Jaroslavľ – Dinamo Minsk 6:3 (kon.) | Kazaň – Soči 0:1 (kon.) | Novgorod – D. Moskva 1:2 (0:1 po s.n.)
Helsinki – Novosibirsk 1:4 (kon.)
koniec
Jokerit Helsinki
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC Sibir Novosibirsk
cz Piatok 29.11.2019, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:03 Mikael RUOHOMAA - 1:4
     
    58:03
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí to i v oslabení riskli bez brankáře, hrálo se tak pět na pět a do prázdné brány snadno doklepl přesnou přihrávku zleva MIKAEL RUOHOMAA. Asistence: Jukka Peltola.
    45:17 Mikael RUOHOMAA - 1:3
     
    45:17
    Sibir právě vstřelil branku!
    Po 26 vteřinách využívá přesilovku nádhernou trefou bez přípravy z pravého kruhu do šibenice MIKAEL RUOHOMAA. Asistence: Jyrki Jokipakka.
    27:46 Nikita KOROTKOV - 1:2
     
    27:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    NIKITA KOROTKOV těžil z práce Romanceva u mantinelu ve vlastním obranném pásmu, projel s pukem na holi celé kluziště a famózní únik korunoval blafákem po ledě za záda roztaženého Kalninše. Asistence: Daniil Romancev.
    8:04 Juuso PUUSTINEN - 1:1
     
    8:04
    Sibir právě vstřelil branku!
    V téže přesilovce hosté vyrovnávají a stačilo jim 17 vteřin. Ruohomaa fintou poslal puk k brankovišti, kam se sjeli hned tři hráči v modrobílém a na zadní tyči doklepl JUUSO PUUSTINEN. Asistence: Jukka Peltola, Mikael Ruohomaa.
    7:47 Brian O'NEILL - 1:0
     
    7:47
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení využil obrovské hrubky hostů BRIAN O'NEILL. Loginov vůbec nečekal Komarovovu přihrávku, která mu zůstala mezi bruslemi a kanadský útočník golfákem propálil brankáře. Bez asistence.

    Karel Jedlička

    Góly a asistencie: 8. O'Neill – 9. Puustinen (J. Peltola, Ruohomaa), 28. N. Korotkov (Romancev), 46. Ruohomaa (Jokipakka), 59. Ruohomaa (J. Peltola)


    Jokerit Helsinki: Kalniņš (A. Niemi) – Lehtonen, A. Grant, Lepistö, Lööv, Kivistö, Eronen – Joensuu, O'Neill, Regin – Savinainen, Kontiola, H. Ikonen – Moses, Haapala, Norman – Oksanen, Anttila, Pihlström.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Jermakov, Jokipakka, Ilja Morozov, Děmidov, Chabarov, Timašov, Pastuchov, Loginov – Michajlov, Ruohomaa, Puustinen – Milovzorov, Sajustov, Šarov – Česalin, V. Komarov, J. Peltola – A. Jakovlev, N. Korotkov, Romancev.

    Rozhodca: Akuzovskij, Ovčinnikov – Nikolajev, Novikov

    Diváci: 8651