Lipt. Mikuláš – Košice 0:0 (zruš.) | Miškovec – Nitra 2:5 (kon.) | Zvolen – Poprad 3:5 (kon.)
Detva – HC Slovan 1:2 (1:2 po s.n.) | B. Bystrica – Michalovce 4:3 (po pr.) | Nové Zámky – Budapešť 5:3 (kon.)
koniec
DVTK Miškovec
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
HK Nitra
Utorok 03.12.2019, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tretia tretina dopadla jasne v prospech nitrianskych hokejistov. Kľúčový bol určite zásah na 1:4 z hokejky Čaládiho. Domácim sa potom ešte podarilo vykresať iskierku nádeje, keď sa presadil Részegh, ale vzápätí si strelecký účet v nitrianskom drese otvoril Yellow Horn, ktorý spečatil gólom na 2:5 víťazstvo Nitry v Miškovci. (20:28:19)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:38
    Domáci sú v útočnom pásme, ale už veľa toho asi nevytvoria.
     
    58:56
    Nitra dala gól!
    Nitrania pečatia svoje víťazstvo. Po ľavom krídle vykorčuľoval Scheidl, ktorý venoval premiérový gól za Nitru COLTONOVI YELLOWOVI HORNOVI. Horn si spracoval prihrávku pred bránkoviskom a pohodlne zasunul do odkrytej siete.
    Asistencia: Lane Scheidl.
     
    58:44
    Rajna sa na chvíľu vrátil do svojej bránky, pretože sa vhadzovalo v strednom pásme, ale už je späť na striedačke.
     
    58:17
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Beauvillier – 2 min. + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Versteeg – 2 min. + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
     
    58:17
    Pästne si to rozdali Mitch Versteeg a Francis Beauvillier. Nitriansky obranca predviedol svoju zámorskú krv a pár údermi zložil na ľad hráča DVTK. Jasný súboj v prospech obranca HK Nitra.
     
    57:58
    Nič iné domácim neostáva, DVTK má vhadzovanie v útočnom pásme a vyskúša si powerplay!
     
    57:52
    Beauvillier získal puk pri mantineli za ľavým kruhom a posielal puk na bránku, pred ktorú smeroval už Vas a snažil sa Hanuljakovi narobiť problémy.
     
    57:13
    Rodman iba tečoval nahodený puk z obranného pásma. DVTK prudko nenapáda rozohrávku Nitry, čo rozhodne hokejistom spod Zobora vyhovuje.
     
    56:27
    Teraz bol veľmi nedočkavý Részegh, ktorý skôr vnikol do útočného pásma, než po pravom krídle smerujúci Beauvillier. Pískal sa ofsajd.
     
    56:07
    Pri puku za vlastnou bránkou je Matyás Vojtkó a stane sa režisérom novej rozohrávky svojho tímu spoza Rajnu.
     
    55:36
    Nitrania momentálne bránia stredné pásmo v trojici a naozaj ťažko sa domácim hokejistom cez takýto val presadzuje.
     
    55:07
    Strela od modrej čiary z hokejky Vandana bola zrazená a puk okamžite vzali na svoje hokejky Nitrania. Zatiaľ to však na nejaký absolútny nápor Miškovca nevyzerá.
     
    54:01
    Miškovec dal gól!
    Domáci využívajú presilovú hru a ešte môžu zdramatizovať tento zápas. Dudás pálil bez prípravy spoza ľavého kruhu. Hanuljak betónom vyrazil pred seba, kde bol postavený TAMÁS RÉSZEGH a zblízka doklepol puk do bránky.
    Asistencie: Jesse Dudás, Davis Vandane.
     
    53:43
    V týchto chvíľach rozhodcovia vykresali iskierku nádeje pre Miškovec a DVTK bude hrať presilovku. Samuel Buček dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    53:09
    Samuel Buček sa ocitol v ďalšom nebezpečnom zakončení. Pretlačil sa z ľavého kruhu pred brankára Rajnu, no nedokázal ho prekvapiť.
     
    52:34
    Kollár už mohol z ľavého kruhu strieľať, ale hľadal ešte Bučeka. Nitrania potom nie dobre zakombinovali a museli znovu bojovať o puk.
     
    52:01
    Domáci opäť odpálili puk až ku Hanuljakovi a spoza chrbáta nitrianskeho gólmana rozohráva novú akciu Branislav Mezei.
     
    51:39
    Kerbashian síce získal útočné pásmo, potom však dlho miešal a váhal s prihrávkou. Domáci teda bezpečne vyhodili cez všetky čiary.
     
