Lipt. Mikuláš – Košice 0:0 (zruš.) | Miškovec – Nitra 2:5 (kon.) | Zvolen – Poprad 3:5 (kon.)
Detva – HC Slovan 1:2 (1:2 po s.n.) | B. Bystrica – Michalovce 4:3 (po pr.) | Nové Zámky – Budapešť 5:3 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
5:3 (2:1, 3:1, 0:1)
MAC Budapešť
Utorok 03.12.2019, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky, (Nové Zámky) • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:51
    Budapešť dáva gól! Gól strelil CH.LANGKOW. Asistencie B. Orban.
    Hostia predsa len dokázali streliť kontaktný gól! Chris Langkow na druhý pokus spomedzi kruhov dokázal prestreliť Pavlasa a vykresal iskierku nádeje pre hostí.
     
    32:22
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gól strelil M. ANDRISÍK. Asistencie M. Holovič.
    Domáci sa predsa len dočkali! Nová posila Marcel Holovič ihneď z buly vystrelil na brankára hostí a úspešnú dorážku do odkrytej brány zvládol Martin Andrisík.
     
    27:53
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gól strelil M.DRTINA. Asistencie F. Bajtek.
    Táto Drtinova strela už však v sieti skončila! Domáci obranca dostal dobrú nahrávku na modrú a ten prepálil všetko čo mu stálo v ceste. Hostia sa ešte sťažujú na postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku, ale u rozhodcov nepochodili.
     
    25:04
    Budapešť dáva gól! Gól strelil B. ORBÁN. Asistencie Ch. Langkow.
    Hneď v zápätí vidíme ďalší gól, keď sa chyby dopustil Šmach a získaný puk dokázal Langkow posunúť svojmu spoluhráčovi. Ten už zblízka skúsene poslal puk do siete.
     
    24:25
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gól strelil T. POSPÍŠIL. Asistencie A. Hatala.
    Domáci odskakujú svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov! Hatala krásne vysunul svojho spoluhráča a ten sa ponúknutej šance chopil ako sa patrí a puk končí v sieti!
     
    13:22
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gól strelil V. STUPKA. Asistencie R .Hruška, T. Pospíšil.
    Domáci využívajú presilovú hru, keď po peknej kombinácii prekonal strelou z prvej hosťujúceho brankára trnavský odchovanec Václav Stupka!
     
    07:27
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gól strelil T. URBAN. Asistencie J. Jurík, M. Drtina.
    Domáci dokázali rýchlo odpovedať, keď Jurík nahodil z ľavej strany puk pred bránu, pred ktorú si krásne za chrbát obrancov nakorčuloval Urban a jemným tečom prekonal súperovho brankára.
     
    02:45
    Budapešť dáva gól! Gól strelil B. ORBÁN. Asistencie Ch. Langkow, S. Macaulay.
    Hosťom sa podarilo využiť presilovú hru, keď boli domáci zle rozostavený a Orbán dostal dobrý puk do jazdy. Zoči voči Pavlasovi nezaváhal.

    Filip Sabo

    Góly a asistencie: 8. T. Urban (J. Jurík, M. Drtina), 14. V. Stupka (R .Hruška, T. Pospíšil), 25. T. Pospíšil (A. Hatala), 28. M.Drtina (F. Bajtek), 33. M. Andrisík (M. Holovič) – 3. B. Orbán (Ch. Langkow, S. Macaulay), 26. B. Orbán (Langkow), 49. Ch.Langkow (B. Orban)


    HC MIKRON Nové Zámky: C. Pavlas (M. Kristín) – A. Hatala, P. Ordzovenský, M. Drtina, S. Fereta, B. Pavúk, P. Mikuš, O. Šmach – T. Pospíšil, R. Hruška, V. Stupka – F. Bajtek, T. Urban, J. Jurík – B. Fábry, O. Giertl, P. Rogoň – D. Mikula, M. Holovič, M. Andrisík
    MAC Budapešť: B. Bálizs (T. Halász) – S. Macaulay, P. McNally, C. Carlisle, Z. Garát, N. Fejes, T. Pozsgai – C. Bodó, C. Langkow, B. Orban – I. Sofron, C.J. Stretch, T. Klempa – M. Pápa, J. Pitt, K. Nagy – B. Orbán, B. Majoross, B. Kreisz

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Peter Lokšík – Peter Jedlička, Tomáš Gegáň

    Diváci: 763