Boston – Carolina 2:0 (kon.) | Florida – Minnesota 2:4 (kon.) | NJ Devils – Vegas 3:4 (kon.)
Philadelphia – Toronto 6:1 (kon.) | Columbus – Arizona 2:4 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:2 (kon.)
Nashville – Tampa Bay 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Dallas 5:1 (kon.) | Vancouver – Ottawa 5:2 (kon.)
San Jose – Washington 2:5 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
2:5 (1:3, 0:2, 1:0)
Washington Capitals
cz Streda 04.12.2019, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:07 Evander KANE - 2:5
     
    53:07
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nakonec se domácí dočkali, ale i s ohledem na skóre se vůbec neradují. EVANDER KANE střílel z levého kruhu, kolem obrany, otřel puk o rameno Holtbyho a dostal jej do branky. Asistence: Melker Karlsson.
    36:15 Jakub VRÁNA - 1:5
     
    36:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Eller se rychle zorientoval za brankou San Jose, přihrál mezi kruhy k volnému JAKUBU VRÁNOVI, který přesně zamířil k pravé tyči Jonesovy branky! Asistence: Lars Eller, Dmitrij Orlov.
    22:31 Garnet HATHAWAY - 1:4
     
    22:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Ztráta Šimka ve vlastním pásmu je potrestána další brankou v síti Jonese. Dowd po získání puku přihrál mezi kruhy GARNETU HATHAWAYOVI, který zvýšil vedení Washingtonu už na 4:1! Asistence: Nic Dowd.
    16:32 John CARLSON - 1:3
     
    16:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté skutečně dávají další branku a tentokrát se o ni postaral sám JOHN CARLSON, který střelou zpoza kruhů prostřelil Jonese a zvýšil na 3:1! Asistence: Michal Kempný.
    14:24 Jakub VRÁNA - 1:2
     
    14:24
    Washington právě vstřelil branku!
    Neuběhla ani minuta a hosté se dostávají do vedení! A znovu u toho byl Carlson, který střílenou přihrávkou od modré našel JAKUBA VRÁNU, jehož první zakončení protečováním dokázal Jones vytěsnil na tyčku. Od té se puk odrazil do brankoviště, kam si Vrána sáhl pro dorážku. Asistence: John Carlson, TJ Oshie.
    13:31 Garnet HATHAWAY - 1:1
     
    13:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Carlson vystřelil od modré čáry a před brankovištěm se povedlo GARNETU HATHAWAYOVI protečovat puk za záda Jonese, když pěkně sklepl vysoko letící puk. Asistence: John Carlson, Nic Dowd.
    02:33 Melker KARLSSON - 1:0
     
    02:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks rychle otevírají skóre zápasu! Dillon vyslal do útoku MELKERA KARLSSONA, který si po najetí do pravého kruhu poradil s brankářem Holtbym a posílá domácí do vedení. Asistence: Brenden Dillon, Mario Ferraro.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 3. M. Karlsson (Dillon, Ferraro), 54. E. Kane (M. Karlsson) – 14. Hathaway (Carlson, Dowd), 15. J. Vrána (Carlson, Oshie), 17. Carlson (Kempný), 23. Hathaway (Dowd), 37. J. Vrána (Eller, Orlov)


    San Jose Sharks: M. Jones (40. Dell) – Vlasic, E. Karlsson, R. Šimek, Burns, Dillon, Ferraro – E. Kane, Couture, Goodrow – Meier, Hertl, Marleau – Sörensen, J. Thornton, Labanc – Gregor, Gambrell, M. Karlsson.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Kempný, Carlson, Orlov, Jensen, Siegenthaler, Gudas – Ovečkin, Kuzněcov, T. Wilson – J. Vrána, Eller, Oshie – Hagelin, Boyd, Pánik – Leipsic, Dowd, Hathaway.

    Rozhodca: Hebert, Joannette – Brisebois, Daisy