Boston – Chicago 3:4 (po pr.) | Montreal – Colorado 2:3 (kon.) | Tampa Bay – Minnesota 4:5 (kon.)
NY Islanders – Vegas 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Arizona 1:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:3 (kon.)
Carolina – San Jose 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 4:3 (kon.)
koniec po predl.
Boston Bruins
3:4 (0:2, 0:0, 3:1 - 0:1)
Chicago Blackhawks
cz Piatok 06.12.2019, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:54 Jonathan TOEWS - 3:4
     
    60:54
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou bod navíc! Po sporném zákroku na Davida Pastrňáka se puku ujal JONATHAN TOEWS, který mířil sám na Tuukku Raska. Tohoto finského brankáře se mu podařilo překonat kličkou do bekhendu a zasunutím kotouče mezi betony. Bez asistence.
    57:27 Torey KRUG - 3:3
     
    57:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    To je neuvěřitelné! Obrana Blackhawks udělala další hrubku, když nechala úplně osamoceného TOREY KRUG před bránou, který obdržel puk od Jakea DeBruska a následně jej poslal mezi ruku a tělo Robina Lehnera. Asistence: Jake DeBrusk.
    55:01 Chris WAGNER - 2:3
     
    55:01
    Bruins právě vstřelili branku!
    To je pohroma pro hosty! CHRIS WAGNER dostal přihrávku od Seana Kuralyho a upaloval dopředu se svým spoluhráčem do situace 2 na 1. Poslední hráč Chicaga, Erik Gustafsson, ztratil stabilitu, a tak mohl útočník Bostonu pálit z mezikruží a zamířil přesně. Asistence: Sean Kuraly, Matt Grzelcyk.
    41:49 Joakim NORDSTRÖM - 1:3
     
    41:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí poměrně rychle snižují opět na rozdíl dvou branek! Střelu Davida Backese vyrazil Robin Lehner přímo na hůl JOAKIMA NORDSTRÖMA, který z první gólmana Blackhawks překonal. Asistence: David Backes, Charlie McAvoy.
    40:17 Alex DEBRINCAT - 0:3
     
    40:17
    Chicago právě vstřelilo branku!
    To je nástup hostů do třetí třetiny jako ze snu! ALEX DEBRINCAT si převzal puk od Dylana Stromea a zleva vypálil na přední tyč, od které se kotouč odrazil do brány za bezmocného Tuukku Raska. Asistence: Dylan Strome, Calvin de Haan.
    18:51 Dylan STROME - 0:2
     
    18:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago po gólu v oslabení přidává také gól v přesilovce! DYLAN STROME stál před bránou a podařilo se mu tečovat puk po střele Erika Gustafssona mimo dosah Tuukky Raska. Asistence: Erik Gustafsson a Patrick Kane.
    18:14 Ryan CARPENTER - 0:1
     
    18:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! V přesilové hře Bruins udělal na modré čáře chybu Charlie McAvoy, když ztratil kotouč. Následně se do přečíslení 3 na 2 hnali hosté a RYAN CARPENTER dokázal dorazit střelu Connora Murphyho. Asistence: Connor Murphy.

    Tomáš Němčík

    Góly a asistencie: 42. Nordström (Backes, McAvoy), 56. Wagner (Kuraly, Grzelcyk), 58. Krug (DeBrusk) – 19. Carpenter (C. Murphy), 19. D. Strome (E. Gustafsson, P. Kane), 41. DeBrincat (D. Strome, de Haan), 61. J. Toews


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Chára, McAvoy, Krug, Carlo, Grzelcyk – DeBrusk, Krejčí, Pastrňák – Marchand, Coyle, Heinen – Bjork, Kuraly, Wagner – Nordström, P. Lindholm, Backes.
    Chicago Blackhawks: Lehner (Crawford) – Gilbert, C. Murphy, de Haan, Seabrook, E. Gustafsson, Koekkoek – Saad, J. Toews, A. Nylander – DeBrincat, D. Strome, P. Kane – Z. Smith, Dach, Wedin – D. Kubalík, Carpenter, Kämpf.

    Rozhodca: O'Halloran, Lee – Amell, Barton