Gençlerbirliği – Yeni Malatyaspor 3:3 (kon.)
koniec
Gençlerbirliği S.K.
3:3 (0:1)
Yeni Malatyaspor
cz Piatok 29.11.2019, 18:30 • Eryaman Stadyumu, Ankara • Turecká Superliga • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je za námi neskutečné utkání mezi Gençlerbirliği a Malatyasporem, které nakonec končí remízou 3:3. V prvním poločase byla k vidění pouze jedna branka, v samotném závěru půle se o ni postaral Thievy Bifouma. Krátce po zahájení druhého poločasu se přízemní ránou podařilo srovnat Giovannimu Siovi a v 76. minutě dokonal obrat z penalty Bogdan Stancu. V bláznivé koncovce se ale hostům podařilo během tří minut zase zcela obrátit stav, u obou zásahů byl Robin Yalcin. Svěřenci kouče Hamzaogla to ovšem nezabalili a v první nastavené minutě vystřelil domácím bod střídající Rahmetullah Berişbek. Gençlerbirliği díky remíze prodloužilo sérii bez prohry na čtyři utkání, Malatyaspor po čtvrté v řadě remizoval, po sedmé neprohrál.

    To je ode mě z dnešního bláznivého střetnutí vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:37:33)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 8:1. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 15:11.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Jenže standardka byla rozehraná mizerně! Na druhou stranu se místo toho vydali do brejku tři domácí hráči proti dvěma, dlouho přihrávkou však celou situaci zazdil Berisbek. Stancu následným centrem pod sebe nenašel spoluhráče.
     
    90+6
    Poslední možnost, jak převrátit vedení zpátky na svou stranu budou mít hosté z přímého volného kopu. Sio navíc za faul dostal žlutou kartu.
     
    90+5
    Hosté ještě měli možnost zahrávat rohový kop, ovšem stoper Meza balón podskočil. Velká škoda pro Malatyaspor.
     
    90+3
    V nervózním závěru dostává žlutou kartu Moryke Fofana, jenž skluzem po pravé lajně běžícího Stanca.
     
    90+3
    Celou situaci si ještě hlavní rozhodčí nechal zkonzultovat u videa, to ale pouze potvrdilo, že nikde k žádnému přestupku nedošlo.
    90+1. Rahmetullah BERIŞBEK - 3:3
     
    90+1
    Gençlerbirliği právě vstřelil branku!
    Sledujeme neskutečnou koncovku střetnutí! RAHMETULLAR BERISBEK se krátce po příchodu na trávník zapisuje do střeleckých statistik, když si šikovně píchl míč mezi tři protihráče a pak křižnou střelou překonal Farnolleho!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Daniel João Candeias, přichází Rahmetullah Berişbek.
    88. Robin YALCIN - 2:3
     
    88
    Tým Yeni Malatyaspor právě vstřelil branku!
    To je neskutečné, Malatyaspor během tří minut dává druhý gól a dostává se do vedení! Kapitán Sessegnon mizerným odkopem přihrál ROBINU YALCINOVI, jenž si zpracoval míč a posléze tvrdou, ani ne příliš umístěnou střelou propálil brankáře.
     
    87
    Fabricio Baiano si všiml daleko vyběhnuvšího gólmana a z poloviny hřiště se ho pokusil přelobovat. Farnolle ale včas zacouval a kulatý nesmysl zpacifikoval.
    85. Robin YALCIN - 2:2
     
    85
    Tým Yeni Malatyaspor právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Obrana Gençlerbirliği nedokázala odklidit míč do bezpečí, Yildirim přihrál ROBINU YALCINOVI, jenž zkušeně poslal balón k levé tyči, Özbir byl bez šance.
     
    84
    Standardku v podobě rohového kopu Malatyaspor využít nedokázal, nejvýše se totiž vyšplhal domácí stoper Zargo Touré.
     
    83
    Domácí hráči protestují a po právu, neboť Guilherme v žádném případě nechytil míč na hrací ploše. Rozhodčí ale hru nepřerušil, Brazilec nastřelil protivníka a vybojoval roh.
     
