Villach – Znojmo 3:5 (kon.)
koniec
EC Villach SV
3:5 (1:1, 2:1, 0:3)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Piatok 29.11.2019, 19:15 • Stadthalle Villach • bet-at-home ICE Hockey League • 22. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Je pravděpodobně rozhodnuto, prázdnou branku trefuje AARON BERISHA, který si ve vlastním pásmu obhodil obránce a následně od červené čáry skóruje. Asistence: Michal Gago, Matěj Češík.
     
    49:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo deset minut před koncem obrací vývoj duelu. Pomáhá jim k tomu branka z kategorie šťastných. Nahození do útočného pásma nevypustil PATRIK NOVÁK, dojel kotouč u zadního mantinelu a všiml si rozhozeného postoje brankáře Maxwella, který předtím váhal s vyjetím. Nahodil proto zezadu puk do brankoviště a ten se zřejmě o Maxwellova záda překulil za čáru. Asistence: Parker Bowles, Antonín Bořuta.
     
    48:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Tuhle přesilovku už Znojmo využívá a vyrovnává. Bořuta přitom se štěstím udržel o centimetry útočné pásmo, díky tomu měl Flick skvělou pozici mezi kruhy, odkud místo střely ještě milimetrovou přihrávkou našel lépe postaveného spoluhráče a PHILIP McRAE už mířil prakticky do prázdné branky. Asistence: Rob Flick, Tomáš Svoboda.
     
    37:13
    Villach právě vstřelil branku!
    Poměrně laciná branka posílá domácí zpět do vedení. Jeden ze znojemských zadáků přišel ve vlastním pásmu o puk, Reid z levé strany ještě Lassilu nepřekonal, ale dojíždějící ANTON KARLSSON už trefuje odkrytou klec za ležícím gólmanem. Asistence: Brodie Reid.
     
    24:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo zatím ve druhé části tahalo za kratší konec, ale teď se z prvního náznaku šance prosazuje. Využilo zaváhání domácích v rozehrávce, po němž se ke střele z mezikruží dostal Beránek. Maxwell jeho pokus ještě vyrazil, ale na dorážku MATĚJE ČEŠÍKA už nedosáhl. Asistence: Petr Beránek, Aaron Berisha.
     
    20:44
    Villach právě vstřelil branku!
    Orli už byli na ledě kompletní, ale akce Villachu v útočném pásmu pokračovala. Fraser narýsoval skvělou přihrávku z pravého křídla, našel přesně postaveného JERRYHO POLLASTRONEHO u pravé tyče, a ten doklepl do odkryté branky za přesouvajícího se Lassilu. Asistence: Jamie Fraser.
     
    18:10
    Villach právě vstřelil branku!
    Přesilovka je po chvíli využita. Před znojemskou brankou vznikl po předchozí Bacherově střele závar, volný kotouč si nejrychleji našel ANTON KARLSSON a doklepl do sítě. Asistence: Chris Collins, Kevin Schmidt.
     
    10:25
    Orli právě vstřelili branku!
    Právě rychlý brejk na druhé straně přináší první gól zápasu. Gago na vlastní modré čáře vyslal do jízdy rozjetého AARONA BERISHU, ten přebruslil stíhajícího obránce a vymetl horní růžek nad Maxwellovým ramenem. Asistence: Michal Gago, Jakub Stehlík.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 19. Karlsson (Collins, Schmidt), 21. Pollastrone (Fraser), 38. Karlsson (Reid) – 11. Berisha (Gago, Stehlík), 25. Češík (Beránek, Berisha), 49. McRae (Flick, Svoboda), 50. Novák (Bowles, Bořuta), 59. Berisha (Gago, Češík)


    EC Villach SV: Maxwell (Schmidt) – Fraser, Pöyhönen, Bibic, Schmidt, Bacher, Schlacher, Urbanek – Pollastrone, Karlsson, Reid – Björkstrand, Lahti, Spannring – Maxa, Collins, Ulmer – Wappis, Alagic, Lahoda.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Mrázek – Bowles, McRae, Novák – Gago, Češík, Berisha – Oščádal.

    Rozhodca: Bulovec, Trilar – Bärnthaler, Kontschieder