    51:04
    Nitra získava presilovku a Miškovec sa oberá o drahocenný čas. Ryan Harrison si odsedí menší trest za seknutie.
     
    50:41
    Útočník Kollár to skúsil po výmene puku s Koyšom šikovným tečom prihrávky. Puk mieril priamo do lapačky Miklósa Rajnu.
     
    50:23
    Od modrej čiary sme videli strelu v podaní Vojtka, ktorého tvrdá delovka skončila na Hanuljakových betónoch a pri puku boli znovu hostia.
     
    49:42
    Momentálny obraz hry na štadióne v Miškovci rozhodne vyhovuje Nitranom. Hrá sa už dlhšie bez prerušenia a čas pre domácich sa čoraz rýchlejšie kráti.
     
    49:16
    Brankár Hanuljak sa zapojil do rozohrávky svojho tímu. Musel si dať pozor, pretože rýchlo už k nemu korčuľoval protihráč. Nitriansky gólman dokázal promptne rozohrať.
     
    48:43
    Davis Vandane hľadal krížnou prihrávkou Göza, no nepodarilo sa mu ho nájsť. Pri puku sa teda ocitli hokejisti Nitry a rozohrávajú.
     
    48:08
    Scheidl nestihol dokorčuľovať puk v strednom pásme. Z tejto nevydarenej rozohrávky Nitry však napokon zakázané uvoľnenie nie je.
     
    47:34
    Domáci si museli dať pozor na strelu od modrej čiary z hokejky Versteega, keďže pred bránkou operoval Scheidl. Rajna si dal pozor a puk vyrazil.
     
    46:58
    Nitrania zbytočne premárnili niekoľko sekúnd a ani na bránu nevystrelili. Kollárova prihrávka z otočky nenašla adresáta a domáci sa oslobodili.
     
    46:34
    Hostia sú nasťahovaní v útočnom pásme a niečo vymýšľať sa snaží Kollár. Pomaličky presilovkové sekundy ubiehajú.
     
    45:52
    Na modrej čiare zachraňoval útočné pásmo Morrison, ale veľmi sa mu to nepodarilo. Napokon sa pískalo postavenie mimo hry.
     
    45:14
    Presilovku budú hrať hokejisti Nitry. Dve minúty za krosček dostáva Francis Beauvillier, ktorý nešetrne zasiahol Koríma.
     
    44:48
    Nitra dala gól!
    Nitrania zvyšujú opäť svoje vedenie a momentálne majú náskok troch gólov. ERIK ČALÁDI sa odpútal od zadného mantinelu, dostal sa dravo pred bránku a strelou popri lapačke stanovil skóre na 1:4.
    Asistencia: Samuel Buček.
     
    44:24
    Nick Ross vypálil spoza ľavého kruhu. Jeho strelecké zakončenie bolo veľmi tvrdé, Hanuljak toho veľa nevidel, ale nemusel zasahovať, keďže delovka bola nepresná.
     
    43:37
    Miskolczi bojoval o puk v strednom pásme. Domáci hokejisti však rozhodne potrebovali striedať, a tak po zisku puku ho nahodili iba do útočného pásma.
     
    42:48
    Miskolczi si spracoval puk na pravom kruhu a okamžite sa rozhodol preveriť nitrianskeho gólmana. Hanuljak bol pripravený, dostal však puk do masky.
     
    42:23
    Dudás si pripravoval puk na modrej čiare a pálil. Jeho delovka napokon mierila iba na hosťujúceho hráča. Miškovec ešte potom chvíľu v pásme ostal.
     
    41:57
    Kollár hokejkou v strednom pásme pohladil Kissa, ktorý ochotne šiel k ľadu. Najprv sa zdalo, že sa bude vylučovať, no rozhodcovia napokon Kollára za tento maličký zákrok na trestnú lavicu neposielajú.
     
    41:41
    Nitra začínajú novú akciu spoza Hanuljaka. Domáci ihneď napádajú svojho súpera a sťažujú im život.
     
    41:17
    Rozohrávka Nitry v týchto chvíľach vôbec presná nebola a hru teda chceli otočiť domáci. V postavení mimo hry sa však ocitol Kiss a hra je teda prerušená.
     
    40:34
    Brankára Rajnu prvýkrát v tretej tretine vyskúšal Lane Scheidl. Jeho strelecké zakončenie z kruhu však bolo pre Rajnovu lapačku maličkosťou.
     
