Jaroslavľ – Dinamo Minsk 6:3 (kon.) | Kazaň – Soči 0:1 (kon.) | Novgorod – D. Moskva 1:2 (0:1 po s.n.)
Helsinki – Novosibirsk 1:4 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
HC Dinamo Minsk
cz Piatok 29.11.2019, 17:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Ono to je 6:3 i bez případného odvolání gólmana. Kovalenko se prohnal po pravé straně přes modrou a už to vypadalo, že puk zaveze kolem branky, respektive obkrouží ji. Jenže v ideální čas nahrál ARTURU KAJUMOVOVI, který byl nehlídaný před brankou a ten se nemýlil. S tím nemůže Jhonas Enroth v brance Minsku vůbec nic dělat. Asistence: Nikolaj Kovalenko.
    42:11 Maxim OSIPOV - 5:3
     
    42:11
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jenže rázem je zase vše jinak! Polunin z pravé strany viděl, že je na modré zcela volný MAXIM OSIPOV. Obránce Jaroslavle dostal kotouč na brusle, ale sklepl si jej na hokejku. Tvrdě vypálil a se šťastnou tečí zapadl kotouč do sítě za bezmocného Enrotha.
    41:10 Teemu PULKKINEN - 4:3
     
    41:10
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Přesně tohle hosté potřebovali – rychle využít přesilovou hru. TEEMU PULKKINEN dostal ideální přihrávku mezi kruhy, opřel se o puku a tvrdou ránou prostřelil Lazušina. Asistence: Ryan Spooner.
    35:45 Magnus PÄÄJÄRVI - 4:2
     
    35:45
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak dlouho domácí tlačili na pilu, až přišla čtvrtá branka. Da Costa na ose hřiště přihrál pro Rušana Rafikova, který z pravého kruhu zkusil střílenou přihrávku na zadní tyč. Do puku dal těsně před brankou svojí hůl MAGNUS PÄÄJÄRVI, zvedl kotouč nad horní tyč a tam byl Enroth bezmocný. Asistence: Rušan Rafikov, Stéphane Da Costa.
    26:11 Ryan SPOONER - 3:2
     
    26:11
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tohle byla výborná akce RYANA SPOONERA! Hráč hostí s číslem 51 nabral ve středním pásmu puk na hokejku a po levé straně projel přes modrou. Protože ho nikdo neatakoval, nabruslil si mezi kruhy a odtud poslal Lazušinovi nečekanou navštívenku bekhendem pod horní tyčku! Asistence: Teemu Pulkkinen, Jhonas Enroth.
    23:14 Pavel KUDRJAVCEV - 3:1
     
    23:14
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tlak domácích vyústil ve třetí vstřelený gól! Lander získal puk za brankou, lehce s ním zamíchal a poté našel před Enrothem mezi dvěma beky nehlídaného PAVLA KUDRJAVCEVA, který z první prostřelil švédského gólmana. Ten se může akorát tak zlobit na své spoluhráče. Asistence: Anton Lander, Magnus Pääjärvi.
    17:49 Jakub NAKLÁDAL - 2:1
     
    17:49
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Pulkkinenovo vyloučení přichází Dinamo hodně draho. JAKUB NAKLÁDAL totiž dostal výbornou přihrávku k modré čáře. Zpracoval si kotouč a poté tvrdě vystřelil na branku. Enroth nestihl zareagovat, možná neměl zcela ideální výhled, a puk končí v síti. Asistence: Grigorij Denisenko, Denis Alexejev.
    13:08 Grigorij DENISENKO - 1:1
     
    13:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté sice poslali kotouč na chvíli do středního pásma, ale další kontr Lokomotivu již byl smrtící. Savčenko ve středním pásmu z pravé strany poslal puk do útočného, kde kotouč zády k brance převzal Da Costa. S pukem se ale mezi kruhy obratně otočil. Nestřílel, nýbrž kotouč nahrál na levou stranu na najíždějícího GRIGORIJE DENISENKA, jenž bez problémů překonal marně se natahujícího gólmana Enrotha. Asistence: Stéphane Da Costa, Roman Savčenko.
    02:57 Alexandr PAVLOVIČ - 0:1
     
    02:57
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení a celá akce měla výborné zakončení. Kitarov zavezl puk do útočného pásma a přihrál na levou stranu pro ALEXANDRA PAVLOVIČE. Útočník Dinama byl sice už trošku z úhlu, ale zkusil vystřelit a výborně vymetl vzdálenější šibenici. Asistence: Alexandr Kitarov, Vladislav Jerjomenko.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 14. Denisenko (S. Da Costa, Savčenko), 18. Nakládal (Denisenko, Alexejev), 24. Kudrjavcev (Lander, Pääjärvi), 36. Pääjärvi (Rafikov, S. Da Costa), 43. M. Osipov (Polunin), 55. Kajumov (Kovalenko) – 3. Pavlovič (Kitarov, Jerjomenko), 27. Spooner (Pulkkinen, Enroth), 42. Pulkkinen (Spooner)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Lazušin (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, Nakládal, Kronwall, Savčenko, Čerepanov, Misjul – Kajumov, Kovalenko, Alexejev – Lander, Pääjärvi, Kudrjavcev – Denisenko, J. Averin, S. Da Costa – Svitov, Iljenko, Kraskovskij – Polunin.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (D. Taylor) – Znacharenko, Kryskin, Denisov, Jevenko, Gotovec, Jerjomenko, Ďukov – Pulkkinen, Spooner, Dadonov – Demkov, A. Kosticyn, Kovyršin – Martynov, Paré, Prince – Kogaljov, Pavlovič, Kitarov – Greckij.

    Rozhodca: Vasiljev, Gašilov – Stroganov, Slavikovskij