    82
    Forvard Jahovič dostal skvělou nahrávku od Bifoumy, jenže jakoby se šance zalekl, prvním dotykem totiž poslal míč ke gólmanovi.
     
    81
    Giovanni SIo nevyřešil vůbec dobře situaci tři na tři. Zmohl se jen na slabou střelu, kterou bez větších potíží lapil Farnolle.
     
    80
    Do konce základní hrací doby zbývá deset minut. Gençlerbirliği je blízko zisku třech bodů a tím i výrazného posunu v tabulce, naopak Malatyasporu hrozí prohra poprvé po šesti zápasech.
     
    79
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Afriyie Acquah, přichází Moryké Fofana.
     
    78
    Nechybělo mnoho a bylo opět srovnáno! k tvrdé střele napřáhl Acquah, avšak nedostatečně ji umístil, úspěšný zákrok si připsal Ertaç Özbir.
    76. Bogdan STANCU - 2:1
     
    76
    Gençlerbirliği právě vstřelil branku!
    BOGDAN STANCU si vybral levou stranu, zatímco Farnolle skočil na stranu druhou! Obrat je dokonán, Gençlerbirliği je blízko třem bodům!
    75. Střela Ayitého cestou zavadila o ruku Yildirima
     
    75
    Je to tak! Murat Yıldırım navíc obdržel kartu žluté barvy. Míč už si na puntík staví Bogdan Stancu.
     
    74
    Tak pozor! Střela Ayitého trefila do ruky Yildirima, hlavní sudí jde k videu a troufnu si říci, že uvidíme pokutový kop!
     
    73
    Zvoní tyč! Floyd Ayité si navedl balón na střed a poté tvrdou ránou, která v průběhu letu pořádně zaplavala, orazítkoval pravou tyč Farnolleho svatyně!
     
    72
    Adis Jahović dokázal přehlavičkovat pozdě vyskočivšího Flavia, avšak nepodařilo se mu přesně nahrát Acquaha, na něho byl balón příliš dlouhý.
     
    71
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Gökhan Töre, přichází Guilherme.
     
    70
    Opět se přerušuje. Na zemi zůstal sedět Afriyie Acquah, podle prvních záběrů to vypadá na problémy s pravým tříslem.
     
    69
    Stéphane Sessègnon si při zpracování pomohl rukou, což pozornosti hlavního rozhodčího neuniklo. Míč se stěhuje na kopačky Malatyasporu.
     
    68
    Stoper Arturo Mina si pohlídal svoje království, přeskočil Tourého a odhlavičkoval balón daleko od své svatyně.
     
    67
    Afriyie Acquah se sice dostal k míči, ale pouze za cenu nedovoleného zákroku proti Sessegnonovi, bude se kopat standardka.
     
    66
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Erdem Özgenç, přichází Sadio Diallo.
     
    65
    Brankář Ertaç Özbir musel vyběhnout hodně vysoko, aby odkopl balón před za obranou nabíhajícím Jahovičem. Vše ale bylo zbytečné, makedonskému forvardovi byl odmáván ofsajd.
     
    64
    Erdem Özgenç si ublížil při obranném zákroku proti Toremu, na hřiště už vběhli i kluboví lékaři. Vypadá to, že kouč Hamzaoglu bude muset po druhé střídat.
     
    63
    Hráči ve žlutém zapojili do postupné kombinační hry i gólmana. Fabien Farnolle ale nesouhlasil s přihrávkami kolem vlastního pokutového území, dlouhým nákopem poslal míč na polovinu soupeře.
     
    62
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Ahmed Ildiz, přichází Murat Yıldırım.
     
    62
    Z ojedinělého útoku zahrozil Ahmed Ildiz, který skákavou střelou pořádně vystrašil Ozbira. Tomu míč vypadl, Bifouma z velkého úhlu mířil nepřesně.
     
    61
    Standardku od levé lajny si vzal na starosti Francisco Baiano. Míč zakroutil někam na úroveň penalty, kde se nejvýše vyšplhal Mustafa Akbaş.
     
    60
    Hodina utkání je za námi, avšak ještě půl hodina zbývá. Gençlerbirliği míří za obratem, v posledních minutách existuje na hřišti jen jeden klub.
     