    40:21
    Do útočného pásma sa prebíjal center St. Pierre, ktorý bojoval o puk medzi kruhmi, no napokon sa mu na svoju hokejku nepodarilo puk získať.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostrednú časť hry gólovo ovládli hokejisti Nitry, ktorí sa dostali do dvojgólového vedenia. Najprv v 27. minúte využil presilovku Kollár a o pár sekúnd nato prišiel gól z hokejky Bučeka. Nitra teda po 40 minútach vedie 1:3.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:52
    Napokon vypálil tesne spoza pravého kruhu Francis Beauvillier. Jeho delovku Hanuljak vyrazil do vzduchu a Nitrania potom upratali puk preč cez celé klzisko.
     
    38:28
    Domáci opäť získali pásmo a kombinujú v útočnej tretine. Zatiaľ tomu však chýba strelecké zakončenie.
     
    37:41
    Miškovec najprv získal útočné pásmo po buly. Potom však prišla nepresná Vasova prihrávka z pravého kruhu a domáci sa sami vyhodili preč.
     
    37:03
    Rodman si vypýtal faul a Miškovec bude hrať v závere druhej tretiny presilovku. Lukáš Hrušík dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    36:42
    Ďalšia šanca pre domáci tím. Rodman z pravého kruhu vymyslel výbornú krížnu prihrávku na hokejku Benceho Szirányiho, Hanuljak však opäť vynikajúco zasiahol.
     
    36:28
    Koyš prekorčuľoval dopredu po ľavom krídle a nahadzoval puk po mantineli. Na druhej strane klziska však Tábi puk nezachytil.
     
    35:47
    Scheidlovi v rohu klziska chcel pomôcť Kerbashian, hráči Nitry však puk nezískali a o pohyb smerom dopredu sa pokúsili domáci.
     
    35:21
    Po dlhšom čase je hra prerušená. Puk opustil ľadovú plochu a smeroval na striedačku. Uvidíme teda vhadzovanie v strednom pásme.
     
    34:31
    Hanuljak musel v hre pokračovať, keďže nahodený puk smeroval zo stredného pásma. Nitriansky gólman to napokon rozohral veľmi s prehľadom.
     
    33:35
    Na rozohrávku si musia dať pozor domáci hráči, ktorí začínajú spoza brankára Rajnu. Jesse Dudás za Rajnom čaká na nakorčuľovaných spoluhráčov.
     
    33:14
    Reszegh mal spoluhráčov pred bránkou, ale situáciu neriešil veľmi ideálne. Jeho krížna prihrávka napokon nenašla ani jedného korčuliara v červenom drese.
     
    32:16
    Tak toto bola obrovská šanca pre DVTK. Galanisz prehodil puk z pravého krídla pred bránku na Marka Miskolcziho, ktorý mal proti sebe už iba ležiaceho Hanuljaka, no nitriansky brankár napokon dokázal strelu skvelo vyraziť.
     
    31:36
    Od modrej čiary sa podarilo vystreliť obrancovi Ráczovi, ktorý pred bránkou nemal spoluhráča a Rajna iba odkontroloval nepresnú strelu.
     
    31:11
    Rodman posúval puk za pravý kruh Dudásovi, ktorý tvrdo pálil. Jeho strelecký pokus však nebol presný a mieril na zadný mantinel.
     
    30:24
    Spomedzi kruhov sa k strele dostal Ryan Harrison, ktorému sa podarilo ohroziť brankára Hanuljaka. Nitriansky gólman svoj tím podržal.
     
    29:38
    Vas vyrazil dopredu po osi ihriska a posunul puk na Vandana, ktorý podporil útok po pravom krídle. Jeho štipľavá strela napokon mierila na plexisklo.
     
    28:36
    Domáci nahodili puk do útočného pásma a Reszegh stihol dokorčuľovať a zrušil tak avizované zakázané uvoľnenie.
     
    28:01
    Z pravého kruhu prišla strela z hokejky Lukáša Hrušíka, ktorý opäť preveril lapačku domáceho gólmana. Rajna bezpečne pokryl puk a podržal do prerušenia hry.
     
    27:30
    Nitrania sú zjavne pri chuti. Prvá formácia získala útočné pásmo a od modrej sa podarilo vystreliť Morrisonovi. Rajna už bol pozornejší a puk zachytil do lapačky.
     
