Jaroslavľ – Dinamo Minsk 6:3 (kon.) | Kazaň – Soči 0:1 (kon.) | Novgorod – D. Moskva 1:2 (0:1 po s.n.)
Helsinki – Novosibirsk 1:4 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
HC Dinamo Minsk
cz Piatok 29.11.2019, 17:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Ještě před návratem vyloučeného Gotovce jde na trestnou lavici Maxim Osipov, který se provinil nedovoleným bránením.
     
    55:31
    Hra je přerušená, branka za Enrothem je totiž posunutá a gólman hostí leží na zádech na ledě. Kirill Gotovec totiž v průniku přidržel Denisenka a jde ven. Následně Denisenko povalil gólmana hostí a konec již znáte.
     
    41:08
    Pro Dinamo tu přece jen ještě je šance. Za podrážení jde na dvě minuty ven Artur Kajunov.
     
    34:23
    Roman Ďukov naprosto zbytečně atakoval Grigorije Denisenka, který po střele Kajumova neměl žádný záměr atakovat Jhonase Enrotha v brance Dinama. Možná už trošku frustrace se nyní ukázala na bekovi hostí, který dostává také dvě minuty, hrubost.
     
    31:59
    Komplikace pro Dinamo, která by hosty mohla stát naději na body v dnešním utkání. Francis Paré dostává za faul kolenem pět minut a do konce utkání. Lokomotiv jde do dlouhé přesilovky, nyní navíc pět na tři.
     
    30:56
    Alexandr Kogaljov na modré ztratil puk a před střídačkami poslal na zem soupeře. Půjde si také sednout – dvě minuty za hákování Pavla Kudrjavceva, který byl jinak mohl ujet do nebezpečného kontru.
     
    29:22
    Ačkoliv Staffan Kronwall vůbec nesouhlasí, opět dostává dvě minuty a nyní si ještě všechno pořádně vyříkává ze sudím. Mělo by jít o úmyslné zdržování hry, kdy v nebezpečné situaci posunul branku.
     
    20:00
    Alexandr Svitov i Oleg Jevenko si zkraje druhé části dají pětiminutový oraz za vzájemnou bitku.
     
    19:05
    Žeňa Kovyršin v rohu za brankou získal kotouč a mohl by se posunout směrem k Lazušinovi, takže Rušanu Rafikovovi nezbylo nic jiného, než soupeře podrazit. Bude se hrát ve čtyřech.
     
    18:00
    Hosté jsou v problémech. Krátce po vedoucím gólu z hole Nakládala dostává dvě minuty Saša Kitarov za zdržování hry. Odskočí Lokomotiv na dvě branky?
     
    16:04
    Teemu Pulkkinen si půjde odsedět dvě minuty za háček a bude rád, když vydrží na trestné celé dvě minuty.
     
    09:05
    Je to tak. Kapitán domácího celku Staffan Kronwall dostal dvě minuty za hru vysokou holí a jde o jeho patnáctou a šestnáctou trestnou minutu v sezoně.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 14. Denisenko (S. Da Costa, Savčenko), 18. Nakládal (Denisenko, Alexejev), 24. Kudrjavcev (Lander, Pääjärvi), 36. Pääjärvi (Rafikov, S. Da Costa), 43. M. Osipov (Polunin), 55. Kajumov (Kovalenko) – 3. Pavlovič (Kitarov, Jerjomenko), 27. Spooner (Pulkkinen, Enroth), 42. Pulkkinen (Spooner)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Lazušin (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, Nakládal, Kronwall, Savčenko, Čerepanov, Misjul – Kajumov, Kovalenko, Alexejev – Lander, Pääjärvi, Kudrjavcev – Denisenko, J. Averin, S. Da Costa – Svitov, Iljenko, Kraskovskij – Polunin.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (D. Taylor) – Znacharenko, Kryskin, Denisov, Jevenko, Gotovec, Jerjomenko, Ďukov – Pulkkinen, Spooner, Dadonov – Demkov, A. Kosticyn, Kovyršin – Martynov, Paré, Prince – Kogaljov, Pavlovič, Kitarov – Greckij.

    Rozhodca: Vasiljev, Gašilov – Stroganov, Slavikovskij