    59
    S těžkým zpracováním si Stephane Sessegnon poradit nedokázal. Kulatý nesmysl tečoval špičkou kopačky, pouze přiťukl balón Yalcinovi.
     
    58
    Nákop Baiana zastihl Sio na hrací ploše na poslední chvíli. Střelec vyrovnávací branky se posléze zpětnou nahrávkou snažil najít Stanca, to ale čekal stoper Akbas.
     
    57
    Zdá se, že Malatyaspor je spokojený i s bodem. Stále je totiž zalezlý hluboko v defenzivě, příliš se mu útočit nechce.
    56. Proti Candeiasově ráně se vyznamenal Farnolle
     
    56
    Daniel João Candeias napřáhl k jedovaté křížné střele, jež mířila do brány, ovšem Fabien Farnolle předvedl parádní zákrok! Stav zůstává srovnaný.
     
    55
    Už už to vypadalo, že se Stephane Sessegnon dostane k zakončení, ale na poslední chvíli upadl, čehož hned využil stoper Meza.
     
    54
    Domácí mužstvo nemá dost! Po vstřeleném gólu okamžitě uzmuli balón a snaží se převrátit vývoj zápasu na svou stranu.
    52. Giovanni SIO - 1:1
     
    52
    Gençlerbirliği právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali zaslouženého vyrovnání! GIOVANNI SIO se s ničím nepáral a z prvního doteku uklidil míč nechytatelně k levé tyči!
     
    51
    Gençlerbirliği bude rozehrávat takový vylepšený rohový kop. Baiano se totiž u rohové praporku dokázal zbavit soupeře, který ho posléze zatáhl za dres.
     
    50
    Byla to ale opravdu jen chvilka. Gökhan Töre totiž nedokázal najít Jahoviče, pas vystihl Touré.
     
    49
    Mina v hlavičkovém souboji nedal SIovi žádnou šanci, míče si tak mohou alespoň na chvíli užívat hráči ve žlutém.
     
    48
    Daniel Candeias vyslal velmi nebezpečný centr z pravé strany a Bogdan Stancu by nejspíše zakončoval do prázdné, pokud by gólman Farnolle včas nevyběhl a neschoval míč v rukavicích.
     
    47
    První půle začala výborným dlouhým nákopem Baiana na Sia. Fotbalista z Pobřeží Slonoviny si ale neporadil s prvním dotekem, i s míčem skončil v zámezí.
     
    46
    Střídání v týmu Gençlerbirliği S.K.: ze hřiště odchází Berat Ayberk Özdemir, přichází Floyd Ayité.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:33.
     
    Statistiky po prvním poločase
    Držení míče: 57% – 43%
    Střely na branku: 2 – 3
    Střely mimo branku: 3 – 1
    Rohové kopy: 8 – 0
    Fauly: 7 – 5
    Ofsajdy: 0 – 2
     
    Skončil první poločas zápasu mezi Gençlerbirliği a Malatyasporem, po němž jdou do kabin šťastnější hosté. Po většinu první půle sice byli aktivnější domácí, avšak Thievy Bifouma udělil soupeři lekci z produktivity, když využil parádní nahrávky Töreho a tváří v tvář gólmanovi se nemýlil. Rozhodně ale ještě není nic ztraceno, pokud svěřenci kouče Hamzaogla budou pokračovat v podobném výkonu jako doposud, tak šanci na body určitě mají.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Do další šance vyslal Bifoumu dobrým pasem Jahovič, avšak tentokráte se vyznamenal stoper Falvio, který parádním skluzem odkopl soupeři míč přímo z pod kopačky.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
    44. Thievy BIFOUMA - 0:1
     
    44
    Tým Yeni Malatyaspor právě vstřelil branku!
    V samotném závěru první půle se favorit z Malatyasporu dostává do vedení! Töre na sebe skvěle navázal hráče a poté průnikovou nahrávkou uvolnil THIEVYHO BIFOUMU, jenž bez problémů přehodil padajícího gólmana.
     
    44
    Pořádně se teď ustřelil Sakıb Aytaç. Levý bek se pokusil nacentrovat do vápna, místo toho ovšem nabral míč přímým nártem a kopl kulatý nesmysl daleko do zámezí.
     