    26:39
    Nitra dala gól!
    Hokejisti spod Zobora v krátkom slede pridávajú aj ďalší gól. Rajna ostal bez hokejky, čo si všimol SAMUEL BUČEK na pravom kruhu. Zachytil prihrávku od domáceho obrancu a strelou ponad vyrážačku zvýšil na 1:3.
    Asistencie: Andrej Kollár, Patrik Koyš.
     
    26:26
    Nitra bola hneď v ďalej akcii. Buček zabrzdil na ľavom kruhu, párkrát premiešal a hľadal Kollára. Napokon však nevystrelil.
     
    26:03
    Nitra dala gól!
    Hostia využívajú presilovú hru a dostávajú sa do vedenia v zápase! ANDREJ KOLLÁR si prebral puk pri mantineli , prišiel k pravému kruhu a z ostrého uhla našiel voľný priestor pri Rajnovej maske.
    Asistencia: Colton Yellow Horn.
     
    25:00
    Po strele Morrisona od modrej čiary sa k dorážke dostal ešte Fominych, ktorý trafil rameno Rajnu a nechýbalo veľa a hostia by šli do vedenia.
     
    24:35
    Prvú presilovku v stretnutí budú hrať Nitrania. Dve minúty za podrazenie dostáva Davis Vandane.
     
    23:44
    Vas výbornou krížnou prihrávkou z pravého kruhu na ľavý našiel Jesseho Dudása, ktorý však nestrieľal z prvej a Hanuljak sa teda stihol presunúť.
     
    23:24
    Prechod domácim do útočného pásma teraz vôbec nevyšiel a pomaličky sa početná výhoda pre Miškovec končí.
     
    22:58
    Francis Beauvillier sa pokúšal zakončovať spoza Kubku z pravého kruhu, ale nastrelil práve tohto nitrianskeho hráča a hostia sa oslobodili.
     
    22:09
    Domáci vyhrali buly v útočnom pásme a od modrej čiary pálil Ross. Hráč Nitry jeho tvrdú delovku tečoval až na ochrannú sieť.
     
    21:38
    Počas predchádzajúcej akcie bol Miskolczi faulovaný. Mitch Versteeg už sedí na trestnej lavici za napadnutie.
     
    21:37
    Mark Miskolczi sa dostal do zaujímavého zakončenia spomedzi kruhov. Jeho zakončenie švihom skončilo na Hanuljakovi, ktorý dobre zakročil.
     
    21:13
    Balázs Göz podnikol veľmi tvrdý hit proti Fominychovi pri mantineli a podarilo sa mu čisto telom odzbrojiť hráča HK Nitra.
     
    20:20
    Rodman v útočnom pásme vytiahol puk na modrú čiaru na hokejku Dudása, ktorý nahodil puk na bránu a následne sme videli zákrok Hanuljaka.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Zaujímavý bol najmä úvod prvej dvadsaťminútovky. Hneď po 27 sekundách poslal hostí do vedenia Scheidl a následne v 5. minúte vyrovnával na 1:1 Kiss.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:45
    Hostia napádali rozohrávku Miškovca, ale nepodarilo sa im získať puk.
     
    18:22
    Dobre v defenzíve zapracoval Nemec, ktorý nedovolil prihrávať Miskolczimu. Následne vyrazili do protiútoku hostia, zakončoval Yellow Horn, ale Rajna zasiahol výborne.
     
    17:30
    Reszegh nedokázal zachytiť puk pri mantineli a Csányi jednoducho vyhodením puku v závere oslabenia oslobodil svoj tím.
     
    16:52
    Prihrávka na Rodmana nebola práve najlepšia a domáci sa následne sami pripravili o útočné pásmo.
     
    16:24
    St. Pierre v strednom pásme neuspel na vhadzovaní a Versteeg mohol z obrannej tretiny bezpečne poslať puk preč, a tak aj urobil.
     
    15:57
    Po Vandanovej delovke od modrej čiary dokázali domáci znovu získať puk na svoje hokejky a pokračujú v presilovkovom formáte.
     
    15:31
    Prvú presilovku v zápase budú hrať domáci. Daniil Fominych dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    14:49
    St. Pierrovi sa ukazoval pred bránkoviskom Rodman, napokon aj dostal prihrávku, ale hostia ju bezpečne zblokovali.
     
    14:11
    Szirányiho strela spoza ľavého kruhu Hanuljakovi vypadla, neboli tam však hostia pripravení na dorážku, a tak nemal nitriansky gólman ďalšiu prácu.
     
