Ufa – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Jaroslavľ – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Novgorod – Jekaterinburg 2:3 (po pr.)
Soči – Dinamo Minsk 4:1 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
cz Utorok 03.12.2019, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:51 Vladimir ŽARKOV - 5:2
     
    47:51
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí hráči se dočkali dalšího přesného zásahu! Žarkov ustál na pravém křídle souboj, poté se mu povedlo předložit na jednoho ze spoluhráčů, který vracel hned před brankoviště. VLADIMIR ŽARKOV uplatnil svůj důraz, puk navíc doslova dotlačil za brankovou čáru.
    Asistence: Dmitrij Kugryšev.
    32:41 Linus OMARK - 4:2
     
    32:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tomu se říká nedáš – dostaneš v praxi! Nejprve ve vyložené šanci selhal hostující Šarov, který trefil pouze beton domácího brankáře. Hra se hodně rychle dostala na opačnou stranu, kde od modré čáry šikovně nahazoval Larsen, kterému se u zadní tyče povedlo najít LINUSE OMARKA, který pouze nastavil hokejku.
    Asistence: Philip Larsen, Sakari Manninen.
    25:39 Philip LARSEN - 3:2
     
    25:39
    Ufa právě vstřelila branku!
    Dnešní zápas přináší již třetí využitou přesilovou hru! Ufa se totiž dostala k velkému náporu, který nakonec vyústil v zakončení v podání PHILIPA LARSENA, jenž se do puku opřel hodně tvrdým způsobem. Suchačov měl opět zakrytý výhled, i tentokráte to měl proti střele hodně složité.
    Asistence: Linus Omark.
    20:28 Nick BAILEN - 2:2
     
    20:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    I hostující celek se prosazuje při přesilové hře, je tak opět srovnáno! Traktor Čeljabinsk se celkem pohodlně dostal do opačné třetiny, kde měl hodně prostoru na zakončení NICK BAILEN, kterému se zápěstím povedlo propálit brankáře. Velký kus práce odvedl také Seldák, který neúnavně clonil Karejevovi.
    Asistence: Lukáš Sedlák, Tomáš Hyka.
    16:41 Zachar ARZAMASCEV - 2:1
     
    16:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je přeci jenom využita! Velký kus práce odvedl Kugryšev, který si to sympaticky namířil po pravém křídle až před branku, kde ještě pod sebou našel lépe postaveného ZACHARA ARZAMASCEVA, který ránu zápěstím poslal přesně do levé šibenice branky.
    Asistence: Dmitrij Kugryšev, Alexandr Kadějkin.
    11:05 Dmitrij KUGRYŠEV - 1:1
     
    11:05
    Ufa právě vstřelila branku!
    Krátce po uplynutí přesilové hry se domácím povedlo srovnat krok! Tentokráte jsme sledovali menší závar před brankářem Suchačovem, který se dokonce posadil na zadek. Volný puk se přitom dostal na hokejku DMITRIJE KUGRYŠEVA, který s bekhendovým zakončením pod břevno dokázal uspět.
    Asistence: Alexandr Kadějkin, Jevgenij Lisovec.
    07:11 Lukáš SEDLÁK - 0:1
     
    07:11
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Skrumáž před domácím brankářem končí úvodní brankou zápasu! Sledovali jsme nahrávku před domácího brankáře, kterému se nepovedlo schovat puk pod sebe. Naopak si ho jako první dokázal najít LUKÁŠ SEDLÁK, který ho doslova došťoural za brankáře Karejeva.
    Asistence: Jesse Virtanen.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 12. Kugryšev (Kadejkin, Lisovec), 17. Arzamascev (Kugryšev, Kadejkin), 26. Larsen (Omark), 33. Omark (Larsen, Manninen) – 8. Sedlák (Virtanen), 21. Bailen (Sedlák, Hyka)


    HC Salavat Julajev Ufa: Karejev (Metsola) – Panin (C), Larsen, Ar. Sergejev, Arzamascev, Pašnin, S. Garejev, Lisovec – Šošnikov, Manninen, Omark (A) – Amirov, Burmistrov (A), Gimatov – , Kadejkin, Kugryšev – Kartajev, Soloduchin, Alalykin – Kuzmin.
    Traktor Čeljabinsk: Suchačov (38. S. Galimov) – Virtanen, Bailen (C), Kalinin, Sergijenko (A), Menšikov, Karpuchin, Borodkin – Calof (A), Sedlák, Hyka – Kosov, Koňkov, Avcin – Kravcov, Šarov, Kručinin – Ščerbak, Malychin, N. Komarov – Stěpanov.

    Rozhodca: Belov, Kočetov – Nikolajev, Střelcov