    43
    Fabrício Baiano si při hlavičkovém souboji s Bifoumou počínal nedovoleně, alespoň to tak vyhodnotil hlavní rozhodčí. Přímý kop bude rozehrávat Ildiz.
     
    42
    Daniel Candeias se pěknou stahovačkou zbavil protihráče, avšak při této situaci ztratil rychlost, z kroku vystřelil přímo do připravených rukavic Farnolleho.
     
    41
    Zatím to vypadá spíše na druhou variantu, a to i po centru Sessegnona, na nějž těsně nedoskočil Giovanni Sio.
     
    40
    Do konce poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se nějakého gólu nebo půjdou týmy do kabin za bezbrankového stavu?
     
    39
    Nyní o ofsajdu nemohla být řeč, neboť Adis Jahovič vybíhal ještě z vlastní poloviny. Zpětnou nahrávkou hledal Baiana, pas však vystihl Sessegnon.
     
    38
    Naopak to jsou hráči v bílém, kteří se snaží vstřelit úvodní gól zápasu. To se ale nedaří, u lajny neprošel přes dva protihráče Berat Ayberk Özdemir.
     
    37
    Pomezní sudí odpískal ofsajd Jahovičovi, avšak jak ukázali opakovené záběry, postavení útočníka bylo v pořádku. Malatyaspor přišel o dobrou příležitost.
     
    36
    Chybnou rozehrávku Baiana se pokusil potrestat Ildiz a málem se mu to povedlo! Z levé strany se snažil najít Jahoviče, Makedonec těsně na balón nedosáhl.
     
    35
    Akbas zcela evidentně zastavil mimo balón Candeiase, jenže rozhodčí to zřejmě neviděl a nechal ve hře pokračovat.
     
    34
    Robin Yalcin dostal hodně prostoru po pravé straně. Jakoby se ho ale zalekl, neboť místo pokračování v běhu vyslal nepřesnou nahrávku obsazenému Jahovičovi.
     
    33
    Do pokutového území vyslal vysoký centr Sessegnon. K míči se pokusil probojovat Stancu, Rumun na kulatý nesmysl těsně nedosáhl.
     
    32
    Přichází první žlutá karta střetnutí. Jejím majitelem je Erdem Özgenç, který zatáhnutím za dres zastavil do brejku unikajícího Bifoumu.
     
    31
    Velkou nedomluvu hostující obrany nedokázal potrestat ani jeden z hráčů v bílém. Situaci vyřešil odkopem do autu Meza.
     
    30
    Půl hodina utkání je za námi. Mírně aktivnějším týmem je domácí Gençlerbirliği, na první vylouženou šanci ale zatím stále čekáme.
     
    29
    Křídelník Gökhan Töre díky rychlosti utekl hned dvěma protihráčům. Posléze přihrál Jahovičovi, který spoluhráči nepřesně narazil.
     
    28
    Velmi netradiční rozehrávka rohového kopu domácím málem vyšla. Na šestnáctku dostal balón Ozdemir, jenž okamžitě vysunul po pravé straně Sia. Tomu zakončení na poslední chvíli zastavil výborně provedeným skluzem Aytac.
     
    27
    Stephane Sessegnon si nedokázal zpracovat zdánlivě jednoduchou nahrávku od Baiana. Situace okamžitě využil k dlouhému odkopu Meza.
     
    26
    Gökhan Töre si dobře naběhl za obranu, ale jeho snaha byla zbytečná, neboť v době Acquahovi přihrávky se již nacházel za posledním obráncem.
     
    25
    V posledních minutách se hra poněkud uklidnila. Na míči jsou hosté, avšak jejich kombinace zatím probíhá pouze kolem středového kruhu.
     
    24
    Na druhé straně utekl po levé lajně Thievy Bifouma. Konžan chtěl místo očekávaného centru překvapit gólmana střelou na přední tyč, Ozbir zasáhl pravou nohou.
     
    23
    Bogdan Stancu si všiml podivně stojícího brankáře mezi třemi tyčemi, a tak se ho pokusil překonat technickým obstřelem k pravé tyči. Farnolle na poslední chvíli narovnal postavení a ránu soka vyrazil.
     