    13:51
    Nastrelenie spoza pravého kruhu z hokejky Morrisona skončilo bezpečne v lapačke brankára Miklósa Rajnu a gólman DVTK pre istotu počkal do prerušenia.
     
    12:38
    Reszegh robil problémy Nemcovi, ktorému nedovolil poriadne rozohrať. Nitrania to však napokon zvládli a nahodili puk do útočného pásma.
     
    12:09
    Patrik Koyš najprv chcel z ľavého kruhu prihrávať, no puk sa mu od korčule protihráča odrazil späť. Koyš vystrelil, Rajna zakročil spoľahlivo.
     
    11:57
    Nitrania síce vyhodili puk preč cez celé klzisko, ale čiaroví rozhodcovia určili, že to zakázané uvoľnenie nebude.
     
    11:27
    Fominych v strednom pásme mohol otočiť hru smerom na miškoveckú bránku, no vôbec sa mu to nepodarilo.
     
    10:49
    Rodman napokon zachytil rozohrávku Vandana a posúval puk v útočnom pásme na modrú čiaru. Tam však nebol nik v červenom drese pripravený.
     
    10:12
    Harrison zabrzdil na modrej čiare a pripravil si puk na strelu. Jeho delovku tečoval nepríjemne Rodman a Hanuljak si chvíľu nebol istý, či puk zachytil.
     
    09:46
    Strela od modrej čiary z hokejky Koríma bola nepresná, puk skončil v rohu klziska a získali ho hráči Miškovca.
     
    09:19
    Buček sa snažil natlačiť pred brankára Rajnu, no nemal výpomoc od spoluhráčov a sám veľa vody nenamútil.
     
    08:37
    Fominych zakončil svoju individuálnu krídelnú akciu strelou z veľkého uhla. Jeho pokus smeroval však mimo bránky.
     
    08:14
    Yellow Horn videl Scheidla na ľavom kruhu, no neposlal mu presnú prihrávku. Hostia prišli o puk a ihneď vyrazili dopredu domáci.
     
    07:28
    Minárik sám vyrážal s pukom dopredu, no zo stredného pásma ho iba nahodil a odišiel striedať. Striedali aj domáci.
     
    06:44
    Aj naďalej sledujeme medzi Miškovcom a Nitrou veľmi otvorený duel. Útoky prebiehajú zo strany na stranu.
     
    06:20
    Domáci z ničoho nič vyrazili do prečíslenia štyroch proti dvom. Štvorica domácich aj pekne zakombinovala, zakončoval Ross, no trafil iba zadný mantinel.
     
    05:50
    Nedôsledne rozohrali domáci hokejisti. Medzi kruhmi bol voľný Kerbashian, ktorý sa aj pokúsil vystreliť, no puk mu skĺzol v poslednej chvíli z čepele.
     
    05:17
    V rohu klziska proti sebe súperila dvojica domácich a dvojica hosťujúcich hráčov. Puk napokon vydolovali hokejisti Nitry.
     
    04:30
    Hra sa veľmi otvorila a dopredu znovu smerovali domáci hokejisti. Do dobrej pozície spomedzi kruhov sa dostal Nick Ross, ktorý aj príklepom pálil, no Hanuljak bez problémov použil svoju lapačku.
     
    04:02
    Miškovec dal gól!
    Skóre zápasu je vyrovnané! So šťastím sa puk od zadného mantinelu dostal na hokejku Galanisza, ktorý strieľal spred bránky a jeho strelu zblízka dorazil do brány PATRIK KISS.
    Asistencie: Nikandrosz Galanisz, János Vas.
     
    03:28
    Buček vymyslel zaujímavú prihrávku od mantinelu smerom na Mitcha Versteega, ktorý si spracoval puk medzi kruhmi a okamžite pálil. Rajna použil svoje betóny.
     
    03:10
    Od modrej čiary tvrdo pálil Kenney Morrison. Ani táto strela neprešla až ku Rajnovi, bola zblokovaná a puk vyletel na ochrannú sieť.
     
    02:47
    Od modrej čiary posielal puk na bránku Branislav Mezei. Jeho strelecký pokus bol zblokovaný a letel do rohu klziska. Pri puku opäť hostia.
     
    02:14
    Aktívny bol opäť center štvrtého útoku Minárik, ktorý prekorčuľoval poza bránku a snažil sa natlačiť od žrde a prekvapiť Rajnu. Veľmi sa mu to však nepodarilo.
     
    01:51
    Po krídle vyrazil dopredu Minárik. Jeho snaha bola zastavená pri zadnom mantineli. Nitrania sa však ešte pokúšajú opäť získať puk.
     
