Boston – Chicago 3:4 (po pr.) | Montreal – Colorado 2:3 (kon.) | Tampa Bay – Minnesota 4:5 (kon.)
NY Islanders – Vegas 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Arizona 1:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:3 (kon.)
Carolina – San Jose 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 4:3 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
Colorado Avalanche
cz Piatok 06.12.2019, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    41:23 Nick COUSINS - 2:3
     
    41:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tohle může být ještě hodně zajímavé, jelikož domácí tým bleskově využívá přesilovou hru. Domi zastavil puk na prknech a bleskově ho posunul před branku na NICKA COUSINSE. Ten si na malém prostoru fantasticky věděl rady, nastavil si puk na střelu a poté se zblízka parádně trefil do vzdálenější šibenice. Asistence: Max Domi.
    37:42 Brendan GALLAGHER - 1:3
     
    37:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Důraz domácích v brankovišti tentokrát slaví úspěch a tohle je tedy vítaná pomoc pro Canadiens na konci druhé periody. Phillip Danault z levé strany poslal střílenou přihrávku před branku, kde byl BRENDAN GALLAGHER. Jeho teč ještě dokázal Francouz zlikvidovat, ale puk vypadl před českého brankáře a Gallagher ho pohotově uklidil do sítě. Asistence: Phillip Danault.
    28:06 Matt CALVERT - 0:3
     
    28:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Další pohroma pro domácí tým. Při přesilové hře přišla ztráta puku na modré v podání Jeffa Petryho a Compher ujel po pravé straně. U druhé branky předložil v situaci dva na jednoho výbornou přihrávku pro MATTA CALVERTA a bývalý kanonýr Columbusu se nemýlil. Primeau neměl vůbec žádnou šanci.
    12:57 Gabriel LANDESKOG - 0:2
     
    12:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nyní to ale GABRIEL LANDESKOG provedl fantasticky, o tom není sporu. Po pravé straně se dostal do útočného pásma, prohodil si Jeffa Petryho a z bezprostřední blízkosti krásně uklidil kotouč ke vzdálenější tyči, byť si na něj Primeau lehce sáhl pravou rukou nebo vyrážečkou. Akce hodná kapitána, kterým švédský hokejista je. Asistence: Mikko Rantanen.
    06:13 Ryan GRAVES - 0:1
     
    06:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Další úspěšný zákrok ale domácí gólman zatím nepřidává a Avalanche vedou. Cale Makar přebruslil na pravé straně Bena Chiarota a dostal se až před branku. Jeho střelu ještě Primeau zlikvidoval a poradil si i s Calvertovou dorážkou, ale když před branku nabruslil RYAN GRAVES a prezentoval se pohotovým doklepnutím, byl již bezmocný. Asistence: Matt Calvert, Cale Makar.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 38. Gallagher (Danault), 42. Cousins (Domi) – 7. Graves (Calvert, Makar), 13. Landeskog (Rantanen), 29. Calvert (Compher)


    Montreal Canadiens: Primeau (Price) – Chiarot, S. Weber (C), Kulak, Petry (A), O. Leskinen, C. Fleury – Tatar, Danault, Gallagher (A) – Cousins, Domi, Suzuki – Lehkonen, Kotkaniemi, Armia – Peca, N. Thompson, Weal.
    Colorado Avalanche: Francouz (Grubauer) – Graves, Makar, Girard, Zadorov, Cole, Barberio – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Donskoi, Tynan, Compher – Ničuškin, Bellemare (A), Calvert – Burakovsky, Jost, Nieto.

    Rozhodca: StLaurent, Chmielewski – Murray, Flemington