pásme a hostia nemôžu poriadne rozohrať z pásma. Handlovský pálil od modrej čiary, jeho pokus zastavila Petríkova vyrážačka.
     
    21:59
    Domáci pokračujú v ofenzívnej aktivite. Mlynarovič spoza bránky od zadného mantinelu hľadal pred bránkoviskom Kundrika, no tomu prenikol puk vedľa hokejky.
     
    21:37
    Poprad dal gól!
    Sledujeme otvárací gól stretnutia medzi Popradom a Detvou. Od modrej čiary nahadzoval puk a bránku Ťavoda. Petrík vyrazil pred seba, kde bol pripravený LUKÁŠ PAUKOVČEK a ten bekhendovou dorážkou poslal svoj tím do vedenia!
    Asistencie: Ján Ťavoda, Colin Jacobs.
     
    21:00
    Detvania boli aktívni v útočnom pásme po vyhratom buly a podarilo sa im zakončovať. Spoza pravého kruhu to skúšal Rastislav Gašpar, ale jeho pokus bol zblokovaný na ochrannú sieť.
     
    20:34
    Spoza pravého kruhu sa k strele dostal kapitán Martin Chovan, ktorý prevetral výstroj gólmana Vošvrdu. Hra je prerušená a vhadzuje sa v obrannom pásme domácich.
     
    20:13
    Preisinger sa pri mantineli v strednom pásme dostal do ostrého osobného súboja so Zuzinom, puk napokon získali popradskí hráči.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná dvadsaťminútovka priniesla viacero zaujímavých momentov. Aktívnejší najmä v útočnom pásme boli Popradčania, Detvania sa do útočnej tretiny dostávali aj sporadicky, o čom hovorí aj pomer striel po prvej tretine.
    Poprad – 14
    Detva – 6
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:36
    Daniel Brejčák si pri pravom kruhu prevzal puk od Jacobsa, natlačil sa sympaticky pred bránku a zakončoval, no voľný priestor medzi Petríkovými betónmi nenašiel.
     
    18:53
    Svitana zaujímavo prenikol po pravom krídle. Dokázal sa zbaviť Goliana a následne aj zakončiť. Petrík zachytil puk lapačkou, no chvíľu pochyboval o svojom zákroku.
     
    18:32
    Akcia Zagrapana vôbec nebola v strednom pásme dobre naštartovaná, jeho prihrávka skončila iba na Valentovej hokejke.
     
    18:00
    Handlovský dal krížnu prihrávku na modrú čiaru Ervingovi, ktorý však z pásma musel vyjsť, pretože už bol avizovaný ofsajd.
     
    17:28
    V útočnom pásme hrali hokejisti Detvy vysokou hokejkou a buly sa teda bude vhadzovať v strednom pásme pri striedačke domácich.
     
    16:50
    Od modrej čiary nepríjemne pálil Karterud a Petrík nemal úplne čistý výhľad. Jacobsovi sa podarilo zacloniť, no strela letela aj tak vedľa.
     
    15:50
    Výbornú prihrávku spoza bránky vymyslel Zagrapan, ktorý pred bránkoviskom našiel absolútne voľného Jacobsa, no tomu strela z prvej nevyšla a Petrík opäť dokázal patrične zakročiť.
     
    15:27
    Frederik Fekiač zachytil puk v strednom pásme a po mantineli ho nahodil dopredu. Napokon sa však hráčom hostí nepodarilo zachytiť puk v útočnom pásme.
     
    14:56
    Ervingovu strelu od modrej čiary dokázal šikovne tečovať Vandas a Petrík sa musel za pukom betónom poriadne natiahnuť. Napokon sa mu to podarilo a nepustil puk za seba!
     
    14:27
    Hra sa teraz bude presúvať pred gólmana Vošvrdu, keďže domáci veľmi nepresne rozohrali a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    14:09
    Handlovský si mierne v útočnom pásme nerozumel s Ervingom a napokon prihrávku od Preisingera nezachytil ani jeden z nich.
     