    01:16
    Galanisz spoločne s Miskloczim smerovali do útočného pásma, no prišli o puk pri modrej čiare. Hra bola prerušená a pískal sa ofsajd.
     
    00:53
    Aktívny v napádaní bol hosťujúci Čaládi, no proti obrancom DVTK sa mu puk nepodarilo získať.
     
    00:27
    Nitra dala gól!
    Videorozhodca rozhodol a gól je uznaný! Kerbashianova strela spomedzi kruhov mierila na Rajnove rameno, puk sa vyrazil do vzduchu a hokejkou zo vzduchu zasiahol puk do bránky LANE SCHEIDL a bolo to v súlade s pravidlami.
    Asistencie: Kale Kerbashian, Kenney Morrison.
     
    00:27
    Nitrania si hneď v úvodnej minúte stretnutia vytvorili obrovskú šancu. Puk sa od mantinelu odrazil pred bránku, kde operoval Kerbashian. Rajnovi vypadol puk, Scheidl ho hokejkou sklepol do bránky a skóroval. No zrejme zasiahol vysokou hokejkou.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    DVTK Miškovec: Rajna – Ross, Dudás, Göz, Vandane, Szirányi, Vojtkó, Láda – Harrison, St. Pierre, Rodman – Beauvillier, Vas, Reszegh – Miskolczi, Galanisz, Kiss

    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – Mezei, Morrison, Rácz, M. Versteeg, Sloboda, Kubka, Korím, Nemec – Scheidl, Kerbashian, Horn – Tábi, Kollár, Koyš – Buček, Čaládi, Fominych – Hrušík, Minárik, Csányi

    Rozhodca: Korba, Štefik – Jobbágy, Rojík.
     
    Prajem vám príjemný utorkový večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 28. kola Tipsport ligy, v ktorom uvidíme aj stretnutie medzi DVTK Miškovec a HK Nitra. Zápas sa začína o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Miškovec sa pred predchádzajúcim 27. kolom v tabuľke nachádzal na 6. mieste, ktoré zaručuje miestenku v osemfinále play-off. Ľadové medvede cestovali v nedeľu na ľad Banskej Bystrice, kde prehrali 4:2 a natiahli sériu prehratých zápasov už na tri. Predtým podľahli takisto Bystričanom doma 1:4 a Trenčínu 2:0. Aj tieto prehry odsunuli maďarský celok na momentálnu 8. pozíciu, na ktorej majú na konte 36 bodov a skóre 66:59.

    Trápiaca sa Nitra aj po príchode hviezdneho Krisa Versteega stále nedosahuje výsledky, na aké sú fanúšikovia spod Zobora zvyknutí. Nitra sa v tabuľke momentálne nachádza práve za ôsmym DVTK a na konte má 31 bodov. Pre Nitru to teda bude šesťbodový zápas, ktorý rozhodne o tom, či sa Nitra priblíži alebo vzdiali od Miškovca. Nitra v poslednom zápase prehrala na domácom ľade s Budapešťou 1:2 po predĺžení, predtým zdolala na domácom ľade húževnatý Zvolen výsledkom 4:2.

    V tejto sezóne pôjde už o tretie vzájomné meranie síl a zatiaľ sa muselo v oboch vzájomných zápasoch hrať viac ako 60 minút. 20. septembra Nitra zdolala DVTK doma po nájazdoch 3:2 a aj v druhom zápase platilo môj dom – môj hrad a Miškovec doma porazil corgoňov 27. októbra 2:1 po predĺžení.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 5. Kiss (Galanisz, Vas), 55. Részegh (Dudás, Vandane) – 1. Scheidl (Kerbashian, Morrison), 27. Kollár (Horn), 27. Buček (Kollár, Koyš), 45. Čaládi (Buček), 59. Yellow Horn (Scheidl)


    DVTK Miškovec: Rajna – Ross, Dudás, Göz, Vandane, Szirányi, Vojtkó, Láda – Harrison, St. Pierre, Rodman – Beauvillier, Vas, Reszegh – Miskolczi, Galanisz, Kiss
    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – Mezei, Morrison, Rácz, M. Versteeg, Sloboda, Kubka, Korím, Nemec – Scheidl, Kerbashian, Horn – Tábi, Kollár, Koyš – Buček, Čaládi, Fominych – Hrušík, Minárik, Csányi

    Rozhodca: Korba, Štefik – Jobbágy, Rojík