    22
    V ofsajdovém postavení se zapomněl středopolař Afriyie Acquah, což pomeznímu sudímu neuniklo, postavení mimo hru bylo minimálně dvoumetrové.
     
    21
    Rumunský forvard Bogdan Stancu si v pokutovém území dělal prostor, ale nedával si pozor na letící míč, který mu spadl na ruku. Hlavní rozhodčí okamžitě přerušuje hru.
     
    20
    Chybu z předešlých chvil se turecký křídelník snažil napravit hned vzápětí, tentokráte ale pro změnu nedokázal přesně přihrát Ildizovi.
     
    19
    Narážečka mezi Acquahem a Torem byla efektivní, leč neefektní, druhému jmenovanému totiž po zpětném pasu podjel balón pod kopačkou.
     
    18
    Domácí jsou zatím jednoznačně aktivnějším týmem, jenže šanci volající po gólu jsme ještě neviděli. Malatyaspor se dobře brání a sám čeká na svou příležitost.
     
    17
    Giovanni Sio si nedokázal ideálně zpracovat balón. Ten mu odskočil od nohy, přes dobře bránícího Aytaca posléze neprošel.
     
    16
    Nepovedená přenesení hry v podání Flavia, Candeias neměl šanci na míč dosáhnout. Dobrou zprávou alespoň je, že brazilský stoper se po kontaktu s gólmanem zdá být v pořádku.
     
    15
    Stephane Sessegnon naznačil přihrávku doleva, čímž dokonale zmátl osoboního strážce. Místo toho uběhl s míčem ještě dobrých pět metrů a až pak předal Stacuovi. Forvard čekal, že ho spoluhráč v ofenzivě podpoří, avšak mýlil se, za zpětnou nahrávkou se vůbec nerozběhl.
     
    14
    Na polovině hřiště se faulu dopustil Ozdemir. Za tento zákrok ale kouč Hamzaoglu svého svěřenci určitě proklínat nebude, neboť jím zastavil slibně se rozvíjející útok soupeře.
     
    13
    Další rohový kop přinesl další nebezpečí! K hlavičce se dostal na hranici penalty Baiano, ve velké šanci ovšem těsně přestřelil.
     
    12
    Avšak akce pokračovala a ve finále to byl Stephane Sessegnon, jenž vyslal velmi nebezpečný projektil na Farnolleho svatyni. Obětavě blokující Chebake ji srazil těsně vedle pravé tyče.
     
    11
    Candeias skvěle přenesl hru na Sia, toho ale zrailo zpracování, a tak nemohl zakončovat okamžitě. To je velká škoda pro domácí.
     
    10
    Od rohového praporku poslal balón na přední tyč právě Sio a nechybělo mnoho, aby se Touré dostal k hlavičce. Nakonec ho o kousek přeskočil Akbas.
     
    9
    Giovanni Sio nahrál na pravou stranu Ozgencovi, jemuž se hrubě nepovedl centr. Za cenu rohového kopu ho zpacifikoval stoper Meza.
     
    8
    Snaha o rychlý protiútok nevyšla. Fabrício Baiano sice nabral dostatečnou rychlost, jenže skluzem ho k zemi sundal Yalcin. Sudí pro tentokráte ještě nechává karty v kapse.
     
    7
    Issam Chebake se u pravé lajny elegantně zbavil soupeře a pokusil se odcentrovat, ovšem výborně se ze středu stáhl Ozdemir, středopolař odvrátil míč do zámezí.
     
    6
    Tak že by se přeci jen muselo střídat? Falvio odešel za postranní čáru, kde si sedl na trávnék a i nadále se nechává ošetřovat. Domácí tedy momentálně hrají v deseti.
     
    5
    Stoper Gençlerbirliği se po chvíli zvedl na nohy a zdá se, že bude schopen pokračovat v utkání. Na jeho tváři můžeme vidět i náznak úsměvu, to je dobré znamení.
     
    4
    Gólman Ertac Ezbir vyběhl a dokázal vyboxovat kulatý nesmysl do bezpečné vzdálenosti od branky. Zároveň ale zasáhl do hlavy spoluhráče Flavia, jemuž se ze země moc nechce.
     