    13:20
    Brejčák posielal puk na bránku spoza ľavého kruhu a snažil sa nájsť priestor bránky, no napokon sa mu nepodarilo vyslať presnú strelu.
     
    12:30
    Zuzin prekorčuľoval do útočného pásma a vytvoril výbornú streleckú pozíciu pre Jána Sýkoru, ktorý zakončoval spomedzi kruhov. Jeho strela letela priamo na Vošvrdu.
     
    11:46
    V závere presilovky rázne proti Svitanovi zakročil Frederik Fekiač, ktorý vzal puk v rohu klziska a po plexiskle ho poslal preč z pásma.
     
    10:56
    Od modrej tvrdo pálil aj Lukáš Kozák. Jeho strelecký pokus bol veľmi tvrdý a smeroval priamo na Petríka, ktorý zachytil puk okamžite a nedovolil kamzíkom dorážať.
     
    10:32
    Spoza pravého kruhu vyslal dobrú delovku Preisinger, ktorú sa pokúsil tečovať Vandas, no veľmi mu to nevyšlo. Domáci ostávajú v útočnom pásme.
     
    09:58
    Poprad si zahrá prvú presilovku. Oliver Turan si odsedí dve minúty za vyhodenie puku.
     
    09:40
    Po dlhšej dobe sme sledovali aj útočnú aktivitu Detvy. Od modrej čiary to skúšal napaľovať na bránku Jendroľ, no trafil iba protihráča.
     
    09:00
    Šikovne sa do útočného pásma dostal Colin Jacobs, ktorý prenikol s pukom na pravý kruh a odtiaľ strieľal. Petrík okamžite musel byť v pohotovosti a zakročil svojím ramenom.
     
    08:10
    Zagrapanovi sa v útočnom pásme ukazoval Svitana, lenže nevidel ho, pretože ho mal za svojim chrbtom. Popradčania teda z tejto situácie napokon nič nevyťažili.
     
    07:31
    Svitanovi nedovolil preniknúť poza bránku Kuklev, ktorý ho zbavil puku. Následne však domáci hokejisti získali puk opäť a rotujú s ním v útočnom pásme.
     
    06:45
    Vandas prehadzoval z pravého kruhu puk na Preisingera, ktorý chcel zakončovať z ľavého kruhu z voleja, no vôbec netrafil letiaci puk vo vzduchu.
     
    06:00
    Paločkovi v útočnom pásme nevyšla prihrávka na Kundrika, ktorému zabránil v spracovaní puku Jendroľ.
     
    05:12
    Domáci rozohrávali z obranného pásma, no veľmi sa im nepodarilo vymyslieť úspešnú útočnú akciu. Podstatne tomu zabránili aj detvianski hokejisti.
     
    04:30
    Bjalončík si myslel, že Zagrapan bude na útočnej modrej čiare rýchlejší, ale nestalo sa tak. Čiaroví rozhodcovia teda okamžite pískali ofsajd.
     
    03:49
    Pohyb Popradčanov v útočnom pásme pokračoval aj ďalej. Puk následne zachytil za bránkou Martin Chovan a počkal na čerstvých spoluhráčov.
     
    03:28
    Šikovne to skúsil z ľavého krídla Michael Vandas, ktorý sa dostal k strele z ostrého uhla. Zakončoval spoza ľavého kruhu a prevetral Petríkovu lapačku.
     
    02:58
    Brejčák si prevzal puk za bránkou z hokejky Mlynaroviča a pokúsil sa natlačiť popri žrdi. Napokon Petrík zakročil vyrážačkou a pre istotu puk prikryl.
     
    02:01
    Po popradskej rozohrávke chcel domácej defenzíve pohroziť Král a čiastočne sa mu to aj podaril. Strieľal spoza ľavého kruhu a Vošvrda si pripísal zákrok betónom.
     
    01:32
    Pred Karterudom sa zrazu otvoril priestor medzi kruhmi, a tak to tento nórsky útočník vyskúšal strelou. Petríkov betón bol rýchlo na svojom mieste.
     
    01:12
    Popradčania napádali rozohrávku súpera a prinútili Detvanov opäť nepresne rozohrať. Je z toho ďalšie zakázané uvoľnenie.
     
    00:42
    Ulrych iba nahodil puk do útočného pásma a spoza Petríka nepresne rozohrával Kuklev. Píska sa teda zakázané uvoľnenie a hra sa presúva pred gólmana Detvy.
     
    00:23
    Zuzin si dokázal spracovať prihrávku na pravom krídle a s pukom prenikol do útočného pásma. Jeho pohyb však zastavili domáci obrancovia.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľad prichádzajú domáci hokejisti v modrých dresoch. Detva odohrá stretnutie v žltých dresoch.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Ulrych, Fabian (C), Ťavoda, Česánek – Handlovský, Preisinger, Vandas – Bjalončík, Zagrapan, Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Mlynarovič, Kundrik

    HC 07 WPC Koliba Detva: Petrík (Bátory) – Chovan (C), F. Fekiač, Golian, Kuklev (A), Gachulinec, Jendroľ, Turan – Šišovský, Zuzin, Sýkora (A) – Gašpar, Valent, Žilka – Ľupták, Podešva, Král – Čenka, V. Fekiač, Čacho

    Rozhodca: Korba, Rencz – Jobbáfy, Kis-Király.
     
    Prajem vám príjemný mikulášsky večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 29. kola Tipsport ligy, v ktorom uvidíme aj stretnutie medzi HK Poprad a HC 07 WPC Koliba Detva. Zápas sa začína o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradčania sú momentálne poriadne rozbehnutí a sú tímom, ktorý má aktuálne najlepšiu formu. Kamzíci vyhrali päť po sebe idúcich zápasov. Sériu naštartovali proti Slovanu, ktorý zdolali 2:1, potom triumfovali v Nových Zámkoch 1:3 a v Trenčíne 1:4, následne s prehľadom deklasovali Liptovský Mikuláš 8:0 a tri body získali aj po poslednom dueli so Zvolenom, kde na jeho ľade zvíťazili 3:5. Stred tabuľky je však poriadne nabitý, Podtatranci sú momentálne na 6. mieste so ziskom 41 bodov. 42 bodov má piaty Trenčín a siedme Michalovce majú 40.

    Detvania sú na tom formou podstatne rozdielne než domáci hokejisti. Detva z posledných piatich duelov dokázala byť úspešná len v jedinom, a to proti Novým Zámkom na domácom ľade, ktoré porazila 6:3. Predtým Detvania prehrali so Slovanom vysoko 11:0 a s Košicami 2:3. V poslednom zápase Tipsport ligy však Detva chcela Slovanu odpovedať na obrovský debakel a obrala vedúci Slovan o body. Doma podľahla belasým po nájazdoch 1:2.

    V tejto sezóne sa oba tímy stretli už dvakrát. Popradčania v zlom spomínajú najmä na domáci duel 29. septembra. V zápase viedli 2:0, hostia však otočili a napokon vyhrali 2:3 po predĺžení. V ďalšom tohtosezónnom vzájomnom zápase sa zrodilo víťazstvo kamzíkov na ľade Detvy 2:4 a hralo sa 3. novembra.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. Paukovček (Ťavoda, Jacobs), 31. Zagrapan (Bjalončík), 47. Svitana (t.s.)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Ulrych, Fabian (C), Ťavoda, Česánek – Handlovský, Preisinger, Vandas – Bjalončík, Zagrapan, Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Mlynarovič, Kundrik – Králik
    HK Detva: Petrík (Bátory) – Chovan (C), F. Fekiač, Golian, Kuklev (A), Gachulinec, Jendroľ, Turan – Šišovský, Zuzin, Sýkora (A) – Gašpar, Valent, Žilka – Ľupták, Podešva, Král – Čenka, V. Fekiač, Čacho – Török

    Rozhodca: Korba, Rencz – Jobbágy, Kis-Király

    Diváci: 1 294