Boston – Carolina 2:0 (kon.) | Florida – Minnesota 2:4 (kon.) | NJ Devils – Vegas 3:4 (kon.)
Philadelphia – Toronto 6:1 (kon.) | Columbus – Arizona 2:4 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:2 (kon.)
Nashville – Tampa Bay 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Dallas 5:1 (kon.) | Vancouver – Ottawa 5:2 (kon.)
San Jose – Washington 2:5 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
3:4 (1:0, 1:1, 1:3)
Vegas Golden Knights
cz Streda 04.12.2019, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Mackenzie Blackwood vyrazil na střídačku a Devils zkouší vyrovnat při hře bez brankáře!
     
    57:00
    Dnešní utkání sleduje 12831 diváků.
     
    55:15
    Kyle Palmieri dostal dvě minuty za nedovolené bránění a během reklamní přestávky usedl na trestnou lavici.
    50:00 Nico HISCHIER - 3:4
     
    50:00
    Devils právě vstřelili branku!
    NICO HISCHIER si nyní na levém křídle najel na krátkou přihrávku a nádhernou střelou zápěstím poté zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Blesková odpověď Devils a je to o jeden gól. Asistence: Taylor Hall a Kyle Palmieri.
    49:40 Jonathan MARCHESSAULT - 2:4
     
    49:40
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    JONATHAN MARCHESSAULT skóroval nadvakrát v blízkosti levé tyče a zkompletoval svůj první hattrick od 20. ledna, kdy vstřelil tři góly do sítě Pittsburghu! Asistence: Alex Tuch a Reilly Smith.
     
    48:59
    Damon Severson vyfasoval dvě minuty za hákování a hostující Golden Knights si nyní zahrají přesilovou hru.
     
    47:08
    Útočník Max Pacioretty znovu vypálil na vrcholu mezikruží a parádní bombou mířil do pravého horního rohu brány, Mackenzie Blackwood ale vytáhl parádní semafor! Komerční přestávka.
    45:04 Jonathan MARCHESSAULT - 2:3
     
    45:04
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Deryk Engelland na pravém křídle vystřelil od modré čáry a JONATHAN MARCHESSAULT poté skvělou tečí sklepl kotouč pod levým betonem Meckenzieho Blackwaooda do sítě! Vegas otočilo skóre. Asistence: Deryk Engelland a Alex Tuch.
    41:05 Jonathan MARCHESSAULT - 2:2
     
    41:05
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    William Karlsson nahodil kotouč z pravého křídla bekhendem před bránu a od brusle JONATHANA MARCHESSAULTA se šťastně odrazil mezi betony Mackenzieho Blackwooda! Skóre je vyrovnané 2:2. Asistence: William Karlsson a Reilly Smith.
     
    37:07
    Devils vyrazili do přečíslení tři na jednoho a Blake Coleman trefil po zpětné přihrávce Milese Wooda z pravého křídla pravý beton Malcolma Subbana!
     
    34:17
    Vegas neuspělo s Coach Challenge, což znamená jediné. Přesilová hra pro Devils. Dvouminutový trest hostí odpyká skvělý útočník Jonathan Marchessault.
    34:17 Jesper BRATT - 2:1
     
    34:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Damon Severson přenesl nádhernou diagonální přihrávkou z levého křídla hru doprava a JESPER BRATT nádhernou ránou bez přípravy zamířil do prázdné brány! Vegas si vzalo Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře a nebylo úspěšné, takže gól platí a Devils si navíc zahrají přesilovou hru! Domácí získali vedení zpátky – 2:1. Asistence: Damon Severson a Pavel Zacha.
    31:12 Fantastický semafor v podání Mackenzieho Blackwooda!
     
    31:12
    Jonathan Marchessault dokázal přebruslit P.K. Subbana a řítil se do samostatného úniku, v jehož závěru chtěl poté vymést pravý horní roh brány, Mackenzie Blackwood ale vytáhl úžasný semafor! Následuje krátká komerční přestávka.
     
    30:40
    Travis Zajac vypálil na bodu pravého kruhu pro vhazování a Malcolm Subban nedokázal jeho ránu udržet, čehož mohl využít Nikita Gusev, jeho dorážka ale skončila mimo! Velká šance.
    25:24 Chandler STEPHENSON - 1:1
     
    25:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    CHANDLER STEPHENSON si najel v levém kruhu pro vhazování na zpětnou diagonální přihrávku Alexe Tucha z pravého rohu útočného pásma a poté střelou bez přípravy propálil Mackenzieho Blackwooda pod pravým podpaždím! První gól za Vegas. Asistence: Alex Tuch a Tomáš Nosek.
    16:31 Kyle PALMIERI - 1:0
     
    16:31
    Devils právě vstřelili branku!
    KYLE PALMIERI na útočné modré čáře převzal puk po nádherné kolmé přihrávce a samostatný únik zakončil rychlou střelou zápěstím, která vymetla pravý horní roh brány! Devils konečně skórovali a rázem nad hosty z Vegas vedou 1:0! Asistence: Damon Severson a Blake Coleman.
     
    15:16
    Taylor Hall se řítil sám na bránu, brankář Malcolm Subban ho ale fantasticky vychytal vyrážečkou!
     
    11:40
    Hokejisté Devils mohli skórovat v blízkosti pravé tyče, Malcolm Subban ale obrovskému tlaku ze strany domácích hokejistů dokázal odolat – 0:0!
     
    11:26
    William Carrier dostal dvě minuty za vražení na hrazení a hrubost, zatímco domácí Will Butcher byl vykázán na trestnou lavici pouze za hrubost. Přesilová hra Devils. Polovinu z trestu Las Vegas odpyká Max Pacioretty.
     
    09:49
    Max Pacioretty a Nate Schmidt nyní mohli poslat hosty z Vegas do vedení, MacKenzie Blackwood ale dokázal oba borce Knights vychytat a během pouhých 7 sekund předvedl dva skvělé zákroky!
     
    03:33
    Andy Greene byl vyloučen na dvě minuty za držení hole a Golden Knights si zahrají první přesilovou hru.
    01:59 Tečovaná střela Deryka Engellanda nyní orazítkovala tyč!
     
    01:59
    Deryk Engelland nyní na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho rána orazítkovala bližší pravou tyč! Knights mohli jít z první střely do vedení!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 17. Palmieri (Severson, Coleman), 35. Bratt (Severson, Zacha), 50. Hischier (Hall, Palmieri) – 26. Stephenson (Tuch, Nosek), 42. Marchessault (W. Karlsson, R. Smith), 46. Marchessault (Engelland, Tuch), 50. Marchessault (Tuch, R. Smith)


    New Jersey Devils: Blackwood (Domingue) – A. Greene (C), Severson, Vatanen, P. K. Subban, Butcher, Tennyson – J. Boqvist, Hischier, Palmieri – Coleman, Zajac (A), N. Gusev – Hall (A), Zacha, Bratt – Wood, Rooney, Simmonds.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (Sparks) – McNabb, Schmidt, Hague, Theodore, Merrill, Engelland (A) – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Pacioretty, Stastny, Mark Stone (A) – Carrier, Glass, Tuch – Nosek, Stephenson, Reaves.

    Rozhodca: Francois StLaurent, Justin StPierre. Čároví: Bryan Pancich, Matt MacPherson

    Diváci: 12831