Jaroslavľ – Dinamo Minsk 6:3 (kon.) | Kazaň – Soči 0:1 (kon.) | Novgorod – D. Moskva 1:2 (0:1 po s.n.)
Helsinki – Novosibirsk 1:4 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
HK Soči
cz Piatok 29.11.2019, 17:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Tak tohle je dokonalá tečka za domácím zmarem. Menší trest za sekání v samotném závěru vyfasoval obránce Albert Jarulin.
     
    56:03
    Další přesilová hra v domácích prospěch! Za držení tentokrát míří na trestnou lavici Pavel Makarenko.
     
    53:48
    Šikin vyrazil Cormierův prudký pas podél brankové čáry na nohu Ellise. Od něj se puk odrazil k Frattinovi, který sice zavěsil pod břevno, ale to už bylo po odpískání posunuté branky.
     
    52:15
    Vyloučení v týmu HK Soči (Konstantin Klimontov – 2 min., vysoká hůl).
    51:48 Stěpan STARKOV - 0:1
     
    51:48
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to je pořádně ledová sprcha pro Bars, který je potrestán za nulovou produktivitu. Šikin vyrazil již zmíněnou střelu z pravé strany na hokejku STĚPANA STARKOVA, který se jednoduše přesunul do útočného pásma. Z pravé strany si to namířil do mezikruží a střelou švihem nedal Miftachovovi žádnou šanci. Asistence: Dmitrij Šikin.
     
    40:00
    Alexej Petrov v přerušené hře vyfasoval trest pět minut a do konce zápasu za bodnutí hokejkou! Kazani tím daroval dlouhou přesilovku.
     
    27:06
    Kazaň bude hrát celou minutu pět na tři! Za přeseknutí hokejky Zaripova bude na trestné lavici trpět také Simon Bertilsson.
     
    26:04
    Vjačeslav Leščenko šel v situaci jeden na jednoho do stahovačky, při které byl zezadu faulován Nazarevičem. Je z toho přesilovka pro Bars!
     
    19:34
    Luginovu střelu z vrcholku kruhu Miftachov pravým betonem vykopl. Jeho spoluhráč Cormier se chvíli předtím provinil nedovoleným bráněním, takže si Soči poprvé zahraje přesilovku.
     
    10:39
    Emil Galimov se zčistajasna prosmýkl do pravého kruhu. Střela přes Bertilssonova se ve finále zastavila o horní tyč!

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 52. Starkov (Šikin)


    Ak Bars Kazaň: Miftachov (Reideborn) – Rukavišnikov, Jarullin (A), Chenkeľ, Pedan, Žuravljov, Ľamkin, Judin – K. Petrov (A), Cormier, Kara – Zaripov (C), Tkačov, Galijev – Leščenko, A. Galimov, Dyňak – E. Galimov, Osnovin, Frattin – O. Li.
    HK Soči: Šikin (Nalimov) – Ellis, Bertilsson, Klimontov, A. Petrov (C), Nazarevič, J. Alexandrov, Gordějev – Strömwall, R. Rosén, Collins (A) – Šmeľov, Točickij, Lugin (A) – Makarenko, Kaletnik, Rachimullin – Mosaljov, Tomilin, Starkov – Chlopotov.

    Rozhodca: Kočetov, Spirin – Parikov, Šadrin