Boston – Chicago 3:4 (po pr.) | Montreal – Colorado 2:3 (kon.) | Tampa Bay – Minnesota 4:5 (kon.)
NY Islanders – Vegas 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Arizona 1:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:3 (kon.)
Carolina – San Jose 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 4:3 (kon.)
koniec po predl.
New York Islanders
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Vegas Golden Knights
cz Piatok 06.12.2019, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:20 Ryan PULOCK - 3:2
     
    63:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! Hosté se hnali do rohu svého pásma a zcela zapomněli na RYANA PULOCKA, který dostal přihrávku k modré čáře a nikdo ho nebránil! Domácí obránce se přiblížil ke kruhům pro vhazování, počkal, až projede spoluhráč s protihráčem a kolem Leeho vypálil na Subbana, který se marně snažil betonem vyrazit puk. Asistence: Anders Lee, Josh Bailey.
     
    63:10
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Jonathan Marchessault – 2 min., podrážení).
    55:28 Jonathan MARCHESSAULT - 2:2
     
    55:28
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté bojují o body! Vyrovnávací branka je dílem velké náhody, Hague totiž chtěl střílet na hranici levého kruhu, puk mu ale sjel po čepeli a doputoval k JONATHANU MARCHESSAULTOVI, který okamžitě vystřelil a ránou k pravé tyči prostřelil Varlamova. Asistence: Nicolas Hague, Reilly Smith.
    43:56 Brock NELSON - 2:1
     
    43:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Stačilo málo, dlouhé nahození do útočného pásma s protečováním, vybojování puku za brankou a přihrávka do levého kruhu, kde už byl připravený BROCK NELSON, který pohotovou střelou překonal Subbana. Domácí prakticky z ničeho vytěžili maximum! Asistence: Anthony Beauvillier, Scott Mayfield.
    35:27 Alex TUCH - 1:1
     
    35:27
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté získali ve svém pásmu puk a rozehráli rychlý protiútok, na jehož konci vyslal ALEX TUCH z okraje pravého kruhu parádní střelu pod horní tyčku Varlamovovy klece! Asistence: Cody Glass, Jon Merrill.
     
    30:05
    Domácí se v oslabení vydali do útoku, Cizikas dokonce procpal puk mezi Subbanovy betony, ale hostující brankář dokázal puk svým zákrokem postrčit mimo branku.
     
    29:37
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Mathew Barzal – 2 min., nedovolené bránění).
    24:26 Cal CLUTTERBUCK - 1:0
     
    24:26
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí vyrazili do přečíslení tří na jednoho, ze kterého se poté za modrou čárou stalo dva na jednoho. CAL CLUTTERBUCK mohl přihrávat do levé strany, ale rozhodl se z pravého kruhu vystřelit a překonal dosud bezchybného Subbana! Bez asistence.
     
    22:26
    Leddy napálil tyčku Subbanovy branky!
     
    11:07
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Jon Merrill – 2 min., podrážení).

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 25. Clutterbuck, 44. B. Nelson (Beauvillier, Mayfield), 64. Pulock (Lee, Jo. Bailey) – 36. Tuch (Glass, Merrill), 56. Marchessault (Hague, R. Smith)


    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pelech, Pulock, D. Toews, Mayfield, Leddy, Boychuk – Barzal, Jo. Bailey, Johnston – Lee, Brassard, Eberle – Komarov, B. Nelson, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – McNabb, Schmidt, Hague, Theodore, Merrill, Engelland – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Pacioretty, Stastny, Mark Stone – Carrier, Glass, Tuch – Nosek, Stephenson, Reaves.