    3
    Erdem Özgenç nedovoleně podrazil po lajně unikajícího Bifoumu, hlavní rozhodčí okamžitě píská nedovlený zákrok domácímu bekovi.
     
    2
    Domácí nastoupili do utkání v tradičních bílých dresech, fotbalisté Malatyasportu hrají ve žlutém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Gençlerbirliği S.K.: Özbir – Özgenç, Flávio, Z. Touré, H. Pehlivan – Özdemir, F. Baiano, Sessègnon – Candeias, Sio – Stancu.
    Náhradníci: Adiyaman – Ayité, Berişbek, Çiftçi, Bjärsmyr, S. Diallo, Kizildag, Y. Pehlivan, Polomat, M. Seuntjens.

    Yeni Malatyaspor: Farnolle – Chebake, A. Mina, Akbaş, Aytaç – Yalcin – Töre, Acquah, Ildiz, Bifouma – Jahović.
    Náhradníci: Ceylan – Çağıran, Donald, Fofana, Guilherme, Čaalalí, Kas, Tozlu, Özdemir, M. Yıldırım.

    Rozhodčí: Küçük – Uyarcan, Yemişken.
     
    Yeni Malatyaspor

    Fotbalisté Malatyasporu půjdou do utkání v roli mírného favorita. Aktuálně totiž okupují šestou pozici, jenže jak jsem zmiňoval, liga je velmi vyrovnaná a na příštího soupeře mají náskok pouhých sedmi bodů. Družina okolo trenéra Yanala čeká už tři zápasy na vítězství, avšak zase už šestkrát za sebou neprohrála, vše dokázala přinejhorším remizovat. V kádru Malatyasporu se nachází nejlepší kanonýr soutěže. Je jím Makedonec Adis Jahović s devíti zásahy.
     
    Gençlerbirliği S.K.

    Gençlerbirliği se po dvanácti kolech tuzemské ligy nachází na dvanáctém místě, avšak na první sestupové, tedy šestnácté místo, má náskok pouze jediného bodu. To jen potvrzuje, že turecká liga je velmi vyrovnaná a každý může prohrát s každým. Svěřenci kouče Hamzaogla se v posledních zápasech mohou pyšnit dobrou formou, neboť už třikrát v řadě neprohráli a díky tomu se dokázali odpíchnout do nesestupových pozic. Nejlepším střelcem celku je rumunský forvard Bogdan Stancu, jenž rozvlnil síť soupeře šestkrát.
     
    Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeju krásný páteční podvečer! Vítám vás při sledování předehrávky třináctého kola turecké Superligy, v níž Gençlerbirliği přivítá na domácím stadiónu Yeni Malatyaspor.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Milan Huppert

    Góly: 52. Sio (Sessègnon), 76. Stancu (pen.), 90+1. Berişbek – 44. Bifouma (Töre), 85. Yalcin (M. Yıldırım), 88. Yalcin

    Karty:   32. Özgenç (GEN), 90+6. Sio (GEN) – 75. M. Yıldırım (YMA), 90+3. Fofana (YMA)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 8:1. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 15:11.
    Gençlerbirliği S.K.: Özbir – Özgenç (66. S. Diallo), Flávio, Z. Touré, H. Pehlivan – Özdemir (46. Ayité), F. Baiano, Sessègnon – Candeias (89. Berişbek), Sio – Stancu.
    Náhradníci: Adiyaman – Ayité, Berişbek, Çiftçi, Bjärsmyr, S. Diallo, Kizildag, Y. Pehlivan, Polomat, M. Seuntjens.

    Yeni Malatyaspor: Farnolle – Chebake, A. Mina, Akbaş, Aytaç – Yalcin – Töre (71. Guilherme), Acquah (79. Fofana), Ildiz (62. M. Yıldırım), Bifouma – Jahović.
    Náhradníci: Ceylan – Çağıran, Donald, Fofana, Guilherme, Čaalalí, Kas, Tozlu, Özdemir, M. Yıldırım.

    Rozhodca: Küçük – Uyarcan